GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε δήμαρχο: "Όταν σε παίρνω τηλέφωνο θα στέκεσαι προσοχή" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια προκλητική ατάκα έφτανε για να ξεκινήσουν τα επεισόδια έξω από το λατομείο Πάτερη στην Κόρινθο. Τα λόγια του Βουλευτή της Χρυσής Αυγή...

Μια προκλητική ατάκα έφτανε για να ξεκινήσουν τα επεισόδια έξω από το λατομείο Πάτερη στην Κόρινθο. Τα λόγια του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Στάθη Μπούκουρα που ξεστόμισε στο δήμαρχο Κορίνθου Αλέξανδρο Πνευματικό έφεραν ένταση και διάθεση για καβγάδες.
"Όταν θα σε παίρνω τηλέφωνο θα στέκεσαι προσοχή" είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Αμέσως το κλίμα βάρυνε και ξέπσασαν επεισόδια. Οι αυτόπτες μάρτυρες λένε πως ο Στάθης Μπούκουρας καταχειροκροτήθηκε από τους εργαζόμενους του λατομείου, καθώς εκείνος υποστήριζε ότι ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης αρνείται μια συνάντηση για να λυθούν τα θέματα τους.

ΣΧΕΤΙΚΆ VIDEO

9 σχόλια

  1. Apo malakes komple3ikoys karabanades poy eginan boyletyes ti na perimeneis? Alla dne ftaine... aytoi, ftaine... oi malakes poy toys pshfisan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά του έκανε, τέρμα τα φληναφήματα των μαυρογιαλούρων, ο κόσμος πεινάει και πεθαίνει κάθε μέρα, μας έφεραν στο γκρεμό και τώρα κλαψουρίζουν σαν γυναικούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Μηδενί δίκην δικάσεις πρίν άν αμφοίν μύθον ακούσεις".

    Αυτά βέβαια είναι ασήμαντες λεπτομέρειες γιά τα φασιστοειδή "δημοκράτες-προοδευτικούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντιδήμαρχο με 3.000.000 αδήλωτα ανακάλυψε το ΣΔΟΕ.
    Μπούκουρας ........που σας χρειάζεται!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΑΝ ΛΥΣΗ.

    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΩ ΨΟΦΟΠΕΙΝΑΕΙ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΕΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΑΝΕΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΕΔΩΣΕ 42% ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ!

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΕΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ !!!!!!

    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!

    ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9 και 35 κατα τον ψωμιαδη φιλε αυτον που καταδικαστικε για παραβαση καθυκοντοσς το ιδιο εισθαι εσεις και η χρυση αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπραβο στους υμνητες της ΧΑ. Ας μαθουν ομως ποσο ξυλο τρωνε σαν μεταναστες τα Ελληνοπουλα στις χωρες του εξωτερικου απο τους ομοιους της ΧΑ και να χαρουν μεχρι τον καιρο που θα ερθει και η σειρα τους απο καποιους που απλως δεν θα τους γουσταρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι εκνευριστικός αυτός ο δήμαρχος; Μια ώρα μιλάει μέχρι να σου κάνει τα @@ μπαλόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση