GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυστρία: Ντροπή η στάση απέναντι στην Ελλάδα!

«Στους Έλληνες η Ευρώπη οφείλει τις βάσεις του Ευρωπαϊκού Πνεύματος και είναι ντροπή με ποιά επιφανειακότητα και επιπολαιότητα γίνεται τώ...

«Στους Έλληνες η Ευρώπη οφείλει τις βάσεις του Ευρωπαϊκού Πνεύματος και είναι ντροπή με ποιά επιφανειακότητα και επιπολαιότητα γίνεται τώρα λόγος για τους Έλληνες», επισήμανε ο καρδινάλιος της Αυστρίας, Κρίστοφ Σένμπορν, στην ομιλία του στη μεγάλη εκδήλωση συμπαράστασης με τον ελληνικό λαό, με τίτλο «Είμαστε όλοι Έλληνες», που διοργάνωσε η Ελληνοορθόδοξη Μητρόπολη Αυστρίας στην ιστορική Συνοικία των Ελλήνων στο κέντρο της Βιέννης.
Για τους Χριστιανούς, οι Έλληνες υπήρξαν επιπλέον, οι πρώτοι στην Ευρώπη που αποδέχτηκαν το Χριστιανισμό, ενώ η Καινή Διαθήκη γράφηκε στην ελληνική γλώσσα, αλλά προπάντων ο όρος της αλληλεγγύης με ανθρώπους που περνούν δυσκολίες, προέρχεται από την ελληνική σοφία και το ευαγγέλιο, τόνισε ο καρδινάλιος, χαιρετίζοντας συγχρόνως ως απολύτως ορθό το σύνθημα της εκδήλωσης «Είμαστε όλοι Έλληνες», όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

11 σχόλια

  1. Πασχουμε απο το "συνδρομο της Στοκχολμης";

    40 χρονια εξουσιας απο τους ιδιους και αποτελεσμα: χρεοκοπια! Μας βομβαρδιζουν με φοβιες τυπου εμεις η το χαος, οτι δηθεν εκεινοι μπορουν να μας βγαλουν απο την κριση που οι ιδιοι μας εφεραν!
    Υπαρχουν δεξιοι, κεντρώοι, αριστεροι, ακροδεξιοι, ακροαριστεροι, εθνικιστες, αναρχοαυτόνομοι, οικολόγοι, φιλοευρωπαϊστες, οπαδοι του ευρώ χωρίς μνημόνιο, οπαδοι του ευρώ με μνημόνιο, οπαδοι της δραχμής και αλλοι, πληθώρα είναι τα κόμματα που δεν έχουν δοκιμαστεί στην εξουσία, δεν έχουν κάνει συνεργασίες με όσους έφεραν τη χώρα σ΄αυτό το σημείο (τουλάχιστον όχι ακόμα) και καλύπτουν όλο το ιδεολογικό φάσμα.
    Εμεις ΓΙΑΤΙ να ψηφισουμε τους ιδιους;
    Πασχουμε απο το συνδρομο της Στοκχολμης η ειμαστε ηλιθιοι;
    Αλλο τριτο δεν υπαρχει. Αν μας αρεσει να μας εκμαυλιζουν και μετα οι ατιμοι αυτοι κοπρανθρωποι να λενε οτι κι εμεις φταιμε που δεχτηκαμε τα ψιχουλα που μας πεταξαν, για να εχουν δικαιολογια οτι μαζι τα φαγαμε, αν μας αρεσει να μας κλεβουν μεσα στα σπιτια μας αλλοι αληταραδες ελληνομορφοι μασκαραδες βαζοντας φορο και γι αυτους που εχουν αφορολογητο(!), τοτε μη περιμενουμε αλλαγη, αν ομως στ' αληθεια ειμαστε αγανακτισμενοι και αποφασισμενοι να δωσουμε τελος στην παραλογη αυτη ιστορια, τοτε ας πουμε ενα νεο ΟΧΙ πρωτα στους ντοπιους και μετα στους ευρωπαίους, για να καταλαβει ο κοσμος οτι η Ελλαδα ζυγο δεν υποφερει.
    Καλη ψηφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οργή και φόβος για την έκρηξη της εγκληματικότητας - Δολοφονίες, ληστείες και βασανισμοί σε ολόκληρη τη χώρα
    - Στην Καβάλα έδεσαν, φίμωσαν και σκότωσαν ηλικιωμένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι
    - Στην Λαμία η εικόνα του θύματος μετά την επίθεση που δέχτηκε σοκάρει - Χαροπαλεύει σε νοσοκομείο
    - Στην Κάλυμνο μια 27χρονη σφαγιάστηκε με 18 μαχαιριές - Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη
    - Στην Αττική η δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ σε δύο αδέρφια συγκλονίζει τους πάντες...

    Ναι, όλα αυτά κληρονόμησε στη χώρα η άθλια οικονομική πολιτική του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου. Ένα κράτος- μπάχαλο, διαλυμένο, όπως φάνηκε και από τη σφαγή των Πανελλαδικών.

    Από την άλλη, πως ο Σύριζα, ο προστάτης των λαθρομεταναστών ( δεν μιλάμε για τους νόμιμους μετανάστες ), που θα υποβαθμίσει την Αστυνομία και τα Σώματα Ασφαλείας θα ελέγξει την εγκληματικότητα ; Καταλαβαίνετε, βέβαια, ότι από τη Σκύλλα του Βενιζέλου κινδυνεύουμε να πέσουμε στη Χάρυβδη του Τσίπρα.

    Από το καταστροφικό ΝΑΙ σε όλα του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου κινδυνευούμε να πέσουμε στο - επίσης- καταστροφικό ΟΧΙ των Τσίπρα- Καμμένου.

    Μέσα σε αυτά τα δεδομένα, η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, η ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ, που συνδυάζει επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου με πολιτική ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ( αυτό έλειπε δύο χρόνια από τη χώρα )είναι, καλώς ή κακώς, ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία

    Πιο σκατά γίνεται;

    Ψήφισε Σαμαρά και θα μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία

    Πιο σκατά γίνεται;

    Ψήφισε Σαμαρά και θα μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία

    Πιο σκατά γίνεται;

    Ψήφισε Σαμαρά και θα μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "«Στους Έλληνες η Ευρώπη οφείλει τις βάσεις του Ευρωπαϊκού Πνεύματος "


    ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΡΟΠΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαμαράς και Βενιζέλος, δύο επιτυχημένοι "φιλέλληνες".
    Ξαναψήφισέ τους για περισσότερες επιτυχίες και μάσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαμαράς και Βενιζέλος, δύο επιτυχημένοι "φιλέλληνες".
    Ξαναψήφισέ τους για περισσότερες επιτυχίες και μάσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σαμαράς και Βενιζέλος, δύο επιτυχημένοι "φιλέλληνες".
    Ξαναψήφισέ τους για περισσότερες επιτυχίες και μάσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με το σύνθημα είμαστε ολοι Έλληνες που λένε οι Ξένοι προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσουν ολους τους ξένους να στηρίξουν την χώρα μας θέλω να πω μερικές σκέψεις που έρχονται στο μυαλό ενός απλού εργαζόμενου-συνταξιουχου Ελληνα.

    Απευθύνομαι στους ΕΧΟΝΤΕΣ και ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ και σε όσους έχουν ΠΛΟΥΤΟ,

    Η ΕΛΛΑΔΑ είναι η χώρα που ΓΕΝΝΗΣΕ ΗΡΩΕΣ που έδωσαν ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ και να ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ μερικές σελίδες σε βιβλία της Ιστορίας Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΠΛΑΤΩΝΑ τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ το ΣΩΚΡΑΤΗ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Οι ΗΡΩΕΣ ήταν ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΑΙΟΙ που δεν πήγαν τα πλοία τους σε Ξενες Σημαίες άλλα ήρθαν και πολέμησαν με αυτα και σκοτωθηκαν πνιγηκαν εχασαν τα πάντα, ΚΑΝΑΡΗΣ, ΜΙΑΟΥΛΗΣ, Μαντώ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ κλ. ακόμη ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ απο την Ρωσία Υπέργηροι οπως ο Ιωαννης ΒΑΡΒΑΚΗΣ όχι μόνο έδωσαν ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ αλλά ήρθαν και οι ίδιοι και πολέμησαν και πέθαναν στον αγώνα του 1821 για την απελευθέρωση του έθνους ακόμη το 1940 ποσοι ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΚΤΗΤΕΣ δεν βοήθησαν στο πόλεμο κατα των Γερμανών με αυταπάρνηση και ανιδειοτέλεια.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΓΑΛΟΥΧΗΚΑΝ ΜΕ ΕΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ και ΟΧΙ με το ΠΛΟΥΤΟ η λέξη MONEY - DOLLARS είναι μια ξενόφερτη ένοια διαβίωσης που εισήγαγαν οι διάφοροι Κυβερνώντες - μιζαδόροι για να αποκτήσουν ιδιον όφελος και με αποτερο ίσως στόχο την εξαφάνιση του γένους των Ελλήνων.

    Αγαπητοί ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΜΕ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ πολύ περισσότερο να ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και οι ΗΡΩΕΣ δεν γίνονται κάθε μέρα αλλά σε ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ του ΕΘΝΟΥΣ και τώρα το ΕΘΝΟΣ μας είναι σε δύσκολη στιγμή κονταροκτυπιέται σε ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ τώρα θα φανούν οι ΝΕΟΙ ΗΡΩΕΣ που είναι γνωστό οι ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΓΙΝΕΤΕ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ γιατι τοτε γίνεσαι ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΥΘΟΣ ΘΡΥΛΟΣ

    Βασίλης Τζωτζές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση