GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμπάνα 30% αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ – Πού είναι ο Φωτόπουλος;...

Είναι μία εξωφρενική πρόταση που τα ελληνικά νοικοκυριά σίγουρα δεν μπορούν να αντέξουν, αν και πολλοί κάνουν λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδ...

Είναι μία εξωφρενική πρόταση που τα ελληνικά νοικοκυριά σίγουρα δεν μπορούν να αντέξουν, αν και πολλοί κάνουν λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδια, με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για την ιδιωτικοποίηση των παραγωγικών μονάδων της ΔΕΗ.
Η δημόσια επιχείρηση γνωστοποίησε τα κοστολογικά της στοιχεία στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας…
και εκείνοι με τη σειρά τους διαπίστωσαν ότι δεν βγαίνουν τα “κουκιά”, αφού το “μαγαζί” είναι μέσα κατά 30%.
Αυτό σημαίνει πως η ΔΕΗ σαν επιχείρηση όχι μόνο δεν έχει κέρδη αλλά κάθε μέρα μπαίνει μέσα και για αυτό θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες από τη διοικούσα αρχή.
Επομένως η Ρυθμιστική Αρχή θα γνωμοδοτήσει στην κυβέρνηση και εκείνη με τη σειρά της θα βρεθεί μπροστά σε αυτή τη δύσκολη απόφαση, την οποία όμως πρέπει να λάβει τελικά μιας και χρήματα στα κρατικά ταμεία δεν υπάρχουν και οι τράπεζες πλέον δεν δανείζουν.
Το 2011 η ΔΕΗ είχε ζητήσει αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ κατά 19% και η κυβέρνηση στις αρχές του χρόνου αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως για αυξήσεις της τάξεως του 12,6%.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των εργαζομένων, κ. Φωτόπουλος ζήτησε να σταματήσουν οι κομπίνες εις βάρος της ΔΕΗ και τότε να δούμε εάν χρειάζεται αύξηση των τιμολογίων. Κοινώς, ο κ. Φωτόπουλος χρεώνει και το παθητικό της ΔΕΗ που φέρνει αυξήσεις στις κομπίνες, όπως λέει, σημειώνοντας πως εάν δεν υπήρχαν κομπίνες δεν θα γινόντουσαν αυξήσεις στα τιμολόγια.

3 σχόλια

  1. Δηλώσεις Ισίδωρου Κούβελου:
    “«Δυστυχώς η αθλήτρια έκανε μία ρατσιστική δήλωση που αντίκειται στη θεμελιώδη αξία του Ολυμπιακού Κινήματος που είναι ο σεβασμός. Ο σεβασμός στο συναθλητή σου, στον συναγωνιζόμενο, στο διαφορετικό φύλο χρώματος και φυλής».
    «Τα λάθη πληρώνονται ειδικά όταν είναι τόσο σοβαρά. Είναι εκ τω ουκ άνευ ο αποκλεισμός»

    6/3/2012:
    ” Στον εισαγγελέα Εφετών παραπέμπει η αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής για τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» των βουλευτών και των συγγενικών τους προσώπων, τον σύζυγο της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, επιχειρηματία κ. Ισ. Κούβελο για «ανακριβή δήλωση», καθώς δεν συμπεριέλαβε στην σχετική δήλωση του 2011 (χρήση 2010, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου μέχρι την κατάθεση της δήλωσης, δηλαδή έως την 30ή Ιουνίου 2011), τον λογαριασμό του Λονδίνου, όπου και κατατέθηκε το 1 εκατομμύριο δολάρια που προήλθε από ρευστοποίηση μετοχών του στις ΗΠΑ.”

    Το θέμα διερευνάται δικαστικά ή έχει κλείσει; Αν δεν έχει κλείσει, μπορεί ο Πρόεδρος της ΕΟΕ να παραμένει στη θέση του, ενώ έχει εκρεμότητες με την δικαιοσύνη;

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΤΕ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...ΜΩΡΗ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 18 ΜΕΤΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα πεθαίνει και καλά κάνει
    γιατί ΑΥΤΗ η ”Ελλάδα” έκανε τον κύκλο της θα πεθαίνει κι αν δεν πέθανε ακόμα, καλύτερα να γίνει σύντομα,γιατί αυτή η ύβρις δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ.


    ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ


    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ

    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΒΑΝΑ .


    ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση