GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΙΚΟΣ ΧΑΝΙΑΣ... δυο παραιτήσεις... μια κωλοτούμπα

...και οι μηχανισμοί και το Σύστημα πνέουν τα λοίσθια & η Αριστερά με τον ΣΥΡΙΖΑ επιταχύνει & ανοίγει δρόμο στην ελπίδα... Γ...


...και οι μηχανισμοί και το Σύστημα πνέουν τα λοίσθια & η Αριστερά με τον ΣΥΡΙΖΑ επιταχύνει & ανοίγει δρόμο στην ελπίδα...

Γράφει η Νάνσυ Πανταζή.

Πρώην σύντροφε του ΠΑΣΟΚ... ποιες από τις δηλώσεις σου να πιστέψω...;;;
Τι αντιλήφθηκες ή ανακάλυψες ή μεσολάβησε από τις 28 Μαίου μέχρι και σήμερα για να γράψεις μία επιστολή παραίτησης χωρίς ουσιαστική πολιτική αιτιολογία, τεκμηρίωση και τοποθέτηση αλλά όπως και εσύ ο ίδιος γράφεις στην επιστολή σου στις 28/05 , μία επιστολή παραίτησης ... που θυμίζει κατά πολύ "μαύρη προπαγάνδα"...;
Δεν μπορώ παρά να μην σκεφτώ όπως και ο κάθε σκεπτόμενος πολίτης ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα... και ότι οι μηχανισμοί καλά κρατούν και το σύστημα δίνει τα τελευταία του χτυπήματα κάτω από τη μέση αλλά αυτοτραυματίζεται και αυτοεκτίθεται.
Παραθέτω στην κρίση σας :
-Τάδε έφη στις 2 Μαΐου 2012 σαν Υποψ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Κορινθίας: "Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μας υπόσχονται ότι από την επομένη των εκλογών θα συνεχίσουν την ίδια ακριβώς πολιτική, για την οποία μάλλιστα είναι και δεσμευμένοι ενυπογράφως, να εφαρμόσουν κατά γράμμα με το δεύτερο μνημόνιο, το οποίο είναι η θανατηφόρα δόση σε ότι έχει απομείνει όρθιο, στην κοινωνία των ερειπίων που διαμόρφωσαν. Προτεραιοτητά τους είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών των τοκογλείφων δανειστών και όχι οι ανάγκες της ρημαγμένης κοινωνίας. Οι αμέτρητοι Άκηδες του ΠΑΣΟΚ και οι ομοιοί τους της ΝΔ που πρώτα λεηλάτησαν και μετά διέγραψαν την κοινωνία , έρχονται τώρα και χρησιμοποιώντας τα γνωστά εκβιαστικά ψευτοδιλλήματα προσπαθούν και πάλι να μας εξαπατήσουν.
Μην τους Φοβάστε αποφασίζουν πάντα χωρίς εμάς, τώρα θα προχωρήσουμε χωρίς αυτούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ με αταλάντευτη θέση συγκρούσθηκε μετωπικά μαζί τους. Αντιστάθηκε στην απάνθρωπη πολιτική τους μέσα στο Κοινοβούλιο αλλά και έξω μαζί με την κοινωνία. Ενίσχυσε και ήταν δίπλα σε κάθε συλλογική και κινηματική δράση και διαμαρτυρία, απέναντι στις πολιτικές που μας καταστρέφουν..." (http://www.inews.gr/152/nikos-chanias--yp-vouleftis-syriza-an-kyvernisoume-tha-katastrepsoume-tin-ellada.htm).
- Τάδε έφη στις 28 Μαΐου 2012: "
Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα μνημόνια, δεν αντέχει άλλο τις πρακτικές που μας έφεραν εδώ και δεν μπορεί να βλέπει τα ίδια τραγικά πρόσωπα να εξακολουθούν να παριστάνουν τους σωτήρες. Αυτοί που έκαναν την Ελλάδα παγκόσμιο αρνητικό πρότυπο και τόπο που δεν μπορεί πλέον να κρατήσει τα παιδιά του. Μόνο τυχαία δεν είναι η ολομέτωπη και λυσσαλέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, που επιχειρούν τα γνωστά ΜΜΕ και τα συμφέροντα που εκπροσωπούν, που μαζί με τις γραφικές καρικατούρες και ηγέτες του παραπαίοντος δικομματισμού Σαμαρά και Βενιζέλο, διυλίζουν την κάθε συλλαβή των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να εντοπίσουν αντιφάσεις για να τεκμηριώσουν την μαύρη προπαγάνδα τους. Προσπαθούν να εξαπατήσουν και πάλι αυτοί που έκαναν επιστήμη την μίζα, την διαφθορά και την αναξιοκρατία." (http://www.sfedona.gr/2012/05/28/%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B1%CF%81-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CF%88%CE%B5%CF%89%CF%83-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%83-2/)
- Τάδε έφη σήμερα, 12/6/2012: «Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα».Και καταλήγει κλείνοντας την επιστολή αποχώρησής του δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική «είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του». (http://www.inews.gr/152/nikos-chanias--yp-vouleftis-syriza-an-kyvernisoume-tha-katastrepsoume-tin-ellada.htm)
- ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Χανιάς Νίκος – Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας. Γεννήθηκε το 1956 στο Χαλκί Κορινθίας, όπου έμεινε μέχρι 18 ετών και τελείωσε το γυμνάσιο Βραχατίου. Υπηρέτησε ως αξιωματικός στο Πυροσβεστικό Σώμα και από το 1992 ως και τον Ιανουάριο του 2010 ήταν διοικητής διαφόρων υπηρεσιών του σώματος (Κυκλάδες, Σάμος, Ρόδος, Μεσσηνία, Κορινθία, Αχαΐα, Ηλεία, Ζάκυνθο). Επέδειξε έντονη συνδικαλιστική δράση. Τα τελευταία 8 χρόνια εκλεγόταν ανελλιπώς στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών. Διετέλεσε πρόεδρος πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών ενώσεων και από τους πρωτεργάτες του συνδικαλισμού στα σώματα ασφαλείας. Τα τελευταία χρόνια και μέχρι τον Ιούνιο του 2010 ήταν γραμματέας της ΠΑΣΚ Πυροσβεστών. Έχει επιδείξει σημαντική παρουσία σε σοβαρό κοινωνικά θέματα, όσο και σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον με συνεχείς παρεμβάσεις, δράσεις και αρθρογραφία. Η στάση του στις καταστροφικές φωτιές της Ηλείας το 2007, όπου υπηρετούσε είχε σαν αποτέλεσμα να προταθεί η ψήφιση του στο διαδίκτυο σαν πρόσωπο της χρονιάς. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. (http://petrakosgr.blogspot.gr/2010/10/blog-post_02.html)
-ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ στις ΕΚΛΟΓΕΣ 6ης ΜΑΗ:
1. ΘΕΛΕΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ 3.836 2. ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2.934 3. ΚΟΥΡΕΜΠΕΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 2.539 4. ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ 2.426 5. ΧΑΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2.112 6. ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1.348

20 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΠΑΣΟΚ ( ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ), ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΗΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :
    1) Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΚΡΟΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 100 ΕΩΣ 500 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
    2) ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 4 ΜΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ,ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ.
    3) ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    4) ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ( ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΡΧΗΣ ΚΑΙ "ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ".

    ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ. ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΑΛΛΑ Η ΑΤΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΛΠ ;

    ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ, ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ, ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3.50 στον κόσμο σου είσαι πληρωμένε υπάλληλε της συγγρού. Ο Τσίπρας είναι μπροστά και οι ώρες του ΜEGA είναι μετρημένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3.50 στον κόσμο σου είσαι πληρωμένε υπάλληλε της συγγρού. Ο Τσίπρας είναι μπροστά και οι ώρες του ΜEGA είναι μετρημένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίτα 3:53, αν βγει ο Τσίπρας πρώτος,
    ελπίζω να μην τρέξεις στο ΑΤΜ το βράδυ της Κυριακής μαζί με χιλιάδες άλλους, ουτε να έχεις μαζέψει τρόφιμα και φάρμακα, όπως κάνουν μερικοί, που θέλουν να ψηφίσουν Σύριζα, αλλά και να προλάβουν να ζήσουν μερικές μέρες !

    Καλά δεν βλέπεις τι γίνεται σε όλη την Αττική ; Δεν έχεις ακούσει τι σκέφτονται να κάνουν οι άνθρωποι τις επόμενες μέρες, αν είναι μπροστά ο Σύριζα ; Σε παρέες δεν έχεις πάει, δεν έχεις ακούσει συζητήσεις ; Πλάκα μας κάνεις ; Όλοι αυτό συζητάνε : αν βγει ο Τσίπρας και δεν πιάσει η μπλόφα και μας κόψουν τα δανεικά και τις επιδοτήσεις, που θα βρει τρόφιμα και φάρμακα για την ΑΘΗΝΑ και τον ΠΕΙΡΑΙΑ ; Εδώ έχει παραφρονήσει ο κόσμος και αγοράζει και κονσέρβες και νερά εμφυαλωμένα. Και όλα αυτά, ενώ φαίνεται μπροστά στα γκάλοπ η ΝΔ. Αν γίνει καμία γκάφα και περάσει μπροστά ο Σύριζα τη Κυριακή, να δούμε που θα τρέχουν να κρυφτούν οι κάτοικοι της Αττικής και της Θεσσαλονίκης... Και ειδικά οι νέοι που από τα μπουζούκια θα τρέχουν να βρουν ρεβίθια και κουκιά ! Τους έχετε προετοιμάσει ή θα έχουμε θύματα και θα μπουκάρουν όπου βρουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαμογια ηρθε το τελος σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ. ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΙΣΤΟΡΙΑ..." ΑΠΑΝΤΑ Ο ΔΗΜ.ΚΟΥΚΟΥΝΑΣ ΣΕ "ΑΝΩΝΥΜΕΣ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
    ΗΤΑΝ Ή ΟΧΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ;ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ.ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΧΟΥΝ.ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ .ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ/ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.ΔΙΝΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ ΚΑΘΙΚΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΤΗΞΗ;

    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΉΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ!!! ... ΑΝ ΉΤΑΝ ΜΈΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΈΒΓΑΙΝΑΝ ΒΟΥΛΕΎΤΕΣ ..ΕΥΓΕ

    ΑΝ ΟΧΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ!!!!ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγώ λεμέ τώρα θα κλείσω τα μάτια και θα ρίξω Ν.Δ ??? και πάλι πεινάω τι θα πρέπει να τους κάνω; ΕΕΕΕΕ ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΩ ΣΤΑ ΑΡΧ@@@ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΥΦΗΣΩ ..ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΙΝΟΜΕ ΟΛΟΥΣ/// ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ..ΑΠΛΟΣ ΚΡΑΤΩ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ..

    ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΩ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ


    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 4.41 την κυριακή θα κλαις πικρά ακροξεξιά πουσταρόλα, πόσα σε πληρώνουνε προδότη αρχιδοσιλογάρα,
    δαπιτόσκυλο, η ΝΔούλα διαλύεται

    τί χαρά

    περεμπιπτόντως τί κάνει ο φίλος σου ο ζαχόπουλος με την καλτσοδέτα;Ο ρουσόπουλος ο ταχυδρόμος με τη μάρα, ο βουλγαράκης και η ντορούλα (πού είναι το 1εκ οεο;) τρώνε καλά;

    ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΡΧΙΔΟΣΙΛΟΓΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ;

    ΦΡΙΑΞΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ''ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ 2.5ΟΟ ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΗ ΑΡΧΙΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΝΩΝΕΙ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ;

    ΣΤΙΣ 17 ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΔΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ.ΣΚΟΠΙΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΙΣΟΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ.ΔΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΛΗΜΜΑ.ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ.ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΗΔΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.

    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    12 Ιουν 2012 5:02:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λαμόγια της γαλαζοπράσινης πολιτικής Μαφίας, ο δικομματισμός της μίζας και της αρπαχτής τελείωσε και οι πολιτικές συμμορίες που μας πέταξαν στα σκατά σβήνουν από τον πολιτικό χάρτη. Κρίμα που δεν θα μπορείτε πλέον κομματοκοπρίτες - βδέλλες του δημόσιου κορβανά-να βολεύεστε εσείς και το σόι σας σε δημόσιες θεσούλες
    Για όλους όσους σας έπεσε βαρύ το αποτέλεσμα των εκλογών, άντε να φάτε ένα κουβά φασόλια, για να μας κλάσετε τα αρχίδια και περαστικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΙΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ενας βρεθηκε και ειπε την αληθεια μεσα απο το συριζα και πηδησαν να τον φανε οι δικοι του μην χασουν την κουταλα.κανενας συριζαιος δεν πληρωσε το χαρατσι με εντολη εκ των ανω και περιμενουν να βγει το κομμα για να μη το πληρωσουν,εσυ λοιπον αγανακτησμενε ψηφοφορε του συριζα που το πληρωσες πιανεσαι μαλακας δυο φορες γιατι και το πληρωσες και οι¨μαγκες¨δεν θα πληρωσουν παλι εκτος αν ισχυσει να επιστραφουν τα χρηματα σε οσους πληρωσαν τοτε ολοι θα ψηφιζαμε συριζα για την αξιοκρατια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @5.00

    ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΙΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΩ ΜΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΩ ΝΕΡΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδιά, όσοι έχουν θέμα με τα ΑΤΜ, ας κλείσουν ένα από την Παρασκευή να το πάρουν στο σπίτι τους να το έχουν να κοιμούνται αγκαλία ως τη Δευτέρα! ...έτσι δεν θα πεινάσουν καθόλου! Θα έλεγα, να πάρουν και ξηρά τροφή και να μην βγουν καθόλου από το σπίτι για ...ένα μήνα! Αμάν πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΚΛΟΓΕΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ (... Νίκος Χανιάς, ...)

    http://www.youtube.com/watch?v=JohnWcBA3fo

    Κατι ηεξερε ο ποιητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για αυτούς που δεν ξέρουν ότι οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται και όταν τις σκίζουν καποιοι, οι πιό ισχυροί συμβαλόμενοι επιβάλλουν τους όρους τους με άσχημο τρόπο .

    ψΗΦΙΣΕ SΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ακύρωση δηλαδη αντικατάσταση με νεο μνημόνιο που θα λεγεται πρόγραμμα ανορθωσης κλπ, για το οποίο χρειάζονται χρήματα ...τα οποία θα προκύψουν από την αναδιαπραγματευση μέρους του χρέους ..η οποία θα γίνει με νέο κούρεμα και νέα δανειακή σύμβαση και αλλο μνημονιο δηλαδη φόροι ..το οποίο θα λένε ότι αποτελεί νέα βάση κλπ . Αν το δεκτούν βεβαια οι Ευρωπαίοι,και αν δεν το δεκτούν εννοείται δραχμούλες με ολα οσα ανεφερε η Εθνικη τραπεζα σαν συνεπειες και οτι βρει ο Γλεζος στην τράπεζα από τον καθε φουκαρα.Γιατι αραγε μόνο ο Συριζα αντεδρασε στην έκθεση της Εθνικής τραπεζας για δραχμή ; Μπορείτε να μας δουλεύετε, ατομα νέα και άπειρα στη πολιτική ειχτε...τους αλλους ΟΧΙ.. ....όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού , τόσο περισσότερο φαίνετα ι ο κ----ς της .Δεν είναι όμως μόνο τα μνημόνια ,είναι και τα σκοπια που θελετε να τα λετε βορεια μακεδονια,οι λαθρομεταναστες σαν ελληνες,να ξεφορτωθουμε την κύπρο με σχέδιο Αναν,καλως ηλθες Τουρκια δεν έχουμε λεφτα για στρατο να πολεμησουμε γιαυτο βγαινουμε εξω απο το Νατο ,αοπλη αστυνομια γιατι οι κακοποιοι και οι κουκουλοφοροι εχουν δικαιωματα.Μια Κουβα στην Ευρωπη.Και για ζησουμε πορνεια για ολους-ολες σε αυτους που θα εχουν ευρω και ενα καλο αγαθο να μας δωσουν σαν δωρο γιατι οσα εχουμε τωρα καποτε θα παλιωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ ΟΣΑΗΘΕΛΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΞΕΣΠΑΣΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΆΜΠΡΙΟ ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ O ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ O ΣΑΜΑΡΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση