GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

11χρονος Βρετανός πέταξε ανενόχλητος στη Ρώμη χωρίς εισιτήριο...

Κατάφερε να περάσει όλους τους ελέγχους ασφαλείας του αεροδρομίου του Μάντσεστερ, χωρίς να έχει εισιτήριο ή διαβατήριο και επιβιβάστηκε σ...

Κατάφερε να περάσει όλους τους ελέγχους ασφαλείας του αεροδρομίου του Μάντσεστερ, χωρίς να έχει εισιτήριο ή διαβατήριο και επιβιβάστηκε σε πτήση με προορισμό τη Ρώμη. Ο λόγος για ένα 11χρονο αγόρι από τη Βρετανία. Το αγόρι ψώνιζε με τη μητέρα του, όταν κάποια στιγμή χάθηκε από το πλευρό της. Εικόνες από κάμερα έδειξαν το αγόρι να φεύγει από το κατάστημα και να πηγαίνει στο αεροδρόμιο.
Εκεί, ο Λίαμ Κόρκοραν πέρασε χωρίς κανένα πρόβλημα από τους ανιχνευτές μετάλλων και κατάφερε να επιβιβαστεί μαζί με τα μέλη μιας άγνωστης οικογένειας σε αεροσκάφος της εταιρείας Jet2.com που εκτελούσε την πτήση Μάντσεστερ-Ρώμη.
Το προσωπικό του αεροδρομίου και οι υπάλληλοι της εταιρείας δεν αντιλήφθηκαν ότι ο μικρός δεν είχε μαζί του ταξιδιωτικά έγγραφα.
Το παιδί έγινε, τελικά, αντιληπτό από επιβάτες της πτήσης στα μισά του ταξιδιού και ειδοποιήθηκε το προσωπικό του αεροσκάφους.
Ο Λίαμ παρέμεινε μέσα στο αεροπλάνο όταν αυτό προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης και επέστρεψε στη συνέχεια στο Μάντσεστερ, όπου τον περίμενε η μητέρα του.
Οι αρχές του αεροδρομίου του Μάντσεστερ έχουν ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν. Υπάλληλοι του αεροδρομίου και της εταιρείας τέθηκαν σε αργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση