GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά είναι τα τελευταία (έγκυρα) προγνωστικά για τις εκλογές. Τι παίρνει κάθε κόμμα...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. Οι εκτιμήσεις που κάνουν , λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, έγκυροι αναλυτές και πολιτικά στελέχη (με βάση τις π...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.

Οι εκτιμήσεις που κάνουν, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, έγκυροι αναλυτές και πολιτικά στελέχη (με βάση τις πληροφορίες που έχουν) είναι ότι η ΝΔ έχει προβάδισμα, μικρό όμως, από τον ΣΥΡΙΖΑ. Γύρω στο 1,5%. Και το ποσοστό της κυμαίνεται στο 28-29%. Τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα εκτιμούν ότι παρουσίασε και μια μικρή κάμψη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, λένε οι ίδιοι, είχε αντιθέτως μια βελτίωση του ποσοστού του, έφτασε στο 26,5-27,5% και έτσι τα δύο κόμματα είναι τώρα σχετικά κοντά.
Αν οι εκτιμήσεις αυτές θεωρηθούν σωστές, είναι προφανές ότι μπορεί να υπάρξουν ανατροπές ως την τελευταία στιγμή. Αυτό θα εξαρτηθεί από το βαθμό συμμετοχής στις κάλπες και από τις ηλικίες που θα πάνε να ψηφίσουν. Όσο υψηλότερες, τόσο ενισχύεται η πιθανότητα πρωτιάς της ΝΔ. Κάποιοι από τους δημοσκόπους λένε ότι αν και η ΝΔ εμφανίζεται μπροστά, η αναμέτρηση θα είναι ντέρμπι.
Για το ΠΑΣΟΚ, οι εκτιμήσεις λένε ότι κινείται στο 12-12,5%, χωρίς να αποκλείεται μείωση ή ενίσχυση του ποσοστού του κατά τις τελευταίες ώρες.
Από τα άλλα κόμματα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Δημοκρατική Αριστερά και η Χρυσή Αυγή κινούνται στα επίπεδα του 5,9-6,5% και η μάχη μεταξύ τους θα είναι για το ποια σειρά θα πάρουν στην τελική κατάταξη. Από τα τρία κόμματα πάντως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φαίνεται να έχουν υποχώρηση σε σχέση με την 6η Μαΐου ενώ τα άλλα δύο είναι περίπου στα ίδια.
Το ΚΚΕ εκτιμούν ότι είναι γύρω στο 4,5-5% και δείχνει να έχει δεχτεί  κι αυτό μεγάλη πίεση, από τον ΣΥΡΙΖΑ.

103 σχόλια

  1. εεεε..............

    ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ

    Ψ
    Η
    Φ
    Ι
    Σ
    Ο
    Υ
    Μ
    Ε
    ..ΤΟΤΕ !!!!!!!!!
    αφού έβγαλες και τι θα βγάλει το κουτί απο ΠΡΙΝ !!!!!!!!!!!!!!


    ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ

    Γ
    Α
    Μ
    Η
    Σ
    Ο
    Υ
    Μ
    Ε.
    ...αδελή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι πλουσιοι εχουν αποδειξει οτι ξερουν το συμφερον τους.
    οι υπολοιποι ποτε θα ξυπνησουν?

    ΟΤΑΝ ΠΛΟΥΤΊΣΟΥΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι πλουσιοι εχουν αποδειξει οτι ξερουν το συμφερον τους.
    οι υπολοιποι ποτε θα ξυπνησουν?

    ΟΤΑΝ ΠΛΟΥΤΊΣΟΥΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι πλουσιοι εχουν αποδειξει οτι ξερουν το συμφερον τους.
    οι υπολοιποι ποτε θα ξυπνησουν?

    ΟΤΑΝ ΠΛΟΥΤΊΣΟΥΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΣΙΠΡΑ
    Η ΓΙΑΝΝΑ -ΠΟΛΙΚΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΚΑΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ

    Ο ΜΑΤΣΟ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΜΠΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΣΙΠΡΑ
    Η ΓΙΑΝΝΑ -ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΚΑΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ

    Ο ΜΑΤΣΟ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΜΠΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ??? ΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!
    ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 16 Ιουν 2012 2:18:00 μ.μ.

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΞΥΛΟ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

    ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΒΛΑΧΑΡΑΣ... ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΑ, ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΘΕΣΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΞΗΛΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΚΑΝΕ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 60.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΑ ΟΛΑ, ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΟΛΑ. ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΣΕΠΗ. ΚΑΙ 2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ Η ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΜΕΣΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΒΓΑΝΟΙ!ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΜΑΤ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( ΑΝΤΡΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ), ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΟΨΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ, ΚΟΨΤΑ ΟΛΑ.

    ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. ΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. ΚΟΛΕΚΤΙΒΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ; ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΨΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΑΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ
    ΑΝ ΔΙΑΨΕΥΣΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ ...
    ΜΕ ΜΟΥΦΕΣ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ
    ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ;;;;;;;;;

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΙΑ!
    ΑΡΚΕΤΑ!
    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ!
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΙΧΤΕΙ ΚΑΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ ΣΕ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΛΑ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ,

    ΕΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ Ή ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΗ, Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Η ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΗΜΕΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΙΤΑΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ , ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.

    ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΣΤΕΙΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ, ΝΑ ΒΟΣΚΟΥΝ ΚΟΠΑΔΙΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ ΦΡΑΠΕΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

    ΒΡΕΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΒΡΕΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ
    ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΟΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 25.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΙΞΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ. ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΔΗΜΕΥΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ - ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ.ΟΛΑ ΙΣΑ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΣΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΑΥΓΩΝ, ΤΥΠΟΥ ΤΖΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες βρε παλιόκουμμούνι άντε για την Κίνα.

      Διαγραφή
  12. H Αττική, η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη ψηφίζουν Σύριζα, δέχονται δηλαδή τους λαθρομετανάστες και ότι αυτό συνεπάγεται!!!

    Μην ακούσω κανέναν από Δευτέρα, αν βγει ο Τσίπρας, να διαμαρτύρεται για ληστείες, εγκληματικότητα, διαρρήξεις, βία κλπ, θα του κόψουν οι υπόλοιποι τον κώλο.

    Κανένας αστυνομικός δεν θα τρέχει να προστατέψει κανέναν ηλίθιο που ψήφισε Τσίπρα, αλλά τον ληστεύουν τα φιλαράκια του Τσίπρα οι Πακιστανοαβγανοί. Από Δευτέρα δεν υπάρχει αυτοδικία, θα ανοίξετε τα σπιτάκια σας, όμορφα κι ωραία, και ο κάθε ληστής ή άνεργος θα παίρνει ότι θέλει. Φαντάζομαι ότι ο Αλέξης θα μαζέψει όλα τα κυνηγετικά όπλα από ΟΛΟΥΣ, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση αυτοδικίας, ενώ η Αστυνομία στις περιπτώσεις ληστειών να κάνει απλές συστάσεις στους κακοποιούς.

    Αλέξη, θέλετε στην Αθήνα και στη Πάτρα ; Αλέξη και σέξ-υ από Πακιστανά θα έχετε καθημερινά. Μην τολμήσει κανείς να μιλήσει αν ψηφίζει κόμματα μικρά, να μη τολμήσει να διαμαρτυρηθεί γιατί βγήκε πρώτος ο Αλέξης.

    Εγώ, πάντως, αν με κλέψουν θα πάω να βρω τροφή και στέγη στις βιλάρες των μεγαλοδημοσιογράφων και μπλογκερς που στηρίζουν Αλέξη και κοινοκτημοσύνη. Ελπίζω να θρέφουν εμένα και τα παιδιά μου. Και μάλιστα, προτείνω στον Αλέξη, με τσαμπουκά, αφού τα έβαλε με τη Μέρκελ, να τα βάλει και με αυτούς τους μεγαλοδημοσιογράφους- μπλογκερς και να τους καλέσει να μοιράσουν στα λαό τα σπίτια και τις καταθέσεις τους. Τέρμα η Μύκονος και το Κολωνάκι, τέρμα η Χαλκιδική και η Σαντορίνη, τέρμα η Εκάλη και η Κηφισιά και το Ψυχικό... Όλοι θα πρέπει να θυσιαστούν για το κοινό καλό, με πρώτους εκείνους τους λεφτάδες που στηρίζουν Τσίπρα και Σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ τον κωλαρακο σου κοίτα γιατί δεν τον βλέπω καλά .

      Διαγραφή
  15. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καμμια περιοχη δεν εχει ο συριζα,εκτος απο το υπολοιπο αττικης.
    φουσκωσε και ξεφουσκωσε σε ενα μηνα,οπως και το 2008..
    αυτος ο αμορφος,μαλθακος πολτος ηλιθιων ψηφοφορων ειναι η ελληνικη αριστερα..
    απο δευτερα τελειωνουν τα ψεμματα μαλακες αριστεροι..
    θα κοπουν 11.6 δις δημοσιων δαπανων,και το αγγουρι θα το φατε εσεις..
    αντε να ξεβρωμισει ο τοπος..
    και αν ξανατολμησετε απεργιες,διαδηλωσεις και αλλες αηδιες που κανουν οι μαιμουδες..
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Bild: Eπίπονη σύνεση ή ολοκληρωτική καταστροφή

    Παράλληλα, επιστολή προς τους Έλληνες ψηφοφόρους απευθύνει, μετά τους Financial Times Deutschland, η ευρείας κυκλοφορίας ταμπλόιντ Βild. Γραμμένη στα ελληνικά και στα γερμανικά, η σημερινή επιστολή προειδοποιεί σε ιδιαίτερα οξύ τόνο ότι «εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε» και σημειώνει ότι στις αυριανές εκλογές η επιλογή είναι μόνο ανάμεσα στην «επίπονη σύνεση» και στην «ολοκληρωτική καταστροφή».

    «Αγαπητοί Έλληνες, είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε για πολλοστή φορά εκλογές. Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι. H Bild λέει: Είναι στο χέρι σας. Έχει διαφορά», γράφει η εφημερίδα και, συνεχίζοντας σε δεύτερο πρόσωπο, αναφέρει: «Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από μας είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε. Αλλά εδώ και πάνω από δύο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ», ενώ τονίζει ότι οι Γερμανοί «δεν θεωρούν αστείο το ότι παρόλα αυτά, στην Ελλάδα τους βρίζουν Ναζί», για να ακολουθήσει η προειδοποίηση: «Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία- θα σταματήσουμε να πληρώνουμε. Η συμφωνία ήταν: Εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε. Εάν ΕΣΕΙΣ αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε ΕΜΕΙΣ το θέλουμε. Είναι στο χέρι σας».

    Η επιστολή καταλήγει: «Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής. Και πολύ φοβόμαστε: δεν το ΄χετε καταλάβει ακόμα. Φιλικά, η BILD σας».

    Η επιστολή, με τίτλο «Αγαπητοί Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος» και υπέρτιτλο «Μια επιστολή της Bild από ανησυχία για την Ευρώπη», συνοδεύεται από εισαγωγικό σημείωμα, στο οποίο αναφέρεται ότι στις εκλογές της 17ης Ιουνίου «κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ ή το εάν η κρίση θα κορυφωθεί δραματικά σε όλη την Ευρώπη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΨΗΦΙΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΜΠΙΛΝΤ ΚΑΙ ΦΑΙΝΑΣΙΑΛ ΤΑΙΜΣ.ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. οι εκλογες εχουν κριθει,και η αριστερα εχασε οριστικα και για παντα.
    θα το καταλαβετε το καλοκαιρι
    και καλυτερα το φθινοπωρο..
    η ελλαδα θα αλλαξει ριζικα.
    ο αντωνης σαμαρας ειναι ηγετης,
    και δεν θα κανει πισω..
    αυτα που ξερανε οι αριστεροι να τα ξεχασουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η μόνη χρήση που αξίζει να κάνει κάποιος της συγκεκριμένης εφημερίδας και συνεπώς και των σχολίων της,είναι η χρησιμοποίηση της σαν τουαλεττόχαρτο, για να το διατυπώσω κομψά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κανένας δεν μπορεί να πει τη Κυριακή ότι δεν ήξερε. Ξέρουν πολύ καλά. Ξέρουν ότι αν δεν βγει πρώτη η ΝΔ με τουλάχιστον 5 μονάδες διαφορά, τότε η Ελλάδα τη Δευτέρα θα είναι στο γκρεμό, οικονομικό, κοινωνικό, εθνικό.

    Ξέρουν ότι αν βγει πρώτη και δεν μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση σταθερή, λόγω της ανευθυνότητας και επιπολαιότητας του κ. Βενιζέλου και του κ. Καμμένου, τότε η χώρα θα βυθιστεί ξανά στην αστάθεια και στην ακυβερνησία.Αυτά πρέπει να είναι ξεκάθαρα σε όλους, και κυρίως στους αναποφάσιστους. Και δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό που γινόταν σήμερα ( και ίσως αύριο ) στα σουπερμαρκετ και στα φαρμακεία και στα βενζινάδικα με τις ουρές πολιτών...Αφού, κύριοι, φοβάστε τον Τσίπρα και την ανευθυνότητά του, αντί να στήνετε στις ουρές, αποτρέψτε τη πρωτιά του στη κάλπη. Αν, παρ' ελπίδα, εκλέξετε πρώτο τον Σύριζα ή με μικρή διαφορά από τη ΝΔ, μη σας δω να τρέχετε το βράδυ στα ΑΤΜ και το πρωί τηςΔευτέρας στις τράπεζες για να πάρετε τα λεφτά σας. Αν απέχετε, ρίξετε λευκό ή άκυρο, είστε άξιοι της μοίρας σας και παίρνετε και στο λαιμό σας και όλους τους άλλους !

    Όσοι θέλετε να ψηφίσετε Βενιζέλο, Καμμένο, Μιχαλολιάκο- Χρυσή Αυγή, Καρατζαφέρη, Τζήμερο- Μάνο, μην πείτε αύριο ότι δεν ξέρατε, ότι νομίζατε ότι οι ξένοι και οι έλληνες επιχειρηματίες μπλοφάρουν... Εδώ δεν είναι χαρτιά, ούτε πόκερ. Εδώ είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Όσες φορές μας εγκατέλειψαν οι Σύμμαχοι μας, είχαμε εθνική τραγωδία.Ξέρουν εκείνοι να χρησιμοποιούν ακομα και "αριστερούς" για να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να νομίζουν οι χαχόλοι από κάτω ότι είναι "αντιστασιακοί". Μικρός ήμουν και χειροκροτούσαμε τον Ανδρέα, έξω από το Νάτο, έξω από την ΕΟΚ, εξω οι βάσεις και έβαλε την υπογραφή του μετά : σε όλα μέσα ! Και υπάρχουν άνθρωποι που ξεγελάστηκαν από τον Γ. Παπανδρέου και είναι έτοιμοι να πάνε στον χειρότερο Τσίπρα ! Ε, καλά να πάθουμε. Με το Παπανδρέου- Βενιζέλο χάσαμε το 1/3 των εισοδηματων μας. Τώρα με τον Τσίπρα, που δεν έχει χώρο για την ιδιωτική πρωτοβουλία, πράγματι θα γίνουν Βουλγαρία, αλλά μέσα στο πρώτο μήνα!

    Θέλετε, κυριοι,να το ρισκάρετε ; Με γειά σας με χαρά σας. Αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι για τις συνέπειες. Όταν πτώχευσε η Ελλάδα το 1893, 1897, 1932, οι περισσότεροι ζούσαν στα χωριά και είχαν τρόφιμα. Τώρα, αν γίνει πτώχευση, οι 9 στους 10 ζουν στα αστικά κέντρα, και ούτε να ξεχωρίζουμε τα χόρτα δεν μπορούμε, ούτε κυνήγι να κάνουμε, ούτε να ψαρεύουμε στο Σαρωνικό. Αυτά τα παιδάκια που θέλουν Τσίπρα, Καμμένο, Μιχαλολιάκο, έχουν μάθει στη καρμπονάρα και στη πίτσα, αύριο θα πρέπει να τρώνε φασόλια και ρεβύθια. Θα αντέξουν ; Είστε τρελοί ;Αυτά που ξέρουν μόνο από καφετέρια και τάβλι και μπιτς μπαρ και μπουζούκια θα αντέξουν όχι μόνο την ανεργία ( που έφερε η ηλίθια πολιτική Βενιζέλου ), αλλά και τη στέρηση αγαθών ;
    Κάθε ψήφος που πάει σε άλλο κόμμα, πλην της Νέας Δημοκρατίας, στην οριακή αυτή κατάσταση, μπορεί να οδηγήσει σε νέα μικρασιατική ή κυπριακή τραγωδία.Ξεκάθαρα πράγματα προς όλους. Κι αν η ΝΔ δεν μπορέσει να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο με κυβέρνηση εθνικής ενότητας,θα έχει πέσει σε 3 μήνες. Και τότε κι εγώ μαζί σας, θα πάω στα άκρα. Αλλά πρέπει να δώσουμε τη τελευταία ευκαιρία στη δημοκρατία να σώσει τη πατρίδα.Και αυτή τη κρίσιμη στιγμή, μόνο η μέση λύση είναι η λύση, η Νέα Δημοκρατία. Οι Γερμανοί αυτό παρακαλούν και γι' αυτό προβοκάρουν : να βγάλουμε Τσίπρα για να βρουν αφορμή να μας πετάξουν. Έτσι, δεν έγινε το 1920 με τον βασιλιά Κωνσταντίνο και απέσυραν τα δάνεια και μείναμε μπουκάλα και το 1922 ο Υπουργός Οικονομικών πήρε τα μισά λεφτά των Ελλήνων ( διχοτόμηση χαρτονομίσματος ); Τι διαφορετικό θα κάνει ο Τσίπρας, αν κοπούν δάνεια, επιδοτήσεις, ΕΣΠΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ειναι γνωστο οσοι ψηφίζουν Συριζα είναι οι βολεμενοι του πασοκ ,τα συμφέροντα της δραχμής και των μεταναστών ,και όσοι φτωχοι ζηλέυουν τις περιουσίες των άλλων.Μονο που οι τελευταίοι με δραχμη δεν θα υπάρχουν γιατι θα τους έχουν αγοράσει οι πρώτοι που έχουν κάνει το κουμάντο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προσωπικά δεν γουστάρω τον Σαμαρά και δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου Ν.Δ. Ψήφιζα μιά ζωή την αριστερά ή τους οικολόγους. Στις τελευταίες εκλογές ψήφισα ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Χρυσή Αυγή εξαιτίας της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας από την οποία έχω υποφέρει κι' εγώ όπως όλοι σχεδόν οι Ελληνες. Όμως τώρα θα ψηφίσω Ν.Δ. για πρώτη φορά. Φοβάμαι το αύριο το δικό μου και της οικογενειάς μου με τον πιτσιρικά αναρχικό Τσίπρα. Οι Ευροπέη δεν αστειεύονται και χρειάζονται προσοχή. έχουν επενδύσει δισεκατομύρια στην Ελλάδα και τα ΦΑΓΑΜΕ όλοι άλλος λιγότερο.,άλλος περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τον πούλο μαζί με τον τσίπρα θα πάρει ο βλάκας σαμαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πληρωμένοι παπαγάλοι της νέας δημοκρατίας θα πάρετε τον πούλουδα μαζί με το κόμμα που σας πληρώνει το κόμμα των φοβισμένων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. συμφωνω με τον 7.15..
    η αριστερα εχασε τις εκλογες,και τελειωσε οριστικα..
    το ξηλωμα θα ειναι γρηγορο,βαθυ και μονιμο,
    γιατι η χωρα εχει αναλαβει δεσμευσεις..
    θα το χαρει η ψυχη μου να τους δω να τρωνε απο τα σκουπιδια
    αυτους που ονειρευονταν να κυβερνησουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μην τσιμπάτε μην φοβάστε..........γαμήστε τούς δοσιλόγους του σαμαρά με την ψήφο σας.....ψηφήστε ότι θέλετε εκτός από σαμαρά και βενιζέλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Έχουν αμοληθεί οι τραβεστί της συγγρού μη φοβάστε αυτούς προτιμούν οι χρυσαυγίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ο αριστερος ειναι δειλη,φοβισμενη,φθονερη κοτα.
    το σπιτακι του,η γυναικουλα τα,τα σιχαμερα του κουτσουβελα,η ζωουλα του..
    γιαυτο και θα φοβηθει να ψηφισει το κομμα του
    θα σκυψει το κεφαλι
    και θα υποταχθει στους φυσικους του κυριους..
    οπως και οι εβραιοι προγονοι του
    θα κατσει να τον σφαξουν σαν αρνι..
    οσοι επιζησουν θα γραφουν μαλακιες
    και θα το λενε αριστερη τεχνη..
    και πολυ τους ανεχθηκαμε να βρωμιζουν την πατριδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 7.56 εισαι μεγαλος μαλακας..

    εδω στο χωριο μου που ηρθα να ψηφισω,
    ο σαμαρας εχει απιστευτο ρευμα
    αντιθετα με τον μαιο που ηταν πεθαμενος..
    να δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠA$$OK-Αυριανισμός-£ύριζα.

    Χαίρομαι πολύ, πάρα πολύ που ποτέ μου δεν συμφώνησα με την Αυριανή, την εφημερίδα που γκρέμισε τον Καραμανλισμό.

    ΥΓ Το ότι ήταν η εφημερίδα όχημα του Λαλιώτη δεν το ξεχνάμε νομίζω...


    Αυγή και Αυριανή χέρι χέρι με τον λαικισμό και την δραχμή!

    Με ίδια πρωτοσέλιδα βγήκαν σήμερα στα περίπτερα η Αυριανή και η Αυγή θυμίζοντας με το τσιτάτο 'το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω..." εποχές Ανδρέα Παπανδρέου!

    Τυχαίο που οι δύο εφημερίδες βγήκαν με τον ίδιο τίτλο;
    Δεν νομίζουμε...
    Εμείς πάντως δεν φοβόμαστε το ποτάμι του σκεπτόμενου και βαθιά δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού.

    Φοβόμαστε όμως το ποτάμι των λαικιστών και το ποτάμι των εραστών της δραχμής που θέλουν να πνίξουν στο διάβα τους την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

    Και σε αυτά τα δυο σημεία του λαικισμού και της δραχμής οι δύο εφημερίδες είναι από καιρό ταυτόσημες !

    η 13η συνιστώσα ΠΑ$$$$$$$ΟΚ-£ύριζα
    δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΤΛΕΟΠΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΑΣ.ΑΛΛΑ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΟΠΤΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑΝΕ ΔΕΞΙΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΛΑΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.ΤΙ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΟΤΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΤΛΕΟΠΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΑΣ.ΑΛΛΑ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Kài ego den eixà psifisei nea dimokratià.
    tora omos epeidi blepo poioi exoun paei sto syriza, tha psifizoume oikogneiaka n.d, mipos ayrio brady glitosoume ton ksafniko thanato.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ποσο κομπλεξικοι ειναι οι δεξιοι αλλα και ποσο χαζοι.ενδεικτικα αναφερω οτι και να βγει δευτερος ο συριζα παλι κερδισμενος ειναι αφου πριν δυο μηνες ηταν το κομμα του 4%. αντιθετα τον βολευει μια τετοια εξελιξη αφου σε τρεις μηνες με την πολιτικη του μνημονιου που θα ακολουθησουν ΝΔ με την στηριξη του ΠΑΣΟΚ θα ειναι πρωτο κομμα με ποσοστα αυτοδυναμιας. Ενω ο αντωνακης αν βγει δευτερος θα παρει τον δρομο τον αγυριστο απο την ντορουλα που παραφιλαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Που πας βρε ΝΔούλα με τέτοιον καιρό ;
    -----------------------------------
    Η προπαγάνδα της αριστεράς τις τελευταίες ημέρες δουλεύει ακατάπαυστα, όπως μόνο οι μαέστροι ινστρούχτορες ξέρουν να χειρίζονται!
    Και ο Κώστας φυσικά....
    Ξέρετε εκείνο το πάλαι ποτέ θείο βρέφος....

    Τι έκαναν οι τεράστιοι και εξανέμισαν το οποιοδήποτε προβάδισμα της ΝΔ;
    Πάτησαν τους ανεμιστήρες και το υλικό εξαπλώθηκε με απίστευτη ταχύτητα στο διαδίκτυο και στις παρέες των χαλαρών αστών:
    Η ΝΔ είναι μπροστά πέντε μονάδες γι αυτό ψηφίστε Τζήμερο, ψηφίστε ΛΑΟΣ, ψηφίστε ότι άλλο θέλετε εκτός από ΝΔ για να υπάρχει τη Δευτέρα κυβερνητικός συνέταιρος!!!

    Και ΑΝ στους χάνους αστούς, έπιασε το κόλπο, πλέον ο Τσίπρας ΘΑ είναι μπροστά.....
    Τη Δευτέρα πλέον η κυβέρνηση του ΒΟΥΝΟΥ θα έχει μετακομίσει ...ΜΑΞΙΜΟΥ!



    Φωτιές...πολλές φωτιές ρε παιδιά.
    Τι μου θυμίζει ?

    Ήταν 14 Αυγούστου 2007 στις 11 το πρωί όταν ο Καραμανλής ανακοίνωσε τις πρόωρες εκλογές.
    Οι δημοσκοπήσεις τον έδειχναν να κερδίζει τις εκλογές άνετα.
    Τότε που ξέσπασαν πυρκαϊές σε όλη την Αττική και μετά σε όλη την Ελλάδα.
    Φυσούσε και τότε πολύ...πάρα πολύ.
    Έτσι κακή ώρα και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. οι τσιπραιοι εχουν λουφαξει..
    το ξερουν οτι χανουν..
    αντε παλι στο 3%..
    αγωνια αν θα μπουνε στη βουλη..
    ονειρο ηταν και παει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο Σαμαράς έχει αυτοεξευτελιστεί σε τέτοιο βαθμό, που δεν είναι πλέον αποδεκτός από τη βάση του κόμματος.

    Η Νου-Δούλα αναζητάει από τώρα το επόμενο πρόσωπο που θα την διασώσει από τη διάλυση που έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η επάνοδος της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ, ύστερα μάλιστα από πρωτοβουλία του προέδρου της ακυρώνει την πορεία του προς τον λαό.

    Αντωνάκη, οι φθαρμένοι πρώην υπουργοί μιας Καραμανλικής – Μητσοτακικής Κυβέρνησης οικτρά καταδικασμένης στη συνείδηση του Ελληνικού λαού ,δεν μπορούν να αποτελέσουν το εφαλτήριο για το αύριο, ούτε να σηματοδοτήσουν την πορεία προς το καινούργιο που μας υποσχέθηκες .

    Έντιμοι, ενσυνείδητοι και ασυμβίβαστοι Νεοδημοκράτες δεν πρόκειται να ψηφίσουν αυτό το εξάμβλωμα που συνδυάζει στην πιό στυγνή του μορφή τον αριβισμό , την πολιτική ανηθικότητα και τον παλαιοκομματισμό.

    EAM.B ΤΡΑΙΑΝΟΣ …Δεν βλέπουν ότι Ντόρα και Σαμαράς είναι οι διαφορετικές όψεις του ιδίου νομίσματος …Δεν βλέπουν ότι πάνε από τον “Άννα” στον “Καϊάφα” και άρα ότι αυτοί είναι το ίδιο πράγμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ :
    «Θα βάλουμε νέες βάσεις για το μέλλον…
    Τελειώσαμε με τα βιλαέτια μέσα στο Κόμμα.
    Τελειώσαμε με τις βαρονίες.
    Τώρα τελειώνουμε και με όλες τις υπόλοιπες ιστορικές παθογένειες.
    Δεν θα σας μιλήσω, λοιπόν, για «μερεμέτια».
    Θα σας μιλήσω για επαναστατικές τομές.
    Δεν θα σοβατίσουμε τις «ρωγμές».
    Θα ξαναχτίσουμε το οικοδόμημα από τα θεμέλια…»

    ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ, ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ, ΤΟΝ ΚΙΛΤΙΔΗ, ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ…

    Είμαι ένας από τις χιλιάδες οπαδούς και ψηφοφόρους της Ν.Δ που παρακολουθώ εμβρόντητος τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα μου.

    Παρακολουθώ τον Πρόεδρο που πίστεψα, τον Πρόεδρο που ψήφισα, τον Πρόεδρο που έδωσα μάχη για να βγει να σώσει την παράταξη από τα νύχια του Μητσοτακέϊκου, να έχει μεταβληθεί σε ένα σκουπιδιάρη, που μαζεύει ό,τι περίττωμα κυκλοφορεί στα άθλια πολιτικά πεζοδρόμια και πραγματικά κάνω το σταυρό μου!

    Πως βρε Μαλακοπίτουρα Σφουγγαράκη , να σε εμπιστευτεί ο κόσμος με νωπές ακόμα τις ροχάλες που σου ρίξανε η Ντόρα, ο Γεωργιάδης και τα άλλα απομεινάρια και περιττώματα της πολιτικής ;

    Αλήθεια υπάρχουν οπαδοί-ψηφοφόροι που θα ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ αυτή τη προσβολή;

    Υπάρχουν ψηφοφόροι που θα πάνε να ψηφίσουν το Σαμαρά «αγκαλιά» με την Ντόρα;

    Υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ που θα σκύψουν το κεφάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΤΩΡΑ TA ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΡΑΚΟΥΛΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΔΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΑΤΖΗΔΟΝΤΟΡΑΚΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΙΜΑΡΑΝΟΝΤΟΡΑΚΙΔΕΣ , ΤΟΥΣ ΑΡΗΔΕΣ …ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΠΑΡΗΔΕΣ...Η ΑΡΧΗΜΑΛΑΚΙΔΕΣ...


    ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΥΦΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ !!!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ !!!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ !!!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ !!!

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΔΕΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ…. ΜΟΝΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΖΟΥΝ ... ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ...

    ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΘΗΤΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!
    ΜΙΖΟΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΚΑΙ PSOLOΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Όσες τρέφεται ΑΚΟΜΑ !
    Λαθρολάγνα οράματα κάντε μία Προθέρμανση με το κομπιουτεράκι
    ενόψει ΣΥΡΙΖΑ σας, και δραχμής.
    Έτσι για να προετοιμαζεστε για τον σοσιαλΗστικό παράδεισο που μας υπόσχεται ο Λαφαζάνης άμα επιστρέψουμε στη δραχμή:

    Δείτε τι αξία έχουν τα πλέον άχρηστα χαρτονομίσματα του πλανήτη και σημειώστε πως αυτές οι χώρες δεν θεωρούνται *** χρεοκοπημένες :

    Currecy Country Exchange rate

    Riel Cambodia 4035.55 per dollar

    Guarani Paraguay 4659.27 per dollar

    Guinean Franc Guinea 6884.50 per dollar

    Kip Lao 7948.92 per dollar

    Rupia Indonesia 8826.13 per dollar

    Rial Iran 10,224.9 per dollar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ο σαμαρας εινσι ηγετης..
    ο λαος θα τον στηριξει..
    τη δευτερα θα ειναι πρωθυπουργος,
    και με ανετη διακομματικη πλειοψηφια γυρω στις 180 εδρες..
    η πατριδα μας σωθηκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυγή και Αυριανή χέρι χέρι με τον λαικισμό και την δραχμή!

    Με ίδια πρωτοσέλιδα βγήκαν σήμερα στα περίπτερα η Αυριανή και η Αυγή θυμίζοντας με το τσιτάτο 'το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω..." εποχές Ανδρέα Παπανδρέου!
    Τυχαίο που οι δύο εφημερίδες βγήκαν με τον ίδιο τίτλο;
    Δεν νομίζουμε...

    Εμείς πάντως δεν φοβόμαστε το ποτάμι του σκεπτόμενου και βαθιά δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού.
    Φοβόμαστε όμως το ποτάμι των λαικιστών και το ποτάμι των εραστών της δραχμής που θέλουν να πνίξουν στο διάβα τους την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

    Και σε αυτά τα δυο σημεία του λαικισμού και της δραχμής οι δύο εφημερίδες είναι από καιρό ταυτόσημες !
    Η 13η συνιστώσα ΠΑ$$$$$$$ΟΚ-£ύριζα..δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Η δραχμή στον αρχαίο κόσμο αντικαταστάθηκε από το ρωμαικό δηνάριο το 146 π.Χ. Επανεμφανίστηκε σαν νομισματική μονάδα στην μοντέρνα Ελλάδα τον Μάιο του 1832, αμέσως μετά από την εγκαθύδριση του Νέου Ελληνικού Κράτους αντικαθιστώντας τον Φοίνικα που είχε χρησιμοποιηθεί στα χρόνια του Καποδίστρια και για 5 μόνο χρόνια.

    Η πρώτες δράχμες της περιόδου εκείνης κόπηκαν στην Αίγινα (κατά σύμπτωση εκεί και που οι πρώτες Αρχαίες δραχμές εκδόθηκαν το 670 π.Χ) και είχαν στην μπροστινή τους πλευρά το κεφάλι του Βασιλιά Οθωνα.

    Η δραχμή τότε υποδιαιρέθηκε σε 100 λεπτά. Τα πρώτα νομίσματα ήταν χάλκινα των 1,2,5 και 10 λεπτών, ασημένια 25, 50 λεπτών και 1 και 5 δραχμών και το χρυσό των 20 δραχμών. Το ασημένιο της δραχμής ζύγιζε 4.5 γραμμάρια ενώ περιείχε 90% ασήμι ενώ το χρυσό εικοσάρικο περιέιχε 5.8 γραμμάρια χρυσό.

    Το 1863 εκδόθηκε η δραχμή με τον βασιλιά Γεώργιο τον 1ο και έμοιαζε σε σχήμα και βάρος της αρχάιας αττικής δραχμής. Παρόλα αυτά σύντομα το σύστημα άλλαξε και το 1868 η δραχμή απόκτησε το ίδιο βάρος με το γαλλικό φράγκο. Η αλλαγή αυτή του νομίσματος τότε είχε επιπλέον νομίσματα 5 και 10 λεπτών από χαλκό με το όνομα οβολός και διόβολον, ασημένια νομίσματα 20 και 50 λεπτών, 1,2 και 5 δραχμών και χρυσά νομίσματα 5,10 και 20 δραχμών. Επίσης εκδόθηκαν ελάχιστα χρυσά νομίσματα αξίας 50 και 100 δραχμών. Το 1893 όμως η υπερβολική κατασπατάληση και δανεισμός επέφεραν την χρεωκοπία.

    Τα χάρτονομίσματα εκδόθηκαν για πρώτη φορά από την Εθνική τράπεζα το 1841 και ήταν των 10 δραχμών.

    Κατά την διάρκεια της Κατοχής η τρομερή αύξηση του πληθωρισμού και η Γερμανική λεηλασία του Ελληνικού Θησαυροφυλακίου δημιούργησε διαρκής υποτιμήσεις που είχε ως αποτέλεσμα με το τέλος της Κατοχής να υπάρχουν χαρτονομίσματα 100 δισεκατομμυρίων δραχμών.

    Με την απελευθέρωση υπήρξε ανατίμηση και οι παλίες δραχμές ανταλλάχθηκαν με νέες σε αναλογία 50 δισεκατομμύρια προς 1 ενώ εκδόθηκε μόνο χαρτονόμισμα ενώ ο πληθωρισμός ήταν υψηλός.

    Νέα ανατίμηση με 1000 προς 1 έγινε το 1953 με σκοπό συγκρατηθεί ο υπερπληθωρισμός.
    Την 1η Ιανουαρίου 2002 η Δραχμή αντικαταστάθηκε επίσημα από το Ευρώ για να ισχύσει αυτό και νόμιμα από την 1η Μαρτίου του ιδίου έτους.
    Η δραχμή κατά την διάρκεια της ανακύκλωσης σε ευρώ κόστιζε τότε 0.0029 Ευρώ.

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΟΔΡΑΧΜΕΣ
    ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ 1.500 ΔΡΧ =1 EΥΡΩ..
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ
    ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ....ΚΟΛΑΣΗ.
    τόσο £ύριζα απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΛΛΗΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΓΩΓΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕΣ

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΗΡΘΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΠΩΣ ΤΟ 1922

    ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΛΛΗΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΓΩΓΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕΣ

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΗΡΘΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΠΩΣ ΤΟ 1922

    ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Βασικα αυτοι που καναν πλακα και στις 6 Μαιου ψηφισαν αυτο το νουμερο το τσιπρα εχουν σκυλομετανοιωσει..

    Ακουω πολλους απο αυτους να λενε τωρα οτι οι εκλογες δεν ειναι πλακα ..Και ενταξει καναμε μια φορα πλακα ,τωρα κομμενη..

    Χρυση Αυγη θα ψηφισω τωρα ακουω να λενε..
    Αλλοι παλι Ν.Δ θα ψηφισω τωρα λενε.

    Αλλοι ΚΚΕ ..

    Τελος παντων αυτο το αναρχοαπλυτο "τσιπρα" το βλεπω αυριο βραδυ να βαζει τα κλαμματα ..

    Παντως αστειος τυπος ειναι τελικα..

    Ενα μαλακισμενο απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. σωστος ο 10.44..
    τελειωσε και ο τσιπρας και η αριστερα.
    η ΝΔ ειναι περιπου 3 με 5 μοναδες μπροστα..
    ο εφιαλτης της χρεωκοπιας περασε,
    και απο δευτερα αρχιζουμε το ξεσκαρταρισμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 16 Ιουν 2012 10:44:00 μ.μ
    T Α Ρ Α Χ Η ! ! !
    ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ T Α Ρ Α Χ Η ! ! !
    ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΖΑΛΙΣΤΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. βρε τι γρηγορα που περναει ο καιρος..
    ποσο γρηγορα ξεφουσκωσε ο τσιπρας..

    φτωχα μου αριστερουδια,θα χασετε τη δουλιτσα και το σπιτακι σας.
    Θα πρεπει να σας κολακευει οτι γινεται τοση φασαρια για σας τα τοσο ταπεινα και ασημαντα..
    αλλα δεν γινεται για σας χαζα μου,
    για τις δουλειες και τις περιουσιες σας γινεται..
    και τις κορες σας..

    απο 7 μαιου αρχισε το ξηλωμα..
    η αριστερα στην ελλαδα τελειωσε..
    δεν θα γινουν διωξεις για να το παιζουν ηρωες οι αριστεροι..
    ουτε εξοριες για να κανουν δωρεαν διακοπες..
    θα χτυπηθει η κοινωνικη βαση της αριστερας,
    που βεβαια εκτεινεται βαθεια μεσα στο πασοκ,
    αλλα και στο κρατικιστικο κομμα της νεας δημοκρατιας..
    τα επαγγελματα που ψηφιζουν αριστερα ειναι γνωστα..
    θα τους αφαιρεθουν οι νομικες και συνταγματικες προστασιες,
    και θα τους κοπουνε τα λεφτα..
    TΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!
    ο ανεργος και ο αστεγος δεν εχει μυαλο για πολιτικη..
    μια δυο εξεγερσεις που θα γινουν,ευκολα και γρηγορα θα παταχθουν..
    σε 10 το πολυ χρονια ολα θα εχουν ξεχαστει,
    οπως ξεχαστηκαν και τοσα αλλα..
    η ωραια ελλαδα μας θα ξαναγινει ασφαλης,
    θα επιστρεψουν οι αξιοι,
    θα εχουν ολοι δουλειες,
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ
    να καταλαβαινουν τη θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Η δραχμή στον αρχαίο κόσμο αντικαταστάθηκε από το ρωμαικό δηνάριο το 146 π.Χ. Επανεμφανίστηκε σαν νομισματική μονάδα στην μοντέρνα Ελλάδα τον Μάιο του 1832, αμέσως μετά από την εγκαθύδριση του Νέου Ελληνικού Κράτους αντικαθιστώντας τον Φοίνικα που είχε χρησιμοποιηθεί στα χρόνια του Καποδίστρια και για 5 μόνο χρόνια.

    Η πρώτες δράχμες της περιόδου εκείνης κόπηκαν στην Αίγινα (κατά σύμπτωση εκεί και που οι πρώτες Αρχαίες δραχμές εκδόθηκαν το 670 π.Χ) και είχαν στην μπροστινή τους πλευρά το κεφάλι του Βασιλιά Οθωνα.

    Η δραχμή τότε υποδιαιρέθηκε σε 100 λεπτά. Τα πρώτα νομίσματα ήταν χάλκινα των 1,2,5 και 10 λεπτών, ασημένια 25, 50 λεπτών και 1 και 5 δραχμών και το χρυσό των 20 δραχμών. Το ασημένιο της δραχμής ζύγιζε 4.5 γραμμάρια ενώ περιείχε 90% ασήμι ενώ το χρυσό εικοσάρικο περιέιχε 5.8 γραμμάρια χρυσό.

    Το 1863 εκδόθηκε η δραχμή με τον βασιλιά Γεώργιο τον 1ο και έμοιαζε σε σχήμα και βάρος της αρχάιας αττικής δραχμής. Παρόλα αυτά σύντομα το σύστημα άλλαξε και το 1868 η δραχμή απόκτησε το ίδιο βάρος με το γαλλικό φράγκο. Η αλλαγή αυτή του νομίσματος τότε είχε επιπλέον νομίσματα 5 και 10 λεπτών από χαλκό με το όνομα οβολός και διόβολον, ασημένια νομίσματα 20 και 50 λεπτών, 1,2 και 5 δραχμών και χρυσά νομίσματα 5,10 και 20 δραχμών. Επίσης εκδόθηκαν ελάχιστα χρυσά νομίσματα αξίας 50 και 100 δραχμών. Το 1893 όμως η υπερβολική κατασπατάληση και δανεισμός επέφεραν την χρεωκοπία.

    Τα χάρτονομίσματα εκδόθηκαν για πρώτη φορά από την Εθνική τράπεζα το 1841 και ήταν των 10 δραχμών.

    Κατά την διάρκεια της Κατοχής η τρομερή αύξηση του πληθωρισμού και η Γερμανική λεηλασία του Ελληνικού Θησαυροφυλακίου δημιούργησε διαρκής υποτιμήσεις που είχε ως αποτέλεσμα με το τέλος της Κατοχής να υπάρχουν χαρτονομίσματα 100 δισεκατομμυρίων δραχμών.

    Με την απελευθέρωση υπήρξε ανατίμηση και οι παλίες δραχμές ανταλλάχθηκαν με νέες σε αναλογία 50 δισεκατομμύρια προς 1 ενώ εκδόθηκε μόνο χαρτονόμισμα ενώ ο πληθωρισμός ήταν υψηλός.

    Νέα ανατίμηση με 1000 προς 1 έγινε το 1953 με σκοπό συγκρατηθεί ο υπερπληθωρισμός.
    Την 1η Ιανουαρίου 2002 η Δραχμή αντικαταστάθηκε επίσημα από το Ευρώ για να ισχύσει αυτό και νόμιμα από την 1η Μαρτίου του ιδίου έτους.
    Η δραχμή κατά την διάρκεια της ανακύκλωσης σε ευρώ κόστιζε τότε 0.0029 Ευρώ.

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΟΔΡΑΧΜΕΣ
    ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ 1.500 ΔΡΧ =1 EΥΡΩ..
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ
    ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ....ΚΟΛΑΣΗ.
    τόσο £ύριζα απλά


    Όσες τρέφεται ΑΚΟΜΑ !
    Λαθρολάγνα οράματα κάντε μία Προθέρμανση με το κομπιουτεράκι
    ενόψει ΣΥΡΙΖΑ σας, και δραχμής.
    Έτσι για να προετοιμαζεστε για τον σοσιαλΗστικό παράδεισο που μας υπόσχεται ο Λαφαζάνης άμα επιστρέψουμε στη δραχμή:

    Δείτε τι αξία έχουν τα πλέον άχρηστα χαρτονομίσματα του πλανήτη και σημειώστε πως αυτές οι χώρες δεν θεωρούνται *** χρεοκοπημένες :

    Currecy Country Exchange rate

    Riel Cambodia 4035.55 per dollar

    Guarani Paraguay 4659.27 per dollar

    Guinean Franc Guinea 6884.50 per dollar

    Kip Lao 7948.92 per dollar

    Rupia Indonesia 8826.13 per dollar

    Rial Iran 10,224.9 per dollar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΣΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΕΙΠΑΜΕ
    ΕΙΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΤΕ ΝΔ ΚΑΠΑΡΩΣΤΕ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ.
    ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΤΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΑΙΣΧΡΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    +5%

    ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΟΤΑΝ Ο ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠA$$OK-Αυριανισμός-£ύριζα.
    Χαίρομαι πολύ, πάρα πολύ που ποτέ μου δεν συμφώνησα με την Αυριανή,
    την εφημερίδα που γκρέμισε τον Καραμανλισμό.

    ΥΓ Το ότι ήταν η εφημερίδα όχημα του Λαλιώτη δεν το ξεχνάμε νομίζω...


    Αυγή και Αυριανή χέρι χέρι με τον λαικισμό και την δραχμή!

    Με ίδια πρωτοσέλιδα βγήκαν σήμερα στα περίπτερα η Αυριανή και η Αυγή θυμίζοντας με το τσιτάτο 'το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω..." εποχές Ανδρέα Παπανδρέου!
    Τυχαίο που οι δύο εφημερίδες βγήκαν με τον ίδιο τίτλο;
    Δεν νομίζουμε...

    Εμείς πάντως δεν φοβόμαστε το ποτάμι του σκεπτόμενου και βαθιά δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού.
    Φοβόμαστε όμως το ποτάμι των λαικιστών και το ποτάμι των εραστών της δραχμής που θέλουν να πνίξουν στο διάβα τους την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

    Και σε αυτά τα δυο σημεία του λαικισμού και της δραχμής οι δύο εφημερίδες είναι από καιρό ταυτόσημες !

    Η 13η συνιστώσα ΠΑ$$$$$$$ΟΚ-£ύριζα..δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. μεταφραζω για τις αγραμματες,και ηδη νικημενες,συριζοπουστες..

    την παραμονη των εκλογων,η καγκελαριος μερκελ δηλωσε οτι ειναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ οι ελληνικες εκλογες να οδηγησουν σε κυβερνηση που να λεει "ΝΑΙ ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ"

    On the eve of the vote, Chancellor Angela Merkel said: "It is extremely important that tomorrow's Greek elections lead to a result in which those who form the government say, 'Yes, we want to keep to our commitments.

    ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΣΤΕΣ!
    ΚΟΥΡΕΜΑ
    ΠΛΥΣΙΜΟ
    ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΥΠΝΟ

    ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
    ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΡΓΑ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Παπανδρέου: Ξεκολώθηκε στα στρείδια και ανέβασε πίεση... αλλά το ξεπέρασε
    Η φυσική κατάσταση του πρώην πρωθυπουργού παραμένει αξιοζήλευτη.

    Αλλά φαίνεται πως το στομάχι του δεν άντεξε το συνδυασμό έντονης γυμναστικής και κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας θαλασσινών. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να του χαλάσουν οι διακοπές που έκανε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Costa Navarino.

    Φωτιά πήραν τα κινητά της 20μελους συνοδείας του Γιώργου Παπανδρέου στην προσπάθειά τους να βρουν «έμπειρο» και «εχέμυθο» γιατρό για να έρθει εντός των εγκαταστάσεων της Costa Navarino (του υπερ-πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην Μεσσηνία) και να τον εξετάσει. Κάτι που κρίθηκε αναγκαίο αφού λίγο πριν εκείνος είχε αισθανθεί δυσφορία και ένταση και παραπονιόταν για την πίεσή του.

    Όλη αυτή η μίνι περιπέτεια -σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος- έλαβε χώρα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με τον πρώην πρωθυπουργό να ακολουθεί το γνωστό του πρόγραμμα που περιελάμβανε πρωινή γυμναστική στην παραλία του ξενοδοχείου με κανό. Μάλιστα, παρόλο που το ξενοδοχείο νοίκιαζε κανό, εκείνος προτίμησε να φέρει το δικό του, το αξίας 3.500 ευρώ μοντέλο Epic V8.

    Ουσιαστικά το κανό ήταν που έφταιγε για αυτή την μίνι περιπέτεια, καθώς μετά από εντατική προπόνηση κάθισε σε δείπνο -με κύριο πιάτο τα φρέσκα στρείδια- όπου και κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα θαλασσινών.

    Τέλος καλό όλα καλά, με τον Παπανδρέου και τα 10 συνοδευτικά αυτοκίνητα να αναχωρούν την Δευτέρα μεσημέρι.

    Κακό σκυλί ψώφο δεν έχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρε πούστη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 16 Ιουν 2012 11:47:00 μ.μ.

    ΟΚ ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΞΥΣΙΜΟ ΠΑΠΑΡΙΩΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑΨΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΙΣ "ΑΓΟΡΕΣ". ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΩΔΕΣΤΑΤΟΥ "ΠΑΣΟΚ-ΣΚΑΤΑ"-ΓΟΥΡΟΥΝΟΜΟΥΤΡΗΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΩΡΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΒΟΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΚΟΥΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΚΑΚΟΣ ΨΩΦΟΣ ΚΑΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΣΠΙΡΙΝΙ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.....................ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΔ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Φαντάσου να μπορούσε η Συγγρού να μοιράζει καρκίνους ... Ωραία πράματα λέτε μερικοί. Σιγά τι υπερασπίζετε! Τίποτα εκτός από διαφθορά σε όλα τα επίπεδα. Ξεπεράσατε κατά πολύ το πασόκ σε κομπίνες. Χωρίς τον Τσίπρα θα είσασταν πιο πίσω από το πασόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΗΦΑΛΙΑ ΣΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ
    Η Ευρώπη πέταξε τη μάσκα της δημοκρατίας και των ανθρώπινων δικαιωμάτων, πέταξε τον Λοκ, τον Μοντεσκιέ, τον Ρουσώ στα σκουπίδια.

    Φάρος και οδηγός της είναι μόνον ο Καρλομάγνος και αυτό πλέον το διατυμπανίζει.

    Επί δύο μήνες επιστράτευσε τους μηχανισμούς της, επιστράτευσε λυτούς και δεμένους, παντός χρώματος πολιτικούς της σε μια -μοναδική στην ιστορία- φασιστική επέμβαση, προκειμένου να επηρεάσει το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών.

    Το “δόγμα του σοκ” υιοθετείται πλήρως από Ε.Κ.Τ., Δ.Ν.Τ., Κομισιόν, Πρόεδρο και Βουλή της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τρομοκρατούν προς κάθε κατεύθυνση.

    Τα μέσα άλλαξαν: περάσαμε από τα tanks στις banks.

    Η πρόσφατη παρουσία του νέου Γάλλου Προέδρου στην ελληνική τηλεόραση ήταν ενδεικτική για τον υπαλληλικό ρόλο αμφοτέρων, δηλωτική για το προσχεδιασμένο της πτώχευσης που θα πλήξει όσους το φασιστικό σύστημα επιλέξει.

    “Ψηφίστε ό,τι θέλετε, αρκεί να συμφωνεί με αυτό που θέλουμε”.

    Αρκεί να τηρηθεί το απάνθρωπο μνημόνιο, που όχι μόνον πραγματοποιεί τα αντίθετα από όσα υπόσχεται, αλλά θεμελιώθηκε πάνω στο απόλυτο ψεύδος, στην πλήρη εξαπάτηση των πολιτών, στο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, στην απόλυτη έκπτωση των θεσμών που λειτουργούσαν (όσο λειτουργούσαν), μη εξαιρουμένου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

    Δημοκρατία κατά τη σημερινή Ευρώπη είναι εκείνο το πολίτευμα, στο οποίο ο “κυρίαρχος λαός” έχει δικαίωμα επικύρωσης των εναντίον του εγκλημάτων.

    Κι αφού το πολίτευμα δεν είναι “ελέω Θεού”, αλλά στήνεται κάλπη, εννοείται επίσης ότι ο λαός είναι “κυρίαρχος” στην πολύπλευρη “ενημέρωση” του ενός.

    Εννοείται ότι προσέρχεται να αποφασίσει, βάσει τρομο-διλημμάτων, κατασκευασμένων συνθημάτων και τριτευόντων θεμάτων (από το ογκώδες μνημόνιο πόσα γνωρίζουμε;).

    Δημοκρατία λοιπόν για την Ευρώπη σημαίνει “ευθύνες για όσα συμβαίνουν στους πολίτες”, “μίζες και ασυλία για τους εκλεγμένους πολιτικούς”!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Η ταύτιση των Ευρωπαίων με τα δυο ελληνικά κόμματα εξουσίας εξήγησε ως ένα βαθμό και τον εγχώριο φασισμό των δυο τελευταίων δεκαετιών.

    Ενώ από το 1821 εμπεδώνουμε πόσο αδύναμοι είμαστε, πόση ανάγκη χρημάτων και εκσυγχρονισμού έχει ο ελληνικός πολιτισμός, εντελώς “ξαφνικά, απρόσμενα και αναπάντεχα” την τελευταία δεκαετία ξαναγράφεται η (λειψή) ιστορία μας

    επί το ευρωπαϊκότερον,

    το μουσουλμανικότερον,

    το αυτοκρατορικότερον,

    το διεθνιστικότερον.

    Ο συνωστισμός των τούρκικων σήριαλ στην “πολύπλευρη” ενημέρωση είναι προφανώς συμπτωματικός. Εξίσου “ξαφνικά”, εκτός των PIGS, “πρόβλημα χρέους” παρουσίασε και η Κύπρος.

    Το διαπίστωσε η Moody’s, η οποία προφανώς διαπίστωσε ότι το χρέος της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, δεν συνορεύει με το οικόπεδο Λεβιάθαν.

    Ενώ το θέμα “Ιραν” ήταν έτοιμο να σκάσει, ξαφνικά προέκυψε “πρόβλημα δημοκρατίας” στη Συρία.

    Κάτι προβλήματα δικτατόρων σε Αίγυπτο και Λιβύη “τακτοποιήθηκαν”. Τι μένει;

    Το “πρόβλημα” της Ελλάδας, που ίσως να λυθεί με τη “μέθοδο Γιουγκοσλαβίας”.

    Το “Δουβλίνο 2” άνοιξε τα σύνορα, τώρα πρέπει να προστατευτούν οι μετανάστες από τη “ρατσιστική βία” των Ελλήνων.

    Όσο για τους μουσουλμάνους της Θράκης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Θα προσέλθουμε λοιπόν στην κάλπη με άξονα το φόβο, με θέμα τα χαστούκια, τα τσεκούρια και τις μολότωφ ή θα προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε όσα συμβαίνουν;

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται υπό κατοχή και η κατοχή αυτή απειλεί με το φασισμό της όλα τα κράτη, όλα τα έθνη.

    Όχι όμως ταυτόχρονα, τουλάχιστον σ’ αυτή τη φάση.

    Την ίδια στιγμή, η Ε.Ε. επιχειρεί να ορίσει τον φασισμό έξω απ’ αυτήν.

    Πετώντας τον διαφωτισμό στα σκουπίδια, η Ευρώπη δηλώνει ότι δεν τον χρειάζεται πια.

    Της αρκεί ο ανθρωπισμός της γκιλοτίνας και των γκούλαγκ (που περιέργως, διαδέχθηκαν τον διαφωτισμό).

    Τι κάνουμε; Η ανάλυση του πώς φτάσαμε εδώ πρέπει να συνεχιστεί.

    Ταυτόχρονα, ενημερώνουμε όσο περισσότερους ευρωπαίους πολίτες μπορούμε.

    Κατανοούμε ότι πέρα από την προπαγάνδα που υφίστανται, δεν έχουν το κίνητρο να μας προσέξουν, όπως κι εμείς δεν προσέχαμε τη Γιουγκοσλαβία πριν μερικά χρόνια.

    Τα δυο κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα υπέγραψαν την καταδίκη μας.

    Από ευρωπαϊκή ιδεολογία; Το ένα σίγουρα όχι, και τα δυο όμως, συρόμενα-εκβιαζόμενα από το φόβο της αποκάλυψης των σκανδάλων στα οποία ενεπλάκησαν.

    Η “αριστερά” και η “δεξιά” που πιστέψαμε επί 40 χρόνια εξαφανίστηκαν, με τρόπο που μαρτυρά ότι ουδέποτε υπήρξαν, έτσι όπως αυτοπροσδιορίστηκαν.

    Όμως ακούμε και πάλι για “κεντροαριστερές” και “κεντροδεξιές” λύσεις!

    Πόσο εύκολο είναι να εμπλακούμε σε ένα νέο, ψευδεπίγραφο διχασμό;

    Ψηφίζουμε νηφάλια ως προς αυτούς που θέλουν να μας παρασύρουν, ψηφίζουμε χωρίς φόβο, αλλά με πάθος για ελευθερία, για ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

    Ψηφίζουμε, γνωρίζοντας ότι τελείωσε η εποχή της δια της ψήφου -μόνον- επίλυσης των θεμάτων,
    συνειδητοποιώντας ότι την επαύριο -στην καλύτερη περίπτωση- έχουμε πάρα πολλή δουλειά…


    15-6-2012
    Στέργιος Ζυγούρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. πως τολμάτε να μην ψηφίζετε νδ ;
    θέλετε να σας στείλουν θανατηφόρες αρρώστιες κάποιοι παραπάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    17 Ιουν 2012 12:33:00 π.μ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΣΥΣΦΙΞΕΙΣ ΚΩΛΟΥ, ΣΤΗΘΟΥΣ, ΜΕΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ...ΚΩΛΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΩΤΟΣ", ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΠΟΣΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ -ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ- ΘΑ ΞΕΣΦΙΞΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΛΟΦΕΣ ΚΑΙ Η ΡΟΥΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ...ΑΠΟ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΧΟΡΤΑΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. βρε βρε βρε..
    ειδες τι κανει το προβαδισμα 5%?
    τη δευτερα τα συριζακια θα μας παρακαλανε για καμμια δουλιτσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. δεν μας σταματαει πια τιποτα..
    απο ολη την ελλαδα ερχονται μηνυματα θριαμβου..
    εκατομμυρια ετεροδημοτες πηγαν να ψηφισουν..
    στην αττικη ισοπαλια..
    αρα η ΝΔ μπροστα με τουλαχιστον πεντε μοναδες,ισως μεχρι και οκτω..
    η αριστερα δοκιμασε και απετυχε..
    τωρα θα υποστει τις συνεπειες..
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΠΑΡΤΕ ΚΙΑΥΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!


    ΕΥΡΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: Η Ελλάδα αποκτά επιτέλους άνετη κυβέρνηση, αφού Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνουν το πολυπόθητο 40% (39,4% για την ακρίβεια…)
    ΕΥΡΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: 8κομματική Βουλή, με το 8ο κόμμα να δίνει πραγματική μάχη για την είσοδο του στη Βουλή.
    ΕΥΡΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Οι αναποφάσιστοι, έχουν περιοριστεί δραματικά.

    ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

    -Ν.Δ 27,5%
    -ΣΥΡΙΖΑ 23,2%
    -ΠΑΣΟΚ 11,9%
    -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7,2%
    -ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ
    6,2%
    -ΔΗΜ.ΑΡ 5,4%
    -ΚΚΕ 5,2%
    -ΛΑ.Ο.Σ 3,2%
    -ΔΗΜ. ΞΑΝΑ
    1,2%
    -ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 1,0%

    http://dionios.blogspot.com/2012/06/blog-post_6574.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΔΕΝ ΧΑΦΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ... Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΤΙΚΗ .... ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
    ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. γουσταρω να βγει τσιπρας
    μεχρι αυριο το πρωι θα εχουν ξεκινήσει τα μπουνιδια εξω από τις τραπεζες, ως το μεσημέρι στα σουπερ μαρκετ και ως το βράδι παντού


    πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΣΗΜΕΡΑ Ψ Η Φ Ι ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ.
    Τ Α Ρ Α Χ Η!!!
    ΜΕGΑ ΛΗ Τ Α Ρ Α Χ Η!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. γουσταρω να βγει τσιπρας
    μεχρι αυριο το πρωι θα εχουν ξεκινήσει τα μπουνιδια εξω από τις τραπεζες, ως το μεσημέρι στα σουπερ μαρκετ και ως το βράδι παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. γουσταρω να βγει τσιπρας
    μεχρι αυριο το πρωι θα εχουν ξεκινήσει τα μπουνιδια εξω από τις τραπεζες, ως το μεσημέρι στα σουπερ μαρκετ και ως το βράδι παντού


    πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. η νικη του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ειναι σιγουρη..
    η διαφορα εχει καθισει στο 8%..
    ο λαος μιλησε,και ειπε θανατος στα κουμουνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ??? ΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!
    ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΑΜΑΡΑ!
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ!
    Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙΚΑ,ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΜΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΕΥΡΩ .... Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Η ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΑΠΟΨΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΩΦΡΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΤΡΩ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΨΩΜΙ,ΕΥΡΩ
    ΗΓΕΤΗ ΣΟΒΑΡΟ

    ΠΟΛΛΑ, ΕΥΡΑ
    ΜΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

    ΕΚΕΙ,ΕΚΕΙ
    ΣΤΗ ΒΗΤΑ ΕΘΝΙΚΗ

    ΣΥΡΙΖΑ,ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
    ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

    Η ΑΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. εγω ποτε θα γινω μανουλα,
    κσι ο παοκ ποτε θα παρει πρωτσθλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ηγετης αυτοδυναμος
    απο την καλαματα
    απτο ευρω μας εβγαλε
    ειναι μεγαλη γατα

    τσιπρα εσυ την ηθελες
    τη δοξα του δραχμαρχη
    αλλα εμεις τον θελαμε
    αντωνη και εθναρχη!

    ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

    Οι οιωνοί είναι άριστοι.

    Νέα Δημοκρατία και Εθνική Ελλάδος πάνε πακέτο.

    Πάρτε το χαμπάρι, ότι το 2004 θα επαναληφθεί.

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. εγω που ειμαι πιο γερος,μονο το 1974 ο καραμανλης ειχε τετοιο ρευμα..
    στο χωριο 75% και λιγο σας λεω..
    νεοι,γεροι,αντρες,γυναικες,ολοι σαμαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΑΠΟΨΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
    ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΛΕΠΩ.

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Tσιπρα οι μισθοι και οι συνταξεις εως τωρα δοξα σοι ο Θεος εχουν δοθει ! και μας λες οτι εγγυασαι και για μετα !! Ρε μαγκα ξερεις οτι η αλλη πλευρα ,ατον ιδιωτικο τομεα εχουν ξεχασει τι σημαινει μηνιατικο ? και πως τους εγγυασαι σε αυτους ? ξερεις οτι οι προμηθευτες του Δημοσιου εχουν να πληρωθουν πανω απο 6 μηνες?? αλλα για αυτα κουβεντα ! μονο ειπατε εκτατη εισφορα στις επιχειρησεις ! γιατι ρε μαγκα? μια ζωη πληρωνουμε για το κωλοδημοσιο και ακομα και τωρα μονο για αυτα τα ρεμαλια ενδιαφερεστε !! μην στενοχωρεθουν τα κοπροσκυλα του Δημοσιου !αει παγενε ρε που ξυπνασατε ολοι εκει μεσα και εκμεταλευεστε την οργη των ανθρωπων οι οποιοι σας δωσαν την ψηφο τους και εσεις ρεμαλια ολοι ,μονο την καρεκλα να πιασετε θελετε γιατι παντα εχει μασα εστω και τωρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση