GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει το ΔΗΚΚΙ για τις εκλογές...

Από το ΔΗΚΚΙ. ΠΥΡΡΕΙΟΣ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΚΚΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ...

Από το ΔΗΚΚΙ.

ΠΥΡΡΕΙΟΣ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ
ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΚΚΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ:
Η ΒΑΜΒΑΚΑ ΤΖΕΝΗ ΣΤΗΝ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ, Ο ΠΑΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΑΓΝΗ ΣΤΗ ΣΑΜΟ – ΙΚΑΡΙΑ.
Τα αποτελέσματα των εκλογών αποτελούν μεγάλη ΝΙΚΗ του Λαού και των Αντιμνημονιακών – Αντινεοφιλελεύθερων δυνάμεων.
Παρότι η Ν. Δ. ήρθε πρώτη, η διαφορά της από το ΣΥΡΙΖΑ είναι τέτοια που δεν της επιτρέπει να επιβάλλει το Μνημόνιο Νο 3, ενώ παράλληλα η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού έχει ψηφίσει και εκφραστεί Αντιμνημονιακά.
Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εντυπωσιακή πράγμα το οποίο τον επιφορτίζει με νέες ευθύνες. Εκφράστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ευρύτερες Αντιμνημονιακές – Δημοκρατικές Δυνάμεις.

6 σχόλια

  1. Να προσέξει και η ΝΔ και η ΔΗΜΑΡ. Ο κ. Ζανιάς είναι ανεπιθύμητος για τους Έλληνες στο Υπουργείο Οικονομικών, γιατί δικής του έμπνευσης ήταν το χαράτσι στη ΔΕΗ, οι νέες φορολογικές δηλώσεις και η απειλή κατασχέσεων για χρέη κάτω των 3.000 ευρώ.

    Πως θα έχει η νέα κυβέρνηση κοινωνική συναίνεση, όταν ακούγεται ότι θα αφήσει τα παλιά φθαρμένα άτομα ή θα τους αφήσει να συνεχίσουν το αντικοινωνικό έργο τους ;

    Η ΔΗΜΑΡ πρέπει να μπει στη κυβέρνηση με 3 όρους για να βοηθήσει τους Έλληνες :

    1) Τροποποίηση στο ΕΕΤΗΔΕ μέσω ΔΕΗ για όσους έχουν κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, με μειωμένο τέλος 1 ευρώ το τ.μ για το 2011 και 2012, χωρίς άλλες προϋποθέσεις

    2) Εκπτώσεις στη φορολογία εισοδήματος και τις έκτακτες εισφορές για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που έχουν ετήσια οικογενειακά εισοδήματα κάτω από 50.000 ευρώ το 2011 και πολλές άτοκες δόσεις.

    3) Να σταματήσει τις κατασχέσεις μισθών ή καταθέσεων για οφειλές στο Δημόσιο, όταν το Δημόσιο οφείλει ποσά από το 2010.

    Ο Κουβέλης και η ΔΗΜΑΡ, αν μπουν στη κυβέρνηση, μπορεί να αποδειχθούν σωτήριοι για τον ελληνικό λαό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο ΖΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΡΙΚΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

    ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΘΕΛΕΙ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΕΤΗΔΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΟΛΑ, ΔΩΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΟΧΙ Ο ΖΑΝΙΑΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΥΠΟΙΚ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ, ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΑΛΑ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ ΑΚΟΥ ΟΝΟΜΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΔΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΝΤΑΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΡΥΤΙΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ.ΔΥΟ ΑΡΧΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΕΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ.ΕΑΝ ΣΚΟΠΕΥΕΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΡΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΙΣΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΙΔΑΛΩΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΥΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτοι το πιστεψαν ρε παιδια οτι θα κυβερνουσαν στ αληθεια γι αυτο η σφαλιαρα του ελληνικου λαου ηταν τοσο ηχηρη αντε να σας τραγουδησει ο κοτσιρας να συνελθετε και αμα δεν γινει τιποτα τραβατε σε κανα αλλοδαπο να σας ριξει κανα δυο μανικια.περαστικα σας αναρχοαπλυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Συριζα μου φαινεται πως εκανε το "colpo grosso" και μας δουλεψε κανονικα ολους εμας που τον πιστεψαμε και τον ψηφισαμε.
    Kαι εξηγουμαι: Ο Συριζα πριν δυο χρονια περιπου ηταν για διαλυση και τωρα εχει 71 βουλευτικες εδρες, το οποιο σημαινει οτι 71 στελεχη (ατομα της παρεας) ειναι βουλευτες με οτι αυτο συνεπάγεται. Παιρνουν δηλαδη την βουλευτική αποζημιωση (περιπου 120.000 το χρονο), επιδοματα, προνομια, πρεστιζ, αρχοντιλίκι κ.λ.π.

    'Εταζε δηλαδη ο Συριζα οχι μονο οτι υπαρχουν λεφτα, αλλα υπαρχουν πολλα λεφτα για ολους. Έλεγε να επανελθουν οι μισθοι και οι συνταξεις εκει που ηταν πριν δυο χρονια, κερδισε την ψηφο μας και την εμπιστοσυνη μας και μετα αρχισε να παιζει με τις δημοσκοπησεις. Όταν τον εδιναν πρωτο κομμα, εβγαινε ενα στελεχος ελεγε θα φορολογησουμε τις καταθεσεις, θα προσλαβουμε 100.000 στο δημοσιο ελεγε ο αλλος, και στο τελος ο Χανιας ειπε οτι αμα κυβερνησουμε εμεις θα γελασει και το παρδαλο κατσικι. Με αυτα τα τερτιπια, λοιπον, επεσε στη δευτερη θεση, εκει που ηθελαν κατα τη γνωμη μου και τη γνωμη πολλων αναλυτων. Έτσι εκει που θα παλευαν να πιασουν το 3%, τωρα ειναι βουλευτες και το χρημα ρεει εν αφθονια και ασε το Σαμαρα να βγαλει το καρο απο τη λασπη.

    Μπραβο στον Τσιπρα και τον Γλεζο που μας δουλεψαν κανονικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε ανθρωπε μαλακα της 19 Ιουνιου 7:02.00
    Ακους τι γραφεις η απλα σε επιασε παλι η γνωστη κριση μαλακιας?
    Αντε πλυνε τα ποδαρια σου ρε σκατοβλαχε που θα μιλησεις εσυ για τον Συριζα και τον μανολη τον Γλεζο..
    Αντε χασου φασιστα του κερατα,γερμανοτσολια,ρουφιανε,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση