GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την τύχη της πατρίδας»...

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατηγορώντας το κόμμα της αριστεράς πως «στην προσπάθειά του τις τελευταίες ημέρες να...

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατηγορώντας το κόμμα της αριστεράς πως «στην προσπάθειά του τις τελευταίες ημέρες να κερδίσει εντυπώσεις και να ενισχύσει την όποια κοινωνική δυναμική έχει, δυστυχώς, διολισθαίνει σε πολιτικές συμπεριφορές που μοιραία οδηγούν τις σκέψεις μας σε κακές εικόνες από το παρελθόν με παλαιοκομματικά χαρακτηριστικά».
Μιλώντας ραδιοφωνικό σταθμό ΝΕΤ FM, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε πως κανείς δεν μπορεί να παίζει με την τύχη της πατρίδας και επανέλαβε την θέση του για διακομματική συνεννόηση για την επίλυση των βασικών ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες, στις επικείμενες εκλογές 2012.
«Ας αφήσουμε στην άκρη τα κομματικά λάβαρα, ας υποστείλουμε τις κομματικές σημαίες και ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή, για να μη βγάλουμε την πατρίδα μας από το δρόμο που όλοι μαζί ονειρευτήκαμε, προσπαθήσαμε και ανοίξαμε και τώρα, δυστυχώς, κλείνει μπροστά μας ερμητικά ο ορίζοντας και περισσότερο στην ψυχή των νέων ανθρώπων που βλέπουν να σκοτεινιάζει το μέλλον τους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος, τονίζοντας πως ακόμα και με τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν στοιχεία σύγκλισης.
Κάλεσε όμως το ΣΥΡΙΖΑ «να αποδείξει ότι μπορεί να λειτουργήσει ως ένα κοινοβουλευτικό κόμμα με αρχές και πρόγραμμα, να αξιολογηθεί και να κριθεί από τη θέση του μέσα από την αντιπολίτευση και μετά αν κρίνει ο κόσμος θα του ανοίξει τον δρόμο».
Παράλληλα τόνισε πως στερείται ταυτότητας, προγράμματος και οράματος και επεσήμανε πως το χειρότερο θα είναι να πάει η εξουσία σε ανθρώπους που δεν μπορούν να τη διαχειριστούν.
Κριτική άσκησε ο κ. Αβραμόπουλος και για το θέμα της λαθρομετανάστευσης λέγοντας πως αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας δεν μπορούν να υλοποιηθούν, καθώς είναι απόψεις από εκείνες που εύκολα διατυπώνονται παραμονές εκλογών, χωρίς να έχουν αντίκρισμα στην πράξη.

37 σχόλια

  1. Κανένας δεν μπορεί να πει τη Κυριακή ότι δεν ήξερε. Ξέρουν πολύ καλά. Ξέρουν ότι αν δεν βγει πρώτη η ΝΔ με τουλάχιστον 5 μονάδες διαφορά, τότε η Ελλάδα τη Δευτέρα θα είναι στο γκρεμό, οικονομικό, κοινωνικό, εθνικό.

    Ξέρουν ότι αν βγει πρώτη και δεν μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση σταθερή, λόγω της ανευθυνότητας και επιπολαιότητας του κ. Βενιζέλου και του κ. Καμμένου, τότε η χώρα θα βυθιστεί ξανά στην αστάθεια και στην ακυβερνησία.Αυτά πρέπει να είναι ξεκάθαρα σε όλους, και κυρίως στους αναποφάσιστους. Και δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό που γινόταν σήμερα ( και ίσως αύριο ) στα σουπερμαρκετ και στα φαρμακεία και στα βενζινάδικα με τις ουρές πολιτών...Αφού, κύριοι, φοβάστε τον Τσίπρα και την ανευθυνότητά του, αντί να στήνετε στις ουρές, αποτρέψτε τη πρωτιά του στη κάλπη. Αν, παρ' ελπίδα, εκλέξετε πρώτο τον Σύριζα ή με μικρή διαφορά από τη ΝΔ, μη σας δω να τρέχετε το βράδυ στα ΑΤΜ και το πρωί τηςΔευτέρας στις τράπεζες για να πάρετε τα λεφτά σας. Αν απέχετε, ρίξετε λευκό ή άκυρο, είστε άξιοι της μοίρας σας και παίρνετε και στο λαιμό σας και όλους τους άλλους !

    Όσοι θέλετε να ψηφίσετε Βενιζέλο, Καμμένο, Μιχαλολιάκο- Χρυσή Αυγή, Καρατζαφέρη, Τζήμερο- Μάνο, μην πείτε αύριο ότι δεν ξέρατε, ότι νομίζατε ότι οι ξένοι και οι έλληνες επιχειρηματίες μπλοφάρουν... Εδώ δεν είναι χαρτιά, ούτε πόκερ. Εδώ είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Όσες φορές μας εγκατέλειψαν οι Σύμμαχοι μας, είχαμε εθνική τραγωδία.Ξέρουν εκείνοι να χρησιμοποιούν ακομα και "αριστερούς" για να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να νομίζουν οι χαχόλοι από κάτω ότι είναι "αντιστασιακοί". Μικρός ήμουν και χειροκροτούσαμε τον Ανδρέα, έξω από το Νάτο, έξω από την ΕΟΚ, εξω οι βάσεις και έβαλε την υπογραφή του μετά : σε όλα μέσα ! Και υπάρχουν άνθρωποι που ξεγελάστηκαν από τον Γ. Παπανδρέου και είναι έτοιμοι να πάνε στον χειρότερο Τσίπρα ! Ε, καλά να πάθουμε. Με το Παπανδρέου- Βενιζέλο χάσαμε το 1/3 των εισοδηματων μας. Τώρα με τον Τσίπρα, που δεν έχει χώρο για την ιδιωτική πρωτοβουλία, πράγματι θα γίνουν Βουλγαρία, αλλά μέσα στο πρώτο μήνα!

    Θέλετε, κυριοι,να το ρισκάρετε ; Με γειά σας με χαρά σας. Αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι για τις συνέπειες. Όταν πτώχευσε η Ελλάδα το 1893, 1897, 1932, οι περισσότεροι ζούσαν στα χωριά και είχαν τρόφιμα. Τώρα, αν γίνει πτώχευση, οι 9 στους 10 ζουν στα αστικά κέντρα, και ούτε να ξεχωρίζουμε τα χόρτα δεν μπορούμε, ούτε κυνήγι να κάνουμε, ούτε να ψαρεύουμε στο Σαρωνικό. Αυτά τα παιδάκια που θέλουν Τσίπρα, Καμμένο, Μιχαλολιάκο, έχουν μάθει στη καρμπονάρα και στη πίτσα, αύριο θα πρέπει να τρώνε φασόλια και ρεβύθια. Θα αντέξουν ; Είστε τρελοί ;Αυτά που ξέρουν μόνο από καφετέρια και τάβλι και μπιτς μπαρ και μπουζούκια θα αντέξουν όχι μόνο την ανεργία ( που έφερε η ηλίθια πολιτική Βενιζέλου ), αλλά και τη στέρηση αγαθών ;
    Κάθε ψήφος που πάει σε άλλο κόμμα, πλην της Νέας Δημοκρατίας, στην οριακή αυτή κατάσταση, μπορεί να οδηγήσει σε νέα μικρασιατική ή κυπριακή τραγωδία.Ξεκάθαρα πράγματα προς όλους. Κι αν η ΝΔ δεν μπορέσει να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο με κυβέρνηση εθνικής ενότητας,θα έχει πέσει σε 3 μήνες. Και τότε κι εγώ μαζί σας, θα πάω στα άκρα. Αλλά πρέπει να δώσουμε τη τελευταία ευκαιρία στη δημοκρατία να σώσει τη πατρίδα.Και αυτή τη κρίσιμη στιγμή, μόνο η μέση λύση είναι η λύση, η Νέα Δημοκρατία. Οι Γερμανοί αυτό παρακαλούν και γι' αυτό προβοκάρουν : να βγάλουμε Τσίπρα για να βρουν αφορμή να μας πετάξουν. Έτσι, δεν έγινε το 1920 με τον βασιλιά Κωνσταντίνο και απέσυραν τα δάνεια και μείναμε μπουκάλα και το 1922 ο Υπουργός Οικονομικών πήρε τα μισά λεφτά των Ελλήνων ( διχοτόμηση χαρτονομίσματος ); Τι διαφορετικό θα κάνει ο Τσίπρας, αν κοπούν δάνεια, επιδοτήσεις, ΕΣΠΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
    ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΦΑΣΚΕΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να παίζει όμως με την υγεία της κ.Αβραμόπουλε;

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. |0|+|0|=NULL
    ΜΑΥΡΟ στον πούστη και τους όμοιούς του.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΝΔ ΚΑΡΔΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑ ΑΥΡΙΟ.
    ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΠΟΥΧΕΣΙΣΜΟ, ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΑΛΙ! Ο ΨΟΦΟΣ ΔΕ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΕΙ ΙΣΧΡΥΡΟΤΑΤΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΛΙ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΤΑΝ ΙΣΩΣ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παλι σας περασε το μεγκα-σκαι το μηνυμα που ηθελε..
    ΝΔ=δυναμη ευθυνης
    ειναι το ιδιο ψεμμα με το
    ΠΑΣΟΚ=δυναμη ευθυνης..
    οι ανοητοι των ολυμπιακων και του ευρω πρεπει να πανε σπιτι τους,
    οχι να μας το παιζουν σωτηρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι θελουν οι φραγκατοι και τα κομματα τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΜΑΝΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..

    Μεγάλε για σένα μόνο ο σύριζα έχει άφραγκους. Αν ναί τότε όλα τα παραπάνω όσα γράφεις είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3.11

    Με αυτον τον επαισχυντο λιβελλο σχόλιο που βρωμαει κομματικη καμαριλα ενος άθλιου κομματος που ειναι συνενοχο και συμμετοχο στην καταστροφή, τωρα το επικαλείσαι και σαν σωτηρα! Συγχαρητηρια αξιος ο μισθος σου είσαι τοσο κιτρινιαρης που αλλαξε χρωμα και ο υπολογιστης.
    Δηλαδη αν βγει ο Σαμαρας ολες αυτες οι ηλιθιοτητες που αναφερεις στο σχολιο σου παυουν να υφίστανται;
    Μπορείς να μας δωσεις μια πειστική εξηγηση γιατι οι ξενοι επιθυμουν διακαως τον ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟ αυτα τα αθλια υποκειμενα και χρησιμοποιουν ολη την επιρροή τους και την δυναμη τους στην επίτευξη των στοχων τους; Δηλαδη γιατι δεν εχουν την στοιχειωδη δημοκρατικη αίσθηση απεναντι σε καποιους που μιλουν για ανθρωπιστικη κρίση με βαση την εφαρμογη του μνημονίου; είναι ψεμματα; δεν το ζουμε; υποστηριζουν ομως αυτον που με υπογραφη θα συνεχισει το θανατικο εργο που αποφασισαν για εμας εμπλουτιζοντας τις δυναμεις καταστολης και με αυρες νερού!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.
    Αυτα που ζουμε εδω και 10 χρονια στον τοπο μας ποιος τα προκαλεσε; ποιος τα δημιουργησε; ποιος τα έφερε μεχρι εδω που ειναι σημερα;
    Τα 3 τελευταια χρόνια ζουμε την καταστροφη τον ολεθρο και την κολαση καθημερινα στην ζωή μας και με υπογραφη των ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ αυτα θελουν να συνεχιστουν, για ποια καταστροφή μιλάς; γιαυτη που ειναι καθημερινοτητα; για τις αυτοκτονιες για τα ασιτα παιδια; για τους απελπισμενους ανεργους; για τους κατεστραμμενους εμπόρους και βιοτεχνες; γιατους ανεργους ελευθερους επαγγελματιες; για τα καταχρεωμενα νοικοκυρια; γιατις χιλιαδες των κατασχεσεων στο ιδιωτικό δίκαιο; για τα συσσιτια; για τους άστεγους; για την μεταναστευση των νεων; για την κατακρεουργηση στοιχειωδων βασικων αρχων επιβίωσης; για τα νοσοσκομεια που αναβαλλουν χειρουργεια ελλείψει αναλλωσίμων; για τα σχολεία που μοιραζονται φωτοτυπιες για βιβλια; για ποια καινουργια καταστροφή μιλάς;
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
    Εισαι τόσο κομματοσκυλο και μαυρος προπαγανδιστης αδιστακτος λιβελογραφος ενας από ολους αυτους που μας οδηγησαν εδω.

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΑΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΞΕΚΩΛΛΙΑΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

    ΥΓ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΑΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ. ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (ΙΜΒΡΟΣ,ΤΕΝΕΔΟΣ).
    ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ.
    ΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΟΔΙΤΣΑ ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΚΤΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Αντώνης και το πάνθεον των σκαδάλων του ΠΑΣΟΚ! Με ποιους σχεδιάζει να κυβερνήσει την χώρα – Οσα θα ήθελε να ξεχάσει, προκειμένου να συνεργαστεί με την υπεύθυνη ευρωπαϊκή δύναμη, που ονομάζεται … ΠΑΣΟΚ!!!

    Η πολιτική του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ.) δεν έχει καμία απολύτως διαφοροποίηση με αυτήν της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά, η οποία εδώ και καιρό στο μυαλό μου «έρχεται» ως Ν.Δ.(Τ).
    Κι αρχίζω και εξηγούμαι:
    Αρχικά, όταν ο Αντώνης Σαμαράς ανέλαβε την Προεδρεία της ΝΔ, είχε επιλέξει ως στόχο του, το «κόμμα του Μνημονίου», το ΠΑΣΟΚ και οι λόγοι του κατακεραύνωναν την πολιτική της ηγεσίας του, που είχε δεθεί στο άρμα του ΔΝΤ και εξαθλίωνε μέρα με τη μέρα τους Ελληνες.
    Και πολύ καλά έκανε, μιας και το καταστροφικό δίδυμο, Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου, σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους! Όπως θα κληθούν πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα!
    Η ΝΔ όμως, του οραματιστή Κωνσταντίνου Καραμανλή, ως κόμμα, ιδρύθηκε με ένα σαφή προσανατολισμό, στον οποίο ήταν σταθερό διαχρονικά και δεν έκανε «πισωγυρίσματα»! Η ΝΔ ήταν ένα Ευρωπαϊκό κόμμα! Τουλάχιστον πριν αναλάβει ο Αντώνης Σαμαράς και μετατραπεί σε ένα κόμμα υποστήριξης των διεθνών τοκογλύφων που επιδιώκουν την διάλυση της Ευρώπης και του Ευρωπαϊκού ιδεώδους, κι επιστροφή στην Οικονομική Ενωση του … Άνθρακα & Χάλυβα, σε μια ελιτίστικη ένωση !!!
    Ενώ αντίθετα το ΠΑΣΟΚ κινήθηκε μεταξύ του «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» και της «επάρατης ευρωπαϊκής ιδέας», εώς ότου επικρατήσουν οι «εκσυγχρονιστές» και το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μονοκονδυλιά όσα έλεγε για την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ!!!
    Η ΝΔ, ήταν εξ αρχής ένα κόμμα της «Ευρώπης των λαών» και σαφώς όχι της «Ευρώπης των Τραπεζιτών», των «bangsters» και των απατεώνων που κερδοσκοπούν επί 200 χρόνια σε βάρος της πατρίδας μας! Αν ζούσε σήμερα ο ιδρυτής της ΝΔ, είναι βέβαιο ότι θα απέσυρε την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ στην Ευρωβουλή από τον σχηματισμό της πτέρυγας που συμμετέχει το CDU της Μέρκελ! Και θα το είχε κάνει πριν δύο χρόνια!
    Η ΝΔ του Καραμανλή, ήταν υπέρ της δημιουργίας μιας πολιτισμικής ένωσης κρατών!
    Από τότε, πέρασαν από τη ΝΔ αρκετοί αρχηγοί και ακόμη πιο πολλοί … «δελφίνοι» αλλά φαίνεται ότι με την έλευση Σαμαρά στην Αρχηγία, η ΝΔ έχασε τον προσανατολισμό της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2
    Κανένας αρχηγός της ΝΔ -πλην του Σαμαρά- δεν δέχτηκε όσα «περίεργα» περί πολιτικής και «ανώμαλα» περί οικονομίας, ευαγγελίζεται εδώ και καιρό το ΠΑΣΟΚ και οι απανταχού δήθεν «Σοσιαλιστές» που διαβιούν ζωή μαχαραγιάδων και Βασιλέων εις βάρος των λαών τους!!!
    Ο πρώτος, δεξιός αρχηγός κόμματος, που διεκδικεί επάξια, την παγκόσμια πρωτιά, να συμφωνεί με προτάσεις, μέτρα και πολιτικές που χάραξαν τέτοιοι σοσιαλιστές, είναι ο Αντώνης Σαμαράς.
    Ο οποίος μετέτρεψε τη ΝΔ από ένα «ευρωπαϊκό-λαϊκό κόμμα» σε ένα «κάθετο κόμμα του Μνημονίου των Τραπεζιτών»!
    Και εξηγούμαι, γιατί αυτήν την πτυχή δεν την έχει ακουμπήσει κανείς ακόμη:
    O κύριος διαχειριστής και ένας από τους εμπνευστές της δημιουργίας του μνημονίου και της εισόδου του ΔΝΤ ως χρηματοδότη στα ελληνικά δάνεια, ήταν ο Στρος Καν!
    Ο σοσιαλιστής με το μακρύ χέρι και τα φλογερά πάθη!
    Η Μέρκελ, ως «αδελφό κόμμα της ΝΔ», απλά έψαχνε έναν τρόπο να βάλει χέρι στον ιδιωτικό τομέα της Ελλάδας, μιας και απαγορευόταν από την καταστατική συνθήκη της Ρώμης! Κι έψαχνε έναν τρόπο, κατ εντολήν των «νέο-ναζιστών» αφεντικών της, που τα πρωινά κατοικούν σε οίκους αξιολόγησης όπως ο αμαρτωλός Οίκος «Μoody’s», και τα απογεύματα μετακομίζουν στα «ιερατεία της διεθνούς τοκογλυφίας», όπως η Goldman Sachs!
    Εταιρίες για τις οποίες, η συντακτική μας ομάδα, ετοιμάζει καταιγίδα αποκαλύψεων!
    Θα αποκαλύψουμε σύντομα, πως η πρόταση της Goldman Sachs, που ήθελε να προστατεύει την συμφωνία της με την Ελλάδα, για να λαμβάνει ετησίως 300εκ. ευρώ ως το 2039, έκανε την Μέκελ να δεχτεί την ιδέα της συμμετοχής του ΔΝΤ στο μηχανισμό στήριξης της Ελλάδος, που δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά η το θεμέλιο της οικονομικής μας καταστροφής, με την υπογραφή κιόλας, της Εθνικής Τράπεζας! ΄
    Ο «εμπνευστής» του σχεδίου «εισβολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα», ο Ντομινίκ Στρος Καν βρήκε αρχικά αρκετό πρόσφορο έδαφος, σε αρκετά μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, που την εποχή αυτή έβλεπαν τον έναν μετά τον άλλο … «Σοσιαλιστή Επαναστάτη» σε Αφρική και Ασία, να εγκαταλείπει την χώρα του με … ελικόπτερο!!! Για όσους έχουν ξεχάσει μια μικρή λεπτομέρεια, Πρόεδρος της ομάδας αυτής, Διεθνώς, είναι, ο Γιωργάκης Παπανδρέου!
    Ο Στρος Καν, είχε διπλό όφελος από την έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα.
    Πρώτον, θα έβαζε το «απεχθές και αποκρουστικό» ΔΝΤ στα σαλόνια της Ευρώπης, κάτι για το οποίο πολλοί είχαν προσπαθήσει αλλά απέτυχαν! Αρα αναβάθμιζε το κύρος του οργανισμού διεθνώς και
    Δεύτερον, θα αποτελούσε ένα καλό βατήρα για την μετέπειτα πολιτική του φιλοδοξία για την Γαλλική Προεδρεία, κάτι που όμως σταμάτησε στο σαλόνι του «Σοφιτέλ», γιατί μια … άλλη εταιρία, που βρίσκεται πάντα απέναντι στη Moody’s, γνώριζε πολύ περισσότερα απ όσα … έπρεπε! (Αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που θα μας απασχολήσει στο εγγύς ,μέλλον).
    Τεχνοκρατικά, νομοτεχνικά και οικονομικά, η συμμετοχή του ΔΝΤ ως ιδέα είναι δική του και είναι πλέον γεγονός ότι συμφώνησε «στα κρυφά» και ο ΓΑΠ, που και να ήθελε δηλαδή, δεν θα μπορούσε να διαφωνήσει, στον «μαύρο-ταμία» του Σοσιαλιστικού κινήματος , Ντομινίκ Στρος Καν!
    Γι αυτό και το ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό κόμμα στην Ε.Ε. δεν έφερε ούτε την παραμικρή αντίσταση, σε κανένα επίπεδο, όταν ένας «Αμερικανόφερτος οργανισμός», το ΔΝΤ, εισέβαλε στην Ευρώπη, όχι από την πίσω πόρτα όπως περίμεναν πολλοί, αλλά εν «χορδαίς και οργάνοις» , από την μεγάλη πύλη του Στρασβούργου!!!
    Με πολύ αριστουργηματικό –πολιτικά- τρόπο, οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές, «φόρτωσαν» στην Νεοφιλελεύθερη Μέρκελ, την συμμετοχή του ΔΝΤ στον μηχανισμό, μιας και τέτοιου είδους πράγματα, όπως η λήψη αντιλαϊκών δημοσιονομικών μέτρων δεν ταιριάζει στην … φιλοσοφία τους!!!
    Ετσι, έκαναν και οι δυο πλευρές την δουλειά τους! Εγιναν κάτι ως … αντισυμβαλλόμενοι!
    Πως είναι δυνατόν άραγε, ένας ΑρχιΣοσιαλιστής που ήθελε να σώσει την Γαλλία, … με «σοσιαλιστικές πολιτικές», να προτείνει και να εφαρμόζει σε μια χώρα –μέλος της Ε.Ε., στην Ελλάδα εν προκειμένω, τόσο αντιλαϊκά, βάρβαρα, και ανήθικα μέτρα που στο άκουσμά τους και μόνο, θα τρίζουν τα κόκαλα των εμπνευστών του Σοσιαλισμού;
    Αυτό δεν το σχολίασε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 3
    Το χειρότερο είναι, ότι ενώ πρόσκειται για ένα σχέδιο έμπνευσης και εφαρμογής από τον «Σοσιαλίσταρο» Στρος Καν, στην Ελλάδα, γίνεται δεκτό από τον «κληρονόμο» του κόμματος του Κ.Καραμανλή, που αν ζούσε σήμερα, θα έστελνε τον Σαμαρά πίσω στο Χάρβαρντ να ξαναμάθει οικονομία και διεθνείς σχέσεις!
    Διότι, όταν ο Σαμαράς κατακεραύνωνε το Μνημόνιο 1, και την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, άρχισε να εκτινάσσει την δημοτικότητα της ΝΔ. Και αίφνης, λες και τον τσίμπησε μύγα, έκανε … κυβίστηση (κοινώς κολοτούμπα) και ξεκίνησε σταδιακά, να υποστηρίζει αρχικά το Μνημόνιο και κατόπιν να το εξυμνεί ως το «εργαλείο» που θα μας σώσει!!!
    Αποκάλεσα το κόμμα του «κάθετο κόμμα του Μνημονίου», γιατί ενώ αρχικά ζητούσε την κατάργηση του μνημονίου 1, τελικά κατέληξε να διαγράφει πάνω από 40 βουλευτές του που δεν … ψήφισαν το μνημόνιο 2!!!
    Ετσι, για να δικαιολογήσει την απίστευτη αυτή πολιτική κολοτούμπα, ο ίδιος λέει σήμερα, ότι ήταν «κατά του μνημονίου 1 και υπέρ του μνημονίου 2»! Δηλαδή, σα να λέμε, ότι είναι κατά του αλκοολισμού, αλλά βρήκε έναν μεθυσμένο στο δρόμο και για να ξεμεθύσει τον πότισε με … αλκοόλ!!!
    Επικεφαλής του ψηφοδελτίου του όμως στο Επικρατείας, είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, που ήταν ΥΠΕΡ του μνημονίου 1 και κατά του μνημονίου 2!!!
    Συνεπώς, οι δυο κύριες συνιστώσες της ΝΔ καλύπτουν πολιτικά τόσο το μνημόνιο 1 όσο και το μνημόνιο 2! Κάθετα δηλαδή!
    Ανεξάρτητα όμως από αυτό, η ΝΔ παραμένει ένα «δεξιό και νεοφιλελεύθερο κόμμα»!
    Από πού κι ως που ο Αντώνης Σαμαράς, μπορεί και δέχεται, πολιτικά, τόσο άκρατο κρατικό παρεμβατισμό στην
    - Παιδεία
    - Υγεία
    - Εργασιακά
    - Επενδύσεις
    - Συνταξιοδοτικό
    - Τραπεζικό
    Το πρόγραμμα του κόμματός του, επιδιώκει την φιλελευθεροποίηση της πραγματικής αγοράς από τη μια, και ταυτόχρονα, ο ίδιος ζητά την κρατικοποίηση σχεδόν των πάντων;
    Εκτός κι αν σκοπεύει να κρατικοποιήσει τα πάντα για να τα πουλήσει μετά στους Τραπεζίτες για ένα κομμάτι ψωμί!
    Εχει διαβάσει ο Αντώνης Σαμαράς ποτέ το πρόγραμμα του κόμματος του;
    Πως είναι δυνατόν να λέει ότι «είναι ένα φιλελεύθερο κόμμα» και να συμφωνεί με ένα Σοσιαλιστικής έμπνευσης μνημόνιο, που διαλύει την επιχειρηματικότητα με φόρους και δασμούς ; Ένα σχέδιο για το οποίο δεν ρωτήθηκε ποτέ ο Ελληνας και το επέβαλαν με το ζόρι!
    Πως είναι δυνατόν να αποκαλείται «λαϊκή δεξιά», ένα κόμμα που συμφωνεί με το μνημόνιο 2 , που στην ουσία εξοντώνει την ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, δηλαδή την μεσαία τάξη και δημιουργεί καθημερινά 2.000 ανέργους;
    Γιατί ο Σαμαράς, δεν δέχτηκε ούτε μία στιγμή να σχολιάσει τις δηλώσεις της Λαγκάρντ, ενώ όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον πλανήτη, οι πάντες την κατακεραύνωσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 4
    Ποιο αόρατο χέρι πότισε «το νερό της λήθης» στον Αντώνη Σαμαρά, και ξέχασε ότι όταν ήταν ευρωβουλευτής, ήταν ο μόνος που τα έβαλε με τον πανίσχυρο ευρωπαίο επίτροπο, -τότε- τον Μπαρνιέ, όταν προσπάθησε να επεισέλθει στα οικονομικά και στα πολιτικά της χώρας; Ξέχασε άραγε, πόσα μπράβο είχε πάρει από εμάς, γιατί όρθωσε ανάστημα στην Επιτροπή Προϋπολογισμού, κάνοντας τον Τραπεζολάγνο Μισέλ Μπαρνιέ να κάνει πίσω;
    Ποιο αόρατο μακρύ χέρι , έριξε «σφαλιάρα» στον Αντώνη Σαμαρά και ξέχασε όλα όσα κατηγορούσε το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ και σήμερα έχει ήδη συγκυβερνήσει μαζί του, υπό έναν πρωθυπουργό «αντιπρόσωπο» του Τραπεζικού Συστήματος, τοποθετώντας σε μια κυβέρνηση μαριονέτα, τα πλέον προβεβλημένα στελέχη του;
    Γιατί στοχοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ που ως «σαράκι» κατατρώγει τον επί 35 χρόνια Νο #1 αντίπαλό του, το ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα «συνεταιρίζεται» με τον «σοσιαλιστή των Ολυμπιακών Αγώνων», Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο τον κατηγορούσε επί τόσα χρόνια;
    Ποια Εθνική Ανάγκη τον οδηγεί να ξεχάσει τα παρακάτω και να μεταβληθεί από πολέμιος του «σάπιου ΠΑΣΟΚ» σε συνεταιράκι του;
    Του θυμίζουμε λοιπόν ότι αυτοί με τους οποίους έκανε πρόβα συγκυβέρνησης , οδήγησαν τη χώρα ως εδώ με την πολιτική τους! Και μέσα σε αυτούς ήταν πάντα ο Βενιζέλος σε υπουργικά πόστα κρισιμότατα.
    Ας θυμηθούμε λοιπόν μαζί με τον Αντώνη τον … «αγωνιστή και ηγέτη της λαϊκής δεξιάς» ορισμένα highlights του ΠΑΣΟΚ και μόλις τελειώσει η λίστα θα του υποβάλουμε μερικά ερωτήματα:
    - – Τον Αθανάσιο Πόπωτα τον θυμάται ο Αντώνης ή μήπως μπερδεύεται με το σήριαλ, «το καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1 και νομίζει ότι ο Πόπωτας είναι ο δήμαρχος του Κολοκοτρωνιτσίου ; Του θυμίζω λοιπόν ότι πρόκειται για τον εκδότη φιλοπασοκικών εφημερίδων, εκ των οποίων όλες αποδείχτηκαν βραχύβιες, τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης πέντε ετών για κατάχρηση 57 εκατομ. δρχ. από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος! Όπως καταλάβατε, πήγα πολύ πίσω και δεν μιλάω προφανώς για τον … Χάρη Ρόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 5
    - To «Σκάνδαλο καλαμποκιού» και τους Αθανασόπουλους που βάφτιζαν τα καλαμπόκια Ελληνικά με τεράστια κέρδη για τους «Πασοκάνθρωπους» το θυμάται ο Αντώνης, ή μήπως τότε ήταν μικρός και η μνήμη του δεν τον βοηθά;
    - To Σκάνδαλο των 1,5 δις εις βάρος της ΕΤΒΑ και δύο θυγατρικών ναυτιλιακών εταιρειών της με την αγορά πλοίων από δύο άγνωστες κυπριακές εταιρείες φαντάσματα, οι οποίες εμφανίζονταν χωρίς κεφάλαια και χωρίς μετόχους, τις θυμάται ο Αντώνης;
    - Θυμάται άραγε το σκάνδαλο της αγροτικής ασφαλιστικής εταιρείας, με τα κέρδη του οποίου, το ΠΑΣΟΚ εξασφάλιζε, την δεύτερη τετραετία του στερώντας στη ΝΔ την ικανότητα να κυβερνήσει; Ετσι έλεγαν τότε οι νεοδημοκράτες!!!
    -To σκάνδαλο της κρατικής ΠΡΟΜΕΤ με τις υπερτμολογίσεις στους καφέδες και τα «τα σάπια ξύλα» με τις κομπίνες εισαγωγών ξυλείας;
    - To πράσινο σκάνδαλο της ΑΓΡΕΞ με μια σειρά από κομπίνες και υπεξαιρέσεις αποκαλύφθηκαν και στις «Αγροτικές Εξαγωγές» ;
    - Τον Αριστείδη Χρήστου της Εθνικής Τράπεζας που καταχράστηκε 147 εκατομμύρια δρχ. υπόθεση στην οποία εμπλέκονταν και η πρώην γραμματέας του Μένιου Κουτσόγιωργα.;
    - Τα μεγάλα σκάνδαλα της ΠΥΡΚΑΛ που από τη μια αγόραζε άχρηστα ναυπηγεία και από την άλλη πουλούσε μισοτιμής οβίδες στο Ιράκ και διπλάσια τιμή στον Ελληνικό Στρατό;
    - Τον Μιχάλη Σταματελάτο της Λαϊκής Ιονικής τράπεζας που υπεξαίρεσε 230 εκατομμύρια δρχ. και χρόνια έλεγε η ΝΔ ότι τμήμα του ποσού δόθηκε για τις προεκλογικές ανάγκες υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ;
    -
    – Το «Σκάνδαλο Κοσκωτά»: που ήταν το σχέδιο για την οικονομική επικράτηση «νέων τζακιών» προσαρμοσμένων στις πολιτικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ;
    - Το Σκάνδαλο της ΕΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Όπλων) όταν ο υφυπουργός Εθνικής Αμύνης, παραιτούμενος, υπέβαλλε δύο μηνυτήριες αναφορές που έστειλαν στον Κορυδαλλό τον πρώην πρόεδρο της ΕΒΟ, Σταμάτη Καμπάνη και τη δεύτερη μηνυτήρια αναφορά γίνεται λόγος για μίζες δισεκατομμυρίων μέσω εταιρειών φαντασμάτων όπου πάλι περιέργως εμπλέκεται και εδώ ο Μένιος Κουτσόγιωργας.
    - Τους σύγχρονους «νταβατζήδες του «κινήματος» που παρέδωσαν τη σκυτάλη σε πανίσχυρους εκδότες που εκβιάζουν κυβερνήσεις και χειραγωγούν την κοινή γνώμη με παραπληροφόρηση και σκανδαλοθηρία.
    - Την καταλήστευση των κρατικών και κοινοτικών πόρων από τις συμμορίες της διεφθαρμένης διαπλοκής που έδρασαν ανενόχλητες και με την πλήρη ανοχή των «χρυσών» σοσιαλιστικών εξουσιών;
    - Τις αγορές του αιώνα που στην ουσία ήταν οι … μίζες του αιώνα;
    - To Έγκλημα χρηματιστηρίου, την μητέρα όλων των Σοσιαλιστικών σκανδάλων με την άγρια λεηλασία ενάμισι εκατομμυρίου ανύποπτων μικροεπενδυτών;
    -
    - Τα όσα έλεγε η ΝΔ για τους Μανίκα – Νεονάκη;
    - Tη Χειραγώγηση του γενικού δείκτη του χρηματιστηρίου με τα ταμεία των ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών) και των ασφαλιστικών ταμείων.
    - – Για την εκποίηση 20 τόνων χρυσού από την Τράπεζα της Ελλάδος επί Σημίτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το συστημα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΜΕΓΚΑ-ΣΚΑΙ
    συνεχιζει να διαμορφωνει τη δημοσια συζητηση,
    (φραγκα εχουν οτι θελουν κανουν)
    με τα ψευτικα διλημματα ευρω η δραχμη,ευρωπη η καταστροφη..
    Στις ιδιωτικες συζητησεις,
    που δεν υπαρχει ο φοβος του αφεντικου,
    πολλοι καταλαβαινουν οτι
    οι φραγκατοι μας παρεδωσαν δεμενους στη γερμανια ,
    σκοπιμα καταστρεφοντας το ελληνικο κρατος(ολυμπιακοι και ευρω).
    Και γιατι μας παρεδωσαν?
    για να καταργηθει η δημοκρατια
    και ναχουν οι φραγκατοι το κεφαλι τους ησυχο,
    αφου ολες τις σημαντικες αποφασεις θα τις αγοραζουν στις βρυξελλες..
    Οι ανοητοι ελληνες,η μεγαλη πλειοψηφια του 90% της νουδουπασοκιας,
    πιστεψαν οτι θα ζουν πλουσια χωρις να δουλευουν,
    οπως πιστεψαν και οι σοβιετικοι οτι θα ζουν καλα με τη μαγεια της αγορας,
    και κατεληξαν πουτανες στα ευρωπαικα μπουρδελα.
    Αυτο που χαλασε τα σχεδια των ελληνων φραγκατων ηταν η οικονομικη κριση του 2008..
    το ονειρο της καταναλωσης εσβυσε,και ενα μικρο ποσοστο ελληνων ξυπνησε..
    ΑΝ ΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ η πλειοψηφια,θα επιδιωξει
    εθνικη κυριαρχια,
    δραχμη,
    ειδικη σχεση με την ευρωπαικη ενωση,
    και δημοκρατια.
    ΑΝ ΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ η πλειοψηφια..θα κανει και τις αναλογες θυσιες
    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 6
    - Εθνικό Κτηματολόγιο όπου «εξαφανίστηκαν» αμέτρητα δις και δεν κατάφερε η χώρα να αποκτήσει … Κτηματολόγιο;
    - Την Δημιουργική λογιστική Σημίτη και κάποια εταιρία ονόματι … goldman sachs που συναλλασσόταν μόνο με σοσιαλιστές υπουργούς οικονομίας;
    - – Την Εγκληματική υποτίμηση δραχμής πριν από την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ;
    - Την «υπόθεση Στέγκου» ή το «σκάνδαλο Πάχτα» και την (ν)τροπολογία -σκάνδαλο της Σιθωνίας που κατέληξε στην αποπομπή του υφυπουργού Οικονομικών, Χρ. Πάχτα, και των εννέα εμπλεκόμενων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ;
    -
    -
    - Τις προμήθειες στα νοσοκομεία, με τις εικονικές τιμολογήσεις και υπερτιμολογήσεις φαρμάκων και ιατρικών υλικών και εργαλείων από 300% – 1500%.
    - Για τα σκάνδαλα της Ολυμπιακής Αεροπορίας, θυμάται τίποτα;
    -
    - Την προδοσία και παράδοση του αρχηγού των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν στους διώκτες του Τούρκους από κάποιο κόμμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ;
    - Την δίωξη για τέσσερα κακουργήματα κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπακωνσταντίνου και της χρηματιστηριακής εταιρείας ΑΡΤΙΟΝ για τα ομόλογα του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ);
    -
    - Το «Ληστρικό πασοκικό» σκάνδαλο 1 δις € στην ΕΑΒ όπως έλεγαν τότε;
    - -Tο πράσινο δομημένο ομόλογο του 2001 με τις 18 τράμπες που δομήθηκε πάνω σε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ` αυτό “παίχτηκαν” 18 swaps. Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 54 δις Ευρώ; H μήπως κάνουμε κάποιο λάθος ;
    -
    - Τον Μισέλ Ζοσεράν, που ως πρόεδρος της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES κατήγγειλε το 2003 για δωροδοκία μέλος της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού; Τα θυμάται αυτά ο Αντώνης ή ήταν στις Βρυξέλλες τότε και δεν τα άκουσε ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 7
    - To σκάνδαλο ΑΡΙΑΔΝΗ όπου το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S.A. με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Έλεγαν τότε οι νεοδημοκράτες!
    - – Οι αμαρτωλές και ταυτόχρονα «ιερές» μπίζνες Πασόκ με τη Μονή Τοπλού;
    - – Η πώληση των Μεταλλείων Κασσάνδρας στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» έναντι του «ασήμαντου» ποσού των 11 εκατ. €, όταν τον Ιούνιο του 2004, έξι μήνες;
    - Τα άρματα μάχης «Λέοπαρντ» τα οποία η κυβέρνηση Σημίτη αγόρασε επτά φορές ακριβότερα απ` ότι η Τουρκία ;
    - Τα προβληματικά γερμανικά υποβρύχια κόστους σε τιμή πενταπλάσια του πραγματικού κόστους που αγόρασε το ΠΑΣΟΚ;
    - To τεράστιο «σκάνδαλο της Siemens» ;
    - To ένα εκατομμύριο της υπόθεσης Τσουκάτου;
    -
    -
    - Την καθύβριση δικαστών που μόλις τολμούσαν να αγγίξουν υποθέσεις διαφθοράς-διαπλοκής από το ΠΑΣΟΚ; Ειδικά σήμερα που στο Επικρατείας είναι ο κ.Αθανασίου, μήπως θα μπορέσει να ξεχάσει όλα όσα έκανε το ΠΑΣΟΚ στους δικαστές και θα συγκυβερνήσει με αυτούς που έβριζαν και απειλούσαν όλους τους κυρίους Αθανασίου; Τα ξέχασε ο Αντώνης Σαμαράς αυτά;
    - Το τεράστιο φαγοπότι με τα δημόσια έργα και τις Ολυμπιακές υποδομές που χαρακτηρίζονται από καθυστερήσεις, υπερβάσεις και κακοτεχνίες, όπως έλεγε επί χρόνια η ΝΔ; Μήπως θυμάται πως έλεγαν τον τότε υπουργό Πολιτισμού; Ευάγγελο Βενιζέλο τον έλεγαν αν δεν θυμάται! Αυτό που σήμερα τον χαρακτηρίζει ως «ευρωπαϊκή δύναμη ευθύνης»!!!
    Αλλά πέραν των οικονομικών σκανδάλων, που μπορεί να μην τα θυμάται, ως … οικονομολόγος που είναι, μήπως ξέχασε και τα Εθνικά Σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ; Για να του θυμίσουμε λοιπόν μερικά από αυτά, τα εξίσου ασυναγώνιστα highlights των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ:
    - Την αξέχαστη νύχτα των Ιμίων και το «ευ χαριστώ τους Αμερικάνους» όπου ο Σημίτης έκανε το Αιγαίο μια απέραντη γκρίζα ζώνη, την θυμάται σίγουρα ο τελευταίος Αντιπρόεδρος των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Τόσους μήνες συγκυβερνούσανε, γιατί δεν τον ρωτάει πως πήρε τη σημαία ο … αέρας!!!
    - Την σκοτεινή υπόθεση των πυραύλων S-300 και το διεθνές ρεζιλίκι;
    - Την συναίνεση Σημίτη – Παπανδρέου στον βομβαρδισμό της Σερβίας και του Κοσσυφοπεδίου, μιας ευρωπαϊκής χώρας με ορατό τον κίνδυνο μεταβολής συνόρων στη γειτονιά μας ;
    - Τα TOR-M1 όπου πίσω από την προμήθειά τους βρίσκονται δύο δολοφονίες, κατασκοπεία, παρακολουθήσεις, απειλές, και φυσικά μίζες ;
    - Την στυγνή παράδοση Οτσαλάν στους Τούρκους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 8
    Τον Τόμπρα, τον «Εθνικό μας κοριό» με τις παρακολουθήσεις και καταγραφές συνομιλιών στα σκοτεινά υπόγεια του ΟΤΕ και της ΚΥΠ;
    - To ξεπούλημα των αεροδιαδρόμων στους Τούρκους;
    - Τα πετρέλαια του Μπάμπουρα στη Θάσο;
    - Την περίπτωση της Ζουράφας;
    - Την εγκατάλειψη των νησιών του Αιγαίου στο έλεος της Τουρκίας;
    - Την 17Ν και το ΠΑΚ;
    - To Εξπρές ΣΑΜΙΝΑ και τα όσα έλεγαν για τον τότε υπουργό χρήστο Παπουτσή;
    - Την αυτοκτονία Σφηνιά;
    - Τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη που κατέστρεψε ο ΓΑΠ;
    - Τα κατορθώματα του ΓΑΠ ως υπ.εξ ;
    - Τον «αρχιερέα της διαπλοκής» Κώστα Σημίτη, όπως τον είχε αποκαλέσει επίσημα μέσα στη Βουλή ο προκάτοχός του;
    Είμαι σίγουρος ότι στον κατάλογο αυτό, ο καθένας σας θα συμπληρώσει κι από ένα σκάνδαλο ακόμη, γιατί είναι πραγματικά ατελείωτος!!!
    Η ΝΔ όμως, πολιτεύτηκε επί 30 χρόνια με αυτά τα σκάνδαλα! Μπόλιασε τον κόσμο με αυτά! Και τώρα ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να κυβερνήσει με όλους αυτούς;
    Πως μπορεί όμως ο «ηγέτης της λαϊκής δεξιάς», όπως αποκαλούν τον Αντώνη Σαμαρά οι θαυμαστές του στο FaceBook, να τα έχει ξεχάσει όλα αυτά;
    Με το ΠΑΣΟΚ «συνοδηγό» θα οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά;
    Με συνοδοιπόρο ένα κόμμα που όπου και να το ακουμπήσεις … λερώνεσαι και οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε μονοψήφιο ποσοστό;
    Ποια είναι αυτή η -τάχα μου- «εθνική ανάγκη» που κάνει έναν αρχηγό κόμματος να είναι αντάμα με κλέφτες, λωποδύτες, απατεώνες, αρχιερείς της διαπλοκής, Εθνικούς μειοδότες; Διότι όλα όσα ανέφερα, τα έλεγε επί 30 χρόνια, η ΝΔ! Και πολιτευόταν με αυτά! Και ζητούσε την καταδίκη του ΠΑΣΟΚ!
    Εθνική ανάγκη ήταν να φύγει το ΠΑΣΟΚ από την εξουσία Αντώνη Σαμαρά! Κι εσύ, απλά, το ξαναφέρνεις πίσω στην εξουσία με το ζόρι, και παρά την αντίθετη εντολή του Ελληνικού λαού!
    Και ο μοναδικός λόγος που σήμερα, «αγκαλιάζεις» το ΠΑΣΟΚ που έβριζες μέχρι χτες, γράφεται με τρία γράμματα :
    Δ-Ν-Τ !
    Το ΔΝΤ και οι νεοναζί της Μέρκελ, σε οδήγησαν στην απόφαση αυτή!
    Γι αυτό λοιπόν σήμερα, βλέπεις αυτό το πρωτοσέλιδο με τίτλο
    Ν-Δ-Τ
    Νεοδημοκρατικό Διεθνές Ταμείο …
    Εκεί κατατάσσει σήμερα ο Ελληνας τη ΝΔ που αντί να συσπειρώνει τις υγειίς δυνάμεις της χώρας, αγκαλιάζει ότι πιο σάπιο, ότι πιο σαθρό , ότι πιο Τραπεζιτικό γέννησε ποτέ αυτό το εθνος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1
    Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

    Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια! Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»! Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς! Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; Σίγουρα , τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου!
    Στην περίπτωση της επίθεσης στην... Ελλάδα, ποια ήταν τα εργαλεία της κρίσης; Ποια ήταν τα όπλα στη φαρέτρα του «εχθρού» και ποιο ήταν το σχέδιό του;
    Σε αυτό το ερώτημα θα προσπαθήσω να απαντήσω σήμερα, όσο το δυνατόν πιο απλά, χωρίς περιττούς οικονομικούς όρους αλλά πάνω απ όλα με ονόματα! Τόσο προσώπων όσο και εταιριών!
    Διότι εδώ και δύο χρόνια που ο Ελληνικός λαός δέχεται μια πολεμικού τύπου επίθεση, κάποιοι στην Ελλάδα, εξακολουθούν να κρύβουν από τους Ελληνες ακόμη και το όνομα του «εχθρού»! Αντίθετα σε γειτονικές χώρες, γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι οι επιτιθέμενοι και ποιο είναι το σχέδιο τους!
    Εδώ, εξακολουθούμε να τους ονομάζουμε γενικά κι αόριστα ...; ως «αγορές» διότι η διαπλοκή των πολιτικών με τον δημοσιογραφικό κόσμο, μέσω της διαφημιστικής πίτας, δεν επιτρέπει ούτε καν το όνομα τους να αναφερθεί!!!
    Και ναι μεν η Ευρώπη είναι συνένοχη και συμμέτοχη στο έγκλημα κατά της χώρας μας, στην Ελλάδα, με μεγάλη ευκολία αναφερόμαστε στον ...; «εχθρό» όταν είναι made in USA αλλά με μεγάλη δυσκολία αναφερόμαστε στον εχθρό όταν είναι ...; ευρωπαίος και μοιράζει διαφημίσεις στα κανάλια και στις εφημερίδες!!
    Μάλιστα στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσημα , τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν, διότι σχεδίασαν την επίθεση στο ευρώ και κατ επέκταση και την επίθεση στην Ελλάδα!
    Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι στην Ευρώπη και συνεπώς στην Ελλάδα, θα εξαντλούσαν κάθε νομική δραστηριότητα εναντίον τους, εντούτοις, ουδείς άδραξε αυτή την μοναδική ευκαιρία και στη Γηραιά Ηπειρο δεν κουνήθηκε φύλο!!! Το ποιοι είναι αυτοί οι ...; κύριοι θα το δείτε παρακάτω και θα αντιληφθείτε το ΓΙΑΤΙ !
    Πάμε όμως να εξετάσουμε τα πράγματα με ψυχραιμία!
    ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΊΣΗΣ

    CDS - Ασφάλιστρα κινδύνου
    Εξι ήταν τα εργαλεία με τα οποία κατασκευάστηκε ...; εργαστηριακά η κρίση και ο ιός απελευθερώθηκε στην Ευρώπη ! Επιλογή; Τα «κράτη-γουρούνια» (PIGS, από τα αρχικά των λέξεων, Portugal Ireland, Greek, Spain) είχαν προεπιλεγεί και στα «εργαστήρια» των τοκογλύφων είχαν γίνει οι απαραίτητες «προσομοιώσεις»
    με αποτέλεσμα να επιλεγεί ως καλύτερος στόχος, η Ελλάδα, για την τελική επίθεση κατά του Ευρώ, η οποία δεν έχει γίνει ακόμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 2
    Ποια ήταν λοιπόν τα εργαλεία αυτά;
    Το πρώτο εργαλείο ήταν τα «ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) που ενώ σχεδιάστηκε για την ασφάλεια των ομολόγων, εντούτοις χρησιμοποιήθηκε ανεξέλεγκτα και χωρίς εποπτικό μηχανισμό, Πουθενά! Υποτίθεται ότι τα CDS διασφαλίζουν τους κατόχους ομολόγων έναντι της χρεοκοπίας του εκδότη τους! Με δεδομένο όμως ότι επέτρεψαν να κατέχουν ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) ακόμη κι άτομα που δεν έχουν αγοράσει ομόλογα μιας χώρας, επέτρεψαν το σπεκουλάρισμα των τζογαδόρων. Κάποτε είχα γράψει ότι όταν κατέχει CDS, ένας μη κάτοχος ομολόγων, είναι σα να επιτρέπουν οι τράπεζες που δίνουν δάνεια, να αγοράζουν ασφάλιστρα των κατοικιών, και όσοι δεν έχουν σχέση με το εκάστοτε σπίτι!
    Δηλαδή, φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί, αν πάρετε ένα στεγαστικό δάνειο , και ο γείτονας σας, μπορεί να αγοράζει και να πουλά τα ασφάλιστρα του σπιτιού που αγοράσατε. Κάποια στιγμή, αν το ασφάλιστρο πάει στα ύψη, τότε, τι πιο φυσικό, να βάλει φωτιά στο σπίτι σας, προκειμένου να εισπράξει το υψηλότατο ασφάλιστρο, που κάποτε το είχε αγοράσει πάμφθηνα!!!
    Πέραν των Cds, ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ήταν τρεις επενδυτικές τράπεζες και τρεις οίκοι αξιολόγησης.
    Τράπεζες - Επενδ. Εταιρίες:
    GOLDMAN SACHS
    NEUBERGER BERMAN (συμφερόντων Rotschild)
    BLACKROCK, U.K.(συμφερόντων Rotschild)

    Οίκοι Πιστοληπτικής Αξιολόγησης:
    FITCH
    MOODY's
    STANDARD & POOR (S&P)
    Χρονικά, η κρίση είχε αρχίσει να σχεδιάζεται, πριν καν τυπωθεί το πρώτο χαρτονόμισμα του Ευρώ. Στην Ελλάδα η Goldman Sachs είχε αλλωσει το κράτος από τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης του Κώστα Σημίτη και μεγαλούργησε επί ημερών Γιάννου Παπαντωνίου!
    Σταχυολογούμε χρονικά, μερικές κινήσεις των «εργαλείων» αυτών στην Ελλάδα για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τον ρόλο τους καλύτερα:
    2000: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΡΙΑΔΝΗ το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα πρόγραμμα χρηματιστηριακής δανειοδότησης που παρουσιαζόταν ως ...; πώληση, ώστε να ικανοποιηθούν τα κριτήρια του Μάαστριχτ και να πανηγυρίζει η κυβέρνηση Σημίτη!
    2002: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΙΟΛΟΣ, με αντάλλαγμα την παραχώρηση δικαιωμάτων χρήσης αεροδρομίων και τυχερών παιχνιδιών.
    2005: Η Goldman Sachs πουλάει αυτό το χρηματιστηριακό «προϊόν» στην Εθνική Τράπεζα, η οποία το κράτησε μέχρι το 2008.
    Με τη βοήθεια της Goldman Sachs ιδρύεται η εταιρεία ΤΙΤΛΟΣ στην οποία μεταφέρεται το «προϊόν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 3

    Η Εθνική Τράπεζα εξασφαλίζει τα ομόλογα της εταιρείας ΤΙΤΛΟΣ και τα παραχωρεί στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα (ΚΤΕ), παίρνοντας δανειακά κεφάλαια.
    2009 (Οκτώβριος): Έρχεται στην Ελλάδα κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs και προτείνει τη χρήση ενός νέου χρηματιστηριακού «προϊόντος» για την κάλυψη των αναγκών της χώρας για το 2009 και 2010. Η πρόταση δεν βρήκε ανταπόκριση.
    Λίγες μέρες αργότερα: ο οίκος Fitch υποβαθμίζει την Ελλάδα, από Α σε Α-. Σημειώνεται πτώση της μετοχής της ΕΤΕ στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.
    2009 (αρχές Νοεμβρίου): Έρχεται στην Ελλάδα δεύτερο κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs για να μεταπείσει τους Έλληνες ιθύνοντες.
    Ο Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων:
    Στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.: οι τιμές της μετοχής της ΕΤΕ αυξάνονται. Στο Χρηματιστήριο Αθηνών: σημειώνεται άνοδος, και
    oι πιέσεις στην αγορά ομολόγων και CDS σταματούν.
    Ο Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων,
    Στο Χρηματιστήριο Ν.Υ.:
    (α) Σημειώνονται αθρόες πωλήσεις μετοχών της Εθνικής και στο ΧΑ μετοχών όλου του τραπεζικού τομέα, Εθνική, Alpha, Eurobank, κ.α.
    (β) Οι τιμές των ελληνικών ομολόγων πέφτουν.
    (γ) Τα επιτόκια δανεισμού αυξάνονται.
    2009 (12 Δεκεμβρίου): Ο οίκος Fitch ανακοινώνει νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας (στην κατηγορία ΒΒΒ+), πετώντας την έξω από την αγορά ομολόγων.
    2009 (μέσα Δεκεμβρίου): Οι οίκοι Moody's και S&P μπαίνουν στο παιχνίδι, υποβαθμίζουν κι αυτοί την Ελλάδα, προκαλώντας γενικό ξεπούλημα των ομολόγων της και απογείωση του κόστους δανεισμού της.
    2010 (Απρίλιος): Ο οίκος Fitch υποβαθμίζει ξανά την Ελλάδα (σε ΒΒΒ-) σηματοδοτώντας και τυπικά την χρηματοπιστωτική πτώχευση της Ελλάδας και εκεί αρχίζει να γίνεται ορατό στους Ελληνες το δράμα που θα ζήσουν.
    Ποιοι είναι όμως πίσω από τις αοριστολογίες των δημοσιογράφων που αποκαλούν τον εχθρό μας ως ... αγορές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 4
    ΤΟ WHO IS WHO ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    NEUBERGER BERMAN
    ͺ Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική
    ͺ Είναι ο 1ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
    ͺ Είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs
    ͺ Είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μεγαλομέτοχος στον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch
    BLACKROCK, HNΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
    ͺ Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική
    ͺ Είναι ο 2ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
    ͺ Είναι μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachsͺ Είναι μεγαλομέτοχος στους οίκους Moody's και S & P
    NEUBERGER BERMAN
    Κανείς σήμερα δεν θυμάται ότι η NEUBERGER BERMAN είναι μία από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν στην επίθεση και στην πτώση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, πουλώντας μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2009, (κρατηθείτε) 1.700.000 μετοχές της Εθνικής Τράπεζας.
    Ιδρύθηκε από μέλος της οικογένειας Ρόθτσάιλντ, της μεγαλύτερης τραπεζικής δυναστείας του κόσμου, που δανείζει τη χώρα μας από το 1823 !!!
    Ο νυν πρόεδρος της Neuberger Berman ήταν:
    Ο Πρώην πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της αμαρτωλής Lehman Brothers που αποτέλεσε ένα άλλο πείραμα των διεθνών τοκογλύφων .
    Ο Πρώην συνεταίρος και πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Goldman Sachs.
    Ο Στενός συγγενής του τέως προέδρου Τζορτζ Μπους.
    Και φτάνω στο σημείο απ όπου ξεκινήσαμε!
    Για να αντιληφθείτε, γιατί ουδείς στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, δεν έκανε το παραμικρό όταν στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε, τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ν.Αϊχορν για την επίθεση στο Ευρώ.
    Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι που εδώ στην Ελλάδα, όταν έρχεται η στιγμή να πουμε το όνομά τους, κάποιοι δαγκώνουν την γλώσα τους;
    Τζόρτζ Σόρος
    Διεθνής επενδυτής και μέγας κερδοσκόπος που είχε πρωτοστατήσει στην επίθεση κατά της Στερλίνας.
    Ο Στενότατος συνεργάτης των Ρόθτσάιλντ σε πλήθος επενδυτικών δραστηριοτήτων. Υπάρχουν πάνω από πέντε εταιρίες, στις οποίες μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων εταιρειών του Σόρος ήταν μέλη των Δ.Σ. εταιρειών των Ρόθτσάιλντ , αλλά και αντίστροφα.
    Ο Στο Δ.Σ. της κύριας επενδυτικής εταιρείας του Σόρος που ονομάζεται Quantum Fund, συμμετέχει ο Ρίτσαρντ Κατζ, ο οποίος είναι πρώην πρόεδρος της Rothschild Italia S.p.A. και μέλος της Επιτροπής Εμπορικών Τραπεζών της!
    Ο Ο Τζορτζ Σόρος, και ο τραπεζίτης Τζέϊκομπ Ρόθτσάιλντ είναι συνεταίροι σε εταιρεία επενδύσεων στην Αφρική και ποιον λέτε να έχουν συνέταιρο; Την γνωστή «ανθέλληνα» που όλοι μας την βρίζαμε για όσα έκανε κατά της χώρας μας, τέως υπουργό των ΗΠΑ, Μαντλίν Ολμπράϊτ.
    Τζον Πόλσον
    Ο 50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Διεθνής κερδοσκόπος και διαχειριστής του μεγάλου hedge funds «Paulson & Co». Ο Πόλσον και ο Ναθάνιελ Ρόθτσάιλντ είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.
    Στίβεν Κοέν O 27ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Κοέν μαζί με την Atticus Capital της οικογένειας Ρόθτσάιλντ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του οίκου δημοπρασιών Sotheby's (που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης).
    Ντέιβιντ Αϊνχορν
    Διεθνής κερδοσκόπος, διαχειριστής του μεγάλου hedge funds Greenlight Capital, ο οποίος «έβγαλε» 1,7 δισ. δολάρια σορτάροντας τη μετοχή της Lehman Βrothers,
    H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί οι Ρόθτσάιλντ;
    Ο Ελέγχουν το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο εξόρυξης και εμπορίας διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και μετάλλων, μέσα από εταιρείες τους όπως η Barick Gold, η Gold Fields, η De Beers, η Rio Tinto, κ.α.
    Ο Είναι από τις μεγαλύτερες οικογένειες της βιομηχανίας πετρελαίου.
    Ο Ο Ναθάνιελ Ρόθτσάιλντ και ο Τζον Πόλσον (50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο) είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 5
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
    Ο Ήταν από τους πρώτους δανειστές της Ελλάδας. Τα δάνεια από τους Ρόθτσάιλντ ήταν τα πρώτα και από τα μεγαλύτερα που έλαβε η Ελλάδα το 1823. Από τότε μας δανείζουν και ρουφούν το αίμα των Ελλήνων!
    Ο Ήταν οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Ελλάδας.
    Ο Ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (ΕΤΕ).
    Ο Εξέδιδαν δάνεια για τη δημιουργία έργων υποδομής και δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Έχοντας το νομισματικό έλεγχο και τον έλεγχο της παραγωγής χρήματος στην Ελλάδα, έπαιξαν σε βάθος χρόνου και στα δυο επίπεδα.
    Ο Παρέμειναν βασικοί μέτοχοι της ΕΤΕ μέσω πολλών εταιρειών (όπως Neuberger Berman).
    Ο Είναι μεγαλομέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδας , η οποία πήρε τον ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας από την Εθνική Τράπεζα, και μόνο κατ όνομα είναι ...; Ελληνική αφού μόνο ένα μικρό μέρος των κεφαλαίων της είναι Ελληνικό.
    Ο Η N. M. Rothschild & Sons ήταν μέχρι πρόσφατα σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους για ιδιωτικοποιήσεις , όπως της ΔΕΗ και της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου και σύμβουλος δεκάδων τραπεζών και εταιρειών στην Ελλάδα όπως η Cosmote, ΕΛΠΕ, Τράπεζα Εγνατία, Γενική Τράπεζα, Μυτιληναίος, Eurobank, και ένα σωρό άλλες.
    Ο σκοτεινός κύριος Ακερμαν
    Πολλές φορές, θα ακούσετε στις «ειδήσεις» για τον σκοτεινό ρόλο του κυρίου Τζόζεφ Ακερμαν, ο οποίος είναι διοικητής της Deutsche Bank ! Κανείς δεν λέει όμως, τι ακριβώς δουλειά κάνει ο Ακερμαν και πως σχετίζεται με τα προηγούμενα κοράκια των «αόρατων» κατά τα άλλα αγορών! Και που να δείτε, τι έκανε η Ελλάδα για να επιβραβεύσει τον φοβερό και τρομερό ρόλο του!
    Ο Τζόσεφ Ακερμαν είναι:
    ͺ Διοικητής της Deutsche Bank . Γνωρίζετε ότι η D.B. είναι σύμβουλος του γερμανικού κράτους για τη διαχείριση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής χρηματιστηριακής κρίσης
    Είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens από το 2003 και Β' αναπληρωτής πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Siemens σήμερα. Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί έκλεισε η υπόθεση με τα 200 ψωρο-εκατομμύρια που προσέφεραν, ενώ οι μίζες ήταν δις;
    ͺ Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Vodafone !!!
    ͺ Μη-εκτελεστικός διευθυντής της Royal Dutch Shell, πετρελαϊκής εταιρείας συμφερόντων Ρόθτσάιλντ. Καταλάβατε τώρα γιατί μόλις έβγαλε πετρέλαιο η Κύπρος, πήγε η Shell στα Κατεχόμενα να κάνει το ίδιο; Καταλάβατε τώρα γιατί φωνάζει όλος ο πλανήτης «Ελληνες χαράξτε ΑΟΖ», κι εμείς δεν το κάνουμε; Καταλάβατε μήπως γιατί στις αρχές του 2009, SHELL και BP πούλησαν τα πρατήρια τους στην ΕΛΛΑΔΑ;;; Όχι απλά γιατί γνώριζαν για την κρίση αλλά γιατί την είχαν σχεδιάσει οι ίδιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 6
    ͺ Αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας Zurich Financial Services (η οποία, μεταξύ άλλων, παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα για την προστασία από το πιστωτικό και το πολιτικό ρίσκο). Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί ξεκίνησα την περιγραφή μου με τον ρόλο του εργαλείου που ονομάζεται CDS;
    Πρόκειται για ένα άτομο με αρκετές δεκάδες ρόλους, και είναι ν απορεί κανείς πως καταφέρνει να εργάζεται με επιτυχία σε τόσες πολλές δύσκολες θέσεις! Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το μόνο που κάνει είναι η υπογραφή του σε κάποιες αποφάσεις που άλλοι σχεδιάζουν κι αυτός εκτελεί!
    Οσο για εμάς; Εμείς οι Ελληνες λοιπόν, λίγο πριν ξεκινήσει «φανερά» η κρίση, αντί για να τον απελάσουμε από τη χώρα τον βραβεύσαμε κι από πάνω! Ετσι τον Σεπτέμβριο του 2009 ο κ. Τζότζεφ Ακερμαν αναγορεύεται ...; επίτιμος διδάκτορας στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης!!!
    Ετσι λειτουργεί το σύστημα εδώ στην Ελλάδα!
    Βραβεύουμε τους νεκροθάφτες της χώρας μας !
    Αν πάλι δεν μπορούμε να τους βραβεύσουμε, τότε τους καθιστούμε ισότιμους συνομιλητές με τους Πρωθυπουργούς μας! Όπως τον κ. Τ.Σόρος για παράδειγμα, του οποίου τα γεύματα με τον ΤΕΩΣ Πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου, τα πληρώσαμε χρυσάφι!!!
    Την επόμενη φορά που θα ακούσετε λοιπόν για «αγορές» και «τοκογλύφους» και «οικονομικούς δολοφόνους» θα ξέρετε!
    Τώρα , γνωρίζετε τον εχθρό! Τουλάχιστον, γνωρίζετε τον εχθρό εκτός των τειχών!
    Για τους υπόλοιπους, τους εντός, έχουμε καιρό να ασχοληθούμε και μάλιστα πολύ σύντομα με πάνω πάνω στην λίστα τον Γ Παπανδρέου με τα αδέλφια του τον Γ Παπακωνσταντίνου που έπαιξε τον πιο βρώμικο ρόλο του εκτελεστικού σχεδίου τον Κ Σημίτη ως ηθικού αυτουργού του εγκλήματος του Γ Παπαντωνίου που έπαιξε ακριβώς τον ίδιο ρόλο με τον Παπακωνσταντίνου !!!
    Tώρα γνωρίζετε καλά τι υπερασπίζονται και ποια συμφέροντα σε βαθμό υστερίας τα κόμματα του μνημονίου και γιατί ό Τσίπρας και ό Καμμένος είναι πέτρα στο παπούτσι τους!!! Θαυμάστε τους και μαυρίστε τους δοσίλογους ξεπουλημένους πολιτικούς αλήτες που παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΝΗΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Διαβαζωντας τα ανωτερω σχολια γύρισα στο 1981 και σιγα σιγα εφθασα μεχρι σημερα βλεπωντας ξανα ολες αυτες τις εικονες που περιγραφουν οι σχολιαστες.

    Ε Φ Ρ Ι Ξ Α !!!!

    Πραγματι ειναι ένα γερο σοκ μνήμης για να δω σημερα ποιοι ειναι αυτοανακυρρησομενοι σωτήρες της χωρας που ζητανε την ψηφο μου!!

    ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ !!!

    Απευθυνόμενος στα σαπια κομματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα τους προετρεπα να ετοιμαζουν βαλιτσες και να την κανουν σιγα σιγα γιατι θα χρειαστουν πολλα ελικοπτερα για διαφυγη και δεν υπαρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΝΔ ΚΑΡΔΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑ ΑΥΡΙΟ.

    ΡΟΥΦΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΝΔ ΚΑΡΔΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑ ΑΥΡΙΟ.

    ΡΟΥΦΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΝΔ ΚΑΡΔΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑ ΑΥΡΙΟ.

    ΡΟΥΦΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. πάλι εσύ φον δημητράκη (είπαμε το δ μικρό και πολύ σου πάει).
    πάλι μπαρούφες με μπόλικη αναισχυντία.Ούτε ένα catfight δεν είσαι ικανός να χωρίσεις.
    Και είπαμε.Τα καγκελάκια θα έχουν μπλέ-πράσινες ρίγες.Όπως παλιά οι μπλέ και πράσινοι κόκκοι του ΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 11.26

    Να εισαι εδω αυριο βραδυ κορακι.... να γιορτασεις την νικη της ΝΔ.... ΜΑΥΡΟΚΟΡΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τα σχολια που βασιζονται σε γεγονοτα και βιωματα ειναι πραγματικα καρφιτσες στο μυαλο.

    Δεν ειναι θεωριτικολογιες και αφηρημενες εννοιες στοχασμου και αναλυσης της πολιτικης αλλα γεγονοτα που σου ανεβαζουν το αιμα στο κεφάλι και σφιγγουν οι γροθιές και τα ποδια.

    Περιμενω την κυριακή να δω του νεοέλληνα την κριση.
    Θα κρυφτεί παλι στο λαγουμι του μυξοκλαιγοντας και παντα παραπονουμενος ή θα αποφασισει να αντισταθει σε ολους και ολα μοιραζοντας κλωτσηδια και μπουνιδια σε ολα τα κτηνη που τον περιβαλλον και ετοιμαζονται να τον βαλουν αλλη μια φορα στο κρεββατι του Προκρουστη.

    Σε 24 ωρες θα γνωριζουμε αν θα συνεχιστει ο ακρωτηριασμός η θα παρουμε εμεις το τσεκουρι στο χερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος Ο/Η ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ είπε...

    καλα ξεμπερδεματα με τις εφοριες τις κατασχεσεις τις αυτοκτονιες την πεινα,την αναξιοπρεπεια και εν γενει τη σκλαβια.δυστυχως το δεξιος ειναι συνηθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Γάλλος πρωθυπουργός Leygues πρότεινε να σταλεί στην ελληνική κυβέρνηση σαφής προειδοποίηση ότι τυχόν επιστροφή του Κωνσταντίνου Θα σήμανε παραδοχή της πολιτικής τον κατά τη διάρκεια τον πολέμου και ανασύσταση ενός καθεστώτος εχθρικού προς τους Συμμάχους. Στην περίπτωση αυτή θα έπρεπε η Ελλάδα να γνωρίζει ότι οι Σύμμαχοι δεν ήταν σε θέση να εμπιστευθούν σημαντικά στρατηγικά σημεία στη Μικρά Ασία σε μια μη φιλική κυβέρνηση. Με άλλα λόγια, επιστροφή τον Κωνσταντίνου θα σήμαινε αναθεώρηση, από τις Δυνάμεις, της Συνθήκης των Σεβρών. Το τελικό κείμενο, που υιοθετήθηκε από τη Συμμαχική Συνδιάσκεψη του Λονδίνου και επιδόθηκε στην κυβέρνηση Ράλλη, στις 20Νοεμβρίον/3Δεκεμβρίου, αποτελούσε, τυπικά, συμβιβασμό ανάμεσα στις δύο απόψεις με ουσιαστική παραδοχή των γαλλικών θέσεων. Δεν έθετε θέμα αναθεωρήσεως της Συνθήκης, αλλά τόνιζε ότι οι δυνάμεις της Εηtente, θα θεωρούσαν την τυχόν επιστροφή τον Κωνσταντίνου στον ελληνικό θρόνο σαν μια μη φιλική ενέργεια που θα τους έδινε το δικαίωμα να επανεξετάσουν ολόκληρη την πολιτική τους στην Εγγύς Ανατολή χωρίς καμία δέσμευση• χωρίς δηλαδή να δεσμεύονται από τη Συνθήκη των Σεβρών. Η Ελλάδα θα έπαυε να θεωρείται σύμμαχος-εντολοδόχος της Εηtente στη Μικρά Ασία. Στις 21 Νοεμβρίου/4 Δεκεμβρίου, μια μέρα πριν από το Δημοψήφισμα για την επιστροφή τον Κωνσταντίνου, οι πρεσβευτές της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας εξουσιοδοτήθηκαν να γνωστοποιήσουν στην ελληνική κυβέρνηση ότι οι Σύμμαχοι θα διέκοπταν κάθε οικονομική υποστήριξη προς την Ελλάδα αν ξαναγύριζε ο εξόριστος μονάρχης.
    [Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, τόμος ΙΕ’, Εκδοτική Αθηνών, Αθήνα 1978, σελ. 150]

    Οι Ευρωπαίοι δεν μπλόφαραν, ακύρωσαν όλα τα δάνεια προς την Ελλάδα και πήγαν διπλωματικά με τον Κεμάλ Ατατούρκ και φτάσαμε στη Μικρασιατική καταστροφή. Η τότε ελληνική κυβέρνηση, διεθνώς απομονωμένη οικονομικά, προχωρά σε αναγκαστικό δάνειο όλων των Ελλήνων προς το Κράτος. Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι Έλληνες υποχρεώθηκαν να καταβάλλουν τα μισά τους χρήματα στο Κράτος, με αντάλλαγμα ομόλογα του Δημοσίου!!!Λέτε το μέτρο αυτό να εφαρμόσει το οικονομικό επιτελείο Τσίπρα ;


    3. Η «διχοτόμηση της δραχμής»
    Οι προσπάθειες τον Γούναρη για δανειοδότηση από το εξωτερικό αποτυγχάνουν. Οι Αγγλογάλλοι έχουν ακυρώσει όλες τις πιστώσεις από την εποχή της επανόδου του Κωνσταντίνου στην Ελλάδα. Ο Γούναρης αναγκάζεται να ακολουθήσει αντιλαϊκή δημοσιονομική πολιτική. Ο υπουργός Οικονομικών Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης προχωρεί με νόμο στη σύναψη εσωτερικού αναγκαστικού δανείου ύψους ενός δισεκατομμυρίου πεντα¬κοσίων εκατομμυρίων δραχμών (Μάρτιος 1922). Ο τρόπος εφαρμογής του αναγκαστικού δανείου ήταν πρωτότυπος: το χαρτονόμισμα που κυκλοφορούσε χάνει τη μισή του αξία. Οι πενήντα δραχμές, για παράδειγμα, που είχε στα χέρια τον ο πολίτης αποκτούν ονομαστική αξία είκοσι πέντε δραχμών. Οι άλλες είκοσι πέντε κατατίθενται στο δημόσιο ταμείο. ‘Έτσι, ο ελληνικός λαός, αιφνιδιαστικά, χάνει το μισό του νόμισμα.
    [Ιστορία Νεότερη και Σύγχρονη Γ΄ Λυκείου του ΟΕΔΒ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλα ειναι τοσο μαλακες στη ΝΔ που εχουν ακομα αυτο το Γλοιωδες υποκειμενο στις ταξεις τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 17

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΜΙΣΘΟ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΑΙΞΑΤΕ ΟΝΩΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΔΑ.ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αβραμόπουλε ήσουνα στο Υπουργείο Υγείας για δύο θητείες. Γίνονταν πάρτι από αρπαχτές και δεν κοκκίνισες όταν αποκάλυψε ο Λοβέρδος το τι γίνονταν και συμμάζεψε τα έξοδα των νοσοκομείων κατά 2 δις. Είσαι ανίκανος για πολιτικός, πήγαινε σπίτι σου. Σαν εσένα είχε ο τόπος μας αρκετούς και χρεοκόπησε, σπίτι σου λοιπόν μέχρι να σε καλέσει ο εισαγγελέας για να φανεί εάν στο πάρτι συμμετείχες και εσύ στις αρπαχτές.
    Μαλάκιδες, ντενεκέδες που ψηφίζετε τον αποτυχημένο Αβραμόπουλο που είχε πάρτι από αρπαχτές το Υπουργείο του και έκανε την πάπια. Ξυπνήστε ηλίθιοι και ψηφίστε άξιους βλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση