GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαγορεύτηκε η ελεύθερη χρήση σπόρων στη Γαλλία...

Φορολόγηση και απαγόρευση της επαναχρησιμοποίησης σπόρων για τους Γάλλους αγρότες. Ένα νέο αυστηρό νομοσχέδιο που θα επιβάλλει την καταβολή...

Φορολόγηση και απαγόρευση της επαναχρησιμοποίησης σπόρων για τους Γάλλους αγρότες.
Ένα νέο αυστηρό νομοσχέδιο που θα επιβάλλει την καταβολή δικαιωμάτων χρήσης των σπόρων καιπεριορίζει την ελεύθερη ιδιοπαραγωγή ψηφίσθηκε πρόσφατα από το Γαλλικό κοινοβούλιο. Η νέα νομοθεσία επιβεβαιώνει την γενικότερη τάση στην Ε.Ε. περιορισμού των δικαιωμάτων των αγροτών επί της χρήσης των σπόρων καθώς εντείνει και τις ανησυχίες για τις… δυνητικές επιπτώσεις στην αγροτική βιοποικιλότητα.
Για τους Γάλλους αγρότες η ελεύθερη χρήση σπόρων δείχνει πολύ σύντομα να γίνεται ανάμνηση.Οι ιδιοπαραγώμενοι σπόροι, γνωστοί ως «σπόροι αγροκτήματος,» επιλέγονται από τους αγρότες από τη δική τους σοδειά και διατηρούνται για φύτευση την επόμενη χρονιά.
Εδώ και μερικές δεκαετίες, αυτό είχε πρακτικά περιοριστεί κατά πολύ, ιδιαίτερα από τότε που οι σπόροι προστατεύονται από το Πιστοποιητικό Φυτικών Ποικιλιών (PVC), ή αλλιώς του δικαιώματος ιδιοκτησίας που ανήκει αποκλειστικά στους «ιδιοκτήτες» των σπόρων. Η επαναχρησιμοποίηση αυτών των σπόρων προς φύτευση ήταν θεωρητικά απαγορευμένη, αν και στη πραγματικότητα, η πρακτική της επαναχρησιμοποίησης των σπόρων ήταν ευρέως ανεκτή στη Γαλλία.
Ωστόσο, από τώρα και στο εξής η νομοθεσία θα γίνει πολύ πιο αυστηρή σύμφωνα με ένα νομοσχέδιο του κεντροδεξιού κόμματος Γαλλικού κόμματος UMP το οποίο εγκρίθηκε στις 28 Νοεμβρίου από το Γαλλικό κοινοβούλιο.
“Από τις 5.000 φυτικές ποικιλίες που καλλιεργούνται για εμπορικούς σκοπούς στη Γαλλία, οι 1.600 προστατεύονται με πιστοποιητικό PVC αντιστοιχώντας στο 99% των καλλιεργούμενων ποικιλιών» εξηγεί ο Delphine Guey, της Εθνικής Διεπαγγελματικής Ομάδας Σπόρων (NISG).
Ωστόσο, μέχρι σήμερα, και σύμφωνα με το Εθνικό Συντονιστικό για την Υπεράσπιση των Σπόρων Αγροκτήματος (CNDSF), περίπου το ήμισυ των καλλιεργούμενων σιτηρών επαναχρησιμοποιούνται για φύτευση από τους αγρότες, κάτι που είναι σχεδόν πάντα “παράνομο”. Φαίνεται, παρόλα αυτά, ότι ο καιρός της «νομικής αβεβαιότητας» έχει παρέλθει: Σύμφωνα με το Γαλλικό Υπουργείο Γεωργίας «..οι σπόροι δεν θα μπορούν να απαλλάσσονται από τη φορολογία, όπως συμβαίνει έως σήμερα.»
Το νομοσχέδιο του κόμματος UMP ουσιαστικά ερμηνεύει έναν Ευρωπαϊκό κανονισμό από το 1994 σχετικά με τις φυτικές ποικιλίες, ο οποίος μέχρι τώρα δεν ήταν σε ουσιαστική ισχύ στη Γαλλία.
Κατά συνέπεια, οι αυτοπαραγώμενοι σπόροι, οι οποίοι μέχρι πρότινος βρίσκονταν υπό ένα καθεστώς ανοχής της ύπαρξης τους, έχουν πια ..νομιμοποιηθεί, με την προϋπόθεση βέβαια ότι πρέπει να δοθεί κάποια “αποζημίωση στους ιδιοκτήτες του πιστοποιητικού PVC” – εννοώντας, το να πληρώνονται οι εταιρείες σπόρων – “με στόχο αυτές να συνεχίσουν να αφιερώνουν την δύναμη τους στην έρευνα και τη συνεχή βελτίωση των γενετικών πόρων«, όπως αναφέρει το κείμενο του νόμου. Εξαίρεση στο παραπάνω αποτελούν γεωργοί που παράγουν λιγότερους από 92 τόνους σιτηρών.
Από το 2001, η νομοθεσία αυτή είχε εφαρμογή είχε εφαρμογή μόνο σε ένα είδος, το σιτάρι για παρασκευή ψωμιού. Ονομάζεται «αναγκαία εθελοντική συνεισφορά» και συλλέγονταν από τις σποροπαραγωγικές ενώσεις. Οι καλλιεργητές έπρεπε να καταβάλουν 50 σεντς/τόνο κατά την συγκομιδή του σιταριού.
Αυτό το σύστημα τώρα θα επεκταθεί σε μια ανοικτή λίστα 21 ειδών, λέει ο Xavier Beulin, πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων (NFAPU). Με λίγα λόγια, σύμφωνα με τον Guy Kastler, Διευθύνων Σύμβουλο του Δικτύου σπόρων και μέλος της συνομοσπονδίας Αγροτών «για τα μισά από τα καλλιεργούμενα είδη – όπως σόγια, φρούτα, λαχανικά – η επαναχρησιμοποίηση των σπόρων μας θα είναι απαγορευμένη, και για τα άλλα μισά – σιτηρά και κτηνοτροφικά είδη – θα πρέπει να πληρώνουμε για να τα επαναχρησιμοποιήσουμε«.
Έρχεται η ιδιωτικοποίηση των σπόρων;
Πολλές οικολογικές και αγροτικές ενώσεις φοβούνται μια σημαντική παρέμβαση από τις σποροπαραγωγικές εταιρείες στη πρόσβαση σε σπόρους μέσα από δικαιώματα ιδιοκτησίας τα οποία θα επεκταθούν σε διάφορες καλλιέργειες και τα παραγόμενα προϊόντα τους. Με την εν λόγω φορολόγηση, «ακόμη και οι αγρότες που χρησιμοποιούν εμπορικούς σπόρους θα πρέπει να πληρώνουν για τους σπόρους τους,» επισημαίνει ο Guy Kastler.
Οι φόβοι που διατυπώνονται είναι το ποσοστό των σπόρων αγροκτήματος που χρησιμοποιείται θα μειωθεί καθώς αυτοί θα ακριβύνουν και θα γίνουν έτσι λιγότερο ελκυστικοί για τους αγρότες. Μεταξύ φόρων και απαγόρευσης επαναχρησιμοποίησης των δικών τους σπόρων, οι αγρότες θα φορολογούνται όλο και περισσότερο κάθε φορά, χωρίς πλέον να τους παράγουν, αλλά με το αγοράζουν κάθε χρονιά τους σπόρους τους. Με τον τρόπο αυτό υπάρχει ο φόβος ότι θα υπάρξει αύξηση της εξάρτησης από την βιομηχανία σπόρων.
Από την άλλη μεριά ο Xavier Beulin πιστεύει πως εξασφαλίζεται έτσι η συνεισφορά από τον καθένα στην έρευνα των καλλιεργούμενων σπόρων, δεδομένου ότι αυτοί γενικότερα προέρχονται από τους σπόρους αγροκτήματος. Κάνοντας έναν παραλληλισμό με ένα νόμο που αποσκοπεί στην “προστασία των δημιουργών” ταινιών και μουσικής, ο πρόεδρος της NFAPU υποστηρίζει ότι είναι «φυσιολογικό όσοι χρησιμοποιούν σπόρους αγροκτήματος να συμμετέχουν επίσης στη χρηματοδότηση της δημιουργίας νέων ποικιλιών, δεδομένου ότι η αυτοί οι ίδιοι θα επωφεληθούν”.
Αντικρούοντας αυτό το επιχείρημα, η Ένωση Αγροτικού Συντονισμού τονίζουν στην ιστοσελίδα τους ότι ο Beulin Xavier δεν είναι μόνο ο επικεφαλής της Εθνικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Ενώσεων NFAPU, αλλά και διευθυντής της ομάδας Sofiproteol, “η οποία αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης ομάδας γαλλικών εταιρειών σπόρων όπως η Euralis SEMENCES, Limagrain κ.α.”.
Έρχεται η απώλεια της βιοποικιλότητας;
Ένας περαιτέρω φόβος είναι ο αντίκτυπος του μέτρου αυτού στη γεωργική βιοποικιλότητα. Προφανώς, φυτεύοντας συνέχεια μόνο μια ποικιλία -κάτι που σχεδόν πάντα προκύπτει από την έρευνα- δεν αυξάνει τη βιοποικιλότητα. Ο Guy Kastler προτείνει ότι με την χρήση ιδιοπαραγώμενων σπόρων «νέα χαρακτηριστικά εμφανίζονται τα οποία επιτρέπουν στο φυτό να προσαρμοστεί καλύτερα στο έδαφος, το κλίμα, τις τοπικές συνθήκες.
Με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατόν να μειωθεί η χρήση λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων. Από την άλλη πλευρά, η βιομηχανία σπόρων προσαρμόζει τα φυτά τους στα δικά τους λιπάσματα και φυτοφάρμακα, έτσι ώστε να είναι τα ίδια παντού τείνοντας να δημιουργήσουν ομοιομορφία των φυτών, όπου και αν καλλιεργούνται“.
Προς ένα καθεστώς πατεντών
Το πιστοποιητικό PVC στη Γαλλία είναι μια εναλλακτική λύση για τις πατέντες σε ζωντανούς οργανισμούς, που είναι σε ισχύ, για παράδειγμα, στις ΗΠΑ. Αυτό το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας καταχωρείται από εταιρείες η οποίες, μέσω της έρευνας, έχουν δημιουργήσει υβριδικές ποικιλίες και έχουν μονοπώλιο της πώλησης των σπόρων [για αρκετά χρόνια] από τα είδη αυτά, όπως συμβαίνει στη Γαλλία για περίπου 450 είδη.
Ορισμένοι, όπως ο Guy Kastler, φοβούνται ότι αυτό θα είναι ευνοϊκό για το καθεστώς πατεντών το οποίο περιορίζει τα δικαιώματα των αγροτών να χρησιμοποιούν ελεύθερα προστατευόμενους σπόρους. Σε κάθε περίπτωση, σε αντίθεση με το πιστοποιητικό PVC, η πατέντα απαγορεύει εντελώς στους αγρότες να καλλιεργούν [πατενταρισμένους] σπόρους που προέκυψαν από ιδία παραγωγή, με ή χωρίς αποζημίωση, σύμφωνα με Delphine Guey.
Αυτή συμβαίνει ήδη με τις γενετικά τροποποιημένες ποικιλίες (μεταλλαγμένα) που ανήκουν στην αμερικανική εταιρεία Monsanto, η οποία, σύμφωνα με την Marie-Monique Robinin στο ντοκιμαντέρ “Ο Κόσμος Σύμφωνα με την Monsanto”, έχει δημιουργήσει ένα είδων «αστυνομικών σπόρων» που ειδικεύονται στην παρενόχληση των αγροτών που φυτεύουν ή ανταλλάσσουν “παράνομα” [πατενταρισμένους] σπόρους δικιάς τους παραγωγής.
Η άλλη διαφορά με τις πατέντες είναι ότι το πιστοποιητικό PCV επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να χρησιμοποιούν ελεύθερα προστατευόμενες ποικιλίες, επωφελούμενοι των γενετικών πόρων τους και να δημιουργήσουν νέες ποικιλίες. Έτσι, η χρήση ενός γονιδίου από το ένα φυτικό είδος δεν επιτρέπει τη χορήγηση πατέντας, και ως εκ τούτου την πλήρη ιδιοποίησή του.
Η διαφοροποίηση αυτή επέτρεψε, σύμφωνα με Delphine Guey, τη διατήρηση της ποικιλίας των γαλλικών εταιρειών σπόρων. Και τουλάχιστον επέτρεψε στους παραγωγούς επιλέξουν από μια ευρύτερη ποικιλία ποικιλιών. Ωστόσο, αν και η κατοχύρωση πατέντας σε έμβιους οργανισμούς δεν επιτρέπεται στη Γαλλία, η πατεντοποίηση φυτικών γονιδίων ήδη υφίσταται και η τάση αυτή συνεχώς αυξάνεται
http://toaftonoito.blogspot.com

25 σχόλια

  1. σοσιαλιστικο μετρο η του προηγουμενου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΧΕΤ;ΑΙ.ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι επίσημες ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ με υπογραφές ΠΑΣΟΚ Ν.Δ.. Σαν βλάκας που είμαι ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ .. Εξηγήστε μου τι ΛΕΝΕ; θα ζήσω;

    http://ec.europa.eu/economy_finance/eu_borrower/mou/2012-03-01-greece-mou_en.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα καταγγείλω την Ν.Δ στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΉ , γιατί καταγγελία τώρα ο Θανάσης Πλευρη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για τα χρυσά ΑΥΓΆ...

    Εμένα ρε ΚΈΡΑΤΑ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ μου έκοψαν τα φάρμακα ,την σύνταξη και με ταλαιπωρούν 6 μήνες !!! ΕΝΔΙΑΦΈΡΘΗΚΕ Η ΚΏΛΟ Ν.Δ Η ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    Εγώ δεν ψήφησα χρυσή αυγή!! ΕΣΑΣ γιατί να σας ψηφίσω ΡΕ ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ;

    Τόσο χαμηλή πολιτική έχω να τη ζήσω 40 χρόνια..

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΆ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΥΠΈΓΡΑΨΑΝ

    http://ec.europa.eu/economy_finance/eu_borrower/mou/2012-03-01-greece-mou_en.pdf

    κοίτα να δεις που πάνε φυρή φυρή θα τους θέλουνε να πάω να τους ΓΑΜΉΣΩ..Και εγώ δεν είμαι Κασιδιάρης είμαι Γιαμπουδάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΜΑΡΙΑ.ΚΟΨΑΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΒΑΛΑΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΒΑΡΗ ΑΣΗΚΩΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ.
    ΕΣΥ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΚΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.ΑΦΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ.ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕΝΤΣΙ , ΕΥΡΩ ,ΔΡΑΧΜΗ.ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.ΕΡΕΕΕΕ ΓΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως για τον Ηλία Κασιδιάρη, το πρόσωπο που απασχολεί από εχθές τόσο τα ελληνικά όσο και τα διεθνή μέσα, μετά την επίθεση στη Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

    Ο Κασιδιάρης και ο ... Χίτλερ


    Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής και ο στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου, εμφανίζεται στα έντυπα της παράταξης ως θαυμαστής του Χίτλερ και νοσταλγός του εθνικοσοσιαλισμού.

    Ανήμερα των γενεθλίων του Αδόλφου Χίτλερ την Τετάρτη 20-4-2011 ο Ηλίας Κασιδιάρης αρθρογραφεί στην εφημερίδα της Χρυσής αυγής, με τίτλο "Ο Χίτλερ πέρα από την ιστορία".

    Τον αποκαλεί «μέγα κοινωνικό αναμορφωτή» και «οργανωτή ενός προτύπου κράτους», ενώ υποστηρίζει πως αν δε σταματούσε η αναγεννητική πορεία του εθνικοσοσιαλισμού ο χρυσός δεν θα είχε καμία αξία μπροστά στην αθλητική Ρώμη και την διάνοια.

    Ο Κασιδιάρης και οι… διεθνείς επαφές

    Εκτός από λάτρης της πολεμικής τέχνης street fighting, όπως σας είχαμε ξαναγράψει από το star.gr , από ότι φαίνεται του αρέσουν και τα συγκροτήματα με νεοναζιστική θεματολογία.

    Όπως βλέπετε στο βίντεο, ποζάρει πλάι στα μέλη ενός τέτοιου βρετανικού συγκροτήματος φορώντας μάλιστα μια μπλούζα με διάφορα σήματα, στα οποία ανάμεσα υπάρχει και η σβάστικα.

    Πηγή: Από δελτίο ειδήσεων ALPHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Monsanto ιδρύθηκε το Αγ. Louis, Missouri , το 1901, από τον John Francis Queeny , μια 30-ετών βετεράνος της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Ο χρηματοδότησε την εκκίνηση με δικά του χρήματα και το κεφάλαιό του από ένα αναψυκτικό διανομέα και έδωσε στην εταιρεία το πατρικό όνομα της συζύγου του. Του πατέρα του-σε-δικαίου ήταν Εμμανουήλ Mendes de Monsanto, ένας πλούσιος χρηματοδότης της εταιρείας δραστηριοποιείται στον τομέα της ζάχαρης Vieques, Πουέρτο Ρίκο και βασίζεται στην Αγίου Θωμά στη δανική Δυτικές Ινδίες . Το πρώτο προϊόν της εταιρείας ήταν η τεχνητή γλυκαντική ουσία ζαχαρίνη , η οποία το πούλησε στην The Coca-Cola Company .

    Το 1919, η Monsanto εδραιώσει την παρουσία της στην Ευρώπη, συνάπτοντας συνεργασία με Χημική Graesser εργάζεται στο Cefn Mawr κοντά Ruabon , Ουαλία για την παραγωγή βανιλίνης, σαλικυλικό οξύ , ασπιρίνη και αργότερα καουτσούκ χημικά επεξεργασίας. Αυτή η ιστοσελίδα πωλήθηκε αργότερα και έκλεισε το 2010.
    Στη δεκαετία του 1920, η Monsanto επεκτάθηκε σε βασικά βιομηχανικά χημικά όπως θειικό οξύ , και η δεκαετία έκλεισε με το γιο του Queeny Edgar Monsanto Queeny να αναλάβει την εταιρεία το 1928.
    Τα 1940 η Monsanto είδε να γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής των πλαστικών, συμπεριλαμβανομένων πολυστυρένιο και συνθετικών ινών . Από τότε, έχει παραμείνει μία από τις κορυφαίες 10 εταιρείες χημικών προϊόντων των ΗΠΑ. Άλλα σημαντικά προϊόντα περιλαμβάνονται και τα ζιζανιοκτόνα 2,4,5-T , το DDT , και Agent Orange χρησιμοποιείται κυρίως κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ ως αποφυλλωτικός παράγοντα (στη συνέχεια βρέθηκαν να έχουν μολυνθεί κατά τη διάρκεια της κατασκευής με άκρως καρκινογόνες διοξίνες ), η τεχνητή γλυκαντική ουσία ασπαρτάμη ( NutraSweet ), σωματοτροπίνης βοοειδών ( αυξητική ορμόνη βοοειδών (BST)), και τα PCB . [ 6 ] Επίσης, σε αυτή τη δεκαετία, η Monsanto λειτουργεί το Έργο Ντέιτον , και αργότερα Εργαστήρια Ανάχωμα στην Miamisburg, Οχάιο, για το Σχέδιο Μανχάταν , η ανάπτυξη του πρώτου πυρηνικού όπλα και, μετά το 1947, η Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας .

    Η Monsanto ξεκίνησε την κατασκευή του DDT το 1944, μαζί με περίπου 15 άλλες εταιρείες. [ 7 ] Το εντομοκτόνο αυτό ήταν πολύ-εξέφρασε την ικανοποίησή του για την καταπολέμηση της ελονοσίας μεταδίδεται κουνούπια. Η χρήση του DDT στις ΗΠΑ έχει απαγορευτεί από το Κογκρέσο το 1972, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις προσπάθειες των οικολόγων , οι οποίοι επέμειναν στην πρόκληση που διατυπώνεται από τη Ρέιτσελ Κάρσον και το βιβλίο της Silent Spring το 1962, η οποία επιδίωξε να ενημερώσει το κοινό για την πλευρά επιπτώσεις που συνδέονται με το DDT. Καθώς η δεκαετία που έληξε, η εταιρεία Monsanto απέκτησε αμερικανική Βισκόζη από Courtauld οικογένεια της Αγγλίας το 1949.

    Το 1954, η Monsanto συνεργάζεται με τη γερμανική χημική γίγαντα Bayer για να σχηματίσουν Mobay αγορά και πολυουρεθάνες στις ΗΠΑ.
    Η Monsanto ήταν πρωτοπόρος της οπτοηλεκτρονικής στη δεκαετία του 1970. Το 1968 που έγινε η πρώτη εταιρεία να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή του (ορατού) φωτοδίοδοι (LED), με αρσενικούχο γάλλιο φωσφορούχο. Αυτό μπαίνει στην εποχή της στερεάς κατάστασης φώτα. Από 1968 έως 1970 οι πωλήσεις διπλασιάστηκαν κάθε λίγους μήνες. Τα προϊόντα τους (διακριτά τα LED και επτά τμημάτων αριθμητικές ενδείξεις) έγινε τα πρότυπα της βιομηχανίας. Οι πρωτογενείς αγορές τότε ήταν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα ψηφιακά ρολόγια και ψηφιακά ρολόγια. [ 8 ]

    ΑΝΤΙΓΡΆΦΕΙ ..Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στη δεκαετία του 1960 και του 1970, η Monsanto έγινε ένας από τους πιο σημαντικούς παραγωγούς της Agent Orange για στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ στο Βιετνάμ .

    Agent Orange προκάλεσε τεράστια ζημιά στην υγεία, και για εμάς-στρατιώτες, τουλάχιστον όχι με γενετική τροποποίηση. [ 9 ] [ 10 ]
    Το 1979, η Monsanto θέσπισε το Edgar Monsanto Queeny βραβείο ασφάλειας προς τιμήν του πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της (1928-1960), την ενθάρρυνση της πρόληψης των ατυχημάτων. [ 11 ]
    Η Monsanto επιστήμονες έγινε ο πρώτος για να τροποποιήσουν γενετικά ένα φυτικό κύτταρο το 1982. Πέντε χρόνια αργότερα, η εταιρεία Monsanto διεξήγαγε τις πρώτες δοκιμές στον τομέα των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών.

    Μέσα από μια διαδικασία συγχωνεύσεων και spin-offs μεταξύ 1997 και 2002, η Monsanto έκανε μια μετάβαση από το γιγαντιαίο χημικών βιοτεχνολογίας γίγαντα. Μ

    έρος αυτής της διαδικασίας περιλαμβάνει την πώληση 1999 η Monsanto από τους φαινυλαλανίνης εγκαταστάσεις για Great Lakes Chemical Corporation (GLC) για 125 εκατομμύρια δολάρια. Το 2000, η εταιρεία Monsanto εναχθεί GLC, λόγω της έλλειψης $ 71 εκατομμύρια δολάρια σε αναμενόμενες πωλήσεις.
    Το 2001, συνταξιούχος χημικός Monsanto William S. Knowles ονομάστηκε ένα ομο-νικητής του βραβείου Νόμπελ Χημείας για τις έρευνές του σχετικά με καταλυτική υδρογόνωση ασύμμετρη, η οποία πραγματοποιήθηκε στις αρχές της Monsanto το 1960 μέχρι το 1986 την αποχώρησή του.

    Κατά το 2004 και το 2005, η Monsanto υπέβαλε μηνύσεις κατά πολλούς αγρότες στον Καναδά και στις ΗΠΑ λόγω της προσβολής της ευρεσιτεχνίας , και συγκεκριμένα την πώληση των αγροτών των σπόρων που περιέχουν κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας γονιδίων της Monsanto. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι αγρότες ισχυρίστηκε ο σπόρος ήταν εν αγνοία τους έχουν σπαρθεί με τον άνεμο που μεταφέρουν τους σπόρους από τις γειτονικές καλλιέργειες, το αίτημα απορρίφθηκε η Monsanto Καναδά Α.Ε. V. Schmeiser . [ 12 ] Αυτές οι περιπτώσεις άρχισαν στα μέσα έως τα τέλη της δεκαετίας του 1990, με μία από τις πιο σημαντικές υποθέσεις που αποφάσισε υπέρ της Monsanto από το Καναδικό Ανώτατο Δικαστήριο . Με 5-4 ψηφοφορία στα τέλη Μαΐου του 2004, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι "από την καλλιέργεια φυτών που περιέχουν το γονίδιο κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και αποτελείται από τα κύτταρα κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, χωρίς άδεια, οι προσφεύγοντες ( λάδι canola αγρότης Percy Schmeiser ) στερούνται οι ερωτηθέντες από την πλήρη απόλαυση των ευρεσιτεχνίας. " Με την απόφαση αυτή, τα καναδικά δικαστήρια ακολούθησαν το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ στην απόφασή της για θέματα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που αφορούν τα φυτά και τα γονίδια.

    Τον Φεβρουάριο του 2005, η Monsanto έχει αξιώσεις των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σχετικά με τις τεχνικές αναπαραγωγής για τους χοίρους που θα τους χορηγήσει κυριότητα των χοίρων που γεννήθηκαν από αυτές τις τεχνικές και τα συναφή κοπάδια τους. Η Greenpeace ισχυρίζεται η Monsanto προσπαθεί να διεκδικήσει την ιδιοκτησία από τις συνήθεις τεχνικές αναπαραγωγής. [ 13 ] ισχυρίζεται ότι η Monsanto το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι ένα αμυντικό μέτρο για να παρακολουθείτε τα ζώα από το σύστημά του. Μπορούν επίσης υποστηρίζουν τους πατενταρισμένη μέθοδο χρησιμοποιεί μια ειδική συσκευή τεχνητής γονιμοποίησης που απαιτεί λιγότερα σπερματοζωάρια από ό, τι συνήθως απαιτείται. [ 14 ]

    ΑΝΤΙΓΡΆΦΕΙ ..Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το 2006, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ευρεσιτεχνιών κατατεθεί αιτήσεις με την Ηνωμένες Πολιτείες Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων να ανακαλέσει τέσσερις ευρεσιτεχνίες ότι η Monsanto έχει χρησιμοποιηθεί σε δίκες εναντίον αγροτών δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Στον πρώτο γύρο της επανεξέτασης, τις απαιτήσεις σε όλα τα τέσσερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας απορρίφθηκαν από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας σε τέσσερις ξεχωριστές αποφάσεις που χρονολογούνται από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούλιο του 2007.

    [ 15 ] Η Monsanto έχει κατατεθεί από τις απαντήσεις στα reexaminations.
    Τον Οκτώβριο του 2008, καναδικό τμήμα της εταιρείας, η εταιρεία Monsanto Καναδάς Α.Ε., ονομάστηκε ένα από τα Top 100 του Καναδά εργοδότες από τον Καναδά MediaCorp Inc, και χαρακτηρίστηκε σε Maclean του newsmagazine. Αργότερα τον ίδιο μήνα, η εταιρεία Monsanto Καναδάς Α.Ε. ονομάστηκε επίσης ένας από τους κορυφαίους εργοδότες της Μανιτόμπα , που ανακοινώθηκε από το Winnipeg ελεύθερος Τύπος εφημερίδα.

    [ 16 ]
    Τον Ιανουάριο του 2010, η Monsanto ονομάστηκε εταιρεία της χρονιάς από το Forbes .
    [ επεξεργασία ] Spin-offs και συγχωνεύσεις

    Μέσα από μια σειρά συναλλαγών, η εταιρεία Monsanto που υπήρχαν 1901 - 2000 και η σημερινή της Monsanto είναι νομικώς δύο διαφορετικές εταιρείες. Παρά το γεγονός ότι μοιράζονται το ίδιο όνομα και την εταιρική έδρα της, πολλά από τα ίδια τα στελέχη και άλλους υπαλλήλους, και την ευθύνη για τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από δραστηριότητες στην βιομηχανική επιχείρηση χημικών, η γεωργική επιχείρηση χημικών προϊόντων είναι το μόνο τμήμα που μεταφέρθηκαν από το προ-1997 την εταιρεία Monsanto Company με την τρέχουσα εταιρεία Monsanto Company. Αυτό επιτεύχθηκε αρχίζοντας από τη δεκαετία του 1980:

    ΑΝΤΙΓΡΆΦΕΙ ..Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1985: Η Monsanto αγοράζει GD Searle & Company . Σε αυτή τη συγχώνευση, η ασπαρτάμη Searle της επιχείρησης γίνεται μια ξεχωριστή θυγατρική της Monsanto, η NutraSweet Company. Διευθύνων Σύμβουλος της NutraSweet, Robert B. Shapiro , πηγαίνει για να γίνει διευθύνων σύμβουλος της Monsanto 1995 - 2000.
    1996: Αποκτά το 49,9% των Calgene, οι δημιουργοί της Flavr Savr ντομάτα, τον Απρίλιο και το άλλο ~ 5% το Νοέμβριο. Η Monsanto εγγράφηκαν για πρώτη φορά το καλαμπόκι επιχείρηση σπόρων προς σπορά, όταν αγόρασε το 40% των DeKalb Γενετικής Corporation το 1996. Το αγόρασε το υπόλοιπο της εταιρείας το 1998. [ 17 ]
    1997: Η Monsanto εκμεταλλεύεται τις βιομηχανικές χημικές και τμήματα ινών σε Solutia Inc, αυτό μεταφέρει την οικονομική ευθύνη που σχετίζονται με την παραγωγή και τη μόλυνση με. PCBs στις εγκαταστάσεις Ιλινόις και την Αλαμπάμα. Τον Ιανουάριο, η εταιρεία Monsanto ανακοινώνει την αγορά των σπόρων Ιδρύματα Χόλντεν, μια ιδιωτική επιχείρηση σπόρων προς σπορά που ανήκουν στην οικογένεια Χόλντεν, μαζί με την αδελφή οργάνωση των πωλήσεών της, τα κράτη καλαμποκιού υβριδική υπηρεσία, της Williamsburg και Des Moines, Αϊόβα, αντίστοιχα. Η συνδυασμένη τιμή αγοράς ανέρχεται σε 925 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης, τον Απρίλιο, η εταιρεία Monsanto αγοράζει και τις υπόλοιπες μετοχές της Calgene.
    1999: Η Monsanto εκποιεί NutraSweet Co και δύο άλλες εταιρείες.
    2000 (άνοιξη): Monsanto συγχωνεύεται με Pharmacia και Upjohn , η γεωργική και η διαίρεση γίνεται εξ ολοκλήρου θυγατρική της "νέας" Pharmacia? τα ιατρικά τμήματα της έρευνας, η οποία περιλαμβάνει προϊόντα όπως το Celebrex , παραμένουν σε Pharmacia.
    2000 (Οκτώβριος): Pharmacia γυρνάει από τη θυγατρική της Monsanto σε μια νέα εταιρεία, η "νέα Monsanto». [ 18 ] Ως μέρος της συμφωνίας, η εταιρεία Monsanto συμφωνεί να αποζημιώσει την Pharmacia από τυχόν ευθύνες που μπορεί να προκύψουν από τις αποφάσεις κατά Solutia. Ως αποτέλεσμα, η νέα εταιρεία Monsanto εξακολουθεί να αποτελεί συμβαλλόμενο μέρος σε πολυάριθμες αγωγές που σχετίζονται με τις εργασίες της παλιάς εταιρείας Monsanto.
    2005: Η Monsanto αγορές Seminis , ο κορυφαίος παγκόσμιος λαχανικών και φρούτων επιχείρηση σπόρων προς σπορά, για 1,4 δισ. δολαρίων. [ 19 ]
    2007: Τον Ιούνιο, η εταιρεία Monsanto ολοκληρώνει την εξαγορά της Delta and Pine εταιρεία της γης, ένα μεγάλο δημιουργό σπόρων βαμβακιού, για 1,5 δισ. δολάρια. [ 20 ] εξόδους Monsanto την επιχείρηση εκτροφής χοίρων από την πώληση της Monsanto Γενετικής Επιλογή για Newsham Γενετικής LC τον Νοέμβριο, τον διαχωρισμό των "οποιαδήποτε και όλα χοίρων που σχετίζονται με διπλώματα ευρεσιτεχνίας, αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας, και όλα τα άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας». [ 21 ] [ 22 ]
    2008: Η Monsanto αγοράζει την ολλανδική εταιρεία σπόρων De Σπόροι Ruiter για 546 εκατομμύρια €, [ 23 ] και πωλεί POSILAC βοοειδών μάρκα της σωματοτροπίνης και των συναφών δραστηριοτήτων για την υγεία Elanco των ζώων, ένα τμήμα της Eli Lilly and Company , τον Αύγουστο έναντι 300 εκατ. δολαρίων συν "πρόσθετες ενδεχόμενες ανταλλάγματος »

    ΑΝΤΙΓΡΆΦΕΙ ..Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εταιρική διακυβέρνηση

    Τα τρέχοντα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Monsanto είναι τα εξής: David L. Chicoine πρόεδρος της Νότιας Ντακότα State University , Χιου Γκραντ , ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Monsanto, Arthur Η. Harper , διευθύνων εταίρος της GenNx360 Capital Partners, Γκουέντολιν Σ. βασιλιά , ο πρόεδρος Πεζογραφία του Podium (ένα γραφείο ομιλητών), Laura Ipsen Κ. , ανώτερος αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής των συνδεδεμένων δικτύων ενέργειας στη Cisco Systems, Inc , Γ. Steven McMillan , ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sara Lee Corporation , William ΚΑ Parfet , διευθύνων σύμβουλος του MPI Research Inc, Janice Λ. πεδία , πρόεδρος της McDonald 's ΗΠΑ , George H. Poste , διευθύνων σύμβουλος της Τεχνολογίας Δικτύων Υγείας, Τζον Ρ. Moeller , οικονομικός διευθυντής της Η εταιρεία Procter & Gamble , [ 25 ] και τον George H. Poste , PhD, DVM , διευθύνων σύμβουλος της Δικτύων Τεχνολογίας Υγείας . [ 26 ]
    Πρώην υπάλληλοι της Monsanto κατέχουν σήμερα θέσεις σε κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, όπως η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), Ηνωμένες Πολιτείες Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) και το Ανώτατο Δικαστήριο . Αυτές περιλαμβάνουν Clarence Thomas , Michael R. Taylor , Ανν Βένεμαν , Λίντα Φίσερ , Μάικλ Φρίντμαν, William D. Ruckelshaus , και Mickey Kantor . [ 27 ] Η Linda Fisher ήταν πέρα δώθε μεταξύ των θέσεων της εταιρείας Monsanto και του EPA. [ 27 ]

    ΑΝΤΙΓΡΆΦΕΙ ..Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θέματα περιβάλλοντος και υγείας ρεκόρ

    Σύμφωνα με ανώνυμο έγγραφο 2001 [ 28 ] που λαμβάνονται από το Κέντρο για τη Δημόσια Ακεραιότητα , η Monsanto έχει χαρακτηριστεί από την Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος ως μια «εν δυνάμει υπεύθυνος" για 56 μολυσμένες τοποθεσίες ( Υπερταμείο περιοχές) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Monsanto έχει εναχθεί, και έχει τακτοποιήσει, πολλές φορές για την καταστροφή της υγείας των εργαζομένων ή των κατοίκων της κοντά σε τόπους Superfund του μέσω της ρύπανσης και τη δηλητηρίαση. [ 6 ] [ 29 ] [ 30 ] Το 2004, η Wildlife Habitat Συμβουλίου και Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος του Εθνικού Περιβαλλοντική παρακολούθηση της απόδοσης παρουσίασε ένα ειδικό πιστοποιητικό αναγνώρισης για την εταιρεία Monsanto Company κατά τον 16ο Ετήσιο Συμπόσιο της WHC.
    Η Monsanto είναι η μεγαλύτερη παραγωγός του glyphosate ζιζανιοκτόνων μέσω της δημοφιλούς μάρκας, του Roundup . Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο του 2011 συνδέονται με το glyphosate συγγενών ανωμαλιών σε έμβρυα βατράχου και κοτόπουλα σε αραιώσεις πολύ χαμηλότερες από αυτές που χρησιμοποιούνται στους γεωργικούς ψεκασμούς και τον κήπο. [ 31 ]
    Φιλ Angell, διευθυντής της Monsanto των εταιρικών επικοινωνιών (αναφερόμενος στην αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ) εξήγησε ρυθμιστικές φιλοσοφία της εταιρείας να Μιχαήλ Pollan το 1998:. "Η Monsanto δεν θα πρέπει να εγγυηθεί για την ασφάλεια της βιοτεχνολογίας τροφίμων ενδιαφέρον μας είναι να πωλούν όσο του ως δυνατό. Εξασφάλιση της ασφάλειας είναι η δουλειά του FDA. " [ 32

    ΑΝΤΙΓΡΆΦΕΙ ..Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γενετικώς τροποποιημένοι οργανισμοί
    Κύριο άρθρο: Γενετικά τροποποιημένος οργανισμός
    Η ενότητα αυτή απαιτεί την επέκταση .
    Πολλά από τα προϊόντα σπόρους της Monsanto είναι ειδικά γενετικώς τροποποιημένα ώστε να είναι ανθεκτικά στην εταιρεία Monsanto παράγονται γεωργικά χημικά προϊόντα, όπως τα "στρογγυλοποίηση" ζιζανιοκτόνο. Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό International Journal of Biological Sciences , οι ερευνητές εφάρμοσαν μια διαφορετική στατιστική ανάλυση των πρωτογενών δεδομένων που προέρχονται από τη Monsanto και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτές οι ΓΤ καλαμπόκι (αραβόσιτος) ποικιλίες που προκαλείται από μια κατάσταση ηπατονεφρικού τοξικότητας . [ 33 ] Ισχυρίστηκαν ότι η παρουσία του τα νέα φυτοφάρμακα που συνδέονται με τις εισαχθεί γονίδια που ευθύνονται, αν και η πιθανότητα ότι αυτό θα μπορούσε να οφείλεται σε μια μετάλλαξη κατά τη διαδικασία μετασχηματισμού δεν αποκλείεται. [ 33 ]
    Η Monsanto συντάχθηκε στα Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα αντιπαραθέσεις πάνω από το Pusztai υπόθεση . [ 34 ] Δρ Πειράματα Arpad Pusztai άφησε να εννοηθεί ότι ήταν η διαδικασία της γενετικής μηχανικής και όχι η παρουσία του παρεμβληθέντος λεκτίνης γονίδιο που μεταβάλλεται το πάχος του εντέρου επιθηλίου σε αρουραίους, όταν κατανάλωσαν γενετικά τροποποιημένες πατάτες. [ 35 ] Με άλλα λόγια, ήταν η διαδικασία της γενετικής μηχανικής η ίδια και όχι η παρουσία των φυτοφαρμάκων που προκαλούνται από την τεχνολογία που προκάλεσε τη ζημία σε αρουραίους. Η δημοσίευση της μελέτης αυτής έχει οδηγήσει σε πολύ διαμάχη. [ 36 ]

    ΑΝΤΙΓΡΆΦΕΙ ..Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εξολοθρευτής σπόρο διαμάχη
    Κύριο άρθρο: Γενετική τεχνολογία περιορισμού της χρήσης
    Τον Ιούνιο του 2007, [ 37 ] Η Monsanto αποκτήσει η Delta & Pine Land Company, μια εταιρεία που είχε κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία σπόρων παρατσούκλι Εξολοθρευτές . Αυτή η τεχνολογία, η οποία ποτέ δεν ήταν γνωστό ότι έχουν χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς, παράγει φυτά που έχει στείρα σπόρους, ώστε να μην κάνουν λουλουδιών ή φρούτων αυξάνονται μετά την αρχική φύτευση. Αυτό εμποδίζει την εξάπλωση των σπόρων αυτών στο φυσικό περιβάλλον, ωστόσο, απαιτεί επίσης τους πελάτες να επαναγοράσει σπόρων για κάθε φύτευση υπό τις οποίες χρησιμοποιούν Εξολοθρευτής ποικιλιών σπόρων. Τα τελευταία χρόνια, ευρέως διαδεδομένη αντίθεση από τις περιβαλλοντικές οργανώσεις και ενώσεις γεωργός έχει αυξηθεί, κυρίως από τις ανησυχίες ότι σπόροι που χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία θα μπορούσε να αυξήσει την εξάρτηση των αγροτών από τους προμηθευτές σπόρων.
    Το 1999, η Monsanto δεν δεσμεύτηκαν για την εμπορευματοποίηση Εξολοθρευτής τεχνολογίας. [ 38 ] Δέλτα Αντιπρόεδρος, ο Harry Collins, δήλωσε σε Οκτ 2000 συνέντευξη Τύπου στην Άγρα / Βιομηχανική Βιοτεχνολογία Νομική Επιστολή, «Έχουμε διατήρηση του δικαιώματος για τις εργασίες σχετικά με την προστασία Τεχνολογίας Σύστημα (TPS ή Εξολοθρευτής). Εμείς ποτέ δεν επιβραδυνθεί. Είμαστε στο στόχο, να προχωρήσει για να το εμπορεύονται. Εμείς ποτέ δεν έκανε πίσω. » [ 39 ]

    ΑΝΤΙΓΡΆΦΕΙ ..Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. rBGH (ανασυνδυασμένη αυξητική ορμόνη των βοοειδών)
    Κύριο άρθρο: σωματοτροπίνης βοοειδών
    Η Monsanto πυροδότησε αντιπαράθεση σε εθνικό επίπεδο με την εισαγωγή της ανασυνδυασμένης βόειας σωματοτροπίνης, χάριν συντομίας rBST και κοινώς γνωστό ως rBGH . Πρόκειται για μια συνθετική ορμόνη που εγχέεται αγελάδες να αυξήσουν την παραγωγή γάλακτος. ινσουλίνη αυξητικός παράγοντας 1 (IGF-1) είναι μια ορμόνη που διεγείρεται από το rBGH στο αίμα της αγελάδας, η οποία είναι άμεσα υπεύθυνη για την αύξηση της παραγωγής γάλακτος. Ο IGF-1 είναι μια φυσική ορμόνη που βρέθηκαν στο μητρικό γάλα των ανθρώπων όσο και των αγελάδων που προκαλεί τη γρήγορη ανάπτυξη των βρεφών. [ παραπομπή που απαιτείται ] Ο IGF-1 είναι επίσης φυσιολογικά στο σάλιο. [ 40 ]
    Αν και αυτή η IGF-1 εμφανίζεται φυσικά στο μητρικό γάλα, να τρέφονται με τα βρέφη τους να παράγει αρνητικές επιπτώσεις σε μη βρέφη, συμπεριφέρεται ως επιταχυντής του καρκίνου σε ενήλικες και βρέφη μη? Αυτό το βιολογικά ενεργό ορμόνη σχετίζεται με τον καρκίνο του μαστού (όπως φαίνεται συσχέτιση σε προεμμηνοπαυσιακές γυναίκες), [ 41 ] του καρκίνου του προστάτη, [ 42 ] καρκίνου του πνεύμονα [ 43 ] και του παχέος εντέρου. [ 43 ] [ 44 ]
    Η Monsanto έρευνα υπό την αιγίδα του γάλακτος δεν κατέδειξαν σημαντική διαφορά σε επίπεδα rBST στο γάλα φέρουν την ένδειξη " rBST-Ελεύθερο »ή« βιολογικό γάλα »εναντίον γάλα δεν επισημαίνονται ως τέτοια. [ 45 ]
    Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times [ 46 ] σήμα της Monsanto της BST, Posilac , έχει πρόσφατα (Μάρτιος 2008) ήταν το επίκεντρο για την προ-rBST ομάδα υπεράσπισης ονομάζεται AFACT , που αποτελείται από μεγάλους ομίλους επιχειρήσεων γαλακτοκομικών προϊόντων και στενά συνδεδεμένη με τη Monsanto το ίδιο. Αυτή η ομάδα έχει εμπλακεί σε μεγάλης κλίμακας προσπάθειες άσκησης πίεσης σε κρατικό επίπεδο για την πρόληψη του γάλακτος που είναι rBST-χωρίς να επισημαίνονται ως τέτοια. Όπως επισημαίνεται ως γάλα χωρίς ορμόνες έχει αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλής με τους καταναλωτές, η κύρια αιτιολόγηση εκ μέρους AFACT για τις προσπάθειές τους ήταν ότι rBST έχει εγκριθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και ότι η δημοτικότητα του γάλακτος που πωλείται χωρίς να είναι επιζήμιες αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι το δικαίωμα των παραγωγών γαλακτοκομικών προϊόντων να χρησιμοποιούν μια τεχνολογία που μεγιστοποιεί τα κέρδη τους.
    Μέχρι στιγμής, μια μεγάλης κλίμακας αρνητική αντίδραση των καταναλωτών στις προσπάθειες των νομοθετικών και κανονιστικών AFACT έχει διατηρηθεί κατάσταση ρυθμιστικές αρχές από την προώθηση, μέσω των περιορισμών που θα απαγορεύσει τις ορμόνες χωρίς ετικέτες γάλακτος, αν και αρκετοί πολιτικοί έχουν δοκιμάσει, συμπεριλαμβανομένης της Πενσυλβάνια στους τομείς της γεωργίας γραμματέας Dennis Wolff, ο οποίος προσπάθησε για την απαγόρευση rBST χωρίς σήμανση του γάλακτος με το σκεπτικό ότι "οι καταναλωτές βρίσκονται σε σύγχυση». Η δήλωση του Γραμματέα του Wolff Γεωργίας αναφέρθηκε από φιλο-βιοτεχνολογίας Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους περιοχή της Γης-Farm όπου εκτίθενται τα ζητήματα της rBGH / rBST επισήμανση:

    ΑΝΤΙΓΡΆΦΕΙ ..Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι καταναλωτές γίνονται όλο και συγχέονται με τις επιπλέον ετικέτες», δήλωσε ο Γραμματέας Αγ. Πενσυλβάνια Dennis Wolff. "Αξίζουν μια επιλογή, και το ίδιο κάνουν και τους παραγωγούς. Όμως, από την άποψη της ασφάλειας, όλο το γάλα που είναι υγιεινό γάλα. Το γάλα μας είναι ένα ασφαλές προϊόν. Η Πενσυλβάνια Υπουργείο Γεωργίας δεν είναι σε θέση να πω χρησιμοποιήσει rBST ή όχι. Το κλειδί λέξη είναι: η επιλογή θα χρησιμοποιηθεί rBST από την πρώτη ημέρα της έγκρισής του μέχρι την τελευταία ημέρα που αρμέγονται οι αγελάδες ήταν ένα σημαντικό εργαλείο διαχείρισης για βουστάσιο μου Τι είμαστε αντίθετοι είναι η αρνητική διαφήμιση ή η πώληση του φόβου Αν οι παραγωγοί είναι.... ζήτησε να παραιτηθεί από την αποτελεσματικότητα της παραγωγής, αν και η αποδοτικότητα δίχτυα τους $ 3000 ή $ 10.000 το χρόνο για βουστάσιο τους ... Αυτό είναι πολλά χρήματα. [ 47 ]
    Οι προτεινόμενες αλλαγές στην επισήμανση Προτάθηκαν από λομπίστες AFACT στο Νιου Τζέρσεϊ , Οχάιο , Ιντιάνα , Κάνσας , Γιούτα , Μιζούρι και Βερμόντ μέχρι στιγμής. [ παραπομπή που απαιτείται ]
    Τον Οκτώβριο του 2008, η Monsanto που πωλούνται αυτήν την επιχείρηση, στο σύνολό τους, να Eli Lilly στην τιμή των 300 εκατ. δολαρίων συν επιπλέον λόγους. [ 48 ]
    [ επεξεργασία ] Ρύπανση σε Anniston, Αλαμπάμα
    Το 2002, η Washington Post που μια έκθεση μπροστά στην σελίδα κληρονομιά της Monsanto των περιβαλλοντικών ζημιών σε Anniston, Αλαμπάμα που σχετίζονται με τη νόμιμη παραγωγή της πολυχλωριωμένα διφαινύλια (PCB), μια χημική ουσία που χρησιμοποιείται ως μια κοινή ηλεκτρική μόνωση, πριν από 40 χρόνια. Ενάγοντες σε μια δίκη που εκκρεμεί παρέχονται έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι το τοπικό εργοστάσιο της Monsanto απορρίπτονται εν γνώσει τόσο ο υδράργυρος και PCB -φορτωμένο αποβλήτων σε τοπικό κολπίσκους για πάνω από 40 χρόνια. [ 49 ] Σε μια ιστορία στις 27 Ιανουαρίου, οι New York Times ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του 1969 μόνο η Monsanto ντάμπινγκ είχε 45 τόνων των PCBs σε Snow Creek, ένας τροφοδότης για Choccolocco Creek η οποία παρέχει μεγάλο μέρος του πόσιμου νερού της περιοχής. Η εταιρεία επίσης θαμμένος εκατομμύρια λίρες των PCB στο ανοιχτό λάκκο χωματερές που βρίσκονται σε πλαγιές λόφων πάνω από το φυτό και τις γύρω γειτονιές. [ 50 ] Τον Αύγουστο του 2003, Solutia και η Monsanto συμφώνησε να καταβάλει ενάγοντες $ 700 εκατομμύρια για το διακανονισμό των ζημιών πάνω από 20.000 κατοίκους που σχετίζονται με PCB μόλυνση. [

    ΑΝΤΙΓΡΆΦΕΙ ..Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. σόγιας στην Αργεντινή

    Η Monsanto ισχυρίζεται μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της έχει τροποποιηθεί γενετικά σόγια ( Roundup Ready σόγια) που παράγονται και πωλούνται στην Αργεντινή , Νότια Αφρική και στις ΗΠΑ. Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι η χρήση της σόγιας αυξήθηκαν παραγωγής κατά 75% και αύξηση των αποδόσεων κατά 173% σε διάστημα πέντε ετών μέχρι το 2002, δίνοντας καλή κερδοφορία για τους αγρότες. Αυτό ήταν μια καλή είδηση ​​για τους αγρότες οι οποίοι είδαν γενετικά τροποποιημένης σόγιας ως συγκομιδή μετρητών η οποία είχε καλές προοπτικές των εξαγωγών ως ζωοτροφή για τα βοοειδή. Ως εκ τούτου, οι αγρότες της Αργεντινής επικαλέστηκε γενετικά τροποποιημένης σόγιας μόνο τα προϊόντα τους. Το 2004, υπήρχαν ερωτήσεις που έθεσε σχετικά με τα πραγματικά οφέλη, επιστήμονες υποστήριξαν ότι οι συνέπειες της αυξανόμενης RR σόγιας στην Αργεντινή περιλαμβάνεται μια μαζική έξοδο των μικρών αγροτών από την ύπαιθρο, επειδή δεν μπορούσε πλέον να ζήσουν (δεδομένου ότι δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά γενετικά τροποποιημένης σόγιας ) ή εκδιώχθηκαν από τη γη τους. [ 90 ]
    Η Monsanto υποστήριξε ότι η υποβάθμιση του εδάφους και η αυξημένη χρήση των φυτοφαρμάκων δεν οφειλόταν στη χρήση γενετικά τροποποιημένης σόγιας του. Υποστηρίζει ότι οι αγρότες πρέπει να εναλλαγή καλλιεργειών, προκειμένου να επιτρέψει το έδαφος για να ανακάμψει. Οι γεωργοί πρέπει να καλλιεργούν ΓΤ σόγια και στη συνέχεια περιστρέφεται με καλαμπόκι ή άλλες καλλιέργειες τροφίμων. Ωστόσο, λόγω της αυξανόμενης ζήτησης της σόγιας, οι αγρότες στην Αργεντινή δεν εναλλαγή καλλιεργειών και αυξήθηκε μόνο σόγια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί βλάβη στο έδαφο..

    ΑΝΤΙΓΡΆΦΕΙ ..Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ... ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ...ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΝΆΤΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έμειναν 9 μέρες μέχρι τις κρισιμότερες εκλογές της μεταπολίτευσης.
    Εδώ και 2 χρόνια η Ελλάδα ζει ένα δράμα, μπλεγμένη στο ΔΝΤ και μνημόνιο που την ενέπλεξαν με ατυχείς δηλώσεις Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου και τη βύθισε η άθλια οικονομική πολιτική Βενιζέλου που διπλασίασαν τους ανέργους, στέρεψαν την αγορά από ρευστό, επέβαλλαν φόρους αβάσταχτους για το 90% των Ελλήνων, που βλέπουν να εξανεμίζονται μισθοί, συντάξεις, αποταμιεύσεις, να κινδυνεύουν να χάσουν το βιος τους. Αποκορύφωμα της αθλιότητας είναι το χαράτσι στη πρώτη κατοικία των Ελλήνων και οι νέες φορολογικές δηλώσεις που θυμίζουν "ταινία τρόμου" για τις οικογένειες ! Θάνατοι και αρρώστιες αυξήθηκαν δραματικά, παρόλο που είμαστε σε περίοδο ΕΙΡΗΝΗΣ! Μπάχαλο η Παιδεία και η Υγεία. Καμμένη γη, γενοκτονία των Ελλήνων, από το μεταλλαγμένο χαρατσοπασοκ !
    Από την άλλη, ο λαός πλανάται από τις νεφελώδεις και αδιέξοδες ΑΡΝΗΣΕΙΣ και την ΑΠΟΛΥΤΗ, ΑΚΡΑΙΑ πολιτική του Σύριζα και των ΑΝΕΛ, που οδηγούν τη χώρα στο γκρεμό της εσωτερικής πτώχευσης, της νέας ακυβερνησίας, και ειδικά ο Σύριζα στο κοινωνικό χάος, αφού με αφοπλισμό της Αστυνομίας η βία και η εγκληματικότητα και η αυτοδικία θα πολλαπλασιαστούν.Με σύριζα πρώτο κόμμα, οι συγκρούσεις αριστεριστών και Χ.Α θα λάβουν απίστευτες διαστάσεις, ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος της φυγής της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και των καταθέσεων στο εξωτερικό. Οπότε τι θα βρει να φορολογήσει ο Σύριζα ; Θα δεσμεύσει τις καταθέσεις ; Πως θα αντιδράσει, αν όσοι δεν τον ψήφισαν καταληφθούν από πανικό, που ήδη υπάρχει ; Μήπως κάποιοι μας οδηγούν, επίτηδες, σε εμφύλιο σπαραγμό, πτώχευση, και εθνική περιπέτεια με Τουρκία;
    Η μέση λύση, ανάμεσα στα άκρα, είναι η Νέα Δημοκρατία. Αλλά δεν αρκεί να πάρει μια μικρή διαφορά από τον Σύριζα, γιατί πάλι δεν θα μπορεί να κυβερνήσει, ούτε να επαναδιαπραγματευτεί. Χρειάζεται πλέον ισχυρή πλειοψηφία για να αλλάξει οικονομική πολιτική, να σταματήσει τα φορομπηχτικά μέτρα του κ. Βενιζέλου και τα χαράτσια, να κάνει και κάποιες μεταρρυθμίσεις. Πρέπει, όμως, ο Σαμαράς, να ζητήσει τη συνεργασία όλων των κομμάτων και τη βοήθειά τους, ώστε να βρεθεί ένα ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ απέναντι στη Ε.Ε. Αν δεν έχει ισχυρή πλειοψηφία, θα υπάρχουν πάλι τα μικροκομματικά παιχνίδια του Τσίπρα και του Καμμένου που μπορεί να τινάξουν τη προσπάθεια στον αέρα. Επίσης, φάνηκε ότι και ο κ. Βενιζέλος δεν φαίνεται να μένει αμέτοχος σε αυτό το μικροκομματισμό,ενώ δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται τη κρισιμότητα της κατάστασης ο Καρατζαφέρης, Μάνος και Τζήμερος, που επιμένουν στα μικρομάγαζά τους, αντί να ενωθούν σε μια κοινή προσπάθεια, με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Έτσι, τις επόμενες μέρες, οι μετακινήσεις ψηφοφόρων προς τη μόνη, εκ των πραγμάτων, λύση, προς τη Νέα Δημοκρατία, αναμένονται να κορυφωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ .ΜΟΝΟ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ.ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΡΟΜΠΟΤ.ΑΘΕΟΥΣ ΑΘΡΗΣΚΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ .ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ 2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΑΑΑΑΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΕ 12/3 ΝΔ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΡΩΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΟΙ ΜΠΛΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ .ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΙ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΠΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ.ΤΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΟΣΟΙ ΑΣΚΗΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ .Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ Η ΜΑΙΜΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΤΟ ΑΡΓΕΙΤΙΚΟ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΙΣ
    ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ Ο ΠΕΙΝΑΛΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ .ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΜΑΡΙΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ .ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΔΗΛΟ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμε δεξιέ των σχολίων,

    άνεργε, που σε έφεραν στην εξαθλίωση και την καταστροφή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,

    μαλακισμένε, "αναλυτή" της πούτσας,

    προσκυνητή των αέργων τζακιών- Σαχλαμαρά, Μπακογιάννη, Μπουκωμένου Επανιδρυτή και λοιπόν λαμογίων,

    Υμνητή του πελατειακού κράτους, της μίζας και της καταστροφής 38 ολόκληρων χρόνων...

    ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΕ, ΓΕΛΟΙΕ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ,

    ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ...

    ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ,

    ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στην Ελλαδα των αποκοιμισμένων ζώων που επιδίδονται με σπουδή στην αντιπαραθεση φασιστων και κομμουνιστών θέτωντας γελοία επιχειρήματα ενθεν και εκείθεν, εδω και μια δεκαετια απο τα δυο κόμματα της διαπλοκής και της συνειδητης καταστροφής του τόπου έχουν ψηφιστει δεκαδες νόμοι που αφορούν την παγκοσμιοποίηση και την σκλαβιά αυτου του τόπου.
    Επειδή οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΌΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΊΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΌΤΕΡΟΣ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΧΝΑ:
    Την χωρις όρια παροτρυνση του τοτε υπουργού Αβραμόπουλου για τον εμβολιασμό εναντια στην νοσο των χοιρων Η1Ν1 και την προμηθεια εκατομμυριων εμβολιων που οι γιατροι φωναζαν μην εμβολιαζεστε!!!!
    Τον ΑΜΚΑ ενας αριθμός που μελλοντικα θα αποτελει βάση δεδομενων προσωπικων στοιχείων και έλεγχων.
    Την φοροκαρτα την λεγομενη καρτα πολιτη!!!
    Την υπογραφή του codex alimentarius από την ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2005!
    ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Σημερα μιλαμε για τα νερά ενα άλλο σκελος ελεγχου των πληθυσμων.
    Ας το δούμε συγκεντρωτικά:
    Οι πηγες ένεργειας είναι ήδη στα χερια τους
    το παγκοσμιο νομισμα ειναι ήδη έτοιμο globo
    Τα τροφιμα παγκοσμιως ελεγχονται από τα καρτελ των παγκοσμιοποιητών.
    Οι μεγαλυτερες φαρμακοβιομηχανιες είναι στα χερια τους
    Η παγκοσμια τραπεζα καθως καιη fed είναι στα χερια τους
    Οιμεγαλυτερες τραπεζες που ελεγχουν την παγκοσμια οικονομια είναι στα χερια τους
    Ο ΟΗΕ και το ΔΝΤ είναι παραμαγαζα δικα τους.
    Το ΝΑΤΟ είναι η παγκοσμια αστυνομία
    Η κοπή των νομισματων ειναι στα χερια τους.
    Αν καποιος κανει τον κοπο και ασχοληθεί έστω και λίγο εκείνο που θα δεί είναι ότι πισω από ολα τα ανωτερω ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: Μείωση του παγκοσμιου πληθυσμό μεχρι του επιπεδου των 500 εκατ!!!!!από τα 6,5 δις ας αναλογιστεί ο καθενας πως θα γίνει!!!!
    ΥΠΟΤΑΓΗ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ
    ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΛΩΣΙΜΟΥ
    ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ.
    ΧΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    Ειδικα την ιστορία έως σήμερα την εχουν διαστρεβλώσει σε τετοιο βαθμό που ο μαθητης δεν γνωριζει σχεδον τιποτε!!!
    Όσο λοιπόν θα ασχολείστε με τον γραφικα κομπλεξικό ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ και την επαναστατρια ΚΑΝΕΛΛΗ η χώρα θα κανει αλλο ενα βημα προς την οριστικη εξαφανιση της.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ!
    Σας προτρεπω πριν ψηφίσετε να δείτε προσεκτικα την πορεία και το βιογραφικό των δυο καθαρματων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για να δείτε πως και πόσο συνεπραξαν σε αυτο που λεγεται εξαφανιση και καταστροφή της χώρας, ασφαλώς όχι μονο αυτοί άλλα όλη η συμμορια από το 1974 έως σήμερα των πρασινογαλαζων εγκληματιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο φίλος Μπουτζουκας σας έδωσε μια οσο το δυνατον λεπτομερή εικονα της μεγαλυτερης ανα τον κόσμο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ που θανατωνει σταδιακά τον πληθυσμό στην γη.
    Τα κτυπήματα των χαζαρων μασόνων σιωνιστων που θελουν να λέγονται Εβραίοι ενω δεν εχουν καμμία σχεση με τους Σεφαραδιτες Εβραίους που ειναι το 80% των Εβραίων που ζουνε στο Ισραηλ(υπαρχουν σχετικα video στο δικτυο απο διαδηλώσεις των Εβραίων με συγκρούσεις με την αστνομια στην ΑΜΕΡΙΚΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ) και αυτό είναι πλέον και στον πιο αδαή γνωστό ότι οι χαζαροι χρηματοδοτούσαν τον Χιτλερ για να λειτουργούν τα κρεματόρια και τα ανθρώπινα πειραματόζωα στα χερια τρελλών τυπου Μενγκελε.(Το πουσταριό ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ αυτούς έχει πρότυπο κοινωνίας τετοιος παλιοπουστας είναι). Εβαλαν το προσωπείο του πατριωτισμού και του εθνικισμού και στην ουσια είναι φασιστικα γουρούνια και ναζιστικά σκατα πατημένα.
    Ακολουθούν το προτυπο τους τον γουρουνά χιμλερ.
    Λιγα πράγματα για να ξερετε όλοι εσείς οι πανηλιθιοι που ρίξατε ψήφο στα σκατα της Χ.Α.
    Η επιλογή της Ελλάδας από πλευράς απήχησης δεν εχει καμία σχέση με χωρες που ήδη εχουν πτωχευσει ή βρίσκονται στα πρόθυρα πχ Πολωνια Ουγγαρία Ρουμανία χώρες της Αφρικής χωρες της λατινκής αμερικης και αυτό οφείλεται σε τρεις λογους.
    Πρωτον γιατι η ΕΛΛΑΔΑ είναι μέλος του σκληρού πυρηνα στην Ευρωπη ΆΡΑ ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ χτύπημα στην καρδια της μεγαλυτερης οικονομικής δύναμης και δευτερον και σημαντικοτερον λογω της ιστοριας της που εχει παγκοσμια απήχηση σε όλους τους λαούς αφου και σημερα στα πανεπιστημια τους διδασκεται η Ελληνική γνώση και φιλοσοφία και τρίτον η γλώσσα! μια παμπλουτη γλώσσα με 80 εκατομυρια λειματα που εχει εμπλουτισει όλες τις γλώσσες του κόσμου.
    Αυτή λοιπόν η χωρα η αιώνια "σκλαβωμενη" και παντα υποχείριο των δανείων της με την πιο ευθραυστη και αδυνατη οικονομια χαριν των πολιτικών αλητων προδοτων και πουσταριών που την κυβερνησαν έγινε ο ιδανικός στόχος των παγκοσμιοποιητων για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της επικρατησης τους και της παγκοσμιας υποταγής των λαών.
    Ο Α. Χαξλευ είχε ακριβως προβλέψει αυτο που ζουμε σημερα στα 1932 λεγοντας την μεγαλυτερη αλήθεια για την επικρατηση της...." ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ".
    Οι απόγονοι και συνεχιστές του βαισχαουπτ πράγματι ύφαιναν το ιστο της αραχνης στον κόσμο τηρωντας κατα γραμμα τα πρωτοκολλα της σιων που γραφτηκαν από τους ιδιους αφου και αυτα ευρέθηκαν στην περιοχή από όπου καταγονταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!!!!! Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΔΙΑΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ.
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΦΑΛΑΚΡΟΚΟΡΑΚΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ.
    Η ΜΑΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΚΟΥΡΑΔΑΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΚΟΛΑΦΘΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ.
    ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΩΔΥΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ.
    ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΣΣΩΜΟΙ!!!ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΔΙΟΜΟΡΦΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟ "ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ" ΜΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
    ΟΤΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ. ΝΕΡΟ, ΣΠΟΡΟΙ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΑΝΘΡΑΚΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΛΙΤΗ ΦΟΡΟΚΑΡΤΕΣ ΑΜΚΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.

    ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ. ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΠΟΥ ΠΛΕΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ. ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΤΟΜΙΝΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.
    ΚΑΠΟΙΟς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΕΜΑΣ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΤΠΟΛΟΙΠΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ!!!!
    ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ...ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΕΙΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΤΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.

    ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ!!!ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΎΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΕΚΕΊΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΙΝΕΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΓΚΩΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΑΟΣΜΑ ΚΑΙ ΑΓΕΥΣΤΑ.
    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΑΡΘΡΩΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΑΛΙΣΤΕΙΤΕ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΔΞΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΎΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΜΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΠΛΟΎΤΟΥ!!!! ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ.
    ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.
    ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΑ ΜΜΕ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΑΡΘΡΩΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ "ΠΛΗΡΩΜΗΣ" ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.
    ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΦΥΣΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΛΟΙΩΤΟ ΑΙΩΝΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΤΗΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση