GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διλήμματα και πραγματικότητα...

Γράφει ο Χρίστος Βαχτσιαβάνος. Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο αυξάνονται και οι κραυγές όλων εκείνων που θέτουν διλήμματα στον ελληνικό λα...

Γράφει ο Χρίστος Βαχτσιαβάνος.

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο αυξάνονται και οι κραυγές όλων εκείνων που θέτουν διλήμματα στον ελληνικό λαό, προκειμένου να τον οδηγήσουν εκεί που αυτοί επιθυμούν. Οι εκλογές, για κάποιους, είναι δημοψήφισμα για την παραμονή μας στην Ευρώπη, ενώ για άλλους δημοψήφισμα για το Μνημόνιο. Πόσο πρέπον, όμως, είναι να αποφασίζεις για το μέλλον σου με βάση απόλυτα διλήμματα, μηδενιστικής λογικής;
Ας ξεκινήσουμε την ανάλυση των δεδομένων σταδιακά, προκειμένου να μην καταλήξουμε σε κάποια αυθαίρετη προσέγγιση της πολιτικής πραγματικότητας. Στο πρώτο ερώτημα «Ευρώπη ή απομόνωση», ή αλλιώς «Ευρώ ή δραχμή», η απάντηση πρέπει να είναι σαφής και το μήνυμα "διαυγές". Έξοδος από το Ευρώ –πόσο μάλλον έξοδος χωρίς σχέδιο για την επόμενη μέρα- ισοδυναμεί με ολοκληρωτική εθνική καταστροφή. Το ποσοστό του χρέους θα αυξηθεί αυτόματα από τη μία μέρα στην άλλη, το κόστος διαβίωσης θα είναι τεράστιο, θα υπάρξει τους πρώτους μήνες, τουλάχιστον, έλλειψη βασικών αγαθών (καύσιμα, φάρμακα, πρώτες ύλες, κλπ), ενώ και η ανεργία θα εκτιναχθεί στα ύψη. Όλα αυτά τις περισσότερες φορές οδηγούν σε εσωτερικές συγκρούσεις και κοινωνικές αναταραχές με ολέθριες συνέπειες για όλους. Επιπροσθέτως, θα πρέπει να τονίσουμε πως η ενδεχόμενη αποχώρησή μας από το κοινό νόμισμα θα γινόταν αναγκαστικά εκ μέρους μας, από τη στιγμή που δε θα δεχόταν να μας χρηματοδοτήσει η Ε.Ε., εφόσον θα αρνούμασταν εξ’ ολοκλήρου να διαπραγματευθούμε μια βιώσιμη λύση για όλους.
Φυσικά, μια αποχώρησή μας από το Ευρώ θα είχε επιπτώσεις και στην ομαλή λειτουργία της νομισματικής ένωσης, καθώς μεγάλο πρόβλημα -μεγαλύτερο από το δικό μας- αντιμετωπίζουν και άλλες χώρες, πραγματικές ωρολογιακές βόμβες για την επιβίωση της Ευρωζώνης, όπως η Ισπανία και η Ιταλία (χωρίς να ξεχνάμε Πορτογαλία και Ιρλανδία). Όσο, όμως, ο καιρός περνάει, τόσο περισσότερο προετοιμασμένοι είναι όλοι για μια ενδεχόμενη αποχώρησή μας, και αυτό μάς στερεί ακόμα και τη δυνατότητα του αιφνιδιασμού εκ μέρους μας. Άρα, τελειώνοντας με αυτό το πρώτο δίλημμα, καταλαβαίνουμε ευκόλως τι συμφέρει τη χώρα μας. Η συγκυρία δεν ενδείκνυται για ριψοκίνδυνους πειραματισμούς.
Όμως, ας εξετάσουμε και το δεύτερο δίλημμα που τίθεται. «Μνημόνιο ή καταγγελία;». Είναι πασιφανές (ακόμα και σε όσους δύσπιστους επέμεναν εξαρχής) πως το Μνημόνιο και η συνταγή ύφεσης του ΔΝΤ απέτυχαν ΚΑΙ στη χώρα μας. Το δόγμα της συνεχής μείωσης του μισθολογικού κόστους και της ατέρμονης φορολογίας κρίθηκε, για άλλη μια φορά, καταστροφικό. Τέτοιου είδους προγράμματα, που ενδυναμώνουν το "σπιράλ της ύφεσης" οφείλουν να αλλάξουν, όχι απλά να διορθωθούν. Η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου θα είναι επιτυχής αν, και μόνο αν, συμπεριλαμβάνει ένα σαφή χρονοδιάγραμμα, σταδιακής, και κατά το δυνατόν γρήγορης, "απαγκίστρωσης" από αυτό το πρόγραμμα λιτότητας. Ειδάλλως, η μελλοντική καταστροφή θα είναι εξίσου οδυνηρή με εκείνη της άμεσης αποχώρησης μας από το ευρώ, και μάλιστα με αρκετά δυσμενέστερες προοπτικές ανάκαμψης!
Ο λαός, στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία, θα πρέπει να αποφασίσει, καταρχήν, βραχυπρόθεσμα, προκειμένου να διασφαλίσει μια υποτυπώδη σταθερότητα για τη χώρα του, αλλά και για να δώσει στους κυβερνώντες μια ευκαιρία να υπερασπιστούν, με τον τρόπο που αναφέραμε παραπάνω, το μέλλον του τόπου. Εάν αυτοί δεν αντιληφθούν την πραγματικότητα και την κρισιμότητα των στιγμών ταχέως, θα αποτελέσουν μια για πάντα παρελθόν από το παρόν πολιτικό σύστημα που φαίνεται να ανακατασκευάζεται και να διαμορφώνεται πάλι από την αρχή.

25 σχόλια

  1. Δύο είναι οι χθεσινοσημερινές γκάφες του Βενιζέλου :

    1) Λέγοντας ότι δεν θα συνεργαστεί μετεκλογικά, κινδυνεύει να χάσει τη μισή του δύναμη ( όπως ο Καμμένος σήμερα ), γιατί θα δημιουργηθεί πανικός Ακυβερνησίας, οπότε οι "εκπαιδευμένοι" στο κίνδυνο χρεοκοπίας ψηφοφόροι του Πασοκ θα στραφούν οι περισσότεροι προς τη Νέα Δημοκρατία !

    2) Λέγοντας ότι μετεκλογικά θα επιδιώξει συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ, δείχνει αδυναμία και πανικό, και μπορεί οι ψηφοφόροι του Πασοκ της 6ης Μαίου να στραφούν προς τη ΔΗΜΑΡ προεκλογικά !

    Έτσι, όπως έχουν γίνει τα πράγματα, με τις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ φορολογικές δηλώσεις και έκτακτες εισφορές και τα διπλά χαράτσια στα ακίνητα ( και ΕΕΤΗΔΕ στη ΔΕΗ και ΕΤΑΚ και ΦΑΠ ετών 2009 έως 2011 ) και τις οριζόντιες περικοπές και τις αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις και το μπάχαλο των Πανελλαδικών και στο χώρο της Υγείας, και με τα ημερολόγια του Άκη και με τις πολυτελείς διακοπές Παπανδρέου στη Κρήτη, τι περίμενε, δηλαδή ; Να τον "αποθεωνουν" οι πολίτες που τους άφησε άνεργους ή νεόπτωχους ;

    Και η υπερπροβολή της Πολωνέζας, πάλι γκάφα είναι ( και την χειροκροτούν από κάτω ! ). Γιατί οι 8μηνες επιταγές δείχνουν ότι η αγορά έχει στερέψει από ρευστό ( αφού όλα πάνε στο Κράτος σαν χαράτσια και φόροι ), και ο κίνδυνος "χρεοκοπίας" είναι "βούτυρο στο ψωμί" της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί όσοι φοβούνται την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, αν είναι μπροστά ο Σύριζα, θα πάνε στη ΝΔ !

    Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Ο Βενιζέλος παρουσιάζει σύνδρομο Καρατζαφέρη, που απειλούσε και απειλεί τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν απεγνωσμένα. Αυτό δείχνει αδυναμία και έλλειψη ελέγχου της κατάστασης. Φυσικά η εικόνα του πασοκ , με συγκεντρώσεις των 50 ή 100 ατόμων, είναι τραγική και δείχνει πράγματι τη συρρίκνωση του σε επίπεδα μονοψήφια, και τώρα θα φοβάται, μήπως εξαϋλωθεί εκλογικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα πέσει φτώχια που δε θα παλεύεται με τίποτα είτε έτσι είτε αλλιώς.
    τα παραμύθια σε λίγο τέλος.
    σοβαρή πρόταση από αυτούς που θα κυβερνήσουν δεν κατατέθηκε.
    σοβαρή βέβαια εδώ που μας φέραν δε σημαίνει καλοπέραση, το άκρως αντίθετο.
    τουλάχιστον κάποιοι σχολιαστές είναι προσγειωμένοι. όσοι περιμένουν κουτάλα από το σαμαρά και οι άλλοι που περιμένουν να φάνε την περιουσία των λάτσηδων από τον τσίπρα να δεις τσούξιμο στον πισινό σε λίγο.
    θα καλοπεράσουμε όλοι οι ταλαίπωροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΕ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ .ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ.ΒΑΡΗ ΦΟΡΟΥΣ ΑΝΑΣΑ ΚΑΜΙΑ.ΠΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΟΣΟΙ ΑΣΚΗΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ 100 Η ΚΑΙ 200 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ Η ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανίατα και καθυστερημένα ζώα του αστικού συστήματος και των αστικών κομμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που μας οδηγήσατε τα τελευταία 38 χρόνια στην καταστροφή...

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ποιός είναι ο Σλαβόϊ Ζίζεκ, ο μεγαλύτερος σύγχρονος διανοητής, που μίλησε στο Μουσείο Μπενάκη, σε μια κατάμεστη αίθουσα, που δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα;;;;

    Όχι, δεν τον γνωρίζετε, γιατί το επίπεδο σας, είναι ενός ανθρώπου που δεν έχει διαβασει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ (με εξαίρεση τον Τζήμερο, τον Μάνο, τον Βαλλιανάτο, τον Τάκη Μίχα - που τους ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!),

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ...

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΚΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

    ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ
    ΦΑΡΜΑΚΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΥΡΑΤΣΕΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ
    ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ,ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ ΠΟΥ.ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΦΕΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ
    ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΘΛΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο σε αυτή την χώρα κυκλοφορούν ελεύθεροι όλοι αυτοι που μας οδηγησαν εδώ και θρασύτατα ακόμη μερικοί από αυτούς και σήμερα ζητανε την ψηφο μας σαν να μην τρέχει τίποτε σαν μην συνέβη τίποτε τίποτε δεν υπάρχει που να μας σωζει.
    Το ευρώ είναι σαν κοστούμι επάνω σε σκατωμένο σώμα και ασφαλώς δεν μπορεί να καθαρίσει την βρώμα απλά την σκεπάζει.
    Πρώτα από όλα ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και μετα να δουμε καταματα του Ευρωπαίους.
    Όσο αποδεχομαστε την εννοια του διεφθαρμένου λαού (αλλωστε μας το ειπαν και τα κοπροσκυλα) και καλύπτούμε αυτα τα κτήνη στην ατιμωρησία, καμμία υπόσταση δεν εχουμε σαν κρατος και η συμπεριφορά των Ευρωπαίων θα ειναι χλευαστική και απαξιωτική όσο και αν μας ενοχλεί.
    Είναι προκλητικό σήμερα στην Ελλάδα των συσσιτίων της ανεργίας της καταστροφής των ζαλισμενων παιδιών από την ασιτια και των αυτοκτονιών ο Γ Παπανδρέου να έχει αρχίσει τις πρόωρες τρίμηνες διακοπές του από νησί σε νησί και από ενα πολυτελείας ξενοδοχείο στο άλλο. Ποιος τα πληρώνει ή πλήρωσε ολα αυτα; Είναι τόσο ηλίθιος τελικα ή είναι το μεγαλύτερο αναίσθητο καθαρμα που ακόμα του επιτρέπουμε να κυκλοφορεί ελεύθερος;
    Εδώ που μας εχουν οδηγήσει πλέον έχει μικρη σημασία τι νομισμα θα εχουμε στα χερια μας.
    Ασφαλώς μακαρι η Ελλαδα να μπορούσε να σταθεί με αξιώσεις σε ενα τόσο δυνατο και ισχυρο νόμισμα αλλα η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί και το γνωρίζουμε όλοι απλα εθελοτυφλούμε στην αληθεια πιστεύωντας σε ψεμματα και ματαιες υποσχέσεις που ληγουν σε 30 χρόνια.
    Μεχρι τότε θα πρέπει να τηρούμε το μνημόνιο το πρόγραμμα να είμαστε κατω από επιτροπείες για να μην λοξοδρομήσουμε και στην πορεία να εχει αφανιστει η παρούσα γεννιά και να εχει γεράσει η σημερινή νεολαία χωρις καμμία προοπτική.
    Το χρέος της Ελλαδας έχει αυξητική δυναμικη και αυτο το γνωρίζουμε όλοι. Το 2020 θα είμαστε στο επίπεδο του 2009 δηλαδη το χρέος θα είναι στο 120%. Σε αυτη την οκταετια οι 60αρηδες θα γινουν 70+ οι 50αρηδες θα είναι 60+ και δεν θα εχουν τα απαραιτητα εκεινα ενσημα εργασίας να προσδοκούν μία σύνταξη των 300 ευρω.
    Οι νέοι των 30 ετών θα εχουν συλλέξει προυπηρεσία ντελίβερυ και γκαρσονιων σε καφε χωρις να πιστοποιείται πουθενα με μισθους και ημερομισθια πείνας.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.

    Κατα τα άλλα φροντίστε να ενημερωθείτε που θα πέράσει το επόμενο Σαβατοκύριακό του ο μεγαλύτερος υπόδικος εγκληματίας και συνεχιστε να ζειτε την νιρβάνα σας με τον ταχυδακτυλουργό σφουγγαρακη που θα σώσει και αυτος την Ελλάδα σαν τους προηγούμενους.
    Ο έτερος εγκληματίας λείπει στην virginia όπου τον καλεσαν τα αφεντικά του και που ξέρεις μπορεί να απονήμουν και τα εύσημα για την καταπατηση του συνταγματος και την καταστροφή της χώρας.
    Εμείς εδώ μπορούμε ανενοχλητοι να συνεχισουμε την αντιπαραθεση μας για το αν πρέπει να κυβερνήσει ο Τσίπρας η ο Σαμαρας όταν καποιοι άλλοι αλλού θα αποφασίζουν για εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανίατα και καθυστερημένα ζώα του αστικού συστήματος και των αστικών κομμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που μας οδηγήσατε τα τελευταία 38 χρόνια στην καταστροφή...

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ποιός είναι ο Σλαβόϊ Ζίζεκ, ο μεγαλύτερος σύγχρονος διανοητής, που μίλησε στο Μουσείο Μπενάκη, σε μια κατάμεστη αίθουσα, που δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα;;;;

    Όχι, δεν τον γνωρίζετε, γιατί το επίπεδο σας, είναι ενός ανθρώπου που δεν έχει διαβασει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ (με εξαίρεση τον Τζήμερο, τον Μάνο, τον Βαλλιανάτο, τον Τάκη Μίχα - που τους ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!),

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ...

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΚΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

    ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 18 ιουνίου η παραμύθα δεξιών, αριστερών, κεντρωών και άλλων χρωματιστών υποκείμενων που ακόμα σας δουλέυουντέλος.
    Η μούφα τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρει 40%..
    διαβαστε το στο μπλογκ της ΝΔ..

    http://www.antinews.gr/2012/06/03/164236/#more-164236

    ολοι βριζουν χυδαια τους συριζαιους,
    οι συριζαιοι δεν βριζουν κανενα..

    αλλη μια ενδειξη οτι συριζα 40%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 18 ιουνίου η παραμύθα δεξιών, αριστερών, κεντρωών και άλλων χρωματιστών υποκείμενων που ακόμα σας δουλεύουν τέλος.
    Η μούφα τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανίατα και καθυστερημένα ζώα του αστικού συστήματος και των αστικών κομμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που μας οδηγήσατε τα τελευταία 38 χρόνια στην καταστροφή...

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ποιός είναι ο Σλαβόϊ Ζίζεκ, ο μεγαλύτερος σύγχρονος διανοητής, που μίλησε στο Μουσείο Μπενάκη, σε μια κατάμεστη αίθουσα, που δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα;;;;

    Όχι, δεν τον γνωρίζετε, γιατί το επίπεδο σας, είναι ενός ανθρώπου που δεν έχει διαβασει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ (με εξαίρεση τον Τζήμερο, τον Μάνο, τον Βαλλιανάτο, τον Τάκη Μίχα - που τους ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!),

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ...

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΚΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

    ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βενιζέλοι, Τσίπριδες, Σαμαράδες και λοιποί συμμορίτες εκ του ασφαλούς σας παίζουν. Εσείς, εμείς και τα παιδάκια μας το μπούλοοοοοο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κάποιοι θα διαβάζουν σλαβοϊ ζίζεκ, δεν εχουν πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα άρπαξαν οι γύφτοι οι πολιτικάντηδες και έχουν το θράσος να κάνουν τους έντιμους ή καλύτερα δεν αναγνωρίσουν καμία ενοχή που καταχρέωσαν τον τόπο παίρνοντας δάνεια να χρυσοπληρώσουν ότι προμηθεύονταν το κράτος για να πάρουν αντίστοιχα υψηλή μίζα. Αυτός ο απατεώνας ο Τσοχατζόπουλος όταν πρωτόβγαλε ο Χατζηνικολάου την μίζα από τα υποβρύχια έλεγε ότι του ρίχνουν λάσπη και θα τον πάει στην δικαιοσύνη τον Χατζηνικολάου, τέτοιος πρόστυχος είναι. Μα για όνομα του θεού, άλλαξε την επιτροπή γνωμοδότησης του Υπουργείου Άμυνας γιατί οι προηγούμενοι ήταν κατηγορηματικοί για την αγορά των Ρώσικων πυραύλων επειδή θα ήταν άχρηστοι μιας και δεν μπορούσαν να ταυτιστούν με το σύστημα που έχουμε στον τόπο μας και οι επίορκοι στρατιωτικοί στην δική του επιτροπή δεν έχει ακόμα ακουσθεί να οδηγούνται στα στρατιωτικά δικαστήρια.
    Κλέφτες, Κλέφτες, Κλέφτες πολιτικοί που φοβάστε μην ανοίξει το ξερό του και αποκαλύψει τι αρπάξατε και εσείς από το δημόσιο χρήμα και θέλετε να περάσει στα μαλακά η κατηγορία του. Ντροπή σας ρε γύφτοι, κλέφτες.
    Μα εάν υπάρχει τσίπα ευθιξίας στον Αρχηγό του ΠΑ….σοκ τον Βαγγέλα, που επικαλούνται τον νόμο του της ατιμωρησίας που φρόντισε και έφτιαξε για τους απατεώνες πολιτικούς που τα άρπαξαν αλλά πέρασε η πενταετία και πρέπει να το ξεχάσουμε ότι και να έκαναν, άκου εκεί πέρασαν πέντε χρόνια και ζητάμε την ενοχή τους, ντροπη μας !!!!
    θα πρέπει να ντρέπεται ο κουράδας ο Βενιζέλος γι΄αυτόν τον νόμο του που είναι πιστεύω παγκόσμια πρωτοτυπία. Ο κόσμος απελπίστηκε από την οικονομική κατάσταση που μας έχουν οδηγήσει και αυτοκτονεί και οι κλέφτες επικαλούνται τον νόμο του Βενιζέλου ότι πέρασε η πενταετία και δεν υπαρχει «ούτε γάτα ούτε ζημιά» !!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
    ΥΠΟΘΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΨΙΜΑΙΙΚΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12.26

    Για τον λαό δεν παραγραφονται τα αδικηματα ουτε στα 5 ουτε στα 50 θα πληρώσουν και θα τιμωρηθουν.
    Εκτός και αν ο διάολος τους πάρει μια ωρα αρχίτερα, τοτε ναι θα την γλυτωσουν γιατι θα φυγουν βιολογικά.

    Κανενας νόμος δεν θα τους καλύψει να είσαι σιγουρος.

    Καιρός φέρνει τα λαχανα καιρός τα παραπουλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αποκλειστικό

    Πριν λίγη ώρα ο Ολάντ διέκοψε ένα παρτάκι που είχε στο προεδρικό μέγαρο και δέχθηκε σε ακρόαση τον δόκτορα. Συζήτησαν για 5λεπτο για το μέλλον του πασοκ, που είναι μαύρο κι άραχνο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών πρακτορείων ειδήσεων ( παρόλο που έγινε προσπάθεια να κρατηθεί μυστική, αλλά οι δεκάδες παπαράτσι που ακολουθούσαν τον δόκτορα έγιναν αντιληπτοί ), ο Ολάντ συμφώνησε να δημιουργήσει ένα νέο κόμμα ( καθαρά αρχηγικό με αρχηγό τον δόκτορα ) με τον τίτλο "Επιτελείο". Επίσης, συμφώνησαν να πολιτογραφηθούν 1.000.000 Γάλλοι πολίτες στη Β΄ Αθηνών για να ξεκολλήσει ο δόκτορας από τους 2.000 σταυρούς, ώστε να είναι σίγορα ο επόμενος πρωθυπουργός, με τη στήριξη Ολάντ και όλης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

    Υ.Γ Όσο να παρακαλά ο Μπένυ και η Αννούλα, δεν θα τους δεχθεί στο νέο, είπε ο δόκτορας αλαφιασμένος.

    Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε μεταξύ 12.15 με 12.20 πριν λίγο, σε δείγμα 5.000 ατόμων, το κόμμα "Επιτελείο" φαίνεται να λαμβάνει το 42,6% των ψήφων και να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση, η ΝΔ 12,3%, ο Σύριζα 10,23%, οι ΑΝΕΛ 8,9%, η ΔΗΜΑΡ 7,6% και το πασοκ 2,98% μένοντας έξω από τη Βουλή !

    Επίσης, υπάρχουν και 28% αναποφάσιστοι, είπε ο δρ.

    Όλοι θα ψηφίσουν "Επιτελείο" και θα έχουμε απόλυτη πλειοψηφία, θα αλλάξουμε το Σύνταγμα και θα ανακηρύξουμε ισόβιο πρωθυπουργό τον δρ!

    μινάς πάτρα επιτελείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΓΥΡΝΑΣ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.
    ΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ.
    ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ.
    ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ.
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑΤΟΣ.
    Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ OFSHORE.
    ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΥΝΤΕΛΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟ ΦΟΡΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.
    ΘΕΣΠΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΔΕΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ.
    ΘΕΣΠΙΖΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ 80% ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ.
    ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ.
    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
    ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΚΛΠ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΛΙΜΑΚΩΤΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ 40 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ.

    ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΣΤΙΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για αυτούς που δεν ξέρουν ότι οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται και όταν τις σκίζουν καποιοι, οι πιό ισχυροί συμβαλόμενοι επιβάλλουν τους όρους τους με άσχημο τρόπο .

    ψΗΦΙΣΕ σΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ακύρωση δηλαδη αντικατάσταση με νεο μνημόνιο που θα λεγεται πρόγραμμα ανορθωσης κλπ, για το οποίο χρειάζονται χρήματα ...τα οποία θα προκύψουν από την αναδιαπραγματευση μέρους του χρέους ..η οποία θα γίνει με νέο κούρεμα και νέα δανειακή σύμβαση και αλλο μνημονιο δηλαδη φόροι ..το οποίο θα λένε ότι αποτελεί νέα βάση κλπ . Αν το δεκτούν βεβαια οι Ευρωπαίοι,και αν δεν το δεκτούν εννοείται δραχμούλες με ολα οσα ανεφερε η Εθνικη τραπεζα σαν συνεπειες και οτι βρει ο Γλεζος στην τράπεζα από τον καθε φουκαρα.Μπορείτε να μας δουλεύετε, ατομα νέα και άπειρα στη πολιτική ειχτε...τους αλλους ΟΧΙ.. ....όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού , τόσο περισσότερο φαίνετα ι ο κ----ς της .Δεν είναι όμως μόνο τα μνημόνια ,είναι και τα σκοπια που θελετε να τα λετε βορεια μακεδονια,οι λαθρομεταναστες σαν ελληνες,να ξεφορτωθουμε την κύπρο με σχέδιο Αναν,καλως ηλθες Τουρκια δεν έχουμε λεφτα για στρατο να πολεμησουμε γιαυτο βγαινουμε εξω απο το Νατο ,αοπλη αστυνομια γιατι οι κακοποιοι και οι κουκουοφοροι εχουν δικαιωματα.Μια Κουβα στην Ευρωπη.


    Και για ζησουμε με πορνεια για ολους-ολες σε αυτους που θα εχουν ευρω και ενα καλο αγαθο να μας δωσουν σαν δωρο γιατι οσα εχουμε τωρα καποτε θα παλιωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δημήτρης Κλ.4 Ιουν 2012, 1:52:00 π.μ.

    Ποιο δίλημμα μπορούμε να έχουμε όταν γνωρίζουμε :
    •ότι όλη η Ευρώπη βρίσκεται σε οικονομική κρίση.
    •ότι χώρες, μεγαλύτερες και ισχυρότερες οικονομικά από την Ελλάδα, κλονίζονται.
    Είναι δυνατό να πιστεύουμε στ’ αλήθεια ότι η Ελλάδα, προκαλώντας μόνο με εκβιασμούς τους ισχυρούς, μπορεί να απαλλαγεί απ αυτούς;
    Είναι δυνατό να βασιστούμε, εμείς οι πολίτες που πάσχουμε και ταλαιπωρούμαστε προσδοκώντας ένα καλλίτερο «αύριο», ότι μπορούν να μας δώσουν όλα αυτά που μας υπόσχονται η Ν.Δ και ο ΣΥΡΙΖΑ;
    Η απόφαση, αν δεν θέλουμε μια καταστροφή, είναι δική μας….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανίατα και καθυστερημένα ζώα του αστικού συστήματος και των αστικών κομμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που μας οδηγήσατε τα τελευταία 38 χρόνια στην καταστροφή...

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ποιός είναι ο Σλαβόϊ Ζίζεκ, ο μεγαλύτερος σύγχρονος διανοητής, που μίλησε στο Μουσείο Μπενάκη, σε μια κατάμεστη αίθουσα, που δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα;;;;

    Όχι, δεν τον γνωρίζετε, γιατί το επίπεδο σας, είναι ενός ανθρώπου που δεν έχει διαβάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ (με εξαίρεση τον Τζήμερο, τον Μάνο, τον Βαλλιανάτο, τον Τάκη Μίχα - που τους ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!),

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ...

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΚΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

    ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. aαπο δευτέρα ολοι σλαβοϊ στο σχολείο η πείνα τέλος λύθηκαν ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ο 8.20 ειναι ο μιχας..
    κανεις συριζαιος δεν σεβεται το μιχα,το μανο,τον τζημερο,τον βαλιανατο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανίατα και καθυστερημένα ζώα του αστικού συστήματος και των αστικών κομμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που μας οδηγήσατε τα τελευταία 38 χρόνια στην καταστροφή...

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ποιός είναι ο Σλαβόϊ Ζίζεκ, ο μεγαλύτερος σύγχρονος διανοητής, που μίλησε στο Μουσείο Μπενάκη, σε μια κατάμεστη αίθουσα, που δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα;;;;

    Όχι, δεν τον γνωρίζετε, γιατί το επίπεδο σας, είναι ενός ανθρώπου που δεν έχει διαβάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ (με εξαίρεση τον Τζήμερο, τον Μάνο, τον Βαλλιανάτο, τον Τάκη Μίχα - που τους ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!),

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ...

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΚΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

    ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση