GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ξανθός "άγγελος" της Εθνικής (ΒΙΝΤΕΟ)...

Ο ξανθός "άγγελος" της Εθνικής Ελλάδας που έχει "κλέψει" την παράσταση στα γήπεδα της Πολωνίας μίλησε το πρωί στoους ...

Ο ξανθός "άγγελος" της Εθνικής Ελλάδας που έχει "κλέψει" την παράσταση στα γήπεδα της Πολωνίας μίλησε το πρωί στoους Γιώργο Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη.
Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στις κερκίδες των γηπέδων όπου αγωνίζεται η Εθνική μας στην Πολωνία, η πανέμορφη Αντριάνα Αγγελική μαγνήτισε τους φακούς του σκηνοθέτη, ο οποίος την έδειχνε πιο συχνά ακόμα και από τον... Φερνάντο Σάντος.
Με τέτοια στήριξη, σίγουρα οι παίκτες μας έχουν ένα λόγο ακόμα για να περάσουν τους Γερμανούς.



ΣΧΕΤΙΚΆ VIDEO

2 σχόλια

  1. AYTOΣ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ, Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ, Ο ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ, ΄Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ;;;.....ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ....ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ....ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΟΖΙΛ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ...ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ..ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟΝ ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ Η ΕΡΤ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση