GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αλλαγή στάσης της ΕΕ με έμφαση στην ανάπτυξη»

Την ουσιαστική αλλαγή της στάσης της Ε.Ε. ώστε να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη και στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, επισήμανε ο...

Την ουσιαστική αλλαγή της στάσης της Ε.Ε. ώστε να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη και στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, επισήμανε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος, κατά τη διάρκεια της 111ης γενικής συνέλευσης του Ευρωεπιμελητηρίου στις Βρυξέλλες.
«Είναι επιτακτική ανάγκη η Ευρώπη να αλλάξει οπτική και να αντιληφθεί ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνον το δημόσιο χρέος των χωρών της ΕΕ, αλλά η βιωσιμότητα της ίδιας της νομισματικής ένωσης, η οποία με τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζει δεν μπορεί να διασφαλίσει την κοινωνική συνοχή. Έφτασε η στιγμή να εφαρμοστούν πολιτικές που θα επιταχύνουν τους ρυθμούς ανάπτυξης και θα δώσουν οξυγόνο στην πραγματική οικονομία, στις εκατομμύρια μικρομεσαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, οι οποίες είναι και οι μόνες που μπορούν να επαναφέρουν την ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή και να δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης» τόνισε ο κ. Μίχαλος.
Με την παρέμβαση του κ. Μίχαλου συμφώνησαν οι πρόεδροι των Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων, οι οποίοι υιοθέτησαν τη συγκεκριμένη θέση ενώ, με τις προτάσεις του συμφώνησε και ο Henri Malosse, πρόεδρος της Ομάδας των Ευρωπαίων Εργοδοτών. Μάλιστα οι κ.κ. Μίχαλος και Malosse αποφάσισαν να υιοθετήσουν κοινή στρατηγική πίεσης προς την κατεύθυνση αυτή.

11 σχόλια

  1. Anapty3h sthn Ellada me kleista... epaggelmata den ginetai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι προδότες , σώζουν την Ελλάδα ! Αλλά όταν λένε Ελλάδα καταλάβετέ το επιτέλους πως εννοούν τους εαυτούς τους και το σύστημα που υπηρετούν !!! Και ο λαός ; Ποιος λαός; ΑΥΤΟΣ Τους ψηφίζει ξανά σε απαράδεκτα ψηλά ποσοστά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

    Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο 1ο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

    ΝΑΙ όμως στο 1ο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο 2ο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια!!

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ (ΛΑΟΣ και λοιποί), ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    Και μετά το 18%... πήρε και τη Ντόρα (με την καταδικασμένη από το εκλογικό σώμα, αποτυχημένη νέο-φιλελεύθερη συνταγή), που ψήφισε και στα 2 Μνημόνια ΝΑΙ (!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ...

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι ο καιροσκοπισμός, η πολιτική σκοπιμότητα, η αναξιοπρέπεια, η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΓΑ,

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα ωραία και καλά κ. Μίχαλε, αλλά γιατί να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή και οικονομική συνεισφορά στα επιμελητήρια; Η Τρόϊκα πρότεινε την κατάργησή τους, ή την εθελοντική οικονομική συνεισφορά σε αυτά. Το βρίσκετε «νεοφιλελεύθερο» το μέτρο αυτό; Τελικά όλοι σε αυτή τη χώρα θέλουν φιλελεύθερες λύσεις, αλλά όταν πρόκειται για τους άλλους. Όταν όμως πρόκειται για τον εαυτό μας, «τα όρια της πατρίδας μου, είναι τα όρια της τσέπης μου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΏ ΤΟ ΚΑΛΌ ΠΡΟΓΡΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    Που τα πουλάς αυτά ρε Μαυρογιαλούρε, πολιτευτή Μεσσηνίας;

    Κάτι παραπάνω από γενναιόδωρος ήταν ο Αντώνης Σαμαράς στη σημερινή ομιλία του στο ΕΒΕΑ όπου κι ανέλυσε τις οικονομικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας. Αν και δεν μας αποκάλυψε που θα βρει τα χρήματα για να τα υλοιποίησει όλα, πρότεινε τη λήψη των εξής μέτρων:

    1) Αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων στα επίπεδα που ήταν το 2009. ΑΝΤΕ!!!! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ..

    2) Επέκταση του επιδόματος ανεργίας κατά ένα χρόνο ακόμα, στα δύο χρόνια. ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΆ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΊΝΑΤΕ ΜΈΧΡΙ ΤΩΡΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΎΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ;

    3) Έκτακτο επίδομα ανεργίας και για μη μισθωτούς.ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΆ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΊΝΑΤΕ ΜΈΧΡΙ ΤΩΡΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΎΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ;

    4) Να ρυθμιστούν οι αλλεπάλληλες φορολογικές επιβαρύνσεις των επομένων μηνών. ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΕΙΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΎΣΙΟΙ, ΟΧΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΊ ΜΑΛΑΚΑ ..

    5) Να μην πέσουν άλλο οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα. ΆΝΤΕ ΣΟΒΑΡΆ!!! ΔΗΛΑΔΉ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΆ ΤΑ 185 ΕΥΡΩ!!! ΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΟΟΟΟ!!

    6) Μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση των εσόδων, σταδιακή άνοδος του αφορολόγητου ορίου από τις 5.000 σήμερα στις 8.000. ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ 2099 ΜΕΡΣΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ; ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ....ΠΑΣ ΚΑΛΑ...ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕ

    7) ) Αντικατάσταση του χαρατσιού από νέο διευρυμένο ΕΤΑΚ, υποφερτό για όλους. ΑΑΑΑ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΛΈΜΕ ΧΑΡΆΤΣΙ; ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΈ ΓΑΜΉΣΙ!!ΠΙΟ ΚΑΛΌ ΑΚΟΎΓΕΤΕ ;

    8) Σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών. ΠΑΛΙ ΣΤΑΔΙΑΚΉ Π.Χ ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2100 ΚΑΛΆ ΕΙΝΑΙ; ΝΑ ΤΟ ΑΦΉΣΩ..

    9) Η περικοπή 11,7 δισεκατομμυρίων δημοσίων δαπανών για 2012-13 να επεκταθεί για δύο ακόμα χρόνια, ώς το 2016 τουλάχιστον. ΑΑΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΜΕ ΓΑΜΙΣΗ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ 12-13 ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΜΕ ΜΕ ΤΟ 12-13 ..ΑΣ ΤΟ ΔΙΆΟΛΟ!!! ...ΤΙ ΜΥΑΛΌ!!!

    10) Το πλεονάζον προσωπικό από οργανισμούς του δημοσίου να μην απολύεται, αλλά να μπαίνει σε ειδικό καθεστώς για τρία χρόνια τουλάχιστον. ΔΗΛΑΔΉ; ΘΑ ΚΆΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΕΡΏΝΟΝΤΑΙ ..ΧΑ ΧΑ ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!! ΡΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΕ ΔΕΝ ΠΛΕΡΏΝΟΝΤΑΙ ΒΛΆΚΑ ΕΕ ΒΛΑΚΑ..

    11) Μέτρα για τους δανειολήπτες.ΣΑΝ ΤΙ; ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΤΟ 30%; ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΝΟΎΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΑΥΤΌΝ ,ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΛΕ;..ΩΡΑΙΟΣ! Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΣ!!

    12) Αναστολή των συνεπειών εγγραφής στον Τειρεσία για όσους γράφτηκαν την τελευταία διετία... ΣΎΜΦΩΝΟ,, ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΛΕΦΤΆ ΣΤΑ ΝΗΣΙΆ ΚΕΥΜΑΝ..

    13) Εξασφάλιση ρευστότητας στην πραγματική οικονομία και ειδικότερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣΤΕΥΩ ..ΑΦΟΥ ΡΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΎΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΆΝΟΥΝ ΕΞΑΓΩΓΉ ,,Η ΜΌΝΗ ΕΞΑΓΩΓΉ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΊΝΕΤΕ ΝΑ ΚΛΈΒΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΕΝΟΥΝ ΕΞΩ

    14) Εφαρμογή του αναγκαίου και δίκαιου συμψηφισμού οφειλών από και προς το Δημόσιο, που θα απελευθερώσει και ρευστότητα για την αγορά. ΣΥΜΦΩΝΟΎΜΕ


    15) Άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες για την αποδέσμευση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ ΣΕ ΔΙΚΟΎ ΣΟΥ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΈΞΩ..ΟΧΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ..

    16) Προώθηση των αποκρατικοποιήσεων και πέρα από τις προβλέψεις της δανειακής σύμβασης. ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΉ ΜΑΛΑΚΑ!!!ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΨΥΦΟΥΣ...

    17) Αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη με ανακοπή της λαθρομετανάστευσης... ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ; ΈΧΟΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΆ ΑΥΓΆ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ ..ΔΕΝ ΠΙΆΝΕΙ ΑΥΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευγε στο ΜΕΚΑ του ΦΤΩΧΟΥ Βαρδινογιάννη, του φτωχού Μπομπολα ,του φτωχού ωωω πτωχοί....


    Συνολικά 21 δημοσιογράφοι αποχωρούν σήμερα από το Mega καθώς δεν δέχθηκαν να υπογράψουν τις ατομικές συμβάσεις, όπως τους ζήτησε η επιχείρηση.
    Από το πρωί περνούν από το λογιστήριο διαδοχικά γνωστά πρόσωπα της διεύθυνσης ειδήσεων του καναλιού για να παραλάβουν την επιταγή με την πρώτη δόση των αποζημιώσεών τους που θα δοθούν συνολικά κατά περίπτωση από 4 έως 9 μήνες.Μεταξύ των αποχωρούντων σμπεριλαμβάνονται οι: Μαρία Καρχιλάκη, Θάνος Πασχάλης, Αθηνά Κουφοπάνου, Μαρία Παπουτσάκη, Μαίρη Λαμπαδίτη, Δημήτρης Παπαντωνίου, Μαίρη Ορφανίδη, Ανδρέας Παπαδημητρίου, Σταμάτης Γιαννίσης, Γιώργος Θαναηλάκης, Κώστας Καζακόπουλος, Σταύρος Καπάκος, η Μαργαρίτα Βεργολιά και η Μαριλένα Γεραντώνη. Από την παραγωγή ειδήσεων φεύγει η Νατάσα Κιουτσούκη.

    Μετά τη μη ανανέωση της σύμβασης για τη μετάδοση των αγώνων του Champions League έχει αποχωρήσει και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.






    θα πληρώνετε μάγκες στο ΕΘΝΟΣ για τησ συχνοτιτες ..

    πάρτε το ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ 5) Να μην πέσουν άλλο οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα. ΆΝΤΕ ΣΟΒΑΡΆ!!! ΔΗΛΑΔΉ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΆ ΤΑ 185 ΕΥΡΩ!!! ΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΟΟΟΟ!! ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΥΡΟΟΟΟ ΝΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΛΕΒΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ... ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!!!

    Όργιο στις προμήθειες υγείας,
    εκβιασμοί,

    λαμογιές,

    γραφειοκρατία,

    πελατειακό-κομματικό σύστημα,
    διεφθαρμένο δημόσιο,

    παράνομες διατραπεζικές προμήθειες,

    παράνομα δάνεια,

    Χορός υπεράκτιων,

    δαιδαλώδεις διαδρομές της μίζας των εξοπλισμών,

    υπουργοί, παρ’ ολίγον πρωθυπουργοί και κομματικοί αξιωματούχοι βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στην αρπαγή και στη ρεμούλα...

    38 ολόκληρα κλέβατε ρεεεεε...

    Ήπιατε το αίμα του Ελληνικού λαού, υπογράψατε τη θανατική του καταδίκη και την εξαφάνιση από το χάρτη των ελεύθερων και κυρίαρχων λαών την Ελλάδα και έχετε το θράσος να ζητάτε την ψήφο του Ελληνικού λαού για να το αποτελειώσετε...

    Κρεμάλα σας αξίζει και ίσως η αγχόνη να αποτελεί την ελάχιστη τιμωρία για τα εγκλήματα που διαπράξατε σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού λαο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. _
    στο ΧΟΥΝΤΙΚΟ
    ναζιστικό ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ
    ΑΠΟΒΛΗΤΟ

    ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΤΟΜΑΡΙΟΥ πασοκ.

    η
    λ
    ι
    θ
    ι
    ε

    ληγμένε ΠΑ+στόκε

    Αντε .......ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ να ηρεμήσεις στην αγκαλιά του
    Κακουνάκη_____________________ στο διαβόλου σου
    την σκύλα, για μάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε τους μαλάκ@@ τους Ιρλανδούς!
    Με 60,3% αποδέχθηκαν τον Ευρωπαϊκό οικονομικό έλεγχο...

    Με ποσοστό 60,3%, ενέκριναν οι Ιρλανδοί το Δημοσιονομικό Σύμφωνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσερχόμενοι στο δημοψήφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ..

    ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Οι εφοπλιστές ναυπηγούν 500 πλοία σε ξένα ναυπηγεία! Ούτε ένα στην Ελλάδα!!!!!!


    Πακτωλός χρημάτων από τους Έλληνες εφοπλιστές, που θα μπορούσαν σε μεγάλο βαθμό να σώσουν την οικονομία της χώρας, πέφτουν σε ναυπηγεία..εκτός Ελλάδος.
    Η πρόκληση είναι διπλή.
    Τόσο από τους ανθέλληνες (εκ των πράξεών τους) εφοπλιστές, όσο και από τους ανύπαρκτους πολιτικούς και το διαλυμένο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

    Διαβάστε και εξοργιστείτε....
    Στο τέλος Δεκεμβρίου 2011, οι παραγγελίες νεότευκτων πλοίων ελληνικών συμφερόντων ανήλθαν σε 439 πλοία (άνω των 1.000 gt) συνολικής χωρητικότητας 40,67 εκ.dwt, σύμφωνα με στοιχεία της HIS Fairplay World Shipping Encyclopedia που δημοσιοποίησε η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

    Επιπροσθέτως στο πρώτο τετράμηνο του 2012 παραγγέλθηκαν άλλα 38 πλοία σύμφωνα με τα στοιχεία της Golden Destiny.

    Όσον αφορά τους τύπους των ποντοπόρων που παραγγέλθηκαν, από τα 439 πλοία ελληνικών συμφερόντων της HIS Fairplay World Shipping Encyclopedia, 152 είναι δεξαμενόπλοια που αντιπροσωπεύουν το 27,45% της παγκόσμιας ναυπηγούμενης χωρητικότητας (σε dwt).

    Δεξαμενόπλοια

    Ειδικότερα, 67 είναι δεξαμενόπλοια αργού και προϊόντων πετρελαίου που αντιστοιχούν στο 28,10% του παγκόσμιου dwt, 30 είναι δεξαμενόπλοια LNG και LPG που αντιστοιχούν στο 39,34% της παγκόσμιας χωρητικότητας (dwt) και 55 είναι product tankers που αντιστοιχούν στο 18,64% (dwt) της παγκόσμιας χωρητικότητας.

    Φορτηγά

    Ακόμα 220 από τα 439 είναι φορτηγά πλοία που αντιστοιχούν σε 12,73% της συνολικής ναυπηγούμενης χωρητικότητας στην κάθε κατηγορία αντιστοίχως, 60 είναι πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που αντιστοιχούν σε 10,40% της ναυπηγούμενης χωρητικότητας (dwt) και 7 είναι πλοία διαφόρων τύπων.

    Εξειδικευμένα πλοία

    Είναι αξιοσημείωτο ότι οι παραγγελίες της ελληνικής πλοιοκτησίας το 2011 υποδηλώνουν μία τάση προς τα εξειδικευμένα πλοία όπως τα LNG πλοία, πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, καθώς και σε πλοία εξόρυξης πετρελαίου (drilling ships).

    Προφίλ

    Το ηλικιακό προφίλ του ελληνικής σημαίας στόλου το 2011 ήταν 11,3 έτη -με 50% του στόλου ηλικίας μικρότερης των 10 ετών- συγκρινόμενο με 17 έτη για το 2000, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας του παγκόσμιου στόλου ήταν 12,8 έτη και του ελληνόκτη του στόλου 10,5 έτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ?

    Μεγάλο QUIZ για τις επόμενες εκλογές - Βρες την απάντηση και τότε θα είσαι σίγουρος για την ψήφο σου!

    Ο μόνος τρόπος να ξέρεις οτι έχεις κάνει την σωστή επιλογή για τις εκλογές του Ιουνίου, είναι αν μπορείς να απαντήσεις σωστά στο παρακάτω κουίζ:

    Ποια οικογένεια στην Ελλάδα έχει τους πιο πολλούς ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ υπαλλήλους;

    ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ;;;


    ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ !!!!
    (Φτύσε τον κόρφο σου τρεις φορές και βάλε σκόρδο στο προσκεφάλι σου!)


    ΚΩΝ/ΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - Τον πληρωνε το κράτος απο το 1946 μεχρι το 2004 (58 χρονια) και τωρα παίρνει 3 συνταξεις. Και μην ξεχνας στέγη, τροφή, αυτοκίνητο, σοφερ, ταξιδια ..ολα πληρωμένα απο τους φόρους σου.


    (Ξαναφτύσε τον κόρφο σου τρεις φορές και βάλε σκόρδο στο προσκεφάλι σου!)

    ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - Την πληρώνει το κράτος απο το 1989 μεχρι το 2012 (23 χρονια). Ακου τωρα, ο λαος αποφάσισε να την απολύσει (μη εθελούσια αποχώρηση) δεν εκλέχθηκε με το κόμμα της βουλευτής και βάζει μέσο τον ΣΑΜΑΡΑ να ξαναγίνει δημόσιος υπάλληλος (θα εκλεγει με την Νεα Δημοκρατια). Με το κόμμα το οποιο έβριζε. Μην νευριαζεις μαζί της είναι ανεπάγγελτη δεν εχει δουλέψει ποτε στην ζωη της.

    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - Τον πληρώνει το κράτος απο το 2004 μεχρι το 2012 (8 χρονια). Η αληθεια ειναι οτι το παιδί πρόλαβε να δουλέψει 2-3 χρονια αλλα τα πήγε τοσο καλά που του ασκήθηκε ποινική δίωξη, βέβαια η υπόθεση δεν έφτασε ποτε στο δικαστήριο γιατι οι υπόλοιποι 299 δουλευταράδες δεν ψήφισαν να άρθει η βουλευτική του ασυλία.


    ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ - - Τον πληρώνει το κρατος απο το 2011 μεχρι το 2012 (1 χρονος). Ο υπερ δήμαρχος Καρπενησίου και υιός της Ντόρας Μπακογιάννης.

    Άκου το καλύτερο! Όλοι οι παραπάνω δημόσιοι υπάλληλοι ανευ αντικειμένου και ωραρίου, ωρύονται οτι πρέπει να απολυθούν 150.000 δημόσιοι υπάλληλοι καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα τους έχουν καταστρέψει το κράτος!

    ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ...

    Επίσης φρόντισε να διαδώσεις αυτή την ανάρτηση σε 10 Ελληνες για να φύγει η γκαντεμιά απο πάνω σου! Ενας αναγνώστης το έστειλε μόνο σε 9 Έλληνες και το πρωί που ξύπνησε του είχαν πέσει τα μαλλιά και είχε έρθει η πεθερά του να μείνει για 3 μήνες σπίτι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση