GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμίνι και σήμερα η Ελλάδα με το θερμόμετρο κολλημένο στους 40 βαθμούς!

Στα ύψη και σήμερα ο υδράργυρος σε όλη τη χώρα με τη θερμοκρασία να φτάνει στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 40 και πιθανώς κατά τόπ...

Στα ύψη και σήμερα ο υδράργυρος σε όλη τη χώρα με τη θερμοκρασία να φτάνει στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 40 και πιθανώς κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική, το θερμόμετρο θα δείξει από 26 έως 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσαλλονίκη, όπου θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 38 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.
Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 39 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: γενικά αίθριος.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 40 βαθμούς Κελσίου. Στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες στα ορεινά.
Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 40 και πιθανώς τοπικά 41 βαθμούς Κελσίου. Κατά τόπους στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: αίθριος.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 23 έως 34 και στην Κρήτη έως 38 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: αίθριος.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ.

1 σχόλιο

  1. Άρχισαν τα όργανα: Στους 40 βαθμούς, ο συμφεροντολόγος ΣΥΡΙΖοΦωτόπουλος απειλεί με απεργίες..

    Τα λέγαμε πριν τις εκλογές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρακαλάει να μη γίνει κυβέρνηση και να έχει τη δυνατότητα από την επόμενη μέρα να... διοικεί διά της πλαγίας οδού.

    Μπορεί ακόμη να μην έχει κατεβάσει τον κόσμο στον δρόμο, όμως ο πασίγνωστος πλέον, πρώην πράσινος και νυν ροζ αρχισυνδικαλιστής, Νίκος Φωτόπουλος, απείλησε ευθέως....ότι αν τα αιτήματα του δεν ικανοποιηθούν, τότε η ΔΕΗ θα ξεκινήσει απεργίες μέσα στο κατακαλόκαιρο.

    Αυτό είναι που λέμε "αφουγκράζεται την ...λαϊκή βούληση"!!!!

    Έχει που έχει τα προβλήματα του ο ελληνικός λαός, το μόνο που του μένει είναι να αρχίσει τις απεργίες ο Φωτόπουλος για να λιώσει στη ζέστη...

    Αλλά μπροστά στα αιτήματα των αιωνίως απεργών, πόσο μετράνε οι ανάγκες των ευπαθών κοινωνικών ομάδων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση