GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ιδιοκτήτρια καταστήματος φωτιστικών για χρέη που ξεπερνούν τα 16 εκατ. ευρώ

Για χρέη που ξεπερνούν τα 16 εκατ. ευρώ συνελήφθη το πρωί μία 57χρονη...

Για χρέη που ξεπερνούν τα 16 εκατ. ευρώ συνελήφθη το πρωί μία 57χρονη...στην Πολίχνη. Πρόκειται για ιδιοκτήτρια εταιρείας εισαγωγής και εμπορίας φωτιστικών ειδών η οποία χρωστάει στο Δημόσιο 16.546.585,67 ευρώ.
Οι κατηγορίες που βαρύνουν την 57χρονη αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1δ’ του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο», σε συνδυασμό με άρθρο 98 Π.Κ. «Εγκλήματα τελούμενα κατ΄εξακολούθηση». Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

5 σχόλια

  1. Μας έχουν εκφυλίσει τόσο βαθιά και μας έχουν αλλοτριώσει τόσο πολύ ώστε όλοι μας διαβάζοντας αυτή την είδηση, υποσυνείδητα χαιρόμαστε που ένας «φοροφυγάδας» επιτέλους πιάστηκε και αποδίδεται δήθεν δικαιοσύνη. Όμως αν ερευνούσαμε βαθύτερα, θα βλέπαμε ότι τις περισσότερες φορές τα χρέη αυτά προέρχονται από απίστευτα πρόστιμα πάνω σε παράλογες κρατικές απαιτήσεις. Και όλα αυτά θεμελιώθηκαν πάνω στην σοβιετία σκέψης και πράξης που επικράτησε στην Ελλάδα όλα τα χρόνια της Μεταπολίτευσης. Αυτή ακριβώς η νοοτροπία που μας έχει φέρει στον γκρεμό σήμερα είναι αυτή που φυλακίζει τους δήθεν φοροφυγάδες. Αν δεν την αλλάξουμε αμέσως, θα είναι αργά όταν θα καταλάβουμε ότι χτυπήσαμε ακριβώς εκείνο το κομμάτι της κοινωνίας που (με τα στραβά του και τα λάθη του ομολογουμένως) μπορεί να μας βγάλει από την κρίση. Δεν μιλάω για τους κλέφτες (γιατί υπάρχουν και τέτοιοι). Μιλάω για τους επιχειρηματίες που αν ζούσαν σε οποιοδήποτε άλλο δυτικό κράτος θα μεγαλουργούσαν, ενώ εδώ στην Ελλάδα βρέθηκαν να χρωστάνε εκατομμύρια και να θεωρούνται εγκληματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασφαλώς και θα μεγαλουργούσαν, αν δεν είχαν μπει φυλακή ήδη από τα πρώτα 10.000€ φοροδιαφυγής.... <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι μπομπολαίοι μιά χαρά περνάνε με τις μπίζνες στο ελλαδιστάν...όλο και καλύτερα

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΑΝΑΝΕ (ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ;)ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση