GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ...

Γράφει ο Θαλαμοφύλακας. Δεν είναι δικιά μου δουλειά να κρίνω τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου να χαίρεται τ...

Γράφει ο Θαλαμοφύλακας.
Δεν είναι δικιά μου δουλειά να κρίνω τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου να χαίρεται τη σεξουαλική του ζωή με τη συμμετοχή ενός ή περισσοτέρων ενηλίκων  παρτενέρ, του ίδιου ή διαφορετικού φύλου, που επίσης χαίρονται την σεξουαλική επαφή μαζι του.
Γνωριζω ομοφυλόφιλους οι οποίοι είναι εξαιρετικοί άνθρωποι  και δεν έχω κανένα πρόβλημα να ……….
συναναστραφώ μαζί τους ούτε τους θεωρώ κατώτερους ή διαφορετικούς.
Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι αποδέχομαι όλες τις ανοησίες των σύγχρονων «προοδευτικών» ψυχολόγων, οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους διατυμπανίζουν ότι η ομοφυλοφιλία δήθεν είναι φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά. Αντίθετα, θεωρώ φυσιολογική την ετεροφυλόφιλη σεξουαλική συμπεριφορά κυρίως με βάση τη διαπίστωση ότι αυτή η σεξουαλική συμπεριφορά συντελεί στην αναπαραγωγή, την εξέλιξη και τη διαιώνιση των ειδών και της ζωής που είναι το κυριότερο μέλημα της φύσης.
Σε όλα τα είδη στη φύση, τόσο η συμπεριφορά όσο και τα κληρονομικά χαρακτηριστικά διαμορφώνονται με την πάροδο των γενεών, εξελικτικά, με μοναδικό κριτήριο την επιβίωση, τη βελτίωση και τη διαιώνιση του κάθε είδους. Με βάση αυτό το κριτήριο διαμορφώνονται τα ράμφη των πουλιών, τα νύχια των αιλουροειδών, τα κέρατα των ελαφιών κ.λ.π. και με βάση αυτό το κριτήριο διαμορφώνονται οι συμπεριφορές όλων των ειδών. Αυτός είναι ο λόγος που τα είδη ζουν σε αγέλες, αυτός είναι ο λόγος που κάποια είδη ζουν και κυνηγούν μοναχικά.  Κάθε είδος αναπτύσει τα γενετήσια χαρακτηριστικά και τη συμπεριφορά που θα το διευκολύνουν να επιβιώσει με μεγαλύτερη επιτυχία. Αυτό είναι το φυσιολογικό στη φύση και μόνο η φύση μπορεί να καθορίσει τι είναι φυσιολογικό. (φυσιολογικό = σύμφωνο με τη φύση)
Η ομοφυλόφιλη συμπεριφορά, δεν βοηθά προς την κατεύθυνση αυτή και αν επικρατούσε ως κυρίαρχη σεξουαλική συμππεριφορά, το είδος που θα την υιοθετούσε καθ΄ολοκηρίαν θα εξαφανιζόταν από τη φύση σε μια και μόνο γενιά, πράγμα που δε συμβαίνει όπου επικρατεί η ετεροφυλόφιλη συμπεριφορά και αυτό είναι και το κριτηριο για να κρίνουμε αν η συμπεριφορά αυτή είναι φυσιολογική ή όχι.
Το κυριότερο αντεπιχείρημα των προοδευτικών που υποστηρίζουν τη φυσιολογικότητα της ομοφυλοφιλικης σεξουαλικης συμπεριφοράς, είναι ότι το σεξ δεν έχει να κάνει μόνο με την διαιώνιση των ειδών, αλλά και με την ευχαρίστηση την οποία αναμφισβήτητα προσφέρει. Εξετάζουν την σεξουαλικότητα μόνο από την πλευρά της απόλαυσης και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι είναι φυσιολογικό ο άνθρωπος να αναζητά την σεξουαλική απόλαυση με οποιοδήποτε τρόπο, άρα και ομοφυλοφιλικά. Ενα δεύτερο επιχείρημα είναι ότι η ομοφυλοφιλία απαντάται στη φύση σε όλα σχεδόν τα είδη.
Οσον αφορά στο πρώτο επιχείρημα, θα συμφωνήσει κάποιος ότι ακόμα και μεταξύ ετεροφυλόφιλων, η σεξουαλική επαφή έχει ελάχιστες φορές σαν σκοπό τη διαώνιση του είδους και στην συντριπτική πλειοψηφια έχει σαν σκοπό την ευχαρίστηση. Αυτό όμως το επιχείρημα από μόνο του, δεν συνεπάγεται ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια φυσιολογική σεξουαλική συμππεριφορά.  Εκτός της ομοφυλοφιλίας, υπάρχουν ένα σωρό άλλες σεξουαλικές αποκλίσεις, οι οποίες επίσης έχουν σαν σκοπό την απόλαυση. Τέτοιες συμπεριφορές είναι η κτηνοβασία, η παιδεραστεία, ο σαδομαζοχισμός και ένα σωρό αλλες. Με βάση την αντίληψη ότι η σεξουαλική συμπεριφορά προσφέρει απόλαυση, θα έπρεπε να αποδεχθούμε την κτηνοβασία ως φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά, αφού ο εραστής του κοτόπουλου ή της κατσίκας δεν αποζητά παρά μόνο την απόλαυση του. Το επιχείρημα ότι το κοτόπουλο ή η γίδα δεν ευχαριστιέται το σεξ όσο ο κτηνοβάτης και άρα υπάρχει ένας συμμετέχων που δεν ευχαριστήθηκε την επαφή, δεν μπορεί να γίνει δεκτό, διότι ποτέ κανένα κοτόπουλο ή κατσίκα δεν εξέφρασε άποψη για το θέμα.  Με την ίδια επίσης αντίληψη θα πρέπει να θεωρήσουμε ως φυσιολογική συμπεριφορά το να κρεμάμε ανάποδα και να κάνουμε μαύρο στο ξυλο τον παρτενέρ μας, ή το να χαιδεύουμε μικρά παιδάκια κάθε φορά που νιώθουμε σεξουαλική διέγερση.
Οσον αφορά στο δεύτερο επιχείρημα, αυτό στηρίζεται στη λογική πλάνη της βεβιασμένης γενικευσης, αφού εκτός των σκυλιών και ενός ή δύο ειδών πιθήκων, κανένα άλλο είδος δεν επιδίδεται στην ομοφυλοφιλία, εκτός από σπάνιες περιπτώσεις που η παρατεταμένη έλλειψη θηλυκών ωθεί τα αρσενικά στην ομοφυλοφιλία. Τέλος, δεν έχω ακούσει ποτέ για ομοφυλόφιλη σχέση μεταξύ θηλυκών σκυλιών ή πιθήκων.
Ολη αυτή η ανοησία, οδηγεί την κοινωνία στην ελευθεριότητα και σήμερα φτάσαμε οι παιδεραστές να αυτοαποκαλούνται «παιδόφιλοι» και να διεκδικούν το δικαίωμα στη σεξουαλική χαρά όπως όλοι οι υπόλοιποι ανώμαλοι, οι οποίοι στις βόρειες χώρες (που βεβαίως είναι πιο προοδευτικές από εμάς τους συντηρητικούς) έχουν φτιάξει και κόμμα, με αιτήματα σχετικά με τη νομιμοποίηση της αρρώστιας τους.  Η αγωγή και η ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών στις κοινωνίες αυτές έρχεται σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με την ικανοποίηση των σεξουαλικών αναγκών των παιδοφίλων και αυτό θεωρειται φυσιολογικό.
Σε κάθε περίπτωση, είτε κανείς θεωρήσει την ομοφιλοφιλία ψυχική ασθένεια είτε όχι, δε νομιμοποιείται να εχθρεύεται και να λοιδωρεί τους ομοφιλόφιλους, όχι τουλάχιστον αν δεν κάνει το ίδιο με τους υπόλοιπους ψυχικά ασθενείς συμπολίτες του, το σύνολο δηλαδή περίπου των μελών της κοινωνίας. Οι ψυχικές ασθένειες απο τις οποίες πάσχουμε σχεδόν όλοι μας, ξεκινούν από ελαφριάς μορφής νεύρωσεις και καταλήγουν σε ψυχώσεις και βαριά παράνοια και σαν άρρωστοι που είμαστε όλοι μας, θα πρέπει να δείχνουμε ανοχή και κατανόηση στους συνασθενείς μας και να ανεχόμαστε τις ιδιαιτερότητες τους.
Είναι άλλο πράγμα όμως η ανοχή στην σεξουαλική ασθένεια και άλλο πράγμα το να αναγκάζεται η κοινωνία να παρακολουθεί παρελάσεις ασθενών που διατυμπανίζουν την υπερηφάνια τους για την αρρώστια από την οποία πάσχουν. Η παρέλαση των κίναιδων, που με τόσο πάθος υποστήριξε και διοργάνωσε ο αγαπητός δήμαρχος της γενέτειρας του Κεμάλ κύριος Μπουτάρης, με τον προκλητικό τίτλο gay pride (υπερηφάνια ομοφυλόφιλων) ξεπερνά κάθε όριο λογικής και μόνο σαν πρόκληση προς την κοινωνία μπορεί να ερμηνευθεί.
Η λέξη κίναιδος  ειναι σύνθεση λέξη από το ρήμα κινώ (προκαλώ) και το ουσιαστικό αιδώς, (ντροπή), αίσθημα που δεν φαίνεται να νιώθει ούτε ο κύριος Μπουτάρης ούτε οι συμμετέχοντες στην παρέλαση του. Ετσι, σήμερα, οι κίναιδοι, με τη συμπαράσταση του προοδευτικού ομοιδεάτη δημάρχου τους, διοργανώνουν μια παρέλαση τεράτων για όλη την οικογένεια.
Και επειδή κάποιοι θα βιαστούν να με χαρακτηρίσουν ομοφοβικό φασίστα, σας ενημερώνω ότι οι ομοφυλόφιλοι (αυτοί που νιώθουν σεξουαλική έλξη προς το ίδιο φύλο) φίλοι μου, κατηγορούν και οι ίδιοι τους κίναιδους (τους θηλυπρεπείς ομοφυλόφιλους που αρέσκονται στο να ντύνονται και να συμπεριφέρονται ως γυναίκες)  για την άθλια αυτή παρέλαση που δεν τιμά τους ομοφυλόφιλους, αλλά αντίθετα στρέφει την κοινωνία εναντίον τους.
Και εσείς αγαπητοί κίναιδοι που θα διαβάσετε το άρθρο αυτό και θα φρίξετε, καλό θα ήταν να σκεφτείτε (αν διαθέτετε ακόμα την ικανότητα αυτή) για λίγο, ποιες πράξεις δικαιολογούν αισθήματα υπερηφάνιας στον άνθρωπο και ποιες όχι. Ούτε η ασθένεια σας, ουτε η παρέλαση σας δε δικαιολογεί αισθήματα υπερηφάνιας, αφού κανένα όφελος δεν αποδίδει στην κοινωνία.
Και εσύ αγαπητέ δήμαρχε της πρωτεύουσας του Κεμάλ, καλό θα είναι να σκεφτείς ότι όταν προσβάλεις την κοινωνία της πόλης που σε ψήφισε, δε δικαιούσαι να αισθάνεσαι υπερηφάνια, αλλά ντροπή.
ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

16 σχόλια

  1. Αγαπητοι Φιλοι η σεξουαλική συμπεριφορά δεν έχει καμιά σχέση με την φύση, η φύση δημιούργησε 2 φύλα το αρσενικό και το θηλυκό και απόδειξη του γεγονότος είναι όταν βρεθεί ένας σκελετός μετά από χρόνια αμέσως οι ιατροδικαστές απο τα οστά της λεκάνης καταλαβαίνουν αν ήταν ανδρας ή γυναικα.... δεν υπάρχουν gay σκελετοί....

    AYTA ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΣΧΕΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δεν είναι δικιά μου δουλειά να κρίνω τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του..."




    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥΣ .


    ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ "ΠΕΡΑΣΟΥΝ " ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙΑ


    ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ

    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ


    ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ .


    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεσσαλονίκη: Αυγά και ξύλο στο Gay Pride
    Επεισόδια σημειώθηκαν κατά την παρέλαση του Gay Pride στη Θεσσαλονίκη.

    Πολίτες – κυρίως μέλη θρησκευτικών οργανώσεων – που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης...πέταξαν αυγά και φώναξαν συνθήματα, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στη διοργάνωση του Gay Pride στη Θεσσαλονίκη.

    Ακολούθησαν συμπλοκές στην Αγίας Σοφίας, αλλά και στην Τσιμισκή, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
    στις 09:30

    Μπουτάρη κοντεύουμε να ψοφήσουμε από τη βρώμα κι εσύ ασχολείσαι με φρου φρου κι αρώματα. Κάποιος να τον πετάξει έξω από το Δήμο και να αναλάβει την Δημαρχεία διαπαραταξιακή επιτροπή.
    Ο άνθρωπος, είναι η ταφόπλακα της πόλης.

    ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ τα άπλυτα μουνιά και τις τραβεστί της Ανταρσύα
    να καθαρίσουν τα ..χυμένα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είστε όλοι αδαείς και λυπάμαι! Συμπεριφορές τέτοιου τύπου, ανατολίτικης νοοτροπίας και δη περασμένων δεκαετιών, κάνουν τα παιδιά μας να παίρνουν τα μπογαλάκια τους και να φεύγουν έξω. ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχόλιο, μέρος Α΄
    Μάλιστα, αγαπητέ Θαλαμοφύλακα! Ξεκινάμε με μια πολιτικώς ορθή δήλωση (politically correct) για να μη μας θεωρήσουν, στην εποχή που ζούμε, και οπισθοδρομικούς. Φυσικά τέτοιες εισαγωγές στοχεύουν συνήθως στους καλοπροαίρετους, ανυποψίαστους και (δυστυχώς) συνήθως αδιάβαστους στο θέμα αναγνώστες, των οποίων η πληροφόρηση επί του θέματος κινείται στο επίπεδο των καθημερινών στερεοτύπων. Οι υποψιασμένοι, όμως, γνωρίζουν ότι τέτοια ξεκινήματα είναι συνηθισμένη τακτική όσων θέλουν να διαμορφώσουν εξ αρχής ένα πλαίσιο δήθεν προοδευτικότητας και αντικειμενικότητας, ώστε η επίθεση, που ακολούθως κάνουν, να μη κατηγορηθεί ως αναχρονιστική και σκοταδιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχόλιο, μέρος Β΄
    Η δεύτερη παράγραφος, λοιπόν, έρχεται να διασκεδάσει την ευφορία, που δημιούργησε (είπαμε, στους ανυποψίαστους...) το φινάλε της πρώτης προετοιμάζοντας για το τι θα ακολουθήσει: Αυτοί οι “εξαιρετικοί άνθρωποι”, οι ομοφυλόφιλοι φίλοι του Θαλαμοφύλακα, τους οποίους δεν θεωρεί “κατώτερους ή διαφορετικούς”, δεν είναι εν τέλει και τόσο εξαιρετικοί βρε παιδί μου!. Έχουν κουσούρι (που θα έλεγε και μια ψυχή...): Την αφύσικη σεξουαλική τους συμπεριφορά, που οι “προοδευτικοί” (προσέξτε τα ειρωνικά εισαγωγικά) ψυχολόγοι προσπαθούν να εμφανίσουν ως φυσιολογική, ενώ φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά, κατά τον Θαλαμοφύλακα, είναι μόνο η ετεροφυλόφιλη, διότι αυτή μόνο “συντελεί στην αναπαραγωγή, την εξέλιξη και τη διαιώνιση των ειδών...”. Φύση, αναπαραγωγή, διαιώνιση του είδους: Ιδού το πρώτο πεδίο, όπου ο Θαλαμοφύλακας, πρόκειται να δώσει τη μάχη για να καταρρίψει τους “προοδευτικούς” ψυχολόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχόλιο, μέρος Γ΄
    Στην επόμενη, λοιπόν, παράγραφο (“Σε όλα τα είδη...σύμφωνο με τη φύση”) αυτό που μας λέει ο Θαλαμοφύλακας είναι να παρατηρήσουμε την Φύση, γιατί αυτή, προφανώς, θα μας πει τι είναι φυσιολογικό και όχι οι δήθεν προοδευτικοί ψυχολόγοι. Ας ακολουθήσουμε, λοιπόν, την συμβουλή του. Κι αφού μιλάμε για Φύση (δηλαδή, εν προκειμένω, για όλα τα έμβια όντα που αναπαράγονται με οποιονδήποτε τρόπο, διότι την αναπαραγωγή έχει, αρχικά, κατά νου ο Θαλαμοφύλακας) ξεκινάμε με το ερώτημα: Πόσα είδη υπάρχουν στην Φύση; Μετά από 250 χρόνια ταξινόμησης έχουν καταχωριστεί στους καταλόγους από τους ειδικούς επιστήμονες ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες περίπου (1.300.000). Οι επιεικέστεροι, όμως, υπολογισμοί ανάγουν τον αριθμό στα 8.700.000 περίπου, εκ των οποίων 2 εκατομμύρια, κατά προσέγγιση, ζουν στους ωκεανούς. Αφήνω κατά μέρος ισχυρότατες αντιρρήσεις άλλων ειδικών επιστημόνων σχετικά με την ακρίβεια του ανωτέρω αριθμού (8,7 εκ.). Οι τελευταίοι υπολογίζουν ότι η βιοποικιλότητα στη Φύση είναι απείρως μεγαλύτερη και ότι τα είδη ανέρχονται από 10 έως και σε 50 εκατομμύρια. Περιορίζομαι στα 8,7 εκατομμύρια των σεμνότερων υπολογισμών. Αν από αυτά αφαιρεθούν τα 1,3 εκατομμύρια, που έχουν καταγραφεί, μένουν αχαρτογράφητα, κυριολεκτικώς terra incognita, περίπου επτά εκατομμύρια τετρακόσιες χιλιάδες είδη (7,4 εκ.). Τα αφήνω και αυτά απ' έξω και πιάνω τα υπόλοιπα (1,3 εκ) τα οποία υπάρχουν στους πιο ενημερωμένους καταλόγους των ειδικών. Από αυτά πόσα έχουν ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ (προσέξτε, όχι απλώς καταγραφεί-φωτογραφηθεί, αλλά μελετηθεί); Και ειδικά πόσων εξ αυτών έχει μελετηθεί η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ; Πόσα από τα πορίσματα αυτών των μελετών έχει διαβάσει και έχει λάβει υπ' όψιν ο Θαλαμοφύλακας; Ο πραγματικά αμερόληπτος και αντικειμενικός αναγνώστης μπορεί να αντιληφθεί πόση “Φύση” έχει παρατηρήσει ο εν λόγω Θαλαμοφύλακας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σχόλιο, μέρος Γ΄
    Στην επόμενη, λοιπόν, παράγραφο (“Σε όλα τα είδη...σύμφωνο με τη φύση”) αυτό που μας λέει ο Θαλαμοφύλακας είναι να παρατηρήσουμε την Φύση, γιατί αυτή, προφανώς, θα μας πει τι είναι φυσιολογικό και όχι οι δήθεν προοδευτικοί ψυχολόγοι. Ας ακολουθήσουμε, λοιπόν, την συμβουλή του. Κι αφού μιλάμε για Φύση (δηλαδή, εν προκειμένω, για όλα τα έμβια όντα που αναπαράγονται με οποιονδήποτε τρόπο, διότι την αναπαραγωγή έχει, αρχικά, κατά νου ο Θαλαμοφύλακας) ξεκινάμε με το ερώτημα: Πόσα είδη υπάρχουν στην Φύση; Μετά από 250 χρόνια ταξινόμησης έχουν καταχωριστεί στους καταλόγους από τους ειδικούς επιστήμονες ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες περίπου (1.300.000). Οι επιεικέστεροι, όμως, υπολογισμοί ανάγουν τον αριθμό στα 8.700.000 περίπου, εκ των οποίων 2 εκατομμύρια, κατά προσέγγιση, ζουν στους ωκεανούς. Αφήνω κατά μέρος ισχυρότατες αντιρρήσεις άλλων ειδικών επιστημόνων σχετικά με την ακρίβεια του ανωτέρω αριθμού (8,7 εκ.). Οι τελευταίοι υπολογίζουν ότι η βιοποικιλότητα στη Φύση είναι απείρως μεγαλύτερη και ότι τα είδη ανέρχονται από 10 έως και σε 50 εκατομμύρια. Περιορίζομαι στα 8,7 εκατομμύρια των σεμνότερων υπολογισμών. Αν από αυτά αφαιρεθούν τα 1,3 εκατομμύρια, που έχουν καταγραφεί, μένουν αχαρτογράφητα, κυριολεκτικώς terra incognita, περίπου επτά εκατομμύρια τετρακόσιες χιλιάδες είδη (7,4 εκ.). Τα αφήνω και αυτά απ' έξω και πιάνω τα υπόλοιπα (1,3 εκ) τα οποία υπάρχουν στους πιο ενημερωμένους καταλόγους των ειδικών. Από αυτά πόσα έχουν ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ (προσέξτε, όχι απλώς καταγραφεί-φωτογραφηθεί, αλλά μελετηθεί); Και ειδικά πόσων εξ αυτών έχει μελετηθεί η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ; Πόσα από τα πορίσματα αυτών των μελετών έχει διαβάσει και έχει λάβει υπ' όψιν ο Θαλαμοφύλακας; Ο πραγματικά αμερόληπτος και αντικειμενικός αναγνώστης μπορεί να αντιληφθεί πόση “Φύση” έχει παρατηρήσει ο εν λόγω Θαλαμοφύλακας...

    Σχόλιο, μέρος Δ΄
    Στην επόμενη παράγραφο μαθαίνουμε ότι κριτήριο για το αν μια συμπεριφορά είναι φυσιολογική ή όχι είναι το αν είναι κυρίαρχη η επικρατούσα. Κατ' αρχήν να καθησυχάσω τον θαλαμοφύλακα λέγοντάς του ότι γνωρίζω πολλούς ομοφυλόφιλους (άνδρες ΚΑΙ γυναίκες, μη τις ξεχνάτε αυτές τις τελευταίες...) οι οποίοι είναι πρόθυμοι να συνεισφέρουν στην διαιώνιση του είδους, αν διαπιστώσουν ότι η συμπεριφορά τους πρόκειται να κυριαρχήσει και να επικρατήσει θέτοντας σε κίνδυνο το είδος. Θα συνευρεθούν με ύψιστο συναίσθημα αυτοθυσίας και θα κάνουν το καθήκον τους, αν μη τι άλλο μόνο και μόνο για να παραγάγουν τα ... τεκνά της αύριον! Άσε που πολλοί από αυτούς είναι ήδη παντρεμένοι και ευχαριστημένοι με την οικογένειά τους και με την ποικιλία των σεξουαλικών τους εκφράσεων. Αλλά, αφήνοντας κατά μέρος τα αστεία και τα παραδοξολογήματα, ας δούμε το επιχείρημα. Κατ' αρχήν, πώς αποδεικνύεται επιστημονικά ότι κριτήριο φυσιολογικότητας είναι η κυριαρχία ή η επικράτηση. Η διατύπωση είναι από μόνη της προβληματική. Υπάρχει όμως και αλλού πρόβλημα. Η ομοφυλόφιλη συμπεριφορά που απαντάται στην Φύση (παρακάτω αγαπητέ Θαλαμοφύλακα, στο σημείο όπου ομολογείς ότι “δεν έχω ακούσει ποτέ για ομοφυλόφιλη σχέση θηλυκών σκυλιών ή πιθήκων”, θα σου δώσω σχετική βιβλιογραφία) αποτελεί για τους ειδικούς ένα δαρβίνειο παράδοξο. Το φαινόμενο υπάρχει σε ψάρια, ερπετά, πουλιά έως και στα ανώτερα θηλαστικά, αλλά δεν μπορεί να εξηγηθεί με την κλασική δαρβίνεια θεωρία της εξέλιξης. Η επικρατέστερη ερμηνεία του είναι ότι η “Φύση” εμφανίζει την ομοφυλόφιλη συμπεριφορά είτε ως ρυθμιστική της αύξησης του πληθυσμού ενός είδους είτε ως ρυθμιστική των σχέσεων έντασης μεταξύ των μελών ενός είδους (χωρίς να αποκλείεται να συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σχόλιο, μέρος Ε΄
    Φυσικά, στα ανωτέρω υπάρχει λανθάνουσα διάκριση μεταξύ αναπαραγωγής και σεξουαλικής συμπεριφοράς (και κατ' επέκταση διαιώνισης). Η αναπαραγωγή είναι αναγκαία αλλά όχι και ικανή συνθήκη για την διαιώνιση ενός είδους. Απόδειξη: Έχουν εξαφανιστεί τόσα είδη Δεν πιστεύω να θεωρείς, φίλε Θαλαμοφύλακα, ότι αυτό συνέβη επειδή όλα ή έστω κάποια το γύρισαν στο... σορολόπ και έπαψαν την ετεροφυλόφιλη αναπαραγωγή! Η σεξουαλική αναπαραγωγή είναι ένας από τους τρόπους αναπαραγωγής, γιατί, αν δεν το έχεις ακούσει ούτε αυτό, υπάρχουν κι άλλοι: οι γενικές κατηγορίες όπου εντάσσονται είναι η σεξουαλική και η ασεξουαλική αναπαραγωγή. Στην δεύτερη δεν απαιτεί αντίθετο φύλο και η αναπαραγωγή γίνεται, συνήθως, με διαίρεση. Τα βακτήρια και τα περισσότερα φυτά αναπαράγονται με αυτόν τον τρόπο. Ένα είδος τουλάχιστον μυρμηγκιών επίσης. Ποιος ξέρει από τα τόσα είδη που είναι αχαρτογράφητα πόσα την χρησιμοποιούν; Φαντάσου, λοιπόν, φίλε Θαλαμοφύλακα ένα είδος, όπου δεν υπάρχει καθόλου ομοφυλοφιλία, ανδρική ή γυναικεία, στο οποίο ο ετεροφυλόφιλος τρόπος αναπαραγωγής είναι ο μόνος και απαράβατος κανόνας, αλλά οι σχέσεις των μελών μεταξύ τους έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο πολεμικής που αλληλοεξοντώνονται σιγά-σιγά κι ό,τι απομένει το εξαφανίζουν τα αντίπαλα είδη. Εδώ έχουμε όχι απλώς κυρίαρχο, αλλά αποκλειστικό τρόπο αναπαραγωγής και όμως, η διαιώνιση του είδους πάει περίπατο. Το φαινόμενο, λοιπόν, της ομοφυλόφιλης συμπεριφοράς ποικίλων ειδών στην φύση είναι υπαρκτό, διαδεδομένο και οι ειδικοί προσπαθούν να κατανοήσουν την λειτουργία του κυρίως κοινωνικά και όχι αναπαραγωγικά. Πάμε παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σχόλιο, μέρος ΣΤ΄
    Για την διάκριση μεταξύ αναπαραγωγής και σεξουαλικής συμπεριφοράς-απόλαυσης τα είπες μόνος σου και τα παραδέχτηκες και για την ετεροφυλόφιλη συμπεριφορά: από τις, ας πούμε, 100 φορές που ένα (ετεροφυλόφιλο) ζευγάρι θα το “κάνει” οι 99 είναι για την απόλαυση. Πολύ σπέρμα και απόγονοι χαμένοι βρε παιδί μου! Τσ, τσ, τσ... Επ' ευκαιρία θα ήθελα εδώ να σου βάλω ένα δίλημμα: Αν υποσχεθεί εγγράφως κάθε ομοφυλόφιλος, άνδρας ή γυναίκα, να κάνει τουλάχιστον ένα παιδί, να το μεγαλώσει υπεύθυνα, να το σπουδάσει και να το προσφέρει στην κοινωνία για την διαιώνιση του είδους, με αντάλλαγμα να είναι ελεύθερος να ερωτεύεται όποιον επιθυμεί και να το “κάνει” με όποιον επιθυμεί χωρίς παπάδες και ηθικολόγους να τον βρίζουν και να τον χλευάζουν (όπως εσύ πολύ ύπουλα κάνεις στον τίτλο του άρθρου σου μιλώντας όχι για ομοφυλόφιλους αλλά για κίναιδους...), το δέχεσαι; Δεν είναι τίμια ανταλλαγή; Μάλλον όχι. Το πρόβλημά σου είναι αλλού, και όχι η αναπαραγωγή και η διαιώνιση του είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σχόλιο, μέρος Ζ΄
    Σωστά λες παρακάτω, φίλε Θαλαμοφύλακα, ότι η σεξουαλική ικανοποίηση, ως ανεξάρτητη και αυτόνομη – όπως αναγνωρίζουν και οι βιολόγοι - από την αναπαραγωγή, δεν αρκεί από μόνη της, επειδή είναι απολαυστική, να καταστήσει φυσιολογική την ομοφυλοφιλία (γιατί έτσι φυσικά θα κινδύνευε να είναι παρέκκλιση, κατ' αντιστροφή, και η ετεροφυλοφιλία...). Πρέπει να βρεις κάτι άλλο. Κι ιδού το ατράνταχτο επιχείρημα: ο κτηνοβάτης, ο παιδεραστής και διάφοροι άλλοι. Και τούτοι απολαμβάνουν αυτό που κάνουν, χωρίς αυτή η απόλαυσή τους να τους καθιστά φυσιολογικούς. Συμφωνώ. Η σχέση με την ομοφυλοφιλία, όμως, όλων αυτών πού είναι; Η ύπουλη συμπαράθεση ομοφυλοφιλίας με κτηνοβασία ή παιδεραστία, σκοπό έχει να παρασύρει τον αφελή αναγνώστη στο συμπέρασμα ότι είναι και η ομοφυλοφιλία νοσηρή όπως η κτηνοβασία, η παιδεραστία κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σχόλιο, μέρος Η΄
    Κατ΄ αρχήν κτηνοβάτης, παιδεραστής, σαδομαζοχιστής κλπ. μπορεί να είναι και ένας ετεροφυλόφιλος. Αλλά το κυριότερο σφάλμα του επιχειρήματος έγκειται αλλού: σε όλες τις περιπτώσεις που ανέφερες υπάρχει η εξής μικρή αλλά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΌΤΑΤΗ διαφορά: Στην υγιή ομοφυλοφιλία, όπως και στην υγιή ετεροφυλοφιλία, μιλάμε για ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΕΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. Απολαμβάνουν με τον τρόπο τους ΔΥΟ (ή περισσότεροι ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΕΣ, αν είναι οπαδοί των... ούζων). Αυτό είναι το κλειδί, η αμοιβαιότητα, και όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. Στην κτηνοβασία δεν μιλάμε καν για συναίνεση. Υπάρχει βιασμός του ζώου. Στην παιδεραστία επίσης: βιασμός ψυχοσωματικός του παιδιού. Και στις δύο περιπτώσεις απολαμβάνει μόνο ΕΝΑΣ. Άρα, άσε τα έωλα και εκ του πονηρού επιχειρήματα και τις ύπουλες ταυτίσεις. Τον σαδομαζοχισμό τον αφήνω κατά μέρος γιατί εκεί είναι πιο σύνθετα τα πράγματα, όσον αφορά τις ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σχόλιο, μέρος Θ΄
    Τέλος, το επιχείρημά σου περί βεβιασμένης γενίκευσης, ότι, δηλαδή, επειδή είδαμε δυο σκυλιά και δυο πιθήκους να το κάνουν μεταξύ τους, βγάλαμε το γενικό συμπέρασμα ότι η ομοφυλοφιλία είναι παντού στην Φύση, μόνο συγκαταβατικά μειδιάματα για την παχυλή σου άγνοια προκαλεί καθώς και η αναφορά σου ότι δεν έχεις “ακούσει ποτέ για ομοφυλόφιλη σχέση μεταξύ θηλυκών σκυλιών ή πιθήκων”. Ενδεικτικά μόνο σου λέω: κατά τον Νοέμβριο κάνε ένα ταξιδάκι στο Kaena Point στο βορειοδυτικό άκρο του Oahu της Χαβάης για να δεις της τεράστια αποικία των Λάιζαν άλμπατρος (Laysan albatross). Εύχομαι να έχεις τύχη και να βρεις εκεί την βιολόγο-μελετήτρια της αποικίας, την Lindsay C. Young, για να σου πει δυο φωνήεντα για την κατ' εξοχή θηλυκή ομοφυλοφιλία των πτηνών αυτών και τον ρόλο της στην τεράστια κοινότητα αυτού του είδους των άλμπατρος. Επίσης, για να αφήσουμε τα πουλιά τα πετούμενα, που είναι πολύ μακρινά και ελεύθερα για μας, και να έρθουμε στους πολύ κοντινούς και πεζούς μας συγγενείς, διάβασε πέντε πράματα για τους πιθήκους bonobo, την κατ' εξοχήν θηλυκή ομοφυλοφιλία τους και το ρόλο που αυτή παίζει, επίσης, στην κοινότητα του σχεδόν αδελφικού αυτού προς τον άνθρωπο είδους. Για περισσότερα άνοιξε το βιβλίο του βιολόγου Bruce Bagemihl: Biological Exuberance, Animal Homosexuality and Natural Diversity, πρώτη έκδοση 1999, 750 σελίδες (η βιβλιογραφία που σου υποσχέθηκα πιο πάνω...). Σε αυτό το βιβλίο εξετάζεται με εκνευριστική, επιστημονική σχολαστικότητα και αποφυγή κάθε ανθρωποκεντρικής ερμηνείας, η ομοφυλόφιλη συμπεριφορά 400 περίπου ειδών από όλο το ζωικό βασίλειο (σκέψου και πάλι το υπόλοιπο 1,3 εκ. των καταγεγραμμένων αλλά μη μελετημένων ειδών και τα υπόλοιπα εντελώς άγνωστα είδη τι εκπλήξεις επιφυλάσσουν, αν κάποτε μελετηθούν...). Μέσα σε αυτό το βιβλίο θα βρεις, επίσης, παραπομπές σε τεράστια, διεθνή επιστημονική βιβλιογραφία για τα περαιτέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σχόλιο, μέρος Ι΄
    Καταλήγοντας, λοιπόν, φίλε Θαλαμοφύλακα, αφού είπες τους ομοφυλόφιλους, και μεταξύ αυτών τους κατά τα λεγόμενά σου εξαιρετικούς ομοφυλόφιλους φίλους σου, παιδεραστές, κτηνοβάτες και κάθε λογής ανώμαλους, επανέρχεσαι στο πολιτικώς ορθόν (politically correct), όχι τόσο ευφρόσυνο βέβαια, όσο στην πρώτη παράγραφο, αφού έχεις “αποδείξει” ότι είναι άρρωστοι ψυχικά, επανέρχεσαι, λοιπόν, με το εξαιρετικής υποκρισίας φινάλε, όπου παροτρύνεις τους μη έχοντες την δική σου πολιτική ορθότητα να μην λοιδορούν και να μην εχθρεύονται τους ψυχικά ασθενείς ομοφυλόφιλους (τι μεγαλοψυχία!), αλλά και να μην τους ανέχονται όταν δημόσια εκφράζουν την υπερηφάνειά τους για το ότι είναι ανυπόκριτα ο ευατός τους και διεκδικούν τα αυτονόητα σε κάθε πολιτισμένη ευρωπαϊκή χώρα δικαιώματά τους (πα, πα, πα, πάλι αυτά τα ψευτοπροοδευτικά πράματα!). Όσο για τους ομοφυλόφιλους φίλους σου, που λες ότι δεν συμφωνούν και αυτοί με τις παρελάσεις, δικαίωμά τους. Ο καθένας με την αισθητική και τα όπλα του. Μάθε όμως, ότι οι αυτού του τύπου οι ομοφυλόφιλοι, που έχουν την ίδια άποψη με τους δικούς σου ομοφυλόφιλους φίλους, δηλαδή να κρύβουν την ομοφυλοφιλία τους στην ντουλάπα γιατί έτσι βολεύονται (συνήθως παπάδες...) ή γιατί έχουν απωθήσει την ομοφυλοφιλία τους τόσο πολύ, που ακόμα και η ελαφρότερη δημόσια εκδήλωση ομοφυλοφιλίας τους προκαλεί φοβία (συνήθως ομοφοβικοί...), δεν μπορούν να αποτελούν παράδειγμα για την νέα γενιά που θέλει να μεγαλώσει χωρίς παπαδίστικες νευρώσεις, ελεύθερα και δημιουργικά σε έναν πλουραλιστικό κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σχόλιο, μέρος ΙΑ΄
    Και τώρα η Αιδώς. Για να κινηθεί η αιδώς, αγαπητέ Θαλαμοφύλακα, θα πρέπει να υπάρχει αντικείμενο, λόγος αιδούς. Το να θέλει κάποιος να απαλλαγεί από τον χαρακτηρισμό του άρρωστου, που κανένας επιστήμονας άξιος του ονόματος, δεν του προσάπτει, παρά μόνο η τυφλή άγνοια και τα στερεότυπα, κυρίως θρησκευτικής ή ανδροκρατικής προέλευσης, όχι μόνο δεν είναι λόγος ντροπής, αλλά, αντιθέτως, λόγος υπερηφάνειας, διότι έχει και μια δόση ηρωισμού, αν ληφθεί υπ' όψιν το τρομακτικά καταπιεστικό περιβάλλον, όπου πρέπει να δοθεί η μάχη αυτή. Συνεπώς, αν συμφωνήσουμε ότι αυτή είναι η ετυμολογία του κίναιδου (υπάρχει διαφωνία ότι είναι πράγματι αυτή και ότι πρόκειται περί παρετυμολογίας), τότε εκείνος στον οποίο πρέπει να φωνάξουμε Αιδώς! δεν είναι ο ομοφυλόφιλος που διεκδικεί ανοιχτά το δικαίωμα στη ισότητα και προσπαθεί να ορθοποδήσει και να βρει την ψυχική του ισορροπία και την επαγγελματική του αποκατάσταση μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον, αλλά ο κρυμμένος στην ντουλάπα του και βολεμένος υποκριτής, που το πρωί φοράει το ράσο και κάνει κήρυγμα περί πνεύματος και ηθικής και το βράδυ βάζει φούστα και γόβες για να την βρει με τα τεκνά, που τα πληρώνει με τα λεφτά του λογικού ποιμνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σχόλιο, μέρος ΙΒ΄
    Τελειώνοντας θέλω να απευθυνθώ, αν και από Αθήνα, στον πολύ αγαπητό και σεβαστό δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη. Δήμαρχε, βάστα γερά. Μη σε πτοούν οι... Ανθιμοφύλακες. Η Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει αυτό που της αξίζει. Μια κοσμοπολίτισσα, γελαστή και χαρούμενη, όπου θα κυριαρχεί η αγάπη, η ειρηνική συνύπαρξη, ο πλουραλισμός, ο σεβασμός της διαφορετικότητας κι όχι μια μίζερη μαυροφορεμένη γριά, θρησκόληπτη και υστερική. Στην πρώτη περίπτωση, άλλωστε, όλο και περισσότερος κόσμος θα την επισκέπτεται αφήνοντας και ζεστό χρήμα για το καλό όλων. Ο νοών, νοείτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση