GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυταρχικός Καπιταλισμός...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/ . Όταν η στήλη μιλούσε για τον κίνδυνο της ύφεσης λόγω των μνημονιακών πολιτι...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/.
Όταν η στήλη μιλούσε για τον κίνδυνο της ύφεσης λόγω των μνημονιακών πολιτικών, οι μνημονιακοί απαντούσαν ότι η ύφεση θα είναι μικρότερη γιατί θα γίνουν οι μεταρρυθμίσεις και λοιπές τέτοιες ανοησίες. Όταν σαν αποτέλεσμα της ύφεσης άρχισε να θεριεύει η ανεργία, περίπου πάλι τα ίδια. Αργήσατε να κάνετε τις μεταρρυθμίσεις γι’ αυτό έχετε πρόβλημα. Προχωρήστε πιο γρήγορα και κανένα πρόβλημα…
Τελικά και στην Ιρλανδία και στην Πορτογαλία, αλλά και στην...
4η οικονομία της Ευρώπης την Ισπανία παρουσιάζεται πρόβλημα χρέους και επιτοκίων. Δηλαδή σε απλά Ελληνικά οι οικονομίες καταρρέουν. Στις χώρες αυτές έγιναν οι μεταρρυθμίσεις αλλά το πρόβλημα παρουσιάστηκε ακόμα πιο έντονα.
Τι φταίει και πως θα το αντιμετωπίσουμε; Οι μνημονιακοί πάλι έχουν την λύση. Θα πείσουμε την Μέργκελ να χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη. Καινούργια καραμέλα…
Όταν η στήλη μιλούσε για ανάπτυξη, οι μνημονιακοί απαντούσαν ότι πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις. Τότε είχαμε αναφέρει ότι κινδυνεύουμε όταν υιοθετηθούν και υλοποιηθούν αναπτυξιακές πολιτικές ελλοχεύει ο κίνδυνος του φαινομένου jobless recovery (ανάπτυξη με ανεργία). Τώρα θα πάμε ακόμα πιο πέρα…
Η οικονομία σήμερα βρίσκεται στο εξής σημείο. Μοιάζει σαν ένα ασθενή που τον προειδοποιούσε ο γιατρός πριν 2 χρόνια να κόψει το τσιγάρο για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα καρδιοπάθειας. Ο ασθενής δεν άκουσε την συμβουλή του γιατρού πριν 2 χρόνια. Και σήμερα που παρουσιάστηκε η καρδιοπάθεια, είτε κόψει είτε δεν κόψει το τσιγάρο, το πρόβλημα για να αντιμετωπιστεί χρειάζεται ριζική θεραπεία, δηλαδή μία επικίνδυνη και οδυνηρή εγχείρηση.
Δηλαδή η ελεύθερη πτώση της οικονομίας δεν μπορεί πλέον να σταματήσει με αναπτυξιακές πολιτικές. Καταστράφηκε η όποια παραγωγική δομή υπήρχε. Άρα δεν υπάρχουν οι βάσεις για να χτίσει κάποιος. Όλα θα αρχίσουν από την αρχή.
Αλλά ποια θα είναι η αρχή;
Τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του Δευκαλίωνα με τον τίτλο “Αυταρχικός Καπιταλισμός”. Στο πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου αποδεικνύεται ότι η αύξηση του παγκόσμιου πλούτου, το χρονικό διάστημα 2000-2007, ήταν περίπου 55 τρις δολάρια. Υπενθυμίζουμε ότι το 2000 έχει ήδη σκάσει η χρηματιστηριακή φούσκα των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, άρα η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται στο στάδιο της απογείωσης και το 2007 αρχίζει να εμφανίζεται το πρόβλημα με την φούσκα των subprime στεγαστικών δανείων. Δηλαδή η παγκόσμια οικονομία έχει φτάσει στο απόγειο.
Ποιος όμως καρπώθηκε αυτή την αύξηση;
Το αποτέλεσμα είναι ανατριχιαστικό. Μόλις 10 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη αύξησαν την περιουσία τους κατά 50 τρις δολάρια. Το ξαναλέμε! Μόλις 10 εκατ. άνθρωποι πήραν το 90,9% της αύξησης του παγκόσμιου πλούτου του χρονικού διαστήματος 2000-2007.
Δεν θα αναφέρουμε πόσοι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη είδαν το εισόδημα τους να μειώνεται στο ίδιο χρονικό διάστημα. Και πόσο αυξήθηκε το ποσοστό της φτώχειας στο ίδιο χρονικό διάστημα. Γιατί δεν υπάρχουν αξιόλογες και αξιόπιστες μετρήσεις. Όμως όλα τα επί μέρους στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι τα ποσοστά των αδυνάμων και αποκλεισμένων αυξάνονται δραματικά.
Αυτή λοιπόν η παρέα των 10 εκατ. ανθρώπων, έχοντας αποκτήσει τεράστια οικονομική και κατά συνέπεια και πολιτική ισχύ, δεν θα μοιράσει εθελοντικά όλα όσα απέκτησε. Θα αγωνιστεί με νύχια και με δόντια για να κρατήσει τον πλούτο που απέκτησε μέσα από τις διαδικασίες του καπιταλισμού-καζίνο.
Γιατί όμως η στήλη έφθασε σε αυτό το ακραίο συμπέρασμα;
Η παρέα των 10 εκατ. ανθρώπων δεν δέχθηκε να χρηματοδοτήσει την αυτονόητη κίνηση για την σωτηρία του συστήματος που ήταν οι αναπτυξιακές πολιτικές. Γιατί δεν θα είχε σοβαρά κέρδη. Χάθηκε έτσι πολύτιμος χρόνος και πόροι. Η παρέα των 10 εκατ. ανθρώπων έχει επιλέξει την σύγκρουση. Έχει και στόχο που θέλει να πάνε τα πράγματα.
Η μετά-κομμουνιστική Κίνα είναι το πρότυπο τους. Χαμηλά ημερομίσθια και παντελή απουσία κοινωνικής ασφάλισης και εργατικών δικαιωμάτων. Κατά συνέπεια υψηλά κέρδη. Όλοι γνωρίζουμε πως λειτουργεί η δημοκρατία στην Κίνα… Απλά δεν υπάρχει. Αυταρχικός Καπιταλισμός!

13 σχόλια

  1. Ευγε!!!
    Ο Κασιδιαρης της Χρυσης Αυγης χαστουκισε τη (κρυπτο λεσβια) κανελλη!!!

    Ευγε!!!!

    Χρυση αυγη Δαγκωτο ! παιδια!!!

    Χρυση Αυγη δαγκωτο!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΛΕΟΝ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΡΕΛΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7 Ιουν 2012 10:28:00 π.μ.
    ++
    Εισαι για καμμια πιπα?

    Εχεμυθεια (τοπαμε!) εγγυημενη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΨΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΗΣΑΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΞΕΛΙΓΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7 Ιουν 2012 10:32:00 π.μ.
    ++
    Καμμια πιπα στα γρηγορα?

    Εχεμυθεια εγγυημενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Όταν η στήλη μιλούσε για ανάπτυξη"

    xaxxaaaaaaaaaa

    καλυτερα πλούσιος και υγιής...

    Σιγά ρε Δευκαλίωνα για την ... ανακάλυψη!!!!!

    Μα αυτό είναι το ζητούμενο. Ανάκαμψη δε γίνεται χωρίς χρήμα και ρίσκο. Χρήμα υπάρχει αλλά όχι σε μας, άρα πάπαλα η "ανεξαρτησία" όπως την εννοούν οι παρωχημένοι σαν και εσένα (της σχολής μνημόνιο - αντιμνημόνιο, ενώ το δίλημμα είναι μέσα ή έξω από τον έστω αυταρχικό κόσμο, που κι αυτό συζητιέται).

    Ρίσκο πάλι γιατί να πάρει κανείς με εμάς. Αφού εμείς δε γουστάρουμε αυταρχισμό. Άντε η μία λύση είναι αυταρχικός καπιταλισμός. Η άλλη ψιλοαυταρχικός. Η άλλη ας πουμε δημοκρατικός.

    Σε μας; Αναρχικός καπιταλισμός;;;

    Αυτό είναι παπάρα το πρόβλημα, δεν το κατάλαβες;

    It's the illusion that we can enjoy both automatically: capitalistic well-being AND AT THE SAME TIME relaxing, cool, democratic and generous, duty-free atmosphere, 24 hours a day, 365 days a year with two cheap immigrants to ... "make us air" (γιατί ο Τσιπρας καλύτερος είναι;), STUPID!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί Αυτοδύναμος Αλέξης Τσίπρας.

    Θέλω μια (αυτοδύναμη, ναι!) κυβέρνηση Τσίπρα για να φέρει τα πάνω-κάτω σ’ αυτόν άθλιο τόπο όπου ζούμε.

    Δεν αντέχω άλλο την μικρομεσαία μετριότητα και την έφεση προς την διαπλοκή και την συναλλαγή με επιχειρηματίες, μαφιόζους, εμπόρους ναρκωτικών, νταβατζήδες, εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και εκβιαστές -που χαρακτηρίζει όλο το πολιτικό μας σύστημα.

    Θέλω να φύγουν όλοι, να εξαφανιστούν, να τους φάει η μαρμάγκα, η μαύρη τρύπα που αυτοί δημιούργησαν.

    Δεν θέλω ούτε Βενιζέλους, ούτε Σαμαράδες, ούτε Παπανδρέου, ούτε Καραμανλήδες, ούτε Μητσοτακέϊκο – θέλω να αποσυρθούν και να μας αφήσουν επιτέλους ήσυχους.

    Μας οδήγησαν όλοι αυτοί στο απόλυτο αδιέξοδο και έχουν το θράσος να μας ξαναζητάνε την ψήφο μας; Πολύ θράσος το λέω εγώ αυτό.

    Γιατί ξέρω, όπως ξέρουν όλοι οι Έλληνες πια, ότι όλοι αυτοί και τα κομματόσκυλά τους, χρησιμοποίησαν τις ψήφους μας προς ίδιον όφελος –για να πλουτίσουν σε βαθμό εμετικό, να εξασφαλίσουν εγγόνια και τρισέγγονα και να νοιώσουν το “ power” του χρήματος και της εξ αυτού εκπορευομένης «εξουσίας».

    Και, όχι, συγγνώμη, δεν το κάνανε καν «για τα παιδιά τους». Όλα τους τα εγκλήματα τα κάνανε για πάρτη τους, κινούμενοι από τον ακόρεστο εγωισμό τους και την λατρεία τους στο χρήμα.

    Από τα χωριά τους όλοι αυτοί (καλά τα έλεγε ο Κατσιφάρας ότι δεν τους ήξεραν ούτε οι θυρωροί τους –αν είχαν και θυρωρούς), εκτοξεύτηκαν στην επικίνδυνη ζώνη των μεγάλων εθνικών αποφάσεων χωρίς να νοιάζονται ντιπ για το "έθνος".

    Απατεώνες με σφραγίδα. Ένας υπουργός Αμύνης, παρ’ ολίγον πρωθυπουργός που σαν ψυχοπαθής κρατούσε σημειώσεις για τα μπίλιον —μπικικίνια του και ένοιωθε ασφαλής ότι κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει.

    Πρέπει επειγόντως να απαλλαγούμε απ’ όλον αυτόν τον συρφετό.

    Τώρα, στις 17 Ιουνίου.

    Δεν ξέρω τι θα μπορέσει να καταφέρει μια αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα, ξέρω όμως ότι μπροστά στην μαφιόζικη Ελλάδα στην οποία ζούμε δεκαετίες τώρα, είναι ελπίδα μεγάλη η ριζική αλλαγή των ανθρώπων που θα χειριστούν από δω και πέρα την εξουσία. Είναι άλλα μυαλά.

    Δεν είναι «έμπειροι» στην άσκηση της εξουσίας αλλά είναι διαθέσιμοι να μάθουν και να βοηθήσουν τον έρημο αυτόν τόπο να ξανασταθεί στα πόδια του. Και κανένας Στρατούλης, καμιά Κωνσταντοπούλου, κανένα στέλεχος του νέου «κόμματος» του ΣΥΡΙΖΑ (και φυσικά όχι ο αρχηγός του) δεν μπορεί να είναι χειρότερος από τους αλήτες που μας κυβερνούνε 38 χρόνια τώρα.

    Αυτοδύναμος ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν.

    Αυτή είναι εμένα η επιλογή μου.

    Ευτυχώς θα το βοηθήσει αυτό το «όνειρο» η αποκοτιά του Σκανδαλίδη και του Παυλόπουλου που φτιάξανε τους νόμους με τα μπόνους των 40 (και μετά των 50) βουλευτών, σίγουροι ότι αυτοί θα τους χαρούνε.

    Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα δόξα τω Θεώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΕΜΙΣΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ Ο ΤΟΠΟΣ...ΠΟΥΦΦΦΦΦΦ....ΒΡΩΜΑ...

    ΤΖΩΩΩΩΝ;;;;

    ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ,
    ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ ΣΕ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΞΙΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ,

    ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ… ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΖΩΩΩΩΝ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΖΩΩΩΝ$$$$,

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΑΦΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΓΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟ-ΑΔΕΡΦΗ...

    ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ;;;

    ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ;;;

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΤΖΩΝ,
    ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;

    ΤΖΩΩΩΩΝ;;;;

    ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ;;;

    ΤΗΣ ΒΡΩΜΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!!!!

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ,
    ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ ΣΕ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΞΙΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ,

    ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ… ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΖΩΩΩΩΝ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΖΩΩΩΝ$$$$,

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΑΦΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΓΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟ-ΑΔΕΡΦΗ...

    ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ;;;

    ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ;;;

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΡΟΥΤΡΟ,
    ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΔΙΑΦΙΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ θα χτυπούνε για όποιο αντιδρά ιδικά αν είναι το κυβερνητικό σχήμα της Νέας Δεξιάς {MONO AYTOYΣ ΣΥΜΠΑΘΕΊ} η τώρα η μετά Σαμαρά εποχής…

    Εδώ δέχτηκαν της κατοχικές επιτροπές Ραιχεμπαχ κ.τ.λ που τους βαφτίζουν ιδικούς συμβούλους λες και θέλεις ξένους -ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ- σύμβουλους ώστε να ασκήσεις κυβερνητική πολιτική..

    Προσωπικά έχω γράψει 1.000 φορές ότι θα χυθεί αίμα, κάποιοι δεν θα αντέξουνε και επειδή δεν ξέρουνε τι και ποίος είναι ο εχθρός απλώς θα βαρά ο ένας τον άλλο γιατί δεν ξέρει ότι ο εχθρός είναι μέσα στα κάστρα , ώστε να έλθουνε μετά να μας επιβάλουνε την ΤΑΞΗ δείτε τον καπετάν Αδωνη τον Ντινόπουλο, τον Κασιδιάρη , τον Μιχαλολιάκο αυτοί θέλουνε την εθνική ηρεμία του ΛΑΟΥ; Κάθε μέρα προκαλούν από τα ΜΜΕ της εμφυλιακες καταστάσεις ..

    ΑΥΤΟI HTAN AYTOI EINAI ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΎ ΑΥΤΟΊ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΖΩΉ ΗΤΑΝ …


    Για την Παράδοση της χώρας μου στην τρόικα όλοι αυτοί οι ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΔΕΣ είναι ΣΟΥΖΑ !!! αν βρούνε κανένα Αλλοδαπό η Έλληνα να διαμαρτυρείτε θα τον πλακώνουν στο ξύλο , έτσι θα μπούνε στο κόλπο και τα αριστερά μπλοκ και θα φτιάξουν έναν καλός εμφύλιο.

    ΑΚΟΎΤΕ ΚΎΡΙΟΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ... Το Ε.Α.Μ και το ΕΛΑΣ πρώτα πολέμησαν της κατοχικές δύναμης και μετά τους έβαλαν και σφάχτηκαν οι νικητές σύμμαχοι μας!!!

    Αυτά μόνο μπορούνε να κάνουν .. είδατε καμιά επίθεση από τα χρυσά αυγά σε τροικανους ; ΕΔΏ ΘΈΛΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΧ ΚΑΗΜΈΝΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΊΔΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΔΗΓΟΎΝΕ ΣΤΟΝ ΕΜΦΎΛΙΟ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΊ , , , ΔΥ-ΣΤΗ-ΧΟΣ .. Διώξετε ρε αγωνιστές της τρεις επιτροπιες που είναι ΣΗΜΕΡΑ στην χώρα μας...

    ΣΤΗΝ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ--ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ---ΡΑΙΧΕΜΠΑΧ ΣΕ ΟΛΑ .....ΜΙΑ ΖΩΉ ΤΑ ΠΡΌΒΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΌΒΟ


    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση