GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κηδεύτηκε ο αυτόχειρας στρατηγός

Συντετριμμένοι συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ιερό Μητροπολιτικό ...

Συντετριμμένοι συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης τον τέως Αστυνομικό Διευθυντή Υποδιεύθυνσης Αιγίου, αντιστράτηγο ε.α. Θανάση Γκοτσόπουλο.
Ο στρατιωτικός βρέθηκε νεκρός στην Εκάλη, κοντά στην οικία πασίγνωστου επιχειρηματία, στου οποίου την ασφάλεια υπηρετούσε ως επικεφαλής. Αρκετοί υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί της οικογένειας του Θανάση Γκοτσόπουλου, ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν και να δώσουν κουράγιο στη σύζυγό του και στα δύο του παιδιά, που σοκαρισμένοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του δικού τους ανθρώπου.

3 σχόλια

  1. το λογο δε μας λες που αυτοκτονησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός του ότι δεν ξέρουμε το λόγο αυτοκτονίας, δεν μας λέει και κανείς για την μεγάλη αδικία και ντροπή να φυλάνε τους επιχειρηματίες Έλληνες αστυνομικοί. Ντροπή σας καραγκιόζηδες που θέλετε και να σας ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αστυνομικός ΔΕΝ είναι Στρατιωτικός και δεν εχει την ιδιότητα του Στρατιωτικού. Ανήκει στα σώματα καταστολής της ναντίδρασης των πολιτών, με λίγα λόγια είναι ο φύλακας άγγελος των λαθρομεταναστών και των πολιτικών που καταστρέφουν την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση