GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια είναι η μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων ετών στην Βόρεια Ελλάδα;...

Η επένδυση της LAMDA Development στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.   Η επένδυση στο νέο ανακαινισμένο κέντρο μαζί με το κόστος εξαγο...

Η επένδυση της LAMDA Development στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. 
Η επένδυση στο νέο ανακαινισμένο κέντρο μαζί με το κόστος εξαγοράς υπερβαίνει κατά την τελευταία διετία τα 85 εκ Ευρώ και αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων ετών στην Βόρεια Ελλάδα. Υπολογίζεται ότι η λειτουργία του εμπορικού κέντρου έχει δημιουργήσει περισσότερες από 2.000 θέσεις εργασίας.
Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από ελάχιστες ως μηδενικές επενδυτικές πρωτοβουλίες, φαίνεται πως η αναπτυξιακή στρατηγική που ακολουθεί η LAMDA Development βρίσκει θετική ανταπόκριση, αφού στο διάστημα αυτό προστέθηκαν 50 νέα καταστήματα (!) και περισσότερα από 130 νέα brands (μόδας), με την πληρότητα του Κέντρου να προσεγγίζει σήμερα το 100% των διαθέσιμων χώρων.
Οι επενδύσεις που έγιναν για την αναβάθμιση του Κέντρου, λειτούργησαν πολλαπλασιαστικά, προσελκύοντας νέες επενδύσεις καινούργιων καταστημάτων, όπως π.χ. η επένδυση του πολυκαταστήματος Attica που ξεπέρασε τα 5 εκ. Ευρώ αλλά και, σε πολλές περιπτώσεις, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των υπαρχόντων.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Mediterranean Cosmos προσελκύει εκατομμύρια επισκέψεις το χρόνο από γειτονικές χώρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση