GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Υπάρχει η Ελλάδα της παραγωγής και της ανάπτυξης»

Την πεποίθησή του ότι τόσο ο αγροτικός τομέας αλλά και η κτηνοτροφία μπορούν να δώσουν ώθηση στην οικονομία αλλά και να δημιουργήσουν ν...

Την πεποίθησή του ότι τόσο ο αγροτικός τομέας αλλά και η κτηνοτροφία μπορούν να δώσουν ώθηση στην οικονομία αλλά και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας τόνισε ο κ. Βενιζέλος μετά τη συνάντησή του με τον υπηρεσιακό υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μαραβέγια.
Παράλληλα τόνισε ότι είναι απαραίτητη η πολιτική υποστήριξη από την πολιτεία, εθνικό σχέδιο αλλά και χρηματοοικονομική υποστήριξη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Αυτά που συμβαίνουν στην Κοινή Αγροτική Πολιτική ενόψει της νέας περιόδου από το 2014 και μετά, σε λιγότερο από δύο χρόνια, πιέζουν ακόμη περισσότερο προς την κατεύθυνση ενός νέου εθνικού παραγωγικού μοντέλου.
Όλο αυτό το διάστημα, χωρίς να μας ακούνε με ευκολία οι πολίτες δυστυχώς, μιλούμε για το νέο μοντέλο ανάπτυξης, μιλούμε για τη νέα αγροτική πολιτική, για την ανάγκη να πάρουμε πρωτοβουλίες, που θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να ξαναγίνει αυτοδύναμη, να γίνει μία χώρα που παράγει.
Και αυτό ξεκινάει από τη γη, ξεκινάει από τον πρωτογενή τομέα, ξεκινάει από την γεωργία μας, από την κτηνοτροφία μας, γιατί μόνον έτσι μπορούμε να δώσουμε δουλειά σε νέους ανθρώπους, μπορούμε να ενθαρρύνουμε την αγροτική επιχειρηματικότητα, μπορούμε να καλύψουμε το τρομακτικό έλλειμμα του ισοζυγίου εμπορικών συναλλαγών που έχουμε στα ίδια τα αγροτικά προϊόντα.
Η πίεση που ασκεί η αλλαγή στην ΚΑΠ, μας επιτρέπει να σκεφτούμε σε βάθος τι πρωτοβουλίες πρέπει να πάρουμε εδώ, σε εθνικό επίπεδο. Γιατί τώρα ανοίγουν ξανά όλα τα θέματα και μπορούμε να δώσουμε νέα προοπτική με ασφάλεια στον έλληνα αγρότη.
Την Παρασκευή ήμουν στη Βέροια σε μια εκδήλωση μέσα στο χώρο της παραγωγής ενός από τα μεγαλύτερα συνεταιριστικά εργοστάσια της χώρας. Εκεί όπου παράγεται ένα προϊόν, που καλύπτει το 13% των παγκόσμιων εξαγωγών κομπόστας.
Εκεί είχα την ευκαιρία να μιλήσω με νέους αγρότες που καλλιεργούν βιολογικά προϊόντα – σπιρουλίνα, στέβια – που έχουν ιδέες. Είδα παλιούς συνεταιρισμούς που έχουν ζωή 50 ετών και είναι δραστήριοι και υγιείς, αλλά και νέες συνεταιριστικές προσπάθειες σε πολλές περιοχές, με επικεφαλής νέους αγρότες.
Είδα ότι υπάρχει η Ελλάδα της παραγωγής, η Ελλάδα των ιδεών, η Ελλάδα της ανάπτυξης, η Ελλάδα των νέων αγροτών και αυτό με ενθαρρύνει πάρα πολύ.
Πρέπει, λοιπόν, να τους δώσουμε πολιτική υποστήριξη, θεσμικό πλαίσιο, χρηματοοικονομική υποστήριξη και όλα αυτά είναι εφικτά, αρκεί να εφαρμόζουμε ένα εθνικό σχέδιο, αρκεί να μιλάμε για την ουσία των θεμάτων και όχι για ψευδαισθήσεις, οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά.
Γι’ αυτό έχει σημασία να βγούμε από την κρίση, γι’ αυτό έχει σημασία να συνάψουμε τη συμφωνία εθνικής συνευθύνης, η οποία όχι απλά και μόνο θα βγάλει την Ελλάδα από την κρίση στο ξέφωτο της ανάπτυξης, αλλά θα θέσει συμφωνημένα, με τη συνεργασία της κοινωνίας, με πολιτική συναίνεση, τις βάσεις της απογείωσης της χώρας, μέσα από ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο».

8 σχόλια

  1. Τώρα τα σκέφτηκε ; Φαίνεται το 13,1% βοηθά πολύ τη σκέψη και τη μνήμη.

    Φανταστείτε πόσο θα τον βοηθήσει ένα 3,1% την Κυριακή.

    Αλλά πως θα έρθει ανάπτυξη όταν όλοι οι Έλληνες πληρώνουν,με το 1/3 των εισοδημάτων τους, διπλάσιους και τριπλάσιους φόρους στις νέες φορολογικές δηλώσεις ;

    Πως θα έρθει ανάπτυξη οταν μέσα σε μια χρόνια στέλνεις 3 και 4 φόρους στα ακίνητα ;

    Βενιζέλο, δεν κάνεις ούτε για τσομπάνης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΑΠΑΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΠΛΕ.
    ΤΟ ΕΧΩ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ.ΑΝΕΝΤΙΜΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΨΕΥΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ;

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ; ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΑΘΗΝΑ, ΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ( ΝΟΜΙΜΟΥΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ) ;

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΝΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ "ΛΕΗΛΑΣΙΑ" ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ; ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΜΟΝΕΣ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΡΑ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ; ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ, ΑΥΡΙΟ, ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 75% ; ΠΩΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΤΟΝ Κ. ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ, Κ. ΚΑΜΜΕΝΟ, ΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΧΙ ΑΟΖ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ; ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ( ΤΣΙΠΡΑ- ΚΑΜΜΕΝΟΥ )ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ( ; ) ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ( ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ) ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΕΙΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΩΣ Η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δημσσκοπηση στα κεντρικα της αλκο δειχνει σημερα πασοκ 8,4% και κατρακυλα,αν υπαρξει και τριτη αναμετρηση με τους ρυθμους που πανε ειναι εκτος βουλης.το υπογλωσσιο στον βαγγελη παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΩΟ ΠΑΣΟΚ ( ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ), ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, ΤΗΣ Χ.Α, ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΗΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ :
    1) Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΚΡΟΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 100 ΕΩΣ 500 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΑΤΜ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
    2) ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 4 ΜΕ 5 ΜΟΝΑΔΕΣ,ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ.
    3) ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    4) ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ( ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΡΧΗΣ ΚΑΙ "ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ".

    ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ. ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΘΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΑΛΛΑ Η ΑΤΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΛΠ ;

    ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ, ΑΝΑΓΚΑΙΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ, ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΜΟ Ο ΤΑΤΑΡΟΣ ΣΕ
    ΦΕΚ 2004 Δ 96 ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΑΠΑΛΑΣΣΟΝΤΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΤΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ. Η ΣΚΑΤΟΔΕΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ .ΠΟΝΤΟ ΠΟΝΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.ΠΩΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΧΑΡΑΤΣΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ.ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΑΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Epishs moynopano kwloxontre, yparxei kai h Ellada twn 8eokleistwn... epaggelmatwn poy esy kai o Loverdos afhsate... kleista... gia ta pshfalakia.., arxidi prasino...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΟΝΤΡΕ


    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση