GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

18λεπτο βίντεο από τα πανηγύρια των Τσάμηδων, που πρέπει να μας προβληματίσει..

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλοί Αλβανοί, και όχι μόνο οι ακραίοι εθνικιστές όπως θέλουμε να πιστεύουμε εμείς, έχουν προ ετών ξεκίνησει ...


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλοί Αλβανοί, και όχι μόνο οι ακραίοι εθνικιστές όπως θέλουμε να πιστεύουμε εμείς, έχουν προ ετών ξεκίνησει μία εκστρατεία κατασυκοφάντησης της χώρας μας έχοντας κατά νου ξεκάθαρες αλυτρωτικές διαθέσεις. Αυτό αποδεικνύεται από τις ετήσιες αλβανικές εκδηλώσεις στις ΗΠΑ, όταν στην “Ημέρα του Κολόμβου” σύσσωμη η αλβανική κοινότητα της Αμερικήςυποστηρίζει τον τσάμικο αλυτρωτισμό εναντίον της χώρας μας, αλλά και από τις αντίστοιχες εκδηλώσεις των αλβανών μέσα στην Αλβανία.
Με… κυβερνητικές «πλάτες».. Η ύπαρξη πολιτικών κομμάτων στην Αλβανία που θέτουν θέμα “Τσαμουριάς” προφανώς και δεν μπορεί να απαγορευθεί. Το να ξεκινά όμως ολόκληρη καμπάνια αλυτρωτισμού εις βάρος της Ελλάδας και με κρατικές “πλάτες” είναι απολύτως προβληματικό.
Τις προηγούμενες ημέρες γέμισαν οι κεντρικοί δρόμοι των Τιράνων με το σύνθημα “I love Cameria” (“Αγαπώ την Τσαμουριά”)ενώ ο υπουργός Πολιτισμού της γειτονικής χώρας χαιρέτισε εκδήλωση που οργάνωσε το υπουργείο του με σειρά βιβλίων για τα “εγκλήματα εις βάρος των Τσάμηδων και την επιστροφή τους στην “πατρίδα”!!!
Πολύ μεγάλη η συμμετοχή. Πλειοψηφία οι νέοι. Μεγάλα χρηματικά ποσά για την οργάνωση…

1 σχόλιο

  1. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΣΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ,ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΛΒΑΝΑ.
    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση