GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος έφταιξε για το μακελειό στην πρεμιέρα του batman;

Με μηνύσεις εναντίον όλων απαντά ο Torrence Brown, Jr., ένας από τους παρευρισκόμενους εντός της αίθουσας την ώρα του μακελειού. Ο νεαρός...

Με μηνύσεις εναντίον όλων απαντά ο Torrence Brown, Jr., ένας από τους παρευρισκόμενους εντός της αίθουσας την ώρα του μακελειού. Ο νεαρός δεν τραυματίστηκε, αλλά έχασε εκείνη τη βραδιά την φίλη του A.J. Boik που καθόταν δίπλα του.
Στη μήνυση που κατέθεσε πριν λίγες ώρες, μέσω του δικηγόρου του Donald Karpel, είναι εναντίον:
1. Της εταιρείας παραγωγής Warner Brothers που δημιούργησε την ταινία "The Dark Knight Rises" και ουσιαστικά "ζωντάνεψε" τον Τζόκερ επί της μεγάλης οθόνης. Η αιτιολογία: η υπερβολική χρήση ωμής βίας που κατέστησε αδύνατο τα πρώτα δευτερόλεπτα της εισόδου του Holmes εντός της αίθουσας (και μάλιστα όχι ως μέρος της ταινίας) να γίνει αντιληπτός και κόστισε πολύτιμα δευτερόλεπτα.
2. Του ίδιου του σινεμά στου οποίου την αίθουσα ξεδιπλώθηκε το δράμα. Η αιτιολογία: οι μηδενικοί έλεγχοι κατά την είσοδο που επέφεραν αντίστοιχα μηδενική εγγύηση ασφαλείας.
3. Των ψυχιάτρων του James Holmes που όπως έγινε γνωστό σήμερα εντός του δικαστηρίου, γνώριζαν την κρισιμότητα της κατάστασής του, άλλωστε είχαν συνταγογραφήσει φαρμακευτική αγωγή που έπρεπε εκείνος να ακολουθήσει, αλλά δεν ενημέρωσαν λόγω απορρήτου τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση