GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέρνηση με δεξιό μνημονιακό πρόσημο

« Μετά τις σημερινές τελετές παράδοσης-παραλαβής στα υπουργεία, γίνεται ακόμα πιο φανερό το στίγμα και η πολιτική στόχευση της νέας κυβέρ...

«Μετά τις σημερινές τελετές παράδοσης-παραλαβής στα υπουργεία, γίνεται ακόμα πιο φανερό το στίγμα και η πολιτική στόχευση της νέας κυβέρνησης εθνικής συνευθύνης, όπως την αποκαλούν οι συνεταίροι της: Μια κυβέρνηση με δεξιό μνημονιακό πρόσημο που ξέχασε αμέσως τις όποιες εξαγγελίες για επαναδιαπραγμάτευση και μικρό και ευέλικτο υπουργικό σχήμα» σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το naftemporiki.gr, υποστηρίζει πως «πρόκειται για μια κυβέρνηση χωρίς πνοή, η σύνθεση της οποίας αποτελείται από πολλούς υπουργούς χαμηλών προσδοκιών, με παλαιοδεξιά κατεύθυνση και έλλειμμα εκπροσώπησης γυναικών, γεγονός που αποτελεί οπισθοδρόμηση για μια σύγχρονη και ευρωπαϊκή χώρα». Παράλληλα, τονίζει πως «η συνεισφορά των εταίρων, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, σε αυτή τη δεξιά κυβέρνηση μπορεί να είναι με «ολίγη» από εξωκοινοβουλευτικά τους στελέχη, αλλά είναι και οι δύο εξ ολοκλήρου συνυπεύθυνοι τόσο για τη σύνθεση όσο και για τον πολιτικό της προσανατολισμό».

8 σχόλια

  1. Τέρμα οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ όλων των σημερινών πολιτικών και τον κομμάτων τους...

    Κατηγορήστε ΟΛΟΙ για βαριά κακουργήματα, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, οικονομολόγοι, αναλυτές της ΜΑΛΑΚΙΑΣ..

    1}Δεν ήξερε κανείς σας ότι η Ελλάδα δανειζόταν ΕΔΏ και 30 χρόνια;

    2}Δεν ήξερε κανείς ότι δεν παράγαμε ΤΊΠΟΤΑ και ζούσαμε με δανικά; από κοινοτικά προγράμματα; ΕΣΠΑ και επιδοτήσεις ;

    3} Δεν ήξερε κανείς ότι βάζατε τον γεωργό και πετούσε την γεωργική παραγωγή του στης χωματερές και με επιδότηση μάλιστα ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;..

    Όποιος σήμερα λέει ότι αν μείνουμε στην ΕΥΡΩΠΗ θα σωθούμε με την ανάπτυξη που ΘΑ γίνει είναι ψεύτης...

    Ο Κόσμος έχει παραδεχτή την ΉΤΑ του, είμαστε ένας ηττημένος ΛΑΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΏΝ ΑΛΛΑ ΟΎΤΕ ΜΕΛΏΝ με όλους αυτούς {εδώ έφτασε η χρυσή αυγή να θέλει να καταγγείλει το μνημόνιο αλλά να είναι στην Ε.Ε και στο ευρώ}..

    Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ τους να έμπνευση τον κόσμο ΟΎΤΕ Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ούτε το Κ.Κ.Ε {Καλά το Κ.Κ.Ε περιμένει να αναστηθεί ο ΛΈΝΙΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΆΛΙΝ ΠΑΡΈΑ} να κάνει την μεγάλη ΑΝΤΕΠΊΘΕΣΗ!!! ΜΑΛΑΚΙΕΣ του παρελθόντος ενώ σήμερα θα έπρεπε να είχε ήδη αποθήκες με καρπούς, να οργανώνει κόσμο στην υπερθω για να μην πεινάσει ο κόσμος να έχει κάνει πράξης και ΟΧΙ καταγγελίες..

    Οι άνθρωποι θα πρέπει να σκάψουν την Ελληνική γη , να οργανωθούν έξω από τα σημερινά ΚΌΜΜΑΤΑ και πολιτικές αυτά μυρίζουν μούχλα ...

    Όσο πιο γρήγορα φύγομε από την Ευρωπη και την ευρωζωνη τόσο πιο γρήγορα θα έλθει η ΠΑΡΑΓΩΓΉ ΜΑΣ θα μάθουμε να ζούμε με αυτά που θα βγάζουμε .. Όσο τους δίνομε χρόνο να μας >>δανείζουν<< τόσο θα οργανώνονται για την τελική εξόντωση μας ..

    Είμαστε οι Ηττημένοι ,οι ταπεινωμένοι , κάθε ημέρα χάνομαι την ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ μας και γινόμαστε και ξευτελισμένοι...


    Όσο η Ευρωπη διαθέτη φορολογικούς παραδείσους ΜΟΝΑΚΌ ,ΛΙΧΝΕΣΤΑΙΝ, ΣΙΤΙ ΛΟΝΔΊΝΟ, ΣΚΟΠΙΆ ,ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΦ ΣΟΡ εταιρείες στο κόσμο τον έχασε ΠΌΛΕΜΟ. ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΧΆΣΕΙ, ΤΟΝ ΈΧΑΣΕ ΗΤΤΗΘΉΚΑΜΕ ..

    Από εδώ και πέρα θα επηρεάζονται εύκολα οι άνθρωποι και θα έχομε την άνοδο του ΦΑΣΙΣΜΟΎ για μια μπουκιά ψωμί τα πράγματα θα γίνονται ανεξέλεγκτα ...

    Ηττηθήκαμε αδέλφια μην αυταπατάστε μαζί με εμάς όλη η ΕΥΡΩΠΗ πρέπει να μαζέψουμε τους νεκρούς μας και να τους θάψουμε, να σώσουμε τους τραυματίες μας και να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε την Ελλαδα από την αρχή , χωρίς κανένα τους από παλιό πολιτικό κατεστημένο ..


    ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ θΑ ΔΕΊΤΕ την προδοσία αυτής της κυβέρνησης, θα μας πούνε μαζί με τα παπαγαλάκια τους ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ότι >>με ΣΚΛΗΡΕΣ διαπραγμάτευση κερδίσαμε 2-3 χρόνια αναπροσαρμογής ΑΛΛΑ θα μας βάλουν πανωτόκια συν 20 δις ευρώ...<<

    Και μετά το 2015 τι;

    Μην τους ακούτε δεν θα γίνει καμιά επένδυση σε μια χώρα που κάθε ημέρα βγαίνουν και μας λένε ΟΙ ΔΑΝΙΣΤΕΣ σκασμός είστε μια πτωχευμενη χώρα.

    τώρα είναι ώρα που θα κάνουν ΑΡΠΑΧΤΕΣ όλοι , εμείς ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ τους δίνουμε χρόνο; για να μας εξοντώσουν !!!

    Περίμενα από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α να λέει αλήθειες, να κάνει από τώρα κουμάντο σε πρώτες ύλες, καύσιμα, καρπούς σποράς, φάρμακα από χώρες εκτός ΕΥΡΩΠΗΣ ανοιχτά .. όχι να λέει ναι στο ευρώ και ότι εμείς θα το είχαμε επαναδιαπραγματευθεί καλύτερα ??

    Μα δεν βγαίνει ο λογαριασμός θα πούνε πολλοί.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΌ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ όταν θα είμαστε στο ευρώ και την ευρωζωνη, ΈΧΟΥΝ βάλει αυτό το πυρηνικό όπλο που λέγετε του 3% στα δημοσιονομικά σας..δεν θα πιαστεί το 3% ποτέ ούτε σε 250 χρόνια..

    Αλλά άντε και να το πιάσαμε, μην χαλάσω το όνειρο κάποιων, όσο υπάρχουν οφ σορ,σιτι Λονδίνου, Μονακό η Ελλαδιτσα δεν θα δει άσπρη ημέρα..

    Ακουστέ το μεγάλο κόλπο ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ αλλά και στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ... ΚΑΝΈΝΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΊΟ ΔΕΝ ΣΥΝΔΈΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΓΙΑ ΚΆΝΕΤΕ ΕΝ ΟΝ ΛΑΙΝ ΣΎΣΤΗΜΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΤΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΎ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΉ ΜΑΣ ,ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΎ ΜΑΣ. ΤΟΥ ΕΦΟΡΙΑΚΟΎ ΜΑΣ..

    ΛΑΟΊ ΞΥΠΝΆΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΆΝΕ ΤΑ ΔΆΧΤΥΛΑ, Η ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩ ΤΡΌΠΩ Η ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΡΌΠΩ.....

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΉΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΆΛΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.. ΏΡΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΊ .... ΌΛΟΙ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΑΙ ΜΕΤΆΞΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περίμενα από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α να λέει αλήθειες, να κάνει από τώρα κουμάντο σε πρώτες ύλες, καύσιμα, καρπούς σποράς, φάρμακα από χώρες εκτός ΕΥΡΩΠΗΣ ανοιχτά .. όχι να λέει ναι στο ευρώ και ότι εμείς θα το είχαμε επαναδιαπραγματευθεί καλύτερα ??

    μονο αυτοδυναμη κυβερνηση,με πληρη υποστηριξη στρατου,αστυνομιας,διπλωματων,υπουργειων,μπορει να τα κανει αυτα..

    και μονο στην προοπτικη αριστερης κυβερνησης,εφευγαν απο τις τραπεζες ενα δις την ημερα..

    οι ελληνες τον ιουνιο επελεξαν να δωσουν αλλη μια ευκαιρια στο καθεστως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ..
    οπως εδωσαν αλλη μια ευκαιρια στο ΠΑΣΟΚ το 2000 και το 2009..
    οπως εδωσαν αλλη μια ευκαιρια στη ΝΔ το 2004 και το 2007..
    οπως τοτε,ετσι και τωρα,τα αποτελεσματα θα ειναι καταστροφικα..
    οι ελληνες ξαναψηφισαν ολυμπιακους και ευρω,δηλαδη τις αιτιες της καταστροφης τους.
    οι μαλακες δεν σωζονται,ουτε αξιζουν να σωθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1}Δεν ήξερε κανείς σας ότι η Ελλάδα δανειζόταν ΕΔΏ και 30 χρόνια;


    η ελλαδα δανειζοταν παντα.
    οσο υπηρχε η δραχμη,η ελλαδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να δανειστει πολλα,γιατι δεν την δανειζαν..

    η καταστροφη ηλθε με το ευρω..
    οι αγορες δανεισαν υπερβολικα,γιατι ηξεραν οτι στο τελος θα πληρωσει η γερμανια και οι κουτομετοχοι/κουτοομολογιουχοι της κλωτσιας..

    οποιος τολμησε να μιλησει τοτε,καταδιωχτηκε και
    εξευτελιστηκε απο το καθεστως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ως καθυστερημενος αριστερος..
    ο λαος,οπως παντα,βαραγε μαλακια με τις τσοντες του κωστοπουλου..
    μοντερνος,ευρωπαιος,και καπιταλας ναουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΣΤΡΖΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Π.Χ.
    ΔΟΥΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OI SYRIZAIOI KAKARIZOΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ .ΜΠΗΤΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΤΕ .ΘΑ ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΧΑΡΑΤΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΜΜΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΙ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΕΣ .ΟΠΟΥ ΤΡΩΝΕ
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΑΝ ΙΣΧΥΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ .ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.ΜΕ ΤΙ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΥΠΝΆΤΕ ΕΚΕΊ ΣΤΟ ΣΥ.ΡΙΖ.Α

    Θυμίζοντας το "ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" του Γ. Βουλγαράκη, ο νέος υφυπ. Ναυτιλίας με offshore σε φορολογικό παράδεισο! Τεράστια πρόκληση προς τον ελληνικό λαό που τον αναγκάζουν σε θυσίες και φοροεπιδρομή που οδηγούν στην εξαθλίωση

    Συνήθως τους χαρακτηρίζουμε "ανθρώπους της αγοράς" και αυτός ο προσδιορισμός...
    "της αγοράς" χαιρετίζεται ως θετικός, σε αντιδιαστολή μάλιστα με αυτούς "του Δημοσίου" που ταυτίζονται με το απόλυτο κακό. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο κ. Γ. Βερνίκος που ανέλαβε υφυπουργός παρότι ως επιχειρηματίας είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

    Ο κ. Βερνίκος, ο άνθρωπος στον οποίο ανατέθηκε το υφυπουργείο Ναυτιλίας, δηλαδή η διεπαφή με τους εφοπλιστές, είναι και ο ίδιος εφοπλιστής και άνθρωπος της αγοράς. Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι το αντιστασιακό του παρελθόν αποτελεί εγγύηση ή έστω μία έξωθεν καλή μαρτυρία ότι ως υπουργός θα είναι με το στρατόπεδο του δημοσίου συμφέροντος και όχι με την λαθρόβια επιχειρηματική τάξη που επιδεικτικά φοροδιαφεύγει ή εξίσου επιδεικτικά φοροαποφεύγει όπως συμβαίνει με τους εφοπλιστές. Δυστυχώς δεν φαίνεται να είναι αυτή η περίπτωση. Ο κ. Βερνίκος είναι τυπική περίπτωση "άνθρωπου της αγοράς" και της αγοραίας πολιτικής, εκεί που "το νόμιμο είναι και ηθικό" όπως με ενάργεια το είχε θέσει και ο κ. Βουλγαράκης.

    Την ίδια στιγμή που ο ελληνικός λαός ερχόταν αντιμέτωπος με τα διλλήματα της διάλυσης του κοινωνικού ιστού ή της χρεωκοπίας (που κατόπιν έγινε χάος, επειδή δεν φόβιζε κανένα) κάποιοι επέκτειναν με τις ευλογίες του αντικειμενικού και ορθολογικού κράτους τον επιχειρηματικό τους κύκλο, εκεί που θα πλήρωναν λιγότερα, στις offshore εταιρίες. Για καλή τύχη του Γ. Βερνίκου στην χώρα μας δεν χρειάζεται να είναι κανείς παράνομος για να κερδίσει περισσότερα, αφού συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις, έχουν δέσει την τύχη τους με τέτοιου είδους διευκολύνσεις, την ώρα που έκοβαν το ρεύμα από οικογένειες που χρώσταγαν πενταροδεκάρες.

    Ο κ. Βερνίκος, όπως και κάθε Έλλην εφοπλιστής που σέβεται τον εαυτό του, το πορτοφόλι του το έχει σε offshore στον φορολογικό παράδεισο των Νήσων Μάρσαλ...

    Να περιμένουμε ίσως στη θέση του Γενικου Γραμματέα του υπουργείου Ναυτιλίας να τοποθετηθεί ο κ. Βικτωρ - "φορολογησε με αν με βρεις" - Ρέστης;

    http://leftgr.files.wordpress.com/2012/06/vernicos2.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΆΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΠΕΊΤΕ ΑΥΡΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΈΡΑΤΕ ΤΊΠΟΤΑ ΕΕΕΕΕ

    ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑΑΑ!!!,ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΆΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ??? ΣΎΝΤΟΜΑ ??? ΆΚΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΌΛΠΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΌΧΩΝ::: ΈΧΟΜΕ Η ΔΕΝ ΈΧΟΜΕ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΑΓΟΡΆ...ΕΧΩΜΕΕΕΕΕΕ ΦΆΕ ΜΙΑ ΜΠΑΝΆΝΑ ΚΑΙ ΆΚΟΥ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΎ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΉΦΙΣΑΝ .. ///ΜΗ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ {{[[[ΕΛΛΗΝΑΣ}}}}30-40-50-55 ΧΡΌΝΩΝ ΟΤΙ ΘΈΛΕΙ ΣΥΝΤΆΞΕΙ ΓΙΑ ΘΑ ΤΡΏΜΕ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΌΛΟΙ


    Απίστευτα κόλπα επιχειρηματιών

    Κόλπα για να μειώσουν το μισθολογικό κόστος αναζητούν οι εργοδότες που προτείνουν ακόμα και την... εικονική μετανάστευση των εργαζομένων.

    Με βάση καταγγελίες, στη Λάρισα μεγάλη επισιτιστική μονάδα πρότεινε διερευνητικά στους εργαζόμενους να αποδεχθούν πλασματική μεταδημότευση στη Βουλγαρία.

    Στη συνέχεια, σε συνεργασία με γραφείο ενοικίασης προσωπικού της Βουλγαρίας, θα έφερνε -εικονικά πάντα- το προσωπικό να εργαστεί στη χώρα μας.

    Ωστόσο, οι εργαζόμενοι -που στην πραγματικότητα θα έμεναν στη Λάρισα- θα ασφαλίζονταν στο αντίστοιχο ΙΚΑ της Βουλγαρίας.

    Πρόκειται για μια χαρακτηριστική περίπτωση για το νέο τοπίο που τείνει να διαμορθφωθεί στην ελληνική αγορά εργασίας.

    Πηγή: Εθνος ......ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΟΥ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΕ ΚΑΙ ΣΚΆΣΕ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΌΜΑ ΣΟΥ ΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση