GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαλερί Τριελβερέρ εναντίον Σεγκολέν Ρουαγιάλ...

Η πρώτη γκάφα της νυν συντρόφου του Φρανσουά Ολάντ αποκαλύπτει την παράφορη ζήλεια της για την πρώην – και όχι μόνο. Την ώρα που ο Γάλλος πρ...

Η πρώτη γκάφα της νυν συντρόφου του Φρανσουά Ολάντ αποκαλύπτει την παράφορη ζήλεια της για την πρώην – και όχι μόνο. Την ώρα που ο Γάλλος πρόεδρος υπόσχεται να φέρει άνεμο αλλαγής στη Γαλλία, το ταίρι του Βαλερί Τριερβελέρ αποδεικνύει στον γαλλικό λαό ότι δεν είναι φερέφωνο του συντρόφου της στηρίζοντας απροκάλυπτα τον αντίπαλο της μητέρας των παιδιών του στον αυριανό δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών.
Όπως δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα», η «υπουργός της ζήλειας», όπως τη χαρακτήρισε το περιοδικό «L’ Express», δεν αντέχει ούτε τον ίσκιο της Σεγκολέν Ρουαγιάλ, συντρόφου επί 30 χρόνια του Φρανσουά Ολάντ.
Λίγες ώρες αφότου ο Ολάντ εξέφρασε την υποστήριξή του στην πρώην σύντροφό του, η οποία θα κονταροχτυπηθεί με τον Σοσιαλιστή «αντάρτη» Ολιβιέ Φαλορνί (κατεβαίνει υποψήφιος εκτός κομματικής γραμμής) στην εκλογική περιφέρεια της Λα Ροσέλ, η Βαλερί έδωσε κουράγιο στον γκριζομάλλη υποψήφιο καλώντας τους γάλλους ψηφοφόρους να τον στηρίξουν.
Η αιώνια ζήλεια
Η ζήλεια της Βαλερί για τη Σεγκολέν υποβόσκει χρόνια τώρα, και μάλιστα, σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του Ολάντ, τις ελάχιστες φορές που το προεδρικό ζεύγος μπορεί να ανταλλάξει… γαλλικά η πέτρα του σκανδάλου θα είναι η μητέρα των παιδιών του, αναφέρει το εβδομαδιαίο περιοδικό «L’ Express».
Τα τελευταία πέντε χρόνια η Βαλερί αισθάνεται ανασφαλής σχετικά με το ρόλο της 59χρονης σοσιαλίστριας στη ζωή του αγαπημένου της.
Από την άλλη, όμως, η απουσία της Σεγκολέν στην ορκωμοσία του πρώην συντρόφου της εξέπληξε τους πάντες αφήνοντας υπονοούμενα για παρέμβαση της νυν.
Στις 15 Μαΐου 2011, όταν ο Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές, η Σεγκολέν που είχε κατέβει υποψήφια για τον προεδρικό θώκο το 2007, ήταν η μεγάλη απούσα. Στο πλευρό του όμως βρισκόταν η σύντροφός του από το 2006, Βαλερί. Αν και δημοσίως η σχέση των δύο γυναικών είναι ψυχρή, χωρίς βέβαια να προκαλεί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

2 σχόλια

  1. τζωωωων, γαμημένο δεξιό τραβέλι της Συγγρού,

    Χαίρεσαι παλιομπάσταρδε, φασιστόμουτρο, που ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΣ τον χερ Σόϊμπλε με την ψήφο σου, δοσίλογε, κωλόγερε, φτωχομπινέ;;;;;

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΙΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ, ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 60, ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΕΝΗΤΣΑΡΟΙ...

    Φοβήθηκες, γαμημένε κωλόγερε, μην τυχόν χάσεις τη μίζερη σου σύνταξη;;
    Ή τα 2 χιλιάρικα που έχεις στην τράπεζα;;;;
    Έ, γαμημένε... Έ κωλόγερε;;;

    Τώρα που θα σου την "φορέσουν" με τους φόρους του Μνημονίου και δεις την σύνταξή σου να εξανεμίζεται... τότε θα σε δω γαμημένο δεξιό τραβεστί !!!

    Κωλόγερε, πουτάνας γιε, μπάσταρδο γκεσταπίτη της κατοχής. Γαμημένε!

    Γαμώ τη Συγγρού σου και το Μεσσηνιακό τζάκι, κωλοτούμπα που ψήφισες, γαμημένε δοσίλογε, γερολαδά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση