GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με γυμνές φωτογραφίες φέρεται να εκβίαζε η Ρούμπι τον Μπερλουσκόνι

Είχαν φόντο το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας To προσωνύμιο της «Καρδιοκλέφτρας» είχε αποκτήσει η Καρίμα ελ μαχρούμ...

Είχαν φόντο το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας
To προσωνύμιο της «Καρδιοκλέφτρας» είχε αποκτήσει η Καρίμα ελ μαχρούμπ, γνωστή ως Ρούμπι, όσο εργαζόατν ως χορεύτρια.
 
Γυμνές φωτογραφίες με φόντο το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε βγάλει η μαροκινή Καρίμα ελ Μαχρούμπ, η 17χρονη τότε «Ρούμπι», σύμφωνα με μία από τις καλεσμένες στα περίφημα πάρτι «μπούνγκα μπούνγκα» του Καβαλιέρε, στη βίλα του στο Άρκορε.
Η βραζιλιάνα Μισέλ Κοντσεϊνάο ισχυρίζεται βρήκε φωτογραφίες της Ρούμπι που την έδειχναν «γυμνή όπως την γέννησε η μητέρα της», ανοιχτά χέρια και πόδια, πάνω στο γραφείο του 75χρονου πολιτικού, όπως επίσης ότι η μαροκινή νεαρή καλλονή σκόπευε να εκβιάσει με αυτές τον Μπερλουσκόνι.
Η συνέντευξη της 36χρονης Βραζιλιάνας έρχεται να «επιβεβαιώσει» μια σειρά από φήμες που κυκλοφορούσαν στους κύκλους των ιταλικών μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με τις οποίες υπήρχαν πράγματι «ενοχοποιητικές» φωτογραφίες γυναικών από τα πάρτι του Μπερλουσκόνι στη βίλα του Άρκορε – μάλιστα μία από τις φωτογραφίες λέγεται ότι εμφανίζει τον πρώην πρωθυπουργό να φιλάει στο στόμα μία μυστηριώδη καλεσμένη, φωτογραφία που αν δημοσιευτεί αναμένεται να τον φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση.
Η Μαχρούμπ φέρεται να έχει δεχτεί χρήματα με αντάλλαγμα να κάνει σεξ με τον Μπερλουσκόνι, όταν ακόμη ήταν 17 ετών. Η ηλικία μετά την οποία μπορεί να γυναίκα να συναινέσει για σεξ είναι τα 14, όμως η πληρωμή μιας γυναίκας για σεξ όταν είναι ακόμη κάτω των 18 θεωρείται παιδική πορνεία και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τριών ετών.

2 σχόλια

  1. ναι οι πουτανες γαμιοντουσαν
    και τωρα εκβιαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι οι πουτανες γαμιοντουσαν
    και τωρα εκβιαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση