GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν υπάρχει ομάδα που να φοβίζει την εθνική

Η εθνική ομάδα σέβεται όλους τους αντίπαλους, αλλά δεν υπάρχει ομάδα που να τη φοβίζει, δεν υπάρχει συγκρότημα που να μην μπορε...


Η εθνική ομάδα σέβεται όλους τους αντίπαλους, αλλά δεν υπάρχει ομάδα που να τη φοβίζει, δεν υπάρχει συγκρότημα που να μην μπορεί να «κοιτάξει στα μάτια». Αυτό δηλώνουν κάθε μέρα και σε κάθε τόνο οι Έλληνες διεθνείς, αυτό είπαν και σήμερα οι Γιάννης Μανιάτης και Γρηγόρης Μάκος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ.
«Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του Euro. Η Γερμανία είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης. Εμείς θα μπούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και ποτέ δεν ξέρεις… Ένα παιχνίδι είναι. Σίγουρα είναι φαβορί οι Γερμανοί, αλλά 90 λεπτά είναι μόνο και θα τους «κοιτάξουμε στα μάτια»» είπε ο Μανιάτης, ο οποίος έχει προγραμματίσει το γάμο του την ημέρα διεξαγωγής του τελικού, δηλαδή την 1η Ιουλίου.
Ο μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού δεν ξέχασε τον ελληνικό λαό, επισημαίνοντας ότι «θέλουμε να του δώσουμε χαρά. Αυτό που καταφέραμε με τη Ρωσία είναι να βγάλουμε κόσμο στο δρόμο και θέλουμε να το ξανακάνουμε, να δίνουμε χαρά στους Έλληνες και να τους κάνουμε να χαμογελούν. Οι Έλληνες είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα. Με τη Γερμανία είμαστε πάλι αουτσάιντερ, αλλά είναι ένα μονό παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν».
Ερωτηθείς για τη δυσμενή παράδοση εναντίον της Γερμανίας, ο Μανιάτης απάντησε: «Δεν έχει σημασία από πότε έχουμε να κερδίσουμε. Την Παρασκευή έχουμε παιχνίδι και οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Θα τα δώσουμε όλα. Σίγουρα είναι φαβορί η Γερμανία, αλλά εμείς θα τους «κοιτάξουμε στα μάτια». Και τους Ρώσους 19 χρόνια είχαμε να τους κερδίσουμε».
Από την πλευρά του, ο Μάκος εστίασε στην επιτυχία της εθνικής: «Είναι πολύ μεγάλο αυτό που καταφέραμε. Βρισκόμαστε ακόμη στην Πολωνία, δεν χωράει πλέον κανένα άγχος. Παρά τις ατυχίες και τις απουσίες καταφέραμε με πολύ μεγάλο πάθος να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Στο παιχνίδι της Παρασκευής δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα κοιτάξουμε τους Γερμανούς στα μάτια».
Όσο για τις απουσίες της εθνικής, ο Μάκος εκτιμά ότι τα όποια κενά θα καλυφθούν επαρκώς: «Έχουμε αποδείξει ότι όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Θεωρώ ότι, αν είμαι εγώ αυτός που θα καλύψει το κενό του Καραγκούνη, θα τα καταφέρω 100%, κι αυτό θα ήθελα να συνδυαστεί με μία πρόκριση για την εθνική ομάδα».

2 σχόλια

  1. Να προσέξει και η ΝΔ και η ΔΗΜΑΡ. Ο κ. Ζανιάς είναι ανεπιθύμητος για τους Έλληνες στο Υπουργείο Οικονομικών, γιατί δικής του έμπνευσης ήταν το χαράτσι στη ΔΕΗ, οι νέες φορολογικές δηλώσεις και η απειλή κατασχέσεων για χρέη κάτω των 3.000 ευρώ.

    Πως θα έχει η νέα κυβέρνηση κοινωνική συναίνεση, όταν ακούγεται ότι θα αφήσει τα παλιά φθαρμένα άτομα ή θα τους αφήσει να συνεχίσουν το αντικοινωνικό έργο τους ;

    Η ΔΗΜΑΡ πρέπει να μπει στη κυβέρνηση με 3 όρους για να βοηθήσει τους Έλληνες :

    1) Τροποποίηση στο ΕΕΤΗΔΕ μέσω ΔΕΗ για όσους έχουν κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, με μειωμένο τέλος 1 ευρώ το τ.μ για το 2011 και 2012, χωρίς άλλες προϋποθέσεις

    2) Εκπτώσεις στη φορολογία εισοδήματος και τις έκτακτες εισφορές για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που έχουν ετήσια οικογενειακά εισοδήματα κάτω από 50.000 ευρώ το 2011 και πολλές άτοκες δόσεις.

    3) Να σταματήσει τις κατασχέσεις μισθών ή καταθέσεων για οφειλές στο Δημόσιο, όταν το Δημόσιο οφείλει ποσά από το 2010.

    Ο Κουβέλης και η ΔΗΜΑΡ, αν μπουν στη κυβέρνηση, μπορεί να αποδειχθούν σωτήριοι για τον ελληνικό λαό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο ΖΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΡΙΚΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

    ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΘΕΛΕΙ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΕΤΗΔΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΟΛΑ, ΔΩΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΟΧΙ Ο ΖΑΝΙΑΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΥΠΟΙΚ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ, ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΑΛΑ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση