GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πρέπει να προστατέψουμε τους θεσμούς και την κοινωνική συνοχή»

Την ανάγκη να προστατευθούν οι θεσμοί, «κοινωνική συνοχή και η εθνική μας ενότητα» επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ...

Την ανάγκη να προστατευθούν οι θεσμοί, «κοινωνική συνοχή και η εθνική μας ενότητα» επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντησή που είχε με τις ομοσπονδίες διδασκόντων στα τριτοβάθμια ιδρύματα, αναφερόμενος στη σημερινή επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.
Ο κ. Βενιζέλος υπενθύμισε την επίθεση που δέχθηκε ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Στάθης Κουτμερίδης από ομάδα στελεχών της Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας ότι «όσοι είναι έτοιμοι να καταγγείλουν το μέλλον, να ακυρώσουν την προοπτική, για να επανέλθει η χώρα πλησίστια στο παρελθόν, έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη».
Αναφερόμενος στη συνάντησή του με τους εκπαιδευτικούς της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι η συζήτηση αφορούσε, εκτός των άλλων και στο μέλλον της ελληνικής ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας, αλλά και στο μείζον θέμα που απασχολεί τη χώρα. «Εγκαινιάσαμε έναν διάλογο για τα θέματα των Ανωτάτων Ιδρυμάτων και των Ερευνητικών Κέντρων», σημείωσε.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε, επίσης, λόγο για «εθνικό αδιέξοδο» και μίλησε για την «ανάγκη για μια εθνική στρατηγική, που θα συσπειρώνει όλες τις δυνάμεις της κοινωνίας».
«Το οικονομικό πρόβλημα έχει μετατραπεί σε κοινωνικό, το κοινωνικό πρόβλημα έχει μετατραπεί σε πολιτικό και το πολιτικό πρόβλημα τείνει να μετατραπεί σε θεσμικό πρόβλημα, σε πρόβλημα δημοκρατίας», τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

6 σχόλια

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΑΜΑΡΑΔΕΣ, ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ. ΘΑ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικά σας ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ είναι του ΛΟΒΕΡΔΟΥ-ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ--ΤΟΥ ΑΚΗ --ΕΣΈΝΑ ΌΤΑΝ κουνάγατε τα δάχτυλα σε ένα εξαθλιωμένο ΛΑΟ

    ΔΙΚΆ ΣΑΣ ΠΥΘΕΙΝΙΑ ΌΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΊΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ,, άλλοι άθελα τους, άλλοι ηθελημένα..

    ΚΆΝΑΤΕ ΈΝΑΝ ΛΑΟ ΝΑ ΦΟΒΑΤΕ ..

    ΤΩΡΑ ΧΆΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΆ ΚΑΙ ΦΟΒΆΣΤΕ .ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΒΡΕΘΟΎΝ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΊΑ ΣΑΣ , ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΑΣ ...


    ΘΑ ΟΛΟΙ ΠΑΤΈ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΌΣΟΙ ΕΙΣΘΑΙ ΈΝΟΧΟΙ.. ΑΥΤΉ Η ΧΩΡΑ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΥΩ ΈΧΕΙ ΑΚΌΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ..

    ΚΡΥΨΟΥ ΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΡΥΨΟΥ,,,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΚΤΩΝΟΥΝ


    Μπουντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΤΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΛΛΗ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΛΑΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο ΑΝΗΛΕΗΤΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ. ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΟΡΟΥΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΙΣ 17 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.
    ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΑΥΤΆ ΒΕΝΙΖΈΛΟ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΗΣ..ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ, ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ..ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ..ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Η ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ..

    ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ... ΕΡΧΕΤΕ Η ΜΕΡΑ ΣΑΣ..

    Άλλον έναν έλληνα πήραν στο λαιμό τους οι προδότες του έθνους και οι υποτακτικοί των παγκόσμιων τοκογλύφων.

    Πριν από λίγο στην Αγία Παρασκευή, μια 55χρονη μην αντέχοντας άλλο τη φτώχεια και την ανέχεια, ανέβηκε στη ταράτσα 3όροφης πολυκατοικίας όπου και διέμενε και έβαλε τέλος στη ζωή της βουτώντας στο κενό.

    Στην οικογένεια υπήρχαν 3 άνεργοι και τα οικονομικά προβλήματα οδήγησαν την άτυχη 55χρονη στην αυτοχειρία.

    Μπουντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O KOSMOS BLEPEI TON BENIZELO KAI AFHNIAZEI APO ORGH.
    OI HTHIKOI AYTOYRGOI TOSON THANATON MILANE AKOMA...
    AKOMA KAI OI PALIOI PSIFOROI TOY PASOK SYXAINONYAI NA TON BLEPOYN KAI NA TON AKOYN
    EXEI PESEI STO 8% KAI THA PAEI PARAKATO TIS EPOMENES MERES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ρε καριολη ΑΛΗΤΗ


    δε θα σε βρω στο δρομο;


    Σκατατζη

    απανθρωπε

    λυκανθρωπε


    βρωμιαρη


    σκατα στη ψυχη σου, πουλημενε

    μη σωσεις να χαρεις το παιδι σου
    ουτε οι κληρονομοι σου να χαρουν τα δικα σου



    φτου σου
    σιχαμενε

    βρωμα



    λερα της κοινωνιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση