GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια στις δέκα επιχειρήσεις χωρίς φορολογική δήλωση το 2011...

Είναι δείγμα της αδυναμίας των ελληνικών επιχειρήσεων να ανταπεξέλθουν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις, καθώς μία στις δέκα επιχειρήσει...

Είναι δείγμα της αδυναμίας των ελληνικών επιχειρήσεων να ανταπεξέλθουν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις, καθώς μία στις δέκα επιχειρήσεις δεν υπέβαλε δήλωση φορολογίας εισοδήματος για το 2011, έπειτα από συνεχόμενες παρατάσεις. Η προθεσμία έληξε στις 8 Ιουνίου και σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, που δημοσιεύει η εφημερίδα "Τα Νέα", πάνω από 20.000 δεν δήλωσαν τα κέρδη τους, σε σύνολο 225.000 που είναι ο συνολικός τους αριθμός
Οι επιχειρηματίες που δεν υπέβαλαν δηλώσεις καλούνται τώρα να τις υποβάλουν εκπρόθεσμα μέσα σε δέκα μέρες με πρόστιμο 1% επί του φόρου, έχοντας ταυτόχρονα χάσει τη δυνατότητα της καταβολής του φόρου σε δόσεις. Τα τηλέφωνα στο υπουργείο Οικονομικών έχουν πάρει φωτιά, αφού οι υπάλληλοι προσπαθούν να πείσουν τους επιχειρηματίες να προσέλθουν εγκαίρως στις επιμέρους εφορίες!
Οι νέες προθεσμίες πάντως για τα φυσικά πρόσωπα λήγουν στις 2 Ιουλίου για τις χειρόγραφες δηλώσεις και στις 16 Ιουλίου για τις ηλεκτρονικές.

3 σχόλια

  1. Προς Υπουργείο Οικονομικών

    Κύριοι, μαθαίνουμε ότι βάζετε σε 6 δόσεις το χαράτσι της ΔΕΗ στα σπίτια μας ! Είστε καλά ; Δεν έχετε ακούσει ότι ο κόσμος αδυνατεί να πληρώσει τα εκκαθαριστικά της εφορίας και το ΕΤΑΚ του 2009, ακόμα και τουυς λογαριασμούς της ΔΕΗ και του νερού ;

    Ζητούμε
    1) Καθιέρωση μειωμένου τέλους 1 ευρώ το τμ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, στη πρώτη τους κατοικία, ανεξαρτήτως περιοχής ! Στην ίδια ρύθμιση να μπουν όσοι δεν έχουν καταφέρει να πληρώσουν το ΕΕΤΗΔΕ του 2011.

    2) Έκπτωση 10% από τις φετινές δηλώσεις ( φόρο εισοδήματος και έκτακτες εισφορές ) για κάθε παιδί της Ελληνικής Οικογένειας και περισσότερες δόσεις αποπληρωμής των πολυεκκαθαριστικών. Δηλαδή, ένας με 2 παιδιά να έχει έκπτωση 20%, με 3 παιδιά 30% κλπ.

    Αλλιώς, αν δεν αλλάξετε άμεσα πολιτική, δεν θα εισπράξετε πολλά από το χαράτσι και ο κόσμος που ήδη έχει ληξιπρόθεσμα χρέη θα πολλαπλασιαστεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΕΊΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ??? ΧΡΕΩΘΕΊΤΕ ΡΕ ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΩΧΎΝΟΥΜΕ ΚΟΡΌΙΔΑ...

    ΝΑ ΧΡΩΣΤΆΜΕ ΠΑΝΤΟΎ ..ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΧΙΌΝΙ , ΕΔΏ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΊΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΆΜΕ ΠΟΛΑΑΑ,,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΌ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΆΜΕ ΠΟΛΛΆ ΝΑ ΠΕΡΝΟΎΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΞΥΠΝΆΤΕ ΡΕ ,ΑΣ ΘΈΛΟΥΝ ΤΌΚΟ 50%Ο.Κ ...ΕΕΕ, ΚΑΙ; ΘΑ ΤΑ ΠΆΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.. ΓΡΆΨΕΤΕΤΑ ΣΤΟ ΧΙΌΝΙ ΡΕ ?????

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΡΕΧΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση