GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Κύπρος μπορεί να αποφύγει το Μηχανισμό Στήριξης»...

Η Κύπρος μπορεί να αποφύγει τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης, εάν τηρήσει τη δημοσιονομική πειθαρχία με βάση τις δεσμεύσεις της, τόνισε ο πρ...

Η Κύπρος μπορεί να αποφύγει τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης, εάν τηρήσει τη δημοσιονομική πειθαρχία με βάση τις δεσμεύσεις της, τόνισε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος στις προεδρικές του Φεβρουαρίου Νίκος Αναστασιάδης.
Επεσήμανε ότι αυτό σημαίνει διατήρηση του δημοσιονομικού ελλείμματος στο 2,5% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος, καθώς και λήψη των αναγκαίων μέτρων που θα πείσουν ότι η Λευκωσία είναι αξιόπιστη στην πολιτική που εξαγγέλλει.
Σε δηλώσεις πριν από την αναχώρησή του για τις Βρυξέλλες, για επαφές με Ευρωπαίους αξιωματούχους, ο κ.Αναστασιάδης ανέφερε ότι «έφτασε η ώρα τα μέτρα ανάπτυξης να αφορούν επιτέλους την πραγματική ανάπτυξη και όχι την προστασία του πλούτου».
Δεν είναι δυνατόν, πρόσθεσε, μια κυβέρνηση που επαγγέλλεται φορολόγηση του πλούτου, να απαλλάσσει από τον ΦΠΑ όσους εκ των πλουσίων επιθυμούν να αγοράσουν αεροπλάνα και κότερα.
Για τις επαφές του στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι στόχος των συναντήσεών του θα είναι η ενημέρωση για την παρούσα φάση του Κυπριακού και τις μεθοδεύσεις της Τουρκίας, καθώς και η κατάσταση της κυπριακής οικονομίας.
Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ θα συναντηθεί με τους προέδρους της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι, του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βίλφριντ Μαρτένς.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια

  1. τόνισε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ

    ΟΠΑ

    ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΚΕΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ; !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οργή και φόβος για την έκρηξη της εγκληματικότητας - Δολοφονίες, ληστείες και βασανισμοί σε ολόκληρη τη χώρα
    - Στην Καβάλα έδεσαν, φίμωσαν και σκότωσαν ηλικιωμένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι
    - Στην Λαμία η εικόνα του θύματος μετά την επίθεση που δέχτηκε σοκάρει - Χαροπαλεύει σε νοσοκομείο
    - Στην Κάλυμνο μια 27χρονη σφαγιάστηκε με 18 μαχαιριές - Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη
    - Στην Αττική η δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ σε δύο αδέρφια συγκλονίζει τους πάντες...

    Ναι, όλα αυτά κληρονόμησε στη χώρα η άθλια οικονομική πολιτική του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου. Ένα κράτος- μπάχαλο, διαλυμένο, όπως φάνηκε και από τη σφαγή των Πανελλαδικών.

    Από την άλλη, πως ο Σύριζα, ο προστάτης των λαθρομεταναστών ( δεν μιλάμε για τους νόμιμους μετανάστες ), που θα υποβαθμίσει την Αστυνομία και τα Σώματα Ασφαλείας θα ελέγξει την εγκληματικότητα ; Καταλαβαίνετε, βέβαια, ότι από τη Σκύλλα του Βενιζέλου κινδυνεύουμε να πέσουμε στη Χάρυβδη του Τσίπρα.

    Από το καταστροφικό ΝΑΙ σε όλα του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου κινδυνευούμε να πέσουμε στο - επίσης- καταστροφικό ΟΧΙ των Τσίπρα- Καμμένου.

    Μέσα σε αυτά τα δεδομένα, η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, η ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ, που συνδυάζει επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου με πολιτική ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ( αυτό έλειπε δύο χρόνια από τη χώρα )είναι, καλώς ή κακώς, ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση