GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόταση εισαγγελέα για 4 χρόνια φυλάκισης στον Μπερλουσκόνι!

Την καταδίκη του τέως πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε τρία χρόνια και οκτώ μήνες φυλάκισης για την πολύκροτη υπόθεση του ομίλου "...

Την καταδίκη του τέως πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε τρία χρόνια και οκτώ μήνες φυλάκισης για την πολύκροτη υπόθεση του ομίλου "Mediaset" του οποίου είναι ιδρυτής, ζήτησε η ιταλική εισαγγελία.
Ο Μπερλουσκόνι και η ηγεσία της "Mediaset" κατηγορούνται ότι μέσω υπεράκτιων εταιρειών αποκτούσαν δικαιώματα για την μετάδοση ξένων ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων και εν συνεχεία τις μεταπωλούσαν στον όμιλο αυξάνοντας τις τιμές. Η διαφορά στην τιμή παρέμενε στους λογαριασμούς των υπεράκτιων εταιρειών, οι οποίοι χρησιμοποιούνταν για τη χρηματοδότηση των πολιτικών εκστρατειών του Μπερλουσκόνι.
Πέραν αυτών, η ηγεσία του Mediaset κατηγορείται για αλλοίωση οικονομικών αποτελεσμάτων και φοροδιαφυγή. Ο τέως πρωθυπουργός της Ιταλίας και άλλοι πρωταγωνιστές της υπόθεσης Mediaset, που διερευνάται εδώ και αρκετά χρόνια από την ιταλική δικαιοσύνη, αρνούνται πάντως κατηγορηματικά την ενοχή τους. Η επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου έχει οριστεί για τις 2 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση