GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης: «Σαπουνόπερα η υπόθεση Αμυρά»

Την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, προκάλεσαν οι αναφορές της ΝΔ στην «υπόθεση Αμυρά». Όπως είπε κατά τη δι...

Την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, προκάλεσαν οι αναφορές της ΝΔ στην «υπόθεση Αμυρά».
Όπως είπε κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης με τους δημοσιογράφους, η πολιτική αντιπαράθεση, αντί να επικεντρώνεται πάνω στα καυτά προβλήματα της χώρας, όπως έχουν αναδειχθεί και στην ΕΕ, αντί να συζητάμε για τα οδυνηρά αποτελέσματα των επιπτώσεων του μνημονίου, εντούτοις επιχειρείται, με ευθύνη της ΝΔ, η συζήτηση να μεταφερθεί σε θέματα που ανακαλύπτει η ίδια και αποτελούν μια προσπάθεια να μην τοποθετηθεί σε ουσιώδη ζητήματα.
«Η σαπουνόπερα γύρω από υπόθεση Αμυρά, ο οποίος αυτοπροτάθηκε για υποψήφιος βουλευτής, αλλά απορρίφθηκε» είπε ο κ. Σκουρλέτης, «δημιουργεί εικόνα αντιπαλότητας που έχει φθάσει στα όρια πολιτικής αυτογελοιοποίησης».
Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως ο κ. Αμυράς δεν έχει καμία σχέση με τον πολιτικό σχηματισμό, ενώ ο κ. Αμυράς είπε ότι δεν έχει κομματική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι αυτοπροτάθηκε για υποψήφιος βουλευτής, αλλά όταν η υποψηφιότητά του παρουσιάστηκε στην εκλογική επιτροπή απορρίφθηκε.
Ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε και σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», στο οποίο εμφανίζει τους υποψήφιους βουλευτές Καραγιουσούφ και Ζεϊμπέκ σε αφίσα που αναφέρει ότι «οι Τούρκοι άρχισαν να κατακτούν την Δυτική Θράκη». Όπως ανέφερε, πρόκειται για φωτομοντάζ και ότι τέτοια αφίσα δεν υπάρχει.
Επανέλαβε πως πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση είναι να συγκρουστεί με το πολιτικό προσωπικό και το κατεστημένο, που πανικόβλητο θέλει να σωθεί και να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα ΜΜΕ, να σπάσει τις σχέσεις διαπλοκής, για μια πλουραλιστική ενημέρωση, που είναι προϋπόθεση για τη λειτουργία της δημοκρατίας.
Ερωτηθείς σχετικά με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την κάθαρση του δημόσιου βίου και την απόδοση ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα, ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε ότι δεν είναι στις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ η ποινικοποίηση της δημόσιας ζωής. Ωστόσο, πρόσθεσε, αν διαπιστωθούν ποινικές ευθύνες αυτές θα αποδοθούν από τη Δικαιοσύνη.

7 σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ !!

    Την ώρα που χιλιάδες καρκινοπαθείς πεθαίνουν αβοήθητοι, λόγω έλλειψης φαρμάκων,

    την ώρα που αγωνίζονται να επιβιώσουν οι νεφροπαθείς, οι διαβητικοί, οι παραπληγικοί, οι καρδιοπαθείς,

    την ώρα που ένας στους τρεις είναι άνεργος (1 στους 2 νέους),

    την ώρα που θερίζει η φτώχια, η εξαθλίωση και η δυστυχία,

    την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε,

    την ώρα που 2000 αξιοπρεπείς συμπολίτες μας οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία και κάθε ημέρα που περνά, συνεχίζουν να αυτοκτονούν άνθρωποι,

    την ώρα που ΟΛΑ είναι υπό διάλυση – Υγεία, Παιδεία, Ασφαλιστικά Ταμεία, Κράτος,

    την ώρα που σε αυτήν την καταστροφή μας οδήγησαν ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με τις μίζες, τις Siemens, τα υποβρύχια, τα δομημένα ομόλογα, τις «περήφανες» Ολυμπιάδες τους, τα SWAPS τους, τα Βατοπαίδια τους, τους Κουμπάρους τους… κλπ. κλπ…

    Αν μετά απ’ όλα αυτά, ΕΣΥ επιμένεις να τους ψηφίζεις,

    τότε είσαι ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ !!!

    και επιπλέον ΠΡΟΔΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ!!

    Γιατί κάθε ψήφος σε Σαμαρά και Βενιζέλο, είναι ψήφος στην Μέρκελ, στον Σόϊμπλε, στους μεγαλοτραπεζίτες, στους διεθνείς τοκογλύφους, στο παγκόσμιο παρασιτικό Κεφάλαιο, στις δυνάμεις Κατοχής της χώρας μας!!

    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

    «Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!»

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;; ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!

    ΘΕΛΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ;;

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου ρόδινα. Με νέες δηλώσεις του οι κ. Βενιζέλος και Σκανδαλίδης δήλωσαν οτι θέλουν οικουμενική, ενώ γνωρίζουν ότι ο Σύριζα δεν θα δεχθεί, ούτε ο Καμμένος. Τις ίδιες αδιάλλακτες απόψεις, περί μη συγκυβέρνησης με Σαμαρά, εξέφρασε ο κ. Καμμένος, κάνοντας σχεδόν αδύνατη τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας και Σωτηρίας.ΚΚΕ και Χ.Α δεν θέλουν να μπουν σε διακυβέρνηση,οπότε η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στο φάσμα μιας "Μικρασιατικής καταστροφής", μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.
    Ο Σύριζα, με την ουσιαστική κατάργηση της ιδιωτικής πρωτουβουλίας τορπιλίζει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης. Με τη φυγή των επιχειρήσεων στο εξωτερικό,ποιους θα φορολογήσει ; Από που θα αυξηθεί το ΑΕΠ ; Το Δημόσιο δεν παράγει πλούτο για να αναδιανεμηθεί στους πολίτες. Το χειρότερο είναι ο κίνδυνος εμφυλίου πολέμου ( στους δρόμους ) μεταξύ συνιστωσών του Σύριζα και της Χ.Α, ενώ η διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας θα προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων- μεταναστών, οπαδών διαφορετικών ομάδων, θα οδηγήσει σε αυτοδικία και διάλυση του κοινωνικού ιστού. Για πρώτη φορά, μετά τη μεταπολίτευση, η Ελλάδα κινδυνεύει με χάος, ακυβερνησία, κοινωνικές ταραχές και συγκρούσεις ακραίων ομάδων, εσωτερική οικονομική κατάρρευση.Μέσα στα πλαίσια αυτού του πανικού, πολίτες κάνουν μαζικές αγορές τροφίμων, φαρμάκων και σκέφτονται να αποσύρουν καταθέσεις, αν βγαίνει πρώτο κόμμα ο Σύριζα. Το κλίμα θα επιδεινωθεί, αν η ΕΕ δεν μπλοφάρει και κόψει πιστώσεις, επιδοτήσεις και ΕΣΠΑ. Από την άλλη είναι αδύνατον η ελληνική κοινωνία να αντέξει αυτό την καταστροφική, οριζόντια, φορομπηχτική πολιτική Βενιζέλου, που οδηγεί σε ύφεση και αύξηση της ανεργίας.
    Συμπερασματικά, δεν αρκεί πλέον να βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ, αλλά θα πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά από τον Σύριζα, για να αποφευχθεί μια ολική, νέα "μικρασιατική καταστροφή" σε μια εβδομάδα από τώρα. Από τη στιγμή που πασοκ και ανελ δείχνουν ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΙ σε ακραίες θέσεις ακυβερνησίας, οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έκαναν θέμα τον Αμυρά που ούτε καν ήταν στα ψηφοδέλτια. Από την άλλη ο υποψήφιος των Ανεξάρτητων στη Λάρισα και διαχειριστής του μπλογκ "έχω μάτια και βλέπω" Χ Παπασπύρος ονειρεύεται να στήσει κρεμάλες κατά των πολιτικών του αντιπάλων.
    http://exomatiakaivlepo.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9399.html
    Να τον χαίρονται αυτοί που τον προωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νέες πιέσεις από την Ευρώπη – Αποφάσισαν μονομερώς να “κόψουν” στο μισό τα κονδύλια 1 δισ. ευρώ στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
    - Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα θα δώσει μόνο 500 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ
    - Η αρχική συμφωνία ήταν 1 δισ. όμως σήμερα αποφάσισαν να δώσουν τα μισά
    - Έχει ήδη προηγηθεί και το κόψιμο κατά 1 δισ. ευρώ της δόσης από το πακέτο βοήθειας
    - Προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και ΕΤΕ

    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. ΘΑΡΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ( ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ) ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΟ.

    ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ "ΧΑΖΟΙ" ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΣΙΠΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σλάβοϊ Ζίζεκ, ο "πνευματικός" του Τσίπρα μας απειλεί με κρεμάλες!!!
    - ΕΑΜ-ΕΛΑΣ η Ρένα Δούρου...
    + Κρεμάλες το "όπλο" του Τσίπρα ο Ζίζεκ...
    - Εκτελέσεις ο Αμυράς...
    Άντε να δούμε τι άλλο μας περιμένει αν ο λαός ξανακάνει μαλακί@@
    και δώσει εξουσία σε ψυχωτικούς αναρχοφασίστες σαν τον Ζίζεκ.
    Δείτε τι λέει και με τι απειλεί την αστική ταξη... δηλ. όσους δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ:
    Ο pnevmatikos pateras tou Tsipra.mov Δημοσιεύτηκε στις 7 Ιούν 2012 από kingTkas...video Ο πνευματικος πατέρας του κ. Τσίπρα, κ.Ζίζεκ, θέλει να γίνει Ερρίκος ο 8ος !!!


    « είναι θετικό το γεγονός ότι ο κ. Σκουρλέτης και ο κ. Παπαδημούλης παραδέχονται σήμερα ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς είναι στέλεχος μιας από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, το ΔΗΚΚΙ.

    Πριν 24 ώρες έλεγαν επισήμως, ότι δεν έχουν καμία σχέση μαζί του. Σήμερα παραδέχονται ότι είναι μέλος τους.

    Χθες ρωτούσαμε τον κ. Τσίπρα γιατί δεν έδινε επί της ουσίας απάντηση: Γιατί δεν διαγράφει άμεσα το συνεργάτη του και γιατί δεν καταγγέλλει τις επικίνδυνες απόψεις του κ. Αμυρά;»

    Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται και στον Σλάβοϊ Ζίζεκ τον οποίο χαρακτηρίζει ως καθοδηγητή του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «επικαλείται τη βία και τον τρόμο ως μέσα για να επιβληθούν οι απόψεις του. Και ονειρεύεται στην Ελλάδα, τριτοκοσμικές επαναστάσεις τύπου Βιετνάμ και Κούβας, με μπροστάρη τον κ. Τσίπρα».

    Στην συνέχεια ο Γιάννης Μιχελάκης σχολιάζει δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «η απάντηση δίδεται επίσης, από το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημοσθένη Παπαδάτο - Αναγνωστόπουλο,
    ο οποίος στη γραμμή Αμυρά δηλώνει ότι "απαιτούνται συγκεκριμένα ποσά βίας, ώστε να έλθει ο σοσιαλισμός", δεν πιστεύει ότι "η ελευθερία του τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου" και ότι δεν πρέπει "οι πολιτικές παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ να εξαντλούνται σε δελτία Τύπου αγχωμένα στη νομιμοφροσύνη".
    Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταγγέλλει τις περιθωριακές αυτές απόψεις, γιατί είναι κυρίαρχες μέσα στο κόμμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με μία ... μικρή καθυστέρηση (κάτι μηνών)...
    Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε από την προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, για τις δηλώσεις του Ιφικράτη Αμυρά ο οποίος καλούσε μέσω διαδικτυακής εκπομπής σε «αντάρτικο πόλεων».

    Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα του Τύπου και ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας καθώς -σύμφωνα με τα καταγγελόμενα- στην εν λόγω εκπομπή ο Ιφικράτης Αμυράς προέτρεπε τους πολίτες να αντισταθούν σε όσα συμβαίνουν στη χώρα, με ένοπλη δράση.

    Την έρευνα αναλαμβάνει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιάννης Δραγάτση, και αφορά στο αδίκημα της παρότρυνσης για τη διάπραξη αδικημάτων και ανατέθηκε με το χαρακτήρα του επειγόντως στο εισαγγελέα, Ιωάννη Δραγάτση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΚΑΪ ξεπλένει Ιφικράτη Αμυρά
    Ο ορισμός της δημοσιογραφικής προστασίας, από τους Λυριτζή - Οικονόμου (όνειδος για την καριέρα τους η σημερινή συνέντευξη), που έφεραν στο στούντιο τον Αμυρά, ρωτώντας τον μόνο όσα βολεύουν και αποσιωπώντας με μαεστρία όλα τα δύσκολα. Όσοι είδαν τηλεόραση, έμειναν με...
    τελείως λανθασμένες εντυπώσεις.

    δεν τον ρώτησαν ας πούμε
    "μα εσείς ανεβάσατε στο προσωπικό σας ιστολόγιο, την κάρτα υποψηφίου με τον ΣΥΡΙΖΑ!"
    http://iphicratisamyras.blogspot.gr/2012/04/blog-post_19.html

    Ούτε τον ρώτησαν: "Μα ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δελτίο Τύπου της 20-4-2012, που εστάλη σε όλα τα ΜΜΕ σας είχε πρώτο πρώτο στην Α΄Αθηνών κάτω από πρόεδρο κ.Τσίπρα"
    ιδού η πρώτη δημοσίευση στην ΑΥΓΗ
    ιδού και στο ΕΘΝΟΣ : http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63646853

    ιδού και στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=191564

    ιδού και στο ΒΗΜΑ : http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=454000

    Λοιπόν; Τι δεν καταλαβαίνεις;

    Επίσης, ξέχασαν να του ζητήσουν τη γνώμη του για την προσφυγή στη βία (με τσεκούρια, βόμβες, δολοφονίες), όσων πιστεύουν ότι μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ) είναι "προδοτική".

    Αν αύριο δηλαδή γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πιστέψει ότι προδίδουν τη χώρα (επειδή π.χ. θα συζητήσουν την ΑΟΖ με την Τουρκία) και δημοσιοποιήσει ακριβώς, ταυτόσημες απόψεις,
    ποιά θα είναι η συμπεριφορά της πολιτείας;
    Θα του παίρνει συνεντεύξεις ή θα τον στείλει στη φυλακή για χρόνια;
    Δεν τον ρώτησαν επίσης, γιατί η προτροπή σε ανεξέλεγκτη βία, τυγχάνει ασυλίας, όταν ο "επαναστάτης" φέρεται να ανήκει σε αριστερό κόμμα;

    Οι αριστερές δολοφονίες μένουν ατιμώρητες κατά το ελληνικό Σύνταγμα;
    Λοιπόν; Τι δεν καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση