GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ με 14χρονες εκδιδόμενες στην Κύπρο

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Πάφου, μετά την αποκάλυψη ότι μαθήτριες, ακόμη και 14 ετών, εμπλέκονταν σε κύκλωμα πορνείας και εκδ...

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Πάφου, μετά την αποκάλυψη ότι μαθήτριες, ακόμη και 14 ετών, εμπλέκονταν σε κύκλωμα πορνείας και εκδίδονταν για ελάχιστα ευρώ!
Οι πτυχές της υπόθεσης συγκλονίζουν: τα κορίτσια έπεφταν θύματα επιτηδείων, οι οποίοι τις αποπλανούσαν υποσχόμενοι χρήματα. Στη συνέχεια τις «πλάσαραν» σε γνωστούς τους, και τις εκβίαζαν για να μην τους καταδώσουν στην αστυνομία.
Τα ανήλικα κορίτσια προέρχονται κυρίως από φτωχές και προβληματικές οικογένειες οι οποίες αδυνατούν να τις συντηρήσουν οικονομικά αλλά και να τις ελέγξουν. Μάλιστα, κάποιοι γονείς, παρόλο που γνώριζαν ότι τα παιδιά τους είχαν μπλεχτεί στα δίχτυα της πορνείας, δεν έκαναν καταγγελία για να μην «στιγματιστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση