GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Fed παρακολουθεί στενά τους σημαντικούς κινδύνους»

Την θωράκιση της αμερικανικής οικονομίας, σε περίπτωση που επιμείνουν τα προβλήματα στον χρηματοπιστωτικό τομέα, είναι έτοιμη να αντιμε...

Την θωράκιση της αμερικανικής οικονομίας, σε περίπτωση που επιμείνουν τα προβλήματα στον χρηματοπιστωτικό τομέα, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει η Fed (Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ), δηλώνει ο οικονομολόγος και πρώην στέλεχός της, Μπεν Μπερνάνκι.
Πάντως «δεν φαίνεται» να υπάρχον τέτοιες ενδείξεις για άμεσα περαιτέρω χαλάρωση της νομισματικής πολιτικής, σχολίασε ο πρόεδρος της Τράπεζας.
Μιλώντας προς το Κογκρέσο, σε ειδική κατάθεσή του, ο κ. Μπερνάνκι υπογράμμισε ότι η Fed παρακολουθεί στενά τους «σημαντικούς κινδύνους» που εγκυμονεί για την αμερικανική ανάκαμψη η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη και πρόσθεσε ότι «η Federal Reserve (Fed) παραμένει έτοιμη να αναλάβει την απαραίτητη δράση για να προστατέψει την αμερικανική οικονομία σε περίπτωση που κλιμακωθούν οι οικονομικές πιέσεις», είπε ο πρόεδρος της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση