GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολη η αλήθεια για το συμβόλαιο της Μενεγάκη...

Ακόμα μία φορά η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί είδηση, αφού πολλά ακούγονται και γράφονται για το συμβόλαιό της, τις περικοπές και την παραμονή...

MENEGAKI 250x180 Ολη η αλήθεια για το συμβόλαιο της ΜενεγάκηΑκόμα μία φορά η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί είδηση, αφού πολλά ακούγονται και γράφονται για το συμβόλαιό της, τις περικοπές και την παραμονή της στον Alpha.
Ηταν Σεπτέμβριος του 2010, όταν ο Alpha ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Alpha με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, σχεδόν ένα χρόνο πριν από τη λήξη του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου της με το κανάλι. Ο σταθμός και η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσουν μαζί την πορεία τους μέχρι και τον Ιούλιο του 2013».
Τον τελευταίο καιρό όμως έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τον Alpha να έκανε μείωση στο συμβόλαιο της «ωραίας Ελένης». Μάλιστα κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο λόγος για τον οποίο ματαιώθηκε η μετάδοση των εκπομπών της από την Κρήτη, όπου ήταν να πάει, ήταν ότι η διοίκηση του Alpha ήθελε να την «τιμωρήσει». Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», οι σχέσεις της Ελένης με τη διοίκηση του Alpha παραμένουν άριστες, αφού η παρουσιάστρια είναι από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού. Η πρόταση που της έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι να αφήσει την πρωινή ζώνη και να μετακομίσει στη μεσημεριανή μπορεί στην αρχή να την παραξένεψε, αλλά ύστερα από συζητήσεις πείστηκε.
Τελικά η πρόταση αποδείχτηκε σωστή, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους τηλεθεατές. Προς απόδειξη, αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρωινή εκπομπή «Καφές με την Ελένη» έκλεισε την προηγούμενη σεζόν (2010-2011) σημειώνοντας 13,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 18,2% στο δυναμικό κοινό, ενώ τη φετινή σεζόν η μεσημεριανή εκπομπή «Ελένη» από το ξεκίνημά της στις 10 Οκτωβρίου του 2011 έως και τις 20 Ιουνίου του 2012 σημειώνει 18,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 24,4% στο δυναμικό κοινό.
Η αύξηση στην τηλεθέαση έχει ευχαριστήσει την Κάντζα και δεν δίνει κανένα περιθώριο για… γκρίνιες και τιμωρίες, όπως υποστηρίζουν κάποια σενάρια. Οσον αφορά το ταξίδι στην Κρήτη -προγραμμάτισαν για μία βδομάδα να βγάζουν τις εκπομπές από εκεί-, αξίζει να αναφέρουμε ότι είχε εγκριθεί το κόστος και όλα ήταν έτοιμα. Ομως τόσο η ίδια η Ελένη όσο και ο Alpha πίστευαν ότι θα ήταν καλύτερο, λόγω των έντονων πολιτικών εξελίξεων και των εκλογών, να μη βγουν αυτές τις μέρες σε εορταστικό κλίμα, αλλά να παραμείνουν στο στούντιο, όπως κι έγινε.
Τι γίνεται όμως με τα σενάρια που κάνουν λόγο για περικοπές στο συμβόλαιό της; Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε έγινε τέτοια συζήτηση μεταξύ της παρουσιάστριας και του σταθμού. Αλλωστε το συμβόλαιο που η Μενεγάκη είχε υπογράψει τον Σεπτέμβριο του 2010 ήταν μειωμένο στις αποδοχές της σε σχέση με τα προηγούμενα συμβόλαια, αφού η Ελένη, αντιλαμβανόμενη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που είχαν ήδη αρχίσει να επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, δέχτηκε τη μείωση που της πρότειναν και δεν υπήρξε καμία μεταξύ τους κόντρα.
Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το κοστολόγιο της «Ελένης» ήταν «κουρεμένο» κατά 25% σε σχέση με τον «Καφέ της Ελένης» κι έτσι στο κανάλι της Κάντζας γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν μπορεί να δεχτεί άλλη μείωση. Ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί μια πολύ μικρή μείωση, της τάξης του 5% από το περσινό κοστολόγιο -ποσοστό που είναι φυσιολογικό, λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης- αλλά δεν θα επηρεάσει την ομαλή λειτουργία της εκπομπής.
Αλλωστε ο Alpha, παρά τη συνεχιζόμενη μείωση της διαφημιστικής πίτας, καταφέρνει να βρίσκει χορηγούς για διάφορα θέματα στην «Ελένη», αφού η Μενεγάκη έχει δυνατό «brand name» στη διαφημιστική αγορά. Μη σας κάνει μάλιστα εντύπωση, αν και το συμβόλαιό της λήγει τον Ιούλιο του 2013, να πραγματοποιηθεί ανανέωσή του πολύ πιο σύντομα, καθώς και οι δύο πλευρές, τόσο το κανάλι της Κάντζας όσο και η παρουσιάστρια, είναι πολύ ευχαριστημένοι από τη μεταξύ τους συνεργασία.

2 σχόλια

  1. oi karkinopatheis xoris farmaka tha mporoun na blepoun tis akrivopliromenes xaritomenies tis menegaki gia poli akoma ...eutixos !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΝΑΡΑ ΕΣΎ ΕΧΕΙΣ ΟΦ ΣΟΡ!! ΟΧΙ???ΑΑΑΑ ΚΑΚΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ///

    H OF SOR ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ..

    ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΉ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ....ΤΟΣΟΟΟΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΡΑΓΙΆ ΕΛΛΗΝΑΡΑ???

    ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΩΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΙΣ.\

    http://leftgr.files.wordpress.com/2012/06/vernicos2.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση