GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευτυχώς που δεν ήταν... άρρωστος

Άγιο είχε ο 83χρονος Μιλτιάδης Τζαλαλίδης , ο -όπως προσδιορίζει τον εαυτό του- αγρότης, εργάτης, ερευνητής, εφευρέτης από τα Σίδερα Κοζ...


Άγιο είχε ο 83χρονος Μιλτιάδης Τζαλαλίδης, ο -όπως προσδιορίζει τον εαυτό του- αγρότης, εργάτης, ερευνητής, εφευρέτης από τα Σίδερα Κοζάνης.
Τις ελεύθερες ώρες του, όμως, είναι και επικεφαλής του κόμματος που δημιούργησε, του «Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος Π.Α.Ε.Κ.Ε».
Ο Μιλτιάδης, λοιπόν, κατάφερε και βγήκε... σώος και αβλαβής από τις «συμπληγάδες πέτρες» της προεκλογικής περιόδου, με αποτέλεσμα να πάει κανονικά -ο πρόεδρος- στην κάλπη και να ψηφίσει τον εαυτό του, να δώσει στο κόμμα του τη μία και μοναδική ψήφο που πήρε.
Σκεφθείτε να ήταν άρρωστος εκείνη την ημέρα!!!
Για αυτό σας λέει η στήλη: «Άγιο είχε! Άγιο!»
Σημείωση: Στις εκλογές του Μαΐου είχε λάβει 299 ψήφους.
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση