GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξελίξεις στο μεταγραφικό «παζάρι» του MotoGP

Στη διάρκεια του Silverstone MotoGP άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες από τα ισπανικά Μέσα, κυρίως, ότι ο Dani Pedrosa επρόκειτο σ...

Στη διάρκεια του Silverstone MotoGP άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες από τα ισπανικά Μέσα, κυρίως, ότι ο Dani Pedrosa επρόκειτο σύντομα να υπογράψει ανανέωση του συμβολαίου του με τη Repsol Honda.
Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν, η επίσημη ανακοίνωση σχεδιαζόταν να γίνει στη διάρκεια του ολλανδικού γύρου στο Assen, αυτό το Σαββατοκύριακο.
Ωστόσο πάλι οι Ισπανοί -και λογικά καθώς βρίσκονται πιο «κοντά στις πηγές»- αναφέρουν τώρα ότι ο Pedrosa έχει μεν στη διάθεσή του ένα νέο συμβόλαιο, όμως οι αποδοχές που αυτό περιγράφει είναι πολύ κατώτερες των σημερινών.
Το motocuatro.com μάλιστα εξηγεί συγκεκριμένα ότι στο μάνατζερ του Dani προτάθηκε ένα ποσό τρεις φορές χαμηλότερο από το φετινό.
Για να αναφέρεται σε ποσό με τόσο συγκεκριμένους όρους, θα πρέπει η ιστοσελίδα να έχει πρόσβαση σε άτομα του άμεσου περιβάλλοντος του Pedrosa, πράγμα που δεν αποκλείει ότι τις πληροφορίες διέρρευσε ο ίδιος ο μάνατζερ του Ισπανού, για να πιέσει τη Honda.
Οι ίδιες «πηγές» αναφέρουν τώρα ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν διακοπεί, καθώς η πλευρά Pedrosa αναζητά τις εναλλακτικές της. Και διαδίδει παντού ότι η προσφορά είναι προσβλητική προς έναν αναβάτη που επί τόσα χρόνια πρόσφερε με αξιοπιστία και προσήλωση στην εταιρεία.
Ωστόσο η σκληρή αλήθεια δεν μπορεί να παραγνωριστεί. Η τυχόν απομάκρυνση του Pedrosa θα απελευθέρωνε ζωτικό χώρο για την ανανέωση της ομάδας. Μην ξεχνάμε ότι ο Ισπανός έχει την ευκαιρία να μείνει στη Honda, μόνον επειδή εγκαταλείπει ο Stoner.
Αν έμενε ο Αυστραλός, και με δεδομένη την άνοδο του Marquez στην κατηγορία, ο Dani θα έπαιρνε μάλλον πόδι, έστω και με εύσχημο τρόπο.
Επτά χρόνια οδηγεί για τη Honda στα MotoGP ο Dani Pedrosa και στη διάρκειά τους παρέμεινε μια «ανεκπλήρωτη υπόσχεση». Είναι μάλλον σίγουρο ότι η Honda ήδη εξετάζει το κατά πόσο ένας από τους νέους φιλόδοξους των ΜotoGP όπως οι Stefan Bradl, Alvaro Bautista και Cal Crutchlow θα της πρόσφερε καλύτερα αποτελέσματα και πιθανότητες υπεράσπισης του τίτλου.
Θα μείνει ο Pedrosa στην Honda, εάν και εφόσον τού έγινε τέτοια πρόταση; Θα μετακομίσει στη Yamaha δίπλα στον άσπονδο φίλο Lorenzo, με τον οποίο τελευταία έχει κάτι περίεργα χαμόγελα;
Σίγουρα η θέση του Ben Spies έχει αδυνατίσει στη Yamaha. Ίσως όμως η απόδοσή του να σχετίζεται και με το ότι γνωρίζει πως του χρόνου δεν θα βρίσκεται πάνω στην εργοστασιακή Μ1. Κατά πολλούς πάντως, οι Lorenzo και Pedrosa θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια Dream-Team για τη Yamaha…
Ή τελικά θα μετακομίσει σε μια δορυφορική ομάδα της Honda, όπως αυτή του Alberto Puig; Το βέβαιο πάντως είναι πως με το οδηγικό στυλ που έχει ο Dani, η μετακόμισή του στη Ducati θα ήταν καταστροφή…
 Εξελίξεις στο μεταγραφικό «παζάρι» του MotoGP

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση