GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σβήνει σήμερα 60 κεράκια η "Bild"!

Ακριβώς 60 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση της εφημερίδας "Bild", που φημίζεται για τη μεγαλύτερη κυκλοφορία της συ...

Ακριβώς 60 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση της εφημερίδας "Bild", που φημίζεται για τη μεγαλύτερη κυκλοφορία της συγκριτικά με τον υπόλοιπο γερμανικό τύπο. Με αφορμή την επέτειο της λοιπόν, η "Bild" διανεμήθηκε σήμερα δωρεάν σχεδόν σε 41εκατομμύρια νοικοκυριά της χώρας, με πρωτοσέλιδο "Δωρεάν Bild για όλους".
"Η Bild γιορτάζει σήμερα τα 60α της γενέθλια. Και αυτή η εφημερίδα είναι το δώρο σας", έγραφε στο editorial της από τον Ντίκμαν.
Η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι γνωστή για την επιρροή που ασκεί στη Γερμανία, αλλά και για τα προκλητικά της πρωτοσέλιδα από τα οποία δεν έχει γλιτώσει ούτε η Ελλάδα. Πρόσφατο παράδειγμα η αναμέτρηση Ελλάδας-Γερμανίας και τα πικρόχολα σχόλια που γράφτηκαν στις σελίδες της, όπως και στην ηλεκτρονική της έκδοση.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες στην Γερμανία πιστοποίησε ότι με την σημερινή διανομή επιτεύχθηκε η μεγαλύτερη κυκλοφορία για δωρεάν ειδική έκδοση της εφημερίδας.

2 σχόλια

  1. Να ψοφησουν αυριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 60 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ
    ΖΩΑ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΤΕ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟ
    ΒΡΟΜΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση