GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο λαός απαιτεί να υπάρξει κυβέρνηση»

Την πάγια θέση του πως το μνημόνιο απέτυχε επανέλαβε κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξάρ...

Την πάγια θέση του πως το μνημόνιο απέτυχε επανέλαβε κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος.
Όπως τόνισε ο κ. Καμμένος, ο λαός απαιτεί να υπάρξει κυβέρνηση μετά τις εκλογές της Κυριακής. «Η Ελλάδα τα τελευταία dύο χρόνια δέχεται σφοδρή επίθεση από τη νέα τάξη πραγμάτων», έσπευσε να σχολιάσει.

4 σχόλια

  1. ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ Ή ΣΤΗ Χ.Α Ή ΣΤΟ ΛΑΟΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ;

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ; ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΑΘΗΝΑ, ΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ( ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΠΑΤΡΑ- ΛΑΡΙΣΑ- ΒΟΛΟΣ ΚΛΠ ), ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ( ΝΟΜΙΜΟΥΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ), ΣΕ "ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ" ΚΑΙ ΣΕ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ;

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΝΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ "ΛΕΗΛΑΣΙΑ" ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ; ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΜΟΝΕΣ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΡΑ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ;

    ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ;
    ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ, ΑΥΡΙΟ, ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 75% ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ; ΠΩΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ, ΚΥΡΙΟΙ, ΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΧΙ ΑΟΖ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ;

    ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ( ; ) ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

    ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ( ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ) ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΘΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΕΙΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ Η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ - ΤΩΡΑ- ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα, τώρα το σκέφτηκες ;

    Όταν, μετά τις εκλογές, έβαζες 7 όρους που ήξερες ότι δεν θα γίνουν δεκτοί, είναι ανέφικτοι, δεν έχεις ευθύνη για το σημερινό χάλι της ακυβερνησίας και της προσπάθειας να οδηγηθεί η χώρα, μέσω Τσίπρα, σε ολική κατάρρευση ;

    Τώρα το είδες, όταν τα ποσοστά σου έχουν πέσει στο 6% και παλεύεις με τον Βενιζέλο να μην πάτε παρακάτω ; Στη πολιτική, όταν βάζεις τα προσωπικά σου, πάνω από το συμφέρον της πατρίδας, αυτά παθαίνεις.

    Όταν, λοιπόν, εσύ και ο Βενιζέλος αρχίσατε να καρατζαφερίζετε, πήρατε ολοταχώς τη κάτω βόλτα και ακόμα μέχρι τη Κυριακή έχει ακόμα πάτο... Με καραγκιοζιλίκια τύπου Μιχαλολιάκου και ακρότητες δεν κερδίζει κανείς ( παρά μόνο για λίγες μέρες ) μια προσωρινή θεαματικότητα.

    Όταν, όμως, καταλαγιάζουν τα πράγματα και έρχεται η Κυριακή και ο κόσμος στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στο ενδεχόμενο μιας εθνικής τραγωδίας, μιας κοινωνικής σύγκρουσης ακραίων ομάδων, μιας ολικής εσωτερικής οικονομικής κατάρρευσης, τότε έρχεται η ΛΟΓΙΚΗ και λέει ότι τα ανεύθυνα κόμματα πρέπει να υποστούν εκλογική καθίζηση του στυλ :

    Σύριζα 22%
    Βενιζέλος 6%
    Καμμένος 6%
    Κουβέλης 8%
    ΚΚΕ 6%
    Χ.Α 3,5%
    Λαος 0,5%
    Τζήμερος- Μάνος 1%

    για να υπάρξει και σταθερότητα, ισχυρή κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και επαναδιαπραγματευση του μνημονίου και ισχυρή εντολή για αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής, της ασφάλειας και της πάταξης της εγκληματικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΩΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ;

    ΑΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΠΟΙΑ ΑΟΖ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ; ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΡΟΔΟΠΗ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ; ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο λαός απαιτεί να υπάρξει κυβέρνηση..

    Αυτό κατάλαβες εσύ Καμμένε; δεν με νιαζει μόνο σε ψήφησα κι'ολας???

    Ο Λάος απαιτεί Καμμένε να έχει να φάει αύριο, να πάρει τα φάρμακα του, να έχει εργασία και όχι δουλεία, να φορολογηθούν τα ΚΑΡΤΕΛ εφοπλιστών και Σ.Ι.Α , να έχει ψυχική ηρεμία ...

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΎΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΆΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΆΛΑ ΣΑΓΌΝΙΑ ..

    Θέλεις να σου πω και τα αποτελέσματα; ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΊΖΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΣΑΣ ΘΕΩΡΏ ΛΙΓΟΥΣ ΟΛΟΥΣ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΠΡΌΣΩΠΑ..

    1} ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ..

    2} ΣΥ.ΡΙΖ.Α

    3} ΠΑΣΟΚ.

    μετά όλοι οι άλλοι περίπου τα ίδια..

    Αν δεν συμμετέχει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α σε μνυμονιάκη κυβέρνηση ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ θα έχομε εκλογές..Θα είναι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α που θα ψηφίσω και ΕΓΏ, γιατί θα είναι πιο ώριμος ώστε συγκρουστεί ΜΑΖΙ τους ΚΑΙ θα μπορεί ανοιχτά να τους πει να πάνε στο διάολο ΑΥΤΆ ΕΙΝΑΙ ΘΈΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΈΛΕΤΕ ΠΆΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΉ αυτό που ΦΩΒΑΤΕ σήμερα να πει ώστε να μην χρεωθεί αυτό που έχει προαποφασιστεί.. Γιατί θα μας φέρουν ως λύση ΤΟ TRITO PSI αρχές Σεπτεμβρίου ..και θα γίνει ο ΧΑΜΟΣ ??? Ελπίζω να αντέξουμε μέχρι ΤΟΤΕ..

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση