GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απέγιναν τα αποθεματικά του ΕΔΟΕΑΠ και του ΤΣΠΕΑΘ;..

Του Γιάννη Μενελάου. Κι όλο αναρωτιόμουν, γιατί ξαφνικά η κ. Σπανοπούλου στρέφεται με τόση μανία κατά του Δ. Καπράνου; Γιατί όταν το πειθα...

Του Γιάννη Μενελάου.

Κι όλο αναρωτιόμουν, γιατί ξαφνικά η κ. Σπανοπούλου στρέφεται με τόση μανία κατά του Δ. Καπράνου; Γιατί όταν το πειθαρχικό αρνήθηκε να τον παραπέμψει η κ. Σπανοπούλου επιτέθηκε εναντίον του συμβουλίου χυδαιότατα; Τώρα φαίνεται καθαρά γιατί φώναζε. «Κάντε θόρυβο για να μην ακούγονται οι ντροπές μας» έλεγαν τα «κορίτσια» στην κατεχόμενη Βαρσοβία όταν άλλαζαν «σπίτια». Τι έχει συμβεί λοιπόν;
-Το ΤΣΠΕΑΘ επί Καπράνου αγόρασε μόνο ένα ομόλογο σύνθετο αξίας 130 εκατομμυρίων ευρώ στις 10 Οκτωβρίου 2006.
-Το πούλησε 133.100.000 ευρώ, στις 21 / 05 / 2007. Δηλαδή πήρε πίσω το κεφάλαιο συν 3.1 εκατομμύρια ευρώ.
Αν το ταμείο δεν είχε υποχρεωθεί να το πουλήσει υπό τη πίεση της κ. Σπανοπούλου και των λοιπών της ΕΣΗΕΑ πλην ΠΑΣΟΚ το ομόλογο θα είχε εισπράξει μέχρι σήμερα 50 εκατομμύρια από τους τόκους, θα εισέπραττε τουλάχιστον 3.5% τόκο το χρόνο μέχρι το 2025 και δε θα κουρευόταν με το PSI διότι υπόκειται στο αγγλικό δίκαιο.
Μπορεί να μας πει ο ΕΔΟΕΑΠ (Χρονοπούλου και λοιποί) για το ΤΣΠΕΑΘ (Σπυρόπουλος, Αμπολής και λοιποί)…
-Πόσα χρήματα από τα αποθεματικά του ΕΔΟΕΑΠ και του ΤΣΠΕΑΘ επένδυσαν σε ομόλογα ελληνικού δημοσίου μετά το 2010;
-Σε ποια τιμή τα αγόρασαν;
-Γνώριζαν ή όχι ότι τα ομόλογα αυτά δεν είχαν αξία;
-Πόσα χρήματα έφυγαν από τα ταμεία μας με το κούρεμα;
Είναι ντροπή να διώκεται ο μοναδικός πρόεδρος που κέρδισε από το ομόλογο του δημοσίου μετά το 2005, και να γλεντάνε τα λαμόγια με τα λεφτά μας.
Να γιατί έκανε θόρυβο η κ. Σπανοπούλου
Να γιατί είπε ψέματα στην εξεταστική ο κ. Τσουπαρόπουλος.
Να δούμε πως θα απαντήσουν στις μηνύσεις στις αγωγές που άρχισε να υποβάλλει ο Καπράνος.
Ε ρε γλέντια!

1 σχόλιο

  1. Ντρέπομαι που ένας ΝΕΟ βλάκας ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος βγαίνει και κάνει δηλώσεις ΜΑΛΑΚΙΑΣ... Χωρίς να έχει αίσθηση τι είναι η μακροοικονομική πολιτική..και δεν έχω σκοπώ να κάνω μαθήματα λογικής σε ηλίθιους πολιτικούς και δημοσιογράφους που θα έλεγαν πολλοί --- εγώ το λέω ο έξυπνος τρόπους ξεπουλήματος--- και χωρίς να ειμουν ΠΌΤΕ σε δημόσιο η Ο.Τ.Α ΔΕ.ΚΟ ,χωρίς να έχω ΠΟΤΕ κανένα στενό συγγενή σε δημόσιο η Ο.Τ.Α ΔΕ.ΚΟ ... ΧΟΝΤΡΙΚΆ ΘΑ ΓΡΆΨΩ.

    Έχεις πάρει μια απόφαση να απολύονται 5-πέντε και να προσλαμβάνεται 1-ένας {εγώ θα πω θα απολύονται 10 δέκα --και θα προσλαμβάνει 1-ένας} .. αλλά ας δεχτώ το 1 προς 5 σε μια αγορά που έχει τώρα ανεπίσημα 1.800.000 ανέργους ανθρώπους??? τι συμβαίνει ισοδύναμα; επιβαρύνεις την ανεργία ΤΩΝ ΝΈΩΝ εκεί δηλαδή που πονάς σαν χώρα..

    Σήμερα καλώ όλους τους πολιτικούς αλλά και πολίτες να απαντήσουν πόσες φορές πήγαν σε μια δημόσια υπηρεσία η νοσοκομείο σχολείο αστυνομία πυροσβεστική και τους είπαν ΔΕΝ ΈΧΟΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ???

    Τι θέλουν να περάσουν με αυτό; Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες άρα θα τα ΠΟΥΛΗΣΩΜΕ στους ιδιώτες..

    Γιατί ένας ιδιώτης μπορεί να έχει τα τρένα και να είναι κερδοφόρα και ΟΧΙ το κράτος;..

    Γιατί ποτέ αυτό το σάπιο ελεεινό κράτος δεν έκλεισε ΠΟΤΕ φυλακή ένα υπουργό μεταφορών, έναν διευθύνων σύμβουλο του ΌΣΕ φυλακή δεν απέλυσαν έναν ΚΛΕΦΤΉ, ΤΕΜΠΈΛΗ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟ ???? μην απορείτε?? γιατί στην Ελλαδα δεν υπάρχει δικαιοσύνη, ούτε δημοκρατία..

    Έχομε σοβαρή έλλειψη δημοκρατίας ως ΛΑΟΣ, να ξέρετε η δημοκρατία είναι μάθημα που θα έπρεπε να διδάσκετε από τον παππού στον εγγονό .. Όμως όταν γέρο Κρητικός πατριώτης μου Σοσιαλιστής και δημοκράτης ψηφίζει ΠΑΣΟΚ το 2012 γιατί του έκανε ένα δρόμο στο χωριό του ΑΛΛΑΑΑ του διόρισε και τα τέσσερα παιδιά του στο δημόσιο ο βουλευτής που ψηφίζει?? ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;

    Έκανε τον κεφαλαιοκράτη ο βουλευτής του και αυτός σαν καλός {ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ} υπερηφανεύεται για το ΠΑΣΟΚ τον ΑΝΤΡΈΑ ,ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΣΙΜΙΤΗΣ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και τουμπαλη Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΡΑΛΛΗΣ ,ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΕΒΕΡΕΤ, ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΣΑΜΑΡΑΣ χωρίς να ξέρει ποιοι είναι πείσω από αυτούς, που του τρώνε το ψωμί χρόνια τώρα .

    Η δημοκρατία ξεκινά από τα σπίτια μας από την γειτονιά μας από τον δήμο μας και πάει επάνω αλλά και κάτω... Κάποιοι την φρακάρουν όπου μπορούν για ιδίως όφελος.

    ΤΙ ΚΆΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΌ?, ΏΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΦΡΑΚΑΡΗ ..ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ... Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΎΘΗΚΕ...

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    Υ.Γ >>Τι απέγιναν τα αποθεματικά του ΕΔΟΕΑΠ και του ΤΣΠΕΑΘ;..<<< ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΑ ΈΚΛΕΨΑΝ ?? ΣΊΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΈΚΑΨΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση