GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λέσχη Bilderberg: H Ελλάδα είναι νεκρή

Οι ηγέτες της παγκόσμιας σκιώδους κυβέρνησης έχουν αποκλείσει από την ζώνη του Ευρώ ορισμένα κράτη. Η άτυπη ισχυρή ομάδα ολοκλήρωσε την ...

Οι ηγέτες της παγκόσμιας σκιώδους κυβέρνησης έχουν αποκλείσει από την ζώνη του Ευρώ ορισμένα κράτη.
Η άτυπη ισχυρή ομάδα ολοκλήρωσε την ετήσια συνάντησή της στις ΗΠΑ. Τα 120 μέλη της ομάδας φέρεται να αποφάσισαν να αφήσουν την Ελλάδα να παρασυρθεί στο χείλος της αβύσσου.
Η ομάδα Bilderberg συνεδρίασε φέτος στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο Μάριον της Βιρτζίνια. Η συνάντηση διήρκεσε 4 ημέρες, δηλαδή, μία ημέρα περισσότερο από το προβλεπόμενο πρόγραμμα.
Η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση ποτέ να εξοφλήσει τις οφειλές της. Ποτέ. Και δεν είναι η μόνη. Η Ελλάδα είναι νεκρή, μεταδίδει μια…αγνωστη πηγή που υποτίθεται ότι συμμετείχε στη συνάντηση της παγκόσμιας κυβέρνησης που αποτελείται από τους πιο ισχυρούς τραπεζίτες, οικονομολόγους, πολιτικούς, μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης και μέλη βασιλικών οικογενειών.
Η απόφαση για την καταστροφή της Ελλάδας είχε παρθεί από το 2009, μετά τη Συνεδρίαση της Λέσχης, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Λίγους μήνες αργότερα κηρύχθηκε επίσημα ως χρεοκοπημένη.
[title]WSJ: «Η μείωση του ορίου συνταξιοδότησης φέρνει και πάλι τη Γαλλία κοντά σε νέα υποβάθμιση»[title]
Η Wall Street Journal επικρίνει στο σημερινό κύριο άρθρο της την επαναφορά του ορίου συνταξιοδότησης στα 60 έτη για την κατηγορία των ατόμων που έχουν αρχίσει νωρίς τον εργασιακό τους βίο με χθεσινή απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης, επισείοντας την απειλή της υποβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της Γαλλίας.
«Η μείωση του ορίου συνταξιοδότησης φέρνει και πάλι τη Γαλλία κοντά σε νέα υποβάθμιση» της πιστοληπτικής της ικανότητας από τους οίκους αξιολόγησης, προειδοποιεί η εφημερίδα, κατά τη γνώμη της οποίας η μεταρρύθμιση αυτή «αποτελούσε το σημαντικότερο επίτευγμα του Νικολά Σαρκοζί στον τομέα της εσωτερικής πολιτικής».
«Ήταν περισσότερο από έναν χρόνο πριν που η Γαλλία έχασε το τριπλό Α και μετακινείται προς τη ζώνη κινδύνου», αναφέρεται στο κύριο άρθρο της εφημερίδας.
Αναφερόμενος στη «δημοσιονομική βόμβα» που απειλεί τα συνταξιοδοτικά καθεστώτα στην Ευρώπη εξαιτίας της αύξησης του προσδόκιμου ζωής και της μείωσης των γεννήσεων, ο συντάκτης του άρθρου υπενθυμίζει ότι, όταν ο Γερμανός καγκελάριος ‘Οττο Βίσμαρκ δημιούργησε το πρώτο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης το 1889, το όριο συνταξιοδότησης είχε τεθεί στα 70 χρόνια, όταν το προσδόκιμο ζωής σπανίως ξεπερνούσε τα 50.
«Μια δόση βισμαρκιανού πραγματισμού θα ήταν ευπρόσδεκτη τόσο για τον κ. Ολάντ, όσο και για τα συνδικάτα που χειροκροτούν την χθεσινή απόφαση…Η αύξηση της φορολογίας θα μπορούσε να συμβάλει στην εξισορρόπηση των αριθμών πρόσκαιρα, αλλά με τίμημα την αύξηση του κόστους της μισθωτής εργασίας και κατά συνέπεια, πλήττοντας τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την ανάπτυξη», προειδοποιεί η εφημερίδα.
«Εάν η φορολογία των μισθωτών δεν φθάσει σε αστρονομικά επίπεδα, θα αποδειχθεί ότι είναι αδύνατον σε βάθος χρόνου να ισορροπήσει ένα σύστημα στο οποίο οι συνταξιούχοι περνούν δύο δεκαετίες ζώντας με τα χρήματα των άλλων».

4 σχόλια

  1. Η λεσχη μπιργκενμπουρκεν σας φταιει τωρα. Δευτερα σε ευθυνη ερχονται τα νεφελιμ, μετα τα ελοχιμ, και μετα κατι χερουβιμ που πηραν λαθος δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΝΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΠΩΣ.ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΣΠΑΡΑΞΑΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ.ΔΗΜΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ,ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΖΟΥΚΛΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ .ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ. 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΟΥΚΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΒΟΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα σημερινά γεγονότα ( επεισόδιο στον Αντέννα, άμυνα 25χρονου απέναντι σε 43χρονο Αλβανό διαρρήκτη κλπ ) δείχνουν πολλά πράγματα, αλλά το κυριότερο είναι έχει ξεφύγει η οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα. Οδηγούμαστε σε πτώχευση και "εμφύλιο πόλεμο" , εκτός αν...

    ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δεν μπορούν να δώσουν λύση σε κυβέρνηση συνεργασίας ή οικουμενική.
    Σύριζα και ΑΝΕΛ του Καμμένου, με την ΑΠΟΛΥΤΗ άρνηση "ΟΧΙ στο μνημόνιο", οδηγούν σε άμεση παύση δανείων του εξωτερικού και του ΕΣΠΑ, πρόκληση πανικού, φυγή καταθέσεων και επιχειρήσεων στο εξωτερικό, εσωτερική κατάρρευση.
    Το Πασοκ του Βενιζέλου, λόγω της άθλιας φορομπηχτικής πολιτικής ( χαράτσια, έκτακτες εισφορές, μεγάλες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, φάρμακα, γιατρούς, σε σχολεία, σε νοσοκομεία,σε δήμους, στις άθλιες νεες φορολογικές δηλώσεις, το μπάχαλο στις Πανελλαδικές κλπ ) έχει προκαλέσει την οργή και το μίσος ακόμα και των ψηφοφόρων του, ενώ υστερεί και στο τομέα της δημόσιας ασφάλειας. Οι καθημερινές ληστείες δεν λύνονται ούτε με τον "αφοπλισμό" της Αστυνομίας ( Σύριζα ), ούτε με παράλληλους μηχανισμούς ( Χ.Α ).

    Οι πολίτες, μπροστά σε αυτό το χάος στην Οικονομία και στη Δημόσια Ασφάλεια, έχουν να επιλέξουν τη ΜΕΣΗ ΟΔΟ, μια μέση λύση, πριν έρθουν τα χειρότερα. Μια ισχυρή, σε ποσοστά, Νέα Δημοκρατία, με μεγάλη διαφορά από το νεφελώδες οικονομικό και κοινωνικό πρόγραμμα του Σύριζα, με ΑΜΕΣΗ επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ( αλλαγές σε χαράτσι στη ΔΕΗ, στις φορολογικές δηλώσεις, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ), με εκζήτηση κοινωνικής συναίνεσης από όλα τα κόμματα ( ιδέες, προτάσεις για την οικονομία- κοινή γραμμή απέναντι στην ΕΕ ), με επιβολή της δημόσιας τάξης σε όσους παρανομούν ( χωρίς την αυταρχικότητητα της κυβέρνησης πασοκ ), με ανάπτυξη- προσέλκυση επενδύσεων και ΕΣΠΑ,μόνο αυτή μπορεί να αποτρέψει το επερχόμενο ΧΑΟΣ,τη πτώχευση,την εμφύλια σύρραξη μεταξύ των άκρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δε φταινε αυτοι ρε.φταιει ο αρειος παγος που τους επετρεψε τη συμμετοχη στις εκλογες ενω θαυμαζουν το χιτλερ φταιει ο προεδρος της δημοκρατιας που τους δεχτηκε στις συνομιλιες για τον ιδιο λογο φταιει το ραδιοτηλεοπτικο συμβουλιο που επιβαλει χρονο και γι αυτους στα μεσα ενημερωσης φταινε οι παρουσιαστες που τους καλουνε στα στουντιο,φταινε οι συνομιλητες που καταδεχονται και βγαινουν μαζι και φταινε τελος οι ακριτοι πατριωτες που τους ψηφιζουν ενω ειναι εχθροι της δημοκρατιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση