GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεραυνοί Βενιζέλου κατά ΣΥΡΙΖΑ για τα φάρμακα...

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα φάρμακα για τους βαρέως πάσχοντες, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος...

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα φάρμακα για τους βαρέως πάσχοντες, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για πολιτική αθλιότητα και απόπειρα εκμετάλλευσης του πόνου των καρκινοπαθών.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον πόνο των καρκινοπαθών, για να χτυπήσει σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας με τη συγκρότηση του ΕΟΠΥΥ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του κ. Βενιζέλος.
Αυτό που συμβαίνει τώρα στο χώρο της υγείας, παρατήρησε, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του αδιεξόδου στο οποίο κάποιοι θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα και τους πολίτες και τόνισε ότι το μείζον θέμα πίσω από όλα αυτά είναι η ίδια η σημασία και η εφαρμογή της δανειακής σύμβασης.
Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και έναντι εκείνων των επαγγελματικών ομάδων που όπως είπε, κινητοποιούνται εν μέσω προεκλογικής περιόδου κρατώντας ομήρους τους πολίτες.
Ολόκληρη η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου:
«Τις τελευταίες ημέρες, έχουμε γίνει μάρτυρες μιας πολιτικής αθλιότητας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον πόνο των καρκινοπαθών, για να χτυπήσει σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας με τη συγκρότηση του ΕΟΠΥΥ.
Στην προηγούμενη Βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε καμία από τις σημαντικές αλλαγές στον χώρο της υγείας. Για τη μείωση της σπατάλης, για καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες, με κόστος αντίστοιχο των άλλων ευρωπαϊκών χωρών.
Πίσω όμως από κάθε αλλαγή στο χώρο της υγείας, ξεσπάει ένας σκληρός πόλεμος συμφερόντων που θίγονται και ταλαιπωρούν τους πολίτες στην πρώτη εφαρμογή των νέων θεσμών. Έτσι είχε γίνει στις αρχές της δεκαετίας του ΄80 με το ΕΣΥ. Τώρα, με τον ΕΟΠΥΥ.
Επικοινώνησα με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, που με ενημέρωσε ότι το πρόβλημα με τη ροή των φαρμάκων των καρκινοπαθών λύθηκε οριστικά.
Σε πείσμα συγκεκριμένων ιδιωτικών συμφερόντων στο χώρο της υγείας, που προσπάθησαν να φορτώσουν το δικό τους πρόβλημα στα δημόσια νοσοκομεία και τον ΕΟΠΥΥ.
Συμβαίνει όμως τις μέρες αυτές και κάτι άλλο πρωτοφανές και απαράδεκτο.
Ενώ η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο με υπηρεσιακή κυβέρνηση, επαγγελματικές ομάδες κινητοποιούνται για τα συμφέροντά τους και κρατούν ομήρους τους πολίτες που ταλαιπωρούν, παρ’ ότι ξέρουν ότι την περίοδο αυτή με υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να δοθούν λύσεις στα προβλήματα.
Η χώρα μπορεί να βγει από την κρίση, μόνο αν υπάρχει πολιτική αλλά και κοινωνική και συνδικαλιστική ευθύνη.
Το μείζον όμως θέμα πίσω από όλα αυτά είναι η ίδια η σημασία και η εφαρμογή της δανειακής σύμβασης.
Αυτοί που οικοδομούν την πολιτική τους στη λογική της λεγόμενης «μονομερούς καταγγελίας» της δανειακής σύμβασης, κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τη σημασία που έχει να εφαρμόζονται κανονικά όλες οι θετικές όψεις της σύμβασης και κυρίως να εκταμιεύονται κανονικά οι δόσεις. Δόσεις που είναι ζωτικές για τη λειτουργία του κράτους, για την υγεία, για την παιδεία, την πληρωμή μισθών και συντάξεων.
Αυτό που γίνεται τώρα στο χώρο της υγείας είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του αδιεξόδου, στο οποίο κάποιοι θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα και τους πολίτες.
Εδώ φαίνεται η διαφορά ανάμεσα στον δημαγωγικό τυχοδιωκτισμό της λεγόμενης «μονομερούς καταγγελίας» και στην υπεύθυνη και ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική της αναθεώρησης των όρων της σύμβασης που δημιουργούν προβλήματα στους πολίτες, ενώ όμως εφαρμόζονται κανονικά όλες οι θετικές όψεις της, με την Ελλάδα σταθερά μέσα στην Ευρώπη, σταθερά μέσα στο ευρώ».

27 σχόλια

  1. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές η πτώχευση φαίνεται πλέον σχεδόν αναπόφευκτη.

    Ας τα δούμε από την αρχή.
    ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή δεν μπαίνουν σε καμία κυβέρνηση.
    Βενιζέλος και Καμμένος δηλώνουν ξανά ότι δεν θα συμμετέχουν ή ότι θέλουν κυβέρνηση οικουμενική ή εθνικής ενότητας, στην οποία, όμως, αποκλείεται να μπει ο Σύριζα, αν είναι δεύτερο κόμμα.

    Τι μένει; Ακόμα κι αν η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη ( αλλά με μικρή διαφορά από τον Σύριζα ) δεν θα μπορεί να κυβερνήσει, αν το πασοκ ή οι ΑΝΕΛ δεν δεχθούν μια μίνιμουμ συμφωνία. Πιθανόν, στο πασοκ, μετά τη βέβαιη νέα ήττα με μείωση ποσοστών, μικρή ή μεγάλη, να είναι άλλος αρχηγός, πιο σώφρων και διαλλακτικός, στη πορεία σχηματισμού κυβέρνησης επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και ανάπτυξης, μαζί με τη ΝΔ και την Δημ. Αριστερά. Αλλά κανείς δεν μπορεί πια να μιλήσει με σιγουριά, λόγω των αλλεπάλληλων επικοινωνιακών λαθών του κ. Βενιζέλου.

    Όπως φάνηκε και σήμερα, με τη μεγάλη πτώση του Χρηματιστηρίου,σε περίπτωση επικράτησης του Σύριζα είτε ως πρώτο κόμμα, είτε ως δεύτερο αλλά με μικρή διαφορά από τη ΝΔ, οδηγούμαστε σε ακυβερνησία και εσωτερική πτώχευση, μαζική φυγή ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων και κεφαλαίων στο εξωτερικό, και ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο χώρο της οικονομίας και των εθνικών θεμάτων, καθώς θα είναι βέβαιη η προσφυγή και σε τρίτες κάλπες, λόγω της αδιαλλαξίας του Σύριζα και Καμμένου σε κατάργηση του μνημονίου, και στην εκτός τόπου και χρόνου πολιτική Βενιζέλου.
    Για όσους ξέρουν και λίγη ιστορία, το Κράχ του Χρηματιστηρίου της Ν.Υ έφερε 13εκ ανέργους στην Αμερική. Η πιθανη κατάρρευση τραπεζών στις 18 Ιουνίου, λόγω πανικού, ακυβερνησίας, έλλειψης εμπιστοσύνης στο κρατικισμό του Σύριζα, θα σημάνει και το τέλος των επιχορηγήσεων και ΕΣΠΑ για την Ελλάδα!
    Οι ακραίες, αδιάλλακτες τοποθετήσεις των Βενιζέλου και Καμμένου, σε συνδυασμό με τη άτεγκτη στάση του Σύριζα, οδηγούν μια πολύ μεγάλη μάζα ψηφοφόρων προς τη ΝΔ. Θα είναι αρκετή για να αποφευχθεί η εσωτερική πτώχευση ; Θα το δούμε το βράδυ της Κυριακής εκείνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.
    ΑΡΑ, Η ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΟΠΠΥ ΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
    ΟΣΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ,ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΟΤΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΟΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΠΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ !
    ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΥΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΩΝ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ>
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ 7-8%.

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ......ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΙ'ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΠΟΙΟΣ; Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΤΟΣ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΚΤΗΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο 7.42 ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΑΥΤΟΥ ΜΕΣΑ, ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ καλε ο συριζα θα μας παρει τα κλεμμενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχ καλε ο συριζα θα μας παρει τα στημενα προτζεκτακια,τις αναθεσεις,τις μελετες του κωλου..
    αχ αχ αχ κακο συριζα..

    11 οικονομολόγοι προειδοποιούν για τον κίνδυνο εξόδου από το ευρώ..
    με αρθρο στην καθημερινη βεβαια..

    απο τους 17 οικονομολογους και τον χαζονομπελιστα μεινανε οι 11..

    στο τελος του 2011 θα βγουμε στις αγορες..
    το μεσοπροθεσμο θα σωσει την ελλαδα..

    οι ιδιοι 11 λεγανε τις ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ το 2001 για το ευρω και την ελλαδα στο σκληρο πυρηνα της ευρωπης..
    απεκρυψαν και αποκρυπτουν οτι το συνολο των οικονομολογων εκφραστηκε αρνητικα για το ευρω..
    αυτο λεγεται επιστημονικη αμεροληψια..
    για τους ολυμπιακους κουβεντα,τοτε και τωρα..
    οταν πληρωνουν οι τραπεζες,οι 11 οικονομολογοι βλεπουν γαιδαρους να πετανε..
    τρεμουν βεβαια μερικοι και στην προοπτικη ο ΣΥΡΙΖΑ να γινει κυβερνηση
    και να δημοσιευσει απο που πληρωνονται..

    καθε ελληνας ας διαβασει αυτο το αρθρο των new york times..
    δειχνει πως μας κατεστρεψαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,τα συγγενη τους ευρωπαικα κομματα,και οι ανεπαρκεις ψευτες καθηγητακια σαν τους 11 της καθημερινης..

    εικοσι χρονια πριν..
    σχεδον καθε οικονομολογος καταλαβαινε οτι το ευρω ηταν μοιραιο λαθος..
    οι ευρωπαιοι ηγετες τους αγνοησαν..
    καλεσαν οικονομολογους για να τους ακουσουν,
    αλλα δεν ξανακαλεσαν οσους διαφωνουσαν..
    στο τελος εμειναν μονο οσοι υποστηριζαν το ευρω..

    Some two decades ago..
    virtually every economist on this side of the Atlantic —
    and most of those on the other —
    figured out that the euro would be fatally flawed.
    Europe’s leaders didn’t much care what they thought.
    “The European Commission did invite economists to present their views.
    It was a Darwinian process,” said Paul De Grauwe, professor of European political economy at the London School of Economics.
    “I was invited, but when I expressed my doubts I wasn’t invited anymore.
    In the end only the enthusiasts were left.”

    https://www.nytimes.com/2012/05/16/business/economy/leaving-the-euro-may-be-better-than-the-alternative.html?_r=1&pagewanted=all

    https://www.youtube.com/watch?v=qOgHLUxCpI4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ

    ΕΝΩΣΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ
    ΑΨΥΧΟΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΣΚΕΤΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ
    ΤΟΥΡΚΟΓΛΕ ΔΙΚΑΛΑΒΕ ΧΑΡΑΤΣΑ . ΕΡΧΕΤΕ ΟΜΩΣ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΠΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΟΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ. ΑΘΛΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚΙΑ.
    ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ

    Τέλος στη σιωπή για την υπόθεση των οφειλομένων από τον κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο και την εταιρεία «Αλουμίνιον της Ελλάδος» προς τη ΔΕΗ, έβαλε με νεώτερη παρέμβασή του ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας. Η παρέμβαση αυτή παίρνει ιδιαίτερη σημασία αφού συζητείται ταυτοχρόνως με τον κώδωνα κινδύνου της ΡΑΕ περί πιθανής πτώχευσης της ΔΕΗ!

    Ο κ. Αλέξης Τσίπρας κλήθηκε να απαντήσει για τη στάση που τηρούν ορισμένοι όμιλοι όπως αυτός του κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου, ο οποίος αφ' ενός έχει τεράστια χρέη προς μια ΔΕΚΟ όπως η ΔΕΗ ενώ αφ' ετέρου φέρεται να εξασφαλίζει με ευκολία νέες δουλειές και να αναλαμβάνει χορηγίες συνεδρίων για την «πράσινη ανάπτυξη» που τυγχάνει να διοργανώνει ο αδελφός του τέως πρωθυπουργού, ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου.

    Χωρίς περιστροφές, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Ο κύριος Μυτιληναίος, διαθέτει μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Ξέρετε πως το παράγει; Με... πετρέλαιο! Και ως γνωστόν, το πετρέλαιο είναι μαύρο. Δεν είναι «πράσινο».

    Κατά τ' άλλα, μία από τις πρώτες ενέργειες του κυρίου Παπακωνσταντίνου, του «για αποτυχημένος μια χαρά σε βλέπω στην θέση σου», ξέρετε ποια ήταν; Ήταν να κατατάξει την μονάδα αυτή στις «πράσινες» πηγές ενέργειας και ο Έλληνας φορολογούμενος να πληρώνει ...Μυτιληνόσημο! Να πληρώνει δηλαδή την μονάδα αυτή ως ανανεώσιμη πηγή παραγωγής ρεύματος.

    Επίσης γνωρίζω ότι ο κύριος Παπακωνσταντίνου, με το που ανέλαβε το «πράσινο» υπουργείο, υπέγραψε μία περιβαλλοντική μελέτη, την οποία η προκάτοχος του ηρνείτο επίμονα να εγκρίνει. Βεβαίως αυτή η επιμονή δεν της βγήκε σε κακό αφού σήμερα βρίσκεται ως πρέσβειρα στον ΟΟΣΑ, διαμένοντας σε μία πολυτελή κατοικία και με μισθό που υπερβαίνει τα 300 χιλ. ευρώ τον χρόνο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΝΑ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΥΡΙΖΕ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΑ ΦΤΙΑΧΝΙΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ.... ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΚΤΗΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχουν κατουρηθει πανω τους απο το φοβο.

    Εχουν χεσθει στην κυριολεξια...

    "αλητες ρουφιανοι δημοσιοκαφροι" κομματα αποκομματα αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια,πουστηδες του συριζα (των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων)... και λοιπα σκυλια..

    Αιτια??

    Η ανοδος της Χρυσης Αυγης!!!
    Τρεμουν αμα ερθει ΠΡΩΤΗ και σχηματισει αυτοδυναμη κυβερνηση..
    Τρεμουν την κρεμαλα οι αλητες...

    Και εχουν αμολησει λυτους και δεμενους και βριζουν συκοφαντουν ,οτι πουστια θελεις σκαρφιζονται οι μπασταρδοι για να τους εξαφανισουν...

    Σημερα ειδα σε καποια φαση εκεινο το τραγί "μανεση" στο "αλφα μπουρδελο" να διαβαζει κατι δακρυφερτα γραμματα "φτωχων μεταναστων"..

    Τωρα το απογευμα η Χρυση Αυγη δεν υπηρξε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ τηλεπαραθυρο..

    Λοιπον ..Εξαγριωθηκα .

    Χρυση Αυγη δαγκωτο πουστηδες

    Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η δαγκωτο..

    Πουστηδες γαμω τη φυλη σας...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ANTE KAI ΓΑΜΗΣΟΥ ΝΕΚΡΟΘΆΦΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...ΘΑΝΑΤΟΣ..ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΛΑΚΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σόιμπλε: Για όλα φταίει η Ελλάδα..

    Η Ισπανία τα κάνει όλα σωστά αλλά φταίει η Ελλάδα που δεν τα καταφέρνει είπε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε ένα νέο επεισόδιο ανθελληνικού παραληρήματος!

    Θα μπορούσε να πει ότι η Ελλάδα φταίει για το τσουνάμι στην Ιαπωνία ή για το σεισμό στην Ιταλία ή ακόμη και για την αποτυχία της Μπάγερν Μονάχου να κερδίσει τον τελικό του Champions League. Δεν το έκανε... ακόμα!

    Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δε συμπαθεί την Ελλάδα, μάλλον. Και δεν το κρύβει.

    Πως αλλιώς δηλαδή να εξηγήσει κανείς τη δήλωση του στην εφημερίδα Handelsblatt πως για τα... δεινά της Ισπανίας, η οποία τα κάνει όλα τέλεια, φταίει η Ελλάδα!

    Μην τρίβετε τα μάτια σας! Επί λέξη σύμφωνα με το Reuters είπε: «Η Ισπανία θα κάνει όλα καλά με τα μεταρρυθμιστικά μέτρα αλλά υποφέρει εξαιτίας των συνεπειών της μετάδοσης της ελληνικής κρίσης. Οι Ισπανοί τα κάνουν όλα σωστά και παρόλα αυτά δέχονται πιέσεις από τις αγορές».

    Για αυτό θέλω να πηδήξω εφέτος 99 Γερμανίδες τουρίστριες να της αφήσω έγκυες να κατακτήσω την ΓΕΡΜΆΝΙΑ ..Θα έλθουν όμως!!!!η θα πέσει κρίση και στο γα@@@@σι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. AN, ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,
    ΞΕΚΑΘΑΡΑ,
    ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΤΟ PLAN B ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΕΙΔΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΟΥΤΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ( ΧΩΡΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤ0 1 ΠΡΟΣ 10 ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ). ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ, ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ,ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ;

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ, ΟΠΟΤΕ "ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ" : ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΒΕΒΑΙΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΟΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ Ή ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ( ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ) ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΜΕ 40%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μπου χα χα τωρα, φοβηθηκαμεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι είναι τελικά το ευρώ;

    Ένα καπιταλιστικό εργαλείο του μονοπώλιο ,δ.λ από αυτά που μάχονται οι φιλελεύθεροι, κάτι σαν στα ΚΡΑΤΙΚΑ μονοπώλια ..

    Είναι όμως έτσι; Τα ιμπεριαλιστικά καθεστώτα προωθούν μια εξουσία ΚΑΡΤΕΛ η οποία έρχεται σε απόλυτη συμφωνία σε αυτά που λένε οι Κράτιστες ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ στην ουσία δ.λ συμφωνούν 100%..

    Απλός ο καπιταλισμός ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ πιστά τις νέες τεχνολογίες για της βιομηχανίες τους ,ενώ ο παλαίω κομμουνισμός παρέμενε και παραμένει στάσιμος.

    Το είδαμε σε πολλές χώρες του παλαίω κομουνισμού ,το είδαμε χώρα μας σε όλο του το μεγαλείο, ένα κράτος κολλημένο, διεφθαρμένο, κομματικό, αυτό έδωσε το δικαίωμα στο Ιμπεριαλιστικό κατεστημένο να διαφθείρει , πολιτικούς , τοπικούς άρχοντες, πολίτες, ώστε τα Καρτέλ να κάνουν πάρτι σε βάρος του ΛΑΟΥ που κάποιο μέρος του ήταν βολεμένο και διεφθαρμένο..

    Αν τα πολιτικά κόμματα εξουσίας είχαν μέσα τους αξίες θα είχαν κάνει τα ΒΑΣΙΚΆ..

    Δεν τους φταίει ο ΛΑΟΣ φταίνε τα κόμματα και οι πολιτικοί τους.. Τους κατηγορώ ευθέως, ότι δεν έλεγχαν, δεν μόρφωναν τον Λαό, δεν εκσυγχρόνιζαν της Βιομηχανίες μας, δεν αξιολογούσαν ανθρώπους με αξίες και γνώσεις σε θέσεις κλειδιά του κρατικού μηχανισμού, αλλά βόλευαν κομματικά στελέχη τους αποτυχημένους να εκλέγουν βουλευτές η δήμαρχους η περιφερειάρχες ανθρώπους που πουλούσαν την ψυχή τους στο διάβολο για μια καρέκλα, αυτό λέγετε
    Εξουσίολαγνείας με όποια υποταγή ..

    Οι πολιτικοί εξουσία ένα σκοπώ είχαν να βολέψουν ΕΑΥΤΟΥΣ , τους φίλους και τους συγγενείς τους ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..

    Σήμερα μας μιλάνε για την Ε.Ε. Αλήθεια για πια Ευρώπη, πιο ευρώ ενδιαφέρετε σήμερα το Κεφάλαιο;
    Όταν οι μονοπωλιακές βιομηχανίες μεγάλων εταιριών –ΧΟΡΩΝ- τρέχουν σε φορολογικούς και εργασιακούς παραδείσους σε όλη την υφήλιο με κυβέρνησης ξεπουλημένες;

    Αναρωτήθηκε κανείς σας γιατί δεν γίνονται επένδυσης σήμερα σε όλη την όλη ΕΥΡΩΠΗ;

    Σήμερα υπάρχει το εξής παράξενο φαινόμενο , Ιταλία χωρίς επενδύσεις , Ισπανία χωρίς επενδύσεις, Πορτογαλία χωρίς επενδύσεις, Ελλάδα χωρίς επενδύσεις και αυτό το φαινόμενο εξαπλώνεται παντού σε όλη την Ευρώπη σαν πανούκλα...

    Ούτε η ίδια η Γερμανία με της βιομηχανικές εταιρείες δεν επενδύει εντός στην Ευρωπαϊκή Ένωσης, πάει αγορές παραγωγής που έχουν όρους δουλείας , Ασία, Σιγκαπούρη, Κίνα, Πακιστάν, κ.τ.λ γιατί όλα αυτά; για την ανταγωνιστικότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι κοινό πια μυστικό σήμερα σε όλους τους οικονομικούς κύκλους ότι είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει { Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ} θέλετε σε δυο, σε τρεις μήνες ,άντε σε ένα χρόνο θα το καταλάβουν όλοι αυτοί που έχουν σήμερα έχουν ως ΘΕΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..

    Δεν είδα πουθενά από κανένα κόμμα που διεκδικεί εξουσία την μαγική λέξη Οφ σορ. Η υπεράκτια εταιρία (Off Shore) είναι το νομικό εύρημα παγκόσμιας εφαρμογής, που παρέχει τη νομότυπη ευχέρεια στον ιδιοκτήτη της, να κρύβει πίσω της περιουσία οιασδήποτε προέλευσης και είδους.

    Είναι αποδεκτή από όλα τα κράτη του κόσμου, χρησιμοποιείται και από κυβερνήσεις και από όλους ιδιώτες!!!!!

    Ο Πειραιάς (και όχι μόνον) με τους δικηγορικούς ΄οίκους΄ που καλύπτουν τη ναυτιλιακή κοινότητα, είναι κέντρο τέτοιων δραστηριοτήτων, αφού κάθε πλοίο καλύπτεται από μία το λιγότερο off shore.

    Η OFF SHORE εταιρία είναι η ανίκητη, απόρθητη κρυψώνα, η ερωμένη κάθε μεγαλοεπιχειρηματία, αλλά και κάθε απατεώνα, κ.ο.κ. είναι παγκόσμιος θεσμός απαραίτητος στους σεβόμενους τη μεγάλη τους περιουσία, τις άμετρες φιλοδοξίες, την ελαστικότητα στις επιχειρηματικές διαδικασίες, στους επιθυμούντες να κρυφτούν από την εφορία, από τους διεκδικητές των περιουσιών που αποκτήθηκαν με νομότυπο ή παράνομο, αλλά σχεδόν πάντα με ανήθικο τρόπο

    Ας τελειώνουμε λοιπόν με αυτό το καλαμπούρι…
    ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΌ ΝΌΜΙΣΜΑ δεν υπάρχει ούτε ανάπτυξη ούτε εθνική πολιτική.. Πόσοι Έλληνες εφοπλιστές έχουν ελληνική σημαία στα πλοία τους; Αλλά είναι γεμάτα με πληρώματα αλλοδαπούς;

    Αν δεν γίνει αυτό το απλό σαφές από όλους μας , τότε πάμε μαθηματικά σε ΚΑΤΟΧΙΚΟ νόμισμα ακόμα και μέσα στο ευρω και αυτό το κατοχικό νόμισμα δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ που ξέρατε παλιά κάποιοι ως εθνικό μας νόμισμα.. ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΡΑΧΜΗ , Η ΓΚΕΟΥΡΟ και όποιος πολιτικός δεχτεί ΤΕΤΟΙΟ σχέδιο συγγνώμη αλλά θα θέλει δυο φορές κρέμασμα .


    Τι ήταν η τότε δραχμή μας παλιά .. ένα νόμισμα που είχε ως δυναμική την παραγωγή μας, αυτό πρέπει να ξανακερδίσομε για να σώσουμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας .. τότε όλοι οι ξένοι έπαιρναν της δραχμές μας γιατί ήξεραν ότι θα την πήγαιναν στης τράπεζα τους και θα την αντάλλασσαν με το νόμισμα τους.

    Κάποιος άλλος θα έδινε το νόμισμα του και έπαιρνε την δραχμή μας και η θα ερχόταν στην Ελλάδα ως τουρίστας η για να αγοράσει παραγωγή, γεωργικά προϊόντα λάδι, πατάτες, οπωροκηπευτικά, η και της εργασιακές υπηρεσίες μας κ.ο.κ .. άρα είχαμε μια δραχμή παραγωγής και όχι ΚΑΤΟΧΙΚΗ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι έκανε όμως ο κ. Σημίτης και οι τραπεζίτες; μας έβαλαν στο ευρω τάχα για να σωθούμε..

    Πως όμως ; αφού μελέτησαν καλά την ψυχολογία του Έλληνα, είπαν οι ξένοι θα παρουσιάσουμε το ευρω στους Έλληνες ως μια μεγάλη ευκαιρία και αν χρειαστεί θα τους το δώσουμε και τζάμπα ακόμα , πως θα τους το δώσουμε τζάμπα ΕΥΚΟΛΑ!!!

    Με Α ! κοινοτικό πρόγραμμα στηρίξεις

    Β ! κοινοτικό πρόγραμμα στηρίξεις με

    Γ! κοινοτικό πρόγραμμα στηρίξεις κ.ο.κ τα οποία είχαν πολύ αέρα , π.χ για παιδεία ,που δεν έγινε ποτέ, για επιχειρηματικότητα που δεν έγινε ποτέ, απλώς έγιναν παρά πολλές καφετερίες.. με λίγα λόγια έδιναν παντού επιδότησης αέρα, είχε ο κτηνοτρόφος 100 γίδια του έλεγαν γράψε 10.000 χιλιάδες γίδια να πάρεις την πριμοδοτήσει , το ίδιο έκαναν και με στρεμματικά , με το λαδί με την σταφίδα ΜΕ ΟΛΑ.....

    Εστί έκαναν τον Έλληνας ναρκομανής στης επιδοτήσεις , ζούσε από της επιδοτήσεις ,ΝΟΜΙΖΑΝ οι έξυπνοι Έλληνες ότι πιάσαμε κορόιδα του κουτόφραγκους ,έτσι άρχισαν να καταστρέφουν οι ίδιοι την παραγωγή τους …
    ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποίοι υπέγραφαν για αυτά τα κονδύλια σε μαϊμού επιδοτήσεις, από πια υπουργεία περνούσαν; Ποιοι ΘΑ πρέπει να πάνε φυλακή για κλοπή ; να δεσμευτούν τα περιουσιακά στοιχεία τους για παράβαση καθήκοντος;
    Που είναι τα χρήματα; δις ευρώ που ήλθαν και έφυγαν ΠΩΣ; ΓΙΑ ΠΟΥ;

    Σήμερα βέβαια όλα αυτά τα χρήματα τα χρωστά ο Ελληνικός ΛΑΟΣ, οι πολιτικοί απλός να έχουν την πολική ευθύνη με τον νόμο έκτρωμα περί εύθηνης υπουργών για τα κλεμμένα και μάλιστα καλά κριμένα ούτε λόγος !!!

    Οι δανειστές μας όμως αυτό ήθελαν να μην παράγουμε ΤΙΠΟΤΑ ,ώστε ότι θέλαμε να τα εισάγουμε ΟΛΑ από αυτούς …
    Εστί μας πέρασαν πολλά κακά , έτσι την πατήσανε πολλοί Έλληνες έχοντας και το κακό χούι κάναμε επίδειξη οικονομικής δύναμης και ξενομανίας{ π.χ ξέρεις αυτό το παντελόνι είναι του χχχ ξένου μόδιστρου κάνει 600 ευρω} έτσι κλείσανε όλα τα εργοστάσια παραγωγή μας .. το ίδιο έγινε ΠΑΝΤΟΥ στα αγροτικά μας προϊόντα Κ.Ο.Κ …. Μαζί με όλα αυτά μας έφεραν και τους υπέρ εργολάβους , φτάσαμε να θέλουμε να αλλάξουμε μια λάμπα και φωνάζουμε τον ηλεκτρολόγο !!! ..

    ΟΧΙ… Ήλθε η ώρα να σπάσομε αυτό το άτιμο σύστημα να μπούμε στην παραγωγή , να μην περιμένομε τους ξένους να έλθουν να μας σώσουν επενδύοντας με ΧΑΡΤΙ- χαρτονομίσματα- η επένδυση μας θα πρέπει να αρχίσει να παράγετε από εμάς για εμάς ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ…

    Δεν φτάνει απλός να τους σκίσουμε τα μνημόνια πρέπει να είμαστε έτοιμοι όλοι να μπούμε στην παραγωγή ΜΑΣ.

    Σήμερα αυτοί που διέλυσαν την χώρα θέλουν να διορθωνόσουν τα δημοσιονομικά της χώρας μας ΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ...

    Όπως το γράφω με ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΣΕ ΑΜΕΑ, ΣΕ ΓΕΡΟΝΤΕΣ, ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΥΣ, ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΆ ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ
    ΠΑΡΆΓΟΥΝ,… Έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να πεθάνουν, μόνο όποιος είναι χαζός είναι η βλάκας δεν το βλέπει ...

    Δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η προσπάθεια να σωθούν οι τράπεζες με περισσότερα χρήματα, είναι σαν να προσπαθήσεις να σκοτώσεις ένα βρικόλακα δίνοντας του... αίμα!
    Καταλήγουμε να ζητάει και άλλο.
    Όχι άλλο αίμα στους βρικόλακες!

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. χοντρε, κακο ψοφο να εχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΣΥΖΥΓΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ: ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

    Η χειρότερη μορφή πολιτικού θράσους. Σε επίπεδα που ξεπερνούν τις ανθρώπινες αντοχές. Ο πολιτικός που διέλυσε το ΕΣΥ σε λιγότερο από 2 χρόνια τώρα κατηγορεί τους γιατρούς του ΕΣΥ που δουλεύουν μέρα νύχτα με 1300 ευρώ και οι νοσηλευτές για 500 και 600 ευρώ. Με απλήρωτες εφημερίες, Σαββατοκύριακα, νυχτερινά, επιδόματα. Τα έβαλε με τους γιατρούς και θα τον θάψουν. Αυτό είναι το πολιτικό του τέλος.

    Πέραν αυτών όμως αυτό το πράσινο θρασύ κομματικό τυπάκι, προφανώς έχει ξεχάσει τα δικά του ατοπήματα. Να του θυμήσουμε ένα από αυτα. Τον καιρό που εξύβριζε χυδαία τους δημοσίους υπάλληλους συλλήβδην ως τεμπέληδες, διόριζε τη γυναικούλα του στο δημόσιο! Ναι, στο δημόσιο.

    Η κυρία λέγεται Πηνελόπη Παπαιωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

    Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, "διορίστηκε" στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση.

    Όλα τα παραπάνω θα είχαν την αξία ενός ακόμα "νόμιμου" ρουσφετιού εαν η κυρία Παπαιωάννου δεν ήταν η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Ιδού και το ΦΕΚ ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ 1782 ΣΤΗΣ..12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 για να υπάρχουν παρερμηνείες.



    Η κυρία Παπαιωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α πήρε εφ άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή συνταξη για τα γηρατειά. Είναι η γνωστή συνταγή Καρχιμάκη περί "μεταφοράς" των απολυμένων της Ο.Α στο δημόσιο. Νόμιμο, θα πείτε. Ηθικόν; Αλλά τι λέμε τώρα.

    Το θέμα θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ.

    Και να φανταστούμε ότι ο μέγας πολιτικός υποκριτής Λοβέρδος, έβριζε συλλήβδην όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο ως τεμπέληδες. "1 εκ δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν 9 εκ έλληνες". Ειναι και η γυναικούλα σας μέσα κύριε Αντρέα;" Ντροπή σας και ντροπή μας που σας ανεχόμαστε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιατί είναι χαζοί όλοι οι ΔΕΞΙΟΊ: ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΡΑ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΣΤΑΙ

    Ο Άδωνις ,ο Πλευρης πατήρ και υιός ,η Ντόρα, ο ΦΥΡΕΡ , Σαμαράς, οι οπαδοί τους ο, ο, ο ,ο,ο ,ο η,η,η,η ..

    Θέλουν διακαώς την παγκοσμιοποίηση υποστηρίζουν την ελεύθερη οικονομική αγορά των ΚΑΡΤΕΛ μέχρι θανάτου .. Ένταξη δικαίωμα τους και δε θα τους χαλάσω εγώ την μανέστρα ...

    Όμως Τι είν΄ η πατρίδα μας; Αφού αυτοί πιστεύουν στις αξίες του πολυπολιτισμού αυτό είναι η παγκοσμιοποίηση, με πιο δικαίωμα δίνουν έμφαση στην αξία του έθνους και της Ορθοδοξίας ως απαραίτητα στοιχεία για να διατηρήσουμε την ταυτότητα μας; σε ένα ρευστό,παγκοσμιοποιημένο κόσμο ΕΕΕ; εθνικιστές, φασίστες, από τη μια μεριά, ανθέλληνες, πράκτορες των ξένων δυνάμεων, από την άλλη ΑΥΤΆ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΆΞΙ ΤΟΥΣ...

    Κι όμως αυτοί οι εκπρόσωποι ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ , όσο και αν με μια πρώτη ματιά, φαίνονται τόσο διαφορετικοί στην πραγματικότητα, χωρίς να το συνειδητοποιούν , είναι και τόσο όμοιοι ταυτόχρονα!!!.

    Από το ψευτοδίλημμα ανθελληνισμός ή πατριωτισμός Όταν θέλεις ΕΥΡΩ Η ΘΆΝΑΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΓΩΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ Άδωνις Κ.Λ. ΔΕΞΙΟΊ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ θα πρέπει να ξέρουν ότι αφού προσκυνήσουνε τα ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΊΟΥ και θέλετε επένδυσης που μπορεί να έλθουν απο Άραβες, Καταριανους, Τούρκους θανατικους Μωαμεθανούς-, Κινέζους, Ινδους τι θα τους πείτε αααααα εδώ θα γίνεται ορθόδοξοι .. ΜΠΑ!!! ΓΙΑΤΙ; όταν αυτοί θα είναι οι οικονομικοί αιμοδότες της σωτηρίας της ΕΛΛΑΔΟΣ και θα ελέγχουν τους όρους του παιχνιδιού; Ποιοι είστε εσείς βρε ΔΟΥΛΟΙ που θα πάτε κόντρα στις δικιές τους αξίες, είτε αυτές έχουν
    προοδευτικό, είτε συντηρητικό μανδύα..

    Μην βγαίνετε λοιπών στην TV και μιλάτε για πατρίδα , θρησκεία οικογένεια ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΞΈΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΆΣΩ..

    Μόνο η εθνική κυριαρχία, κατ’ αρχήν, εξασφαλίζει σε μια χώρα το δικαίωμα να αρνείται οποιαδήποτε παρέμβαση που θέτει σε κίνδυνο την ύπαρξη της, καθώς και το δικαίωμα να διαλέγει τον τρόπο της διακυβέρνησης που της ταιριάζει.. Άρα όλες αυτές οι αρχές περί πολιτικής και εθνικής ισχύος δεν είναι παρά κούφια λόγια, όταν δεν συνοδεύονται από οικονομική ανεξαρτησία..

    ΕΊΣΤΕ ΥΠΌ ΚΑΤΟΧΉ ΚΑΙ ΝΕΝΕΚΟΙ..

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κατά καιρούς προσπάθησαν να κυριαρχήσουν στον κόσμο.

    Όπως ο Χίτλερ, ο εκπρόσωπος των μεγάλων γερμανικών μονοπωλίων, που προσπάθησε να επιβάλει την ιδέα της ανωτερότητας μιας φυλής στον κόσμο, με έναν πόλεμο που στοίχισε τη ζωή 40 εκατομμυρίων ανθρώπινων υπάρξεων.

    Η σημασία των μεγάλων μονοπωλίων είναι τεραστία. Σε σημείο που να εξουδετερώνει την πολιτική ισχύ σε πολλές από τις δημοκρατίες..

    Αν δεν συνέβαινε αυτό, ορισμένες δυνάμεις δεν θα αισθάνονταν την υποχρέωση να αποκαλούν τις αποικίες τους ελευθέρα συνεταιρικά Κράτη προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να καμουφλάρουν την αποικιοποιηση με άλλους όρους.

    Το εσωτερικό καθεστώς του κάθε λαού που του επιτρέπει να εξασκεί την εξουσία του περισσότερο ή λιγότερο απόλυτα, είναι ένα θέμα που πρέπει να ρυθμίζεται απ’ αυτόν τον ίδιο το λαό.

    Μόνο η εθνική κυριαρχία, κατ’ αρχήν, εξασφαλίζει σε μια χώρα το δικαίωμα να αρνείται οποιαδήποτε επέμβαση που θέτει σε κίνδυνο την ύπαρξη της, καθώς και το δικαίωμα να διαλέγει τον τρόπο της διακυβέρνησης που της ταιριάζει καλύτερα.

    Αυτό εξαρτάται από τη θέληση της και ο λαός της είναι ο μόνος που μπορεί ν’ αποφασίσει αν μια κυβέρνηση πρέπει ή όχι να αλλάξει.

    Άρα όλες αυτές οι αρχές περί πολιτικής και εθνικής ισχύος δεν είναι παρά κούφια λόγια, όταν δεν συνοδεύονται από οικονομική ανεξαρτησία.

    Η πολιτική κυριαρχία και οικονομική ανεξαρτησία συμβαδίζουν.

    Μια χώρα που δεν έχει δική της οικονομία και στην οποία εισβάλλουν ξένα κεφαλαία δεν μπορεί να ξεφύγει από την κηδεμονία της χώρας απ’ όπου εξαρτάται.

    Και επί πλέον δεν μπορεί να επιβάλει τη θέληση της, αν βρεθεί σε αντίθεση με τα συμφέροντα της
    χώρας που την εξουσιάζει οικονομικά

    Ερνέστο Τσε Γκεβάρα:

    Ένας επαναστάτης ενάντια στην Σοβιετική πολιτική οικονομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΧΟΝΤΡΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ.

    ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ηξερα ότι τα παχυδερμα είναι αναίσθητα αλλα πίστευα οτι μεσα στο κεφαλι τους λειτουργεί και λιγο ο εγκεφαλος και δεν κανει μονο βιολογικές λειτουργίες.

    Δυστυχως διαψευστηκα ο παχυδερμισμός έχει καλύψει και τα μυαλα τους και το μονο που κανουν είναι ότι είτε μιλανε είτε κλανουν το ιδιο είναι, μια βαθμιδα πανω απο τα ζωα μια τριχα.

    τα τελευταια 2,5 χρόνια η Ελλαδα έζησε το μεφεθος της γελοιοτητας της ηλιθιοτητας των ανικανων φτιασακηδων και ταχα δηθεν πολιτικών του κώλου των βλαμμένων πουλημενων και μαστουρωμένων πολιτικών που δυστυχως ο λαος εμπιστευθηκε σε αυτα τα γουρούνια την διακυβερνηση του.

    Εκείνο που πραγματικά πρεπει να γίνει στις εκλογές είναι ο λαός να εξαφανίσει μια για παντα αυτη την στανη αυτο το κακοφημο μπουρδέλο της Ιπποκρατους μαζι με τα ζωα τους πουστηδες και τις πουτανες που περιέχει και καποια γουρούνια να τα στείλει στο σφαγείο μια για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Συνάντηση στο Ζάππειο

    Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει στους πρεσβευτές της G20 ο Αλέξης Τσίπρας

    Αθήνα

    Τα βασικά σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει στους πρεσβευτές της G20 στις ο Αλέξης Τσίπρας.

    Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Ζάππειο Μέγαρο, μετά από πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ.

    Σύμφωνα με την ηγεσία του κόμματος, η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα πρώτο βήμα διαλόγου με όλες τις χώρες.

    Εκτός των πρεσβευτών της G20 έχει κληθεί και ο πρέσβης της Κύπρου.

    Στις 20:00 ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στην Ελευσίνα, στον πεζόδρομο στην παραλία, Νικολαΐδου και Χαριλάου.

    ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ,

    Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ,

    Η ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!

    ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ!!

    ΜΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΚΟΡΜΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ 35% !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βγήκε πάλι ο μπουχέσας να μιλήσει αντί να κρυφτεί και να συλλογιστεί το επίτευγμά του, που έφερε το ιστορικό ΠΑΣΟΚ στο 13% και τώρα αναμένεται να φθάσει στο 10%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση