GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαροπαλεύει 6χρονος ποδηλάτης, θύμα ασυνείδητου οδηγού...

Το άτυχο παιδάκι έκανε ποδήλατο όταν, τη στιγμή που προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο, ένα διερχόμενο φορτηγό το παρέσυρε και το έριξε αιμό...

Το άτυχο παιδάκι έκανε ποδήλατο όταν, τη στιγμή που προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο, ένα διερχόμενο φορτηγό το παρέσυρε και το έριξε αιμόφυρτο στο οδόστρωμα μπροστά στα μάτια της γιαγιάς του!
Όμως, αντί να σταματήσει για να βοηθήσει το ανήλικο θύμα του, ο οδηγός του φορτηγού πάτησε γκάζι και έφυγε από το σημείο του ατυχήματος!
Το 6χρονο παιδί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη ήπατος και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χειρουργήθηκε.
Όμως, επειδή το νοσοκομείο δεν διαθέτει εντατική μονάδα παιδιατρικής, διακομίστηκε στη Θεσσαλονίκη.

8 σχόλια

  1. Mallon o brwmontalikerhs me to kleisto... epaggelma, zhlepse th do3a... toy kwlokarabana poy sakatepse ta dyo paidakia kai thn mhtera toys sthn Pathsiwn. Kai na bre8ei to moynopano, eley8ero 8a ton afhsoyn opws kai ton karabana me eggyhsh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mallon o brwmontalikerhs me to kleisto... epaggelma, zhlepse th do3a... toy kwlokarabana poy sakatepse ta dyo paidakia kai thn mhtera toys sthn Pathsiwn. Kai na bre8ei to moynopano, eley8ero 8a ton afhsoyn opws kai ton karabana me eggyhsh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμε σχολιαστή καταλαβαίνω την οργή σου αλλά σχολια αυτου του τυπου (μπινελίκια και εξυπναδες) δε βοηθανε. Σε ολους μπορει να μας τυχει το τραγικό γεγονος να προκαλέσουμε ατυχημα. Πρεπει να καταλάβουμε ότι αυτο που προεχει ειναι η ανθρωπινη ζωη εκει να εστιαζουμε. Οχι στα κλειστα επαγγελματα και στα αποθημενα μας απο το στρατό. Αλλωστε δυσκολα καποιος σταματαει να βοηθησει το θυμα αν νομίζει οτι θα αντιμετωπίσει καφρους σαν και εσενα που θα τον λυντζαρουν επι τοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Φώτης Φυντικίδης ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ,ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ KTIMATOLOGGIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Φώτης Φυντικίδης ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ,ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ KTIMATOLOGGIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Φώτης Φυντικίδης ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ,ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ KTIMATOLOGGIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Φώτης Φυντικίδης ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ,ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ KTIMATOLOGGIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Φώτης Φυντικίδης ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ,ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ KTIMATOLOGGIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση