GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιακουμάτος: Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα στην Υγεία

Έκκληση στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό και τον υπηρεσιακό υπουργό Υγείας να μεταφέρουν χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες πόρους στον ΕΟΠΥΥ, ...

Έκκληση στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό και τον υπηρεσιακό υπουργό Υγείας να μεταφέρουν χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες πόρους στον ΕΟΠΥΥ, απηύθυνε ο βουλευτής της ΝΔ Γ.Γιακουμάτος.
Πρόσθεσε ότι η ΝΔ από πολύ νωρίς είχε επισημάνει τη προχειρότητα με την οποία δημιουργήθηκε ο ΕΟΠΥΥ και υπογράμμισε ότι «ακόμα δεν έχουν έρθει τα χειρότερα».

16 σχόλια

  1. από τρελό και από και από μωρό μαθαίνεις την αλήθεια
    ζήστε για λίγο ακόμα το μύθο των τσιπροσαμαράδων
    οι άλλοι έτσι και αλλιώς θα πάρουν τα .@.*.@%....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα θα σας ανατινάζουν οι άρρωστοι που αυτοκτονούν ΤΟΤΕ θα έλθουν τα χειρότερα...!!! τώρα κάνετε απλώς διαπιστώσεις εκ του ασφαλούς εε ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ

    Μπούτζουκτας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτος απλως ψηφιζε το μνημονιο δεν εβλεπε τι κουρεμα επεφτε στην υγεια
    τωρα φταιει ο Τσιπρας!!!!! ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ… Ήλθε η ώρα να σπάσομε αυτό το άτιμο σύστημα, να μπούμε στην παραγωγή , να μην περιμένομε τους ξένους να έλθουν να μας σώσουν επενδύοντας με ΧΑΡΤΙ- χαρτονομίσματα, η επένδυση μας θα πρέπει να αρχίσει να παράγετε από εμάς για εμάς ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ…

    Δεν φτάνει απλός να τους σκίσουμε τα μνημόνια πρέπει να είμαστε έτοιμοι όλοι να μπούμε στην παραγωγή ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ …

    Τώρα θέλουν να διορθωνόσουν τα δημοσιονομικά των χωρών και της χώρας μας ΠΩΣ;

    ΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ... Όπως σας το γράφω με ΘΑΝΑΤΟΥΣ,σε ΑΜΕΑ, σε ΓΕΡΟΝΤΕΣ, σε ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΙ, σε ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΆ ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΆΓΟΥΝ, έχουν αποφασίσει ότι κάποιοι πρέπει να πεθάνουν και όποιος δεν το βλέπει η χαζός είναι η βλάκας...

    Θέλουν να διορθωνόσουν τα δημοσιονομικά τον χωρών ΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ. Δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται ,τα χρυσά άβραστα αυγά τα έχουν ως εφεδρια ώστε να διαλύουν και να τρομοκρατήσουν Λαϊκές ΜΑΖΕΣ ..

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης


    ΤΩΡΑ ΕΙΜΟΥΝ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΆΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΌΝΗΣΕ ΕΝΑΣ ΕΠΕΣΕ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΆΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άφησε σημείωμα στο οποίο ζητά συγγνώμη από τα παιδιά του

    Σε αυτοκτονία οφείλεται, όπως όλα δείχνουν, ο θάνατος ενός 55χρονου άνδρα, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός σήμερα το πρωί από το λιμάνι του Ηρακλείου.

    Το πτώμα εντοπίστηκε από έναν περαστικό που ενημέρωσε άμεσα το Κεντρικό Λιμεναρχείο της πόλης.

    Σύμφωνα με το flashnews.gr, μέσα στο μπουφάν του 55χρονου βρέθηκε σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε και ζητούσε συγγνώμη από τα παιδιά του για το γεγονός ότι ήθελε να τερματίσει τη ζωή του.

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης..αν σε επερναι μαζι του Γιακουματο δεν θα καιλαιδουσες τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οργή και φόβος για την έκρηξη της εγκληματικότητας - Δολοφονίες, ληστείες και βασανισμοί σε ολόκληρη τη χώρα
    - Στην Καβάλα έδεσαν, φίμωσαν και σκότωσαν ηλικιωμένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι
    - Στην Λαμία η εικόνα του θύματος μετά την επίθεση που δέχτηκε σοκάρει - Χαροπαλεύει σε νοσοκομείο
    - Στην Κάλυμνο μια 27χρονη σφαγιάστηκε με 18 μαχαιριές - Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη
    - Στην Αττική η δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ σε δύο αδέρφια συγκλονίζει τους πάντες...

    Ναι, όλα αυτά κληρονόμησε στη χώρα η άθλια οικονομική πολιτική του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου. Ένα κράτος- μπάχαλο, διαλυμένο, όπως φάνηκε και από τη σφαγή των Πανελλαδικών.

    Από την άλλη, πως ο Σύριζα, ο προστάτης των λαθρομεταναστών ( δεν μιλάμε για τους νόμιμους μετανάστες ), που θα υποβαθμίσει την Αστυνομία και τα Σώματα Ασφαλείας θα ελέγξει την εγκληματικότητα ; Καταλαβαίνετε, βέβαια, ότι από τη Σκύλλα του Βενιζέλου κινδυνεύουμε να πέσουμε στη Χάρυβδη του Τσίπρα.

    Από το καταστροφικό ΝΑΙ σε όλα του Βενιζέλου- Παπακωνσταντίνου κινδυνευούμε να πέσουμε στο - επίσης- καταστροφικό ΟΧΙ των Τσίπρα- Καμμένου.

    Μέσα σε αυτά τα δεδομένα, η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, η ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ, που συνδυάζει επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου με πολιτική ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ( αυτό έλειπε δύο χρόνια από τη χώρα )είναι, καλώς ή κακώς, ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία

    Πιο σκατά γίνεται;

    Ψήφισε Σαμαρά και θα μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία

    Πιο σκατά γίνεται;

    Ψήφισε Σαμαρά και θα μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία

    Πιο σκατά γίνεται;

    Ψήφισε Σαμαρά και θα μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία

    Πιο σκατά γίνεται;

    Ψήφισε Σαμαρά και θα μάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ, ΕΣΥ ΕΣΩΣΕΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ;
    ΑΝΤΕ ΡΕ, ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαμαράς και Βενιζέλος, δύο επιτυχημένοι "φιλέλληνες".
    Ξαναψήφισέ τους για περισσότερες επιτυχίες και μάσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σαμαράς και Βενιζέλος, δύο επιτυχημένοι "φιλέλληνες".
    Ξαναψήφισέ τους για περισσότερες επιτυχίες και μάσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τωρα που θα ελθετε στην εξουσια θα τα αποτρεψετε τα χειροτερα ειμαι συγουρος γιατρε μου. Προς το παρων ο Λοβερδος σου σας αφηνει μερικα δις λιγοτερα απο αυτα που βουτουσανε τα λαμογια, αρκετες χιλιαδες μαιμου συνταξεις λιγοτερες και τοσα αλλα που ελπιζω να μην δοθει η ευκαιρια στα λαμογια να τα παρουν πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ολοφόνοι του Ε.Σ.Υ.

    Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δολοφόνησαν την Υγεία. Αν και είναι 100% υπεύθυνοι για την τραγική κατάσταση στα Νοσοκομεία και στις Υπηρεσίες με θράσος χιλίων ξαναμμένων μπαμπουίνων, όχι μόνο δεν ζητάνε ένα συγνώμη, αλλά κατηγορούν άλλους για το σημερινό χάλι!

    Λοβέρδο είσαι χειρότερος και από τον Πάγκαλο. Είσαι ένοχος για τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση στη χώρα μας από την εποχή της κατοχής. Είσαι υπεύθυνος για το μπάχαλο στα γραφεία. Με γελοίες ενέργειες, με αλληλοαναιρούμενες εγκυκλίους, μπέρδεψες περισσότερο τα πράγματα, έτσι ώστε οι υπάλληλοι, ακόμα και να θέλουν, να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

    Χωρίς καμιά απολύτως ντροπή κλείσατε Νοσοκομεία, Μονάδες Εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ, Ιατρεία, Οργανισμούς.

    Με μόνο γνώμονα την υπακοή στους ξένους τοκογλύφους, απολύσατε συμβασιούχους και υπαλλήλους που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς.

    Για να βρείτε χρήματα για τα δάνεια, τα οποία εσείς και μόνον εσείς σπαταλήσατε, αφήσατε χωρίς φάρμακα, κλίνες, αναλώσιμα, τα Νοσοκομεία.


    Το θέμα με τους καρκινοπαθείς είναι πολύ σοβαρό, για να το χρησιμοποιούν ανίκανοι πράσινοι και μπλε λεχρίτες, ως μέσο προπαγάνδας και τρομοκρατίας. Υπεύθυνη για την κατάσταση είναι η πολιτική που συνοψίζεται στην λέξη Μνημόνιο. Το ξέρεις αυτό υπουργέ της μνημονιακής επιδημίας.

    Οι καρκινοπαθείς, οι οροθετικοί, τα ΑΜΕΑ, έχουν αφεθεί στο έλεος της τύχης. Οι άρρωστοι και οι συνταξιούχοι υποφέρουν εξ αιτίας της αλαζονείας, της διαφθοράς, της κλεψιάς, που όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα επί υπουργίας σου, ταλάνιζαν την υγεία.

    Λοβέρδο και Σαμαρά. Ένα στοιχείο βασικό ενός πολιτισμού είναι οι παροχή φαρμακευτικής και ιατρικής περίθαλψης στους ανθρώπους. Σε εποχές σκοτεινές, το προσδόκιμο ζωής μειώνεται. Όπως πχ στο Μεσαίωνα. Χάρη στην καταστροφική σας πολιτική και τις άγριες περικοπές για να πληρωθούν τα πανωτόκια, «καταφέρατε» να μειώσετε το μέσο όρο ζωής.

    Κατορθώσατε να πεθαίνουν άνθρωποι από ασθένειες, που θα μπορούσαν να θεραπευτούν, αν υπήρχαν τα απαραίτητα μέσα. Διαλύσατε την Υγεία. Ούτε το 1940 -1945, δεν υπήρξε τέτοιο χάλι στα Νοσοκομεία.

    Και το κάνατε επίτηδες πράσινοι και βένετοι σφαγείς. Αυτό είναι το χειρότερο. Καθάρματα, νομίζετε ότι θα τη γλυτώσετε; Το αίμα των αθώων, των πονεμένων είναι πάνω σας. Ο λαός σας τιμώρησε μια φορά. Θα σας τιμωρήσει τώρα σκληρότερα. Γιατί δε βάλατε μυαλό. Παραμένετε φαύλοι και ανίκανοι.

    Ο ταλαιπωρημένος ασθενής στο ράντζο, που δεν έχει σκεπάσματα να σκεπαστεί, που ζητάει από συγγενείς να του φέρουν γάζες και οινόπνευμα, γνωρίζει τους υπευθύνους πολύ καλά.

    Απάνθρωπα κτήνη, τσανακογλείφτες της Τρόικας, φάρμακα δεν υπάρχουν, όχι γιατί δεν υπάρχει κυβέρνηση. Δεν είναι νομικό το θέμα, αλλά οικονομικό.

    Όπως ξέρουν όλοι, το κράτος δεν πληρώνει φαρμακεία και προμηθευτές. Αυτοί δεν δίνουν φάρμακα. Και την πληρώνουν οι ασθενείς. Ρώτα, γελοίε κλαψιάρη, από πότε δανείζονται οι άρρωστοι, από πότε πληρώνουν από τη τσέπη τους, για να πάρουν τα απαραίτητα για την επιβίωση τους φάρμακα. Άνθρωποι που κανονικά δικαιούνται πλήρη και δωρεάν περίθαλψη. Αυτό που κάνετε Σαμαρά, Βενιζέλο, Λοβέρδο και το κακό συναπάντημα, λέγεται δολοφονία.

    Το καλό είναι ότι σε βλέπουμε για τελευταία φορά στη Βουλή εσένα και τη συμμορία που λέγεται ΠΑΣΟΚ. Πάτε για μονοψήφιο. Επίσης η ΝΔ θα καταδικαστεί στις εκλογές οριστικά και αμετάκλητα. Για να μάθετε δοσίλογοι, ότι με τη ζωή του άλλου δεν παίζουν.

    Λοβέρδο, κάτι ακόμα. Ότι είσαι σκατόψυχος το ξέρω πολύ καλά. Αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει τα όρια. Λυπάσαι που ζουν πολύ οι συνταξιούχοι έτσι; .



    ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΘΆΝΑΤΟ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εντάξει ο Λοβερδος πρώτος μαλάκας, αλλά ο Γιακουμάτος, άλλος καραγκιόζης για κρέμασμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση