GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρό οικονομικό καλοκαίρι με άρωμα τρόικας στον κυριακάτικο Τύπο...

Από το http://www.greekmme.gr/ .   @ΣΚΛΗΡΟ οικονομικό παζάρι στο περιθώριο του Συμβουλίου των αρχηγών της Ευρώπης με νέες αποκαλύψεις για τ...

Από το http://www.greekmme.gr/
 @ΣΚΛΗΡΟ οικονομικό παζάρι στο περιθώριο του Συμβουλίου των αρχηγών της Ευρώπης με νέες αποκαλύψεις για το σχέδιο διάσωσης πλέον της Ευρωζώνης καταγράφεται σύμφωνα με το http://www.greekmme.gr/ στον Κυριακάτικο τύπο με το ποδαρικό του δεύτερου μήνα του καλοκαιριού. Πιο αναλυτικά η 'Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ' αναφέρει ότι "Χωρίς Έλεος με το θερινό ναρκοπέδιο-Τελειώνουν τα ψέμματα με τον ερχομό της τρόικας όπου κατώτατος μισθός, δώρα, συντάξεις, αλλά και εφάπαξ στο τραπέζι των συζητήσεων με συγχωνεύσεις οργανισμών αλλά και απολύσεις στο Δημόσιο-οι πληγές σε υγεία και Παιδεία αλλά και οι ανάσες που περιμένει η κοινωνία". Το ΄ΒΗΜΑ' τιτλοφορεί ότι "Ιστορικός συμβιβασμός στην Ευρώπη και η Μέρκελ...φοβέρα θέλει-Πάσα από Μόντι για 5ο δις Ευρώ ανάσα στο χρέος-ίση μεταχείριση για τις τράπεζες θα ζητήσει τώρα ο Στουρνάρας"....
@Το 'ΕΘΝΟΣ της Κυριακής' γράφει στο κεντρικό θέμα ότι "Πρόγραμμα μαμούθ με ιδιωτικά κεφάλαια για λιμάνια και αεροδρόμια-Πωλήσεις εξπρές και πρώτος σε ιδιώτες ο ΟΣΕ και θυγατρικές των τραπεζών". Η 'ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ' προσθέτει στο κύριο άρθρο ότι "Άλλη μια ευκαιρία αν...Πιστή εφαρμογή του μνημονίου και ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας, προυπόθεση για μείωση του χρέους κατά 50 δις Ευρώ" αλλά το θέμα είναι ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα....
@Ο ΈΛΕΥΘΕΡΟΣ Τύπος' συμπληρώνει ότι "Ο Ε.Τ αποκωδικοποιεί τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης-Άμεση δράση σε 7 άξονες-Νέο φορολογικό και χωροταξικό για επενδύσεις, προγράμματα για τους ανέργους της διετίας, λεφτά στον ΕΟΠΠΥ για να σωθεί η υγεία, Η Ελλάδα θα ασκήσει πλήρως τα δικαιώματα για την ΑΟΖ, ανασυγκρότηση σε ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστική, αλλαγές στο νόμο πλαίσιο για τα ΤΕΙ"..Το 'Πρώτο ΘΕΜΑ' υπογραμμίζει ότι "Μένου έξω κουμπάροι και κολλητοί- Σχέδιο σάντουιτς για την επιλογή 1.400 στελεχών- Το Μέγαρο Μαξίμου και οι αρμόδιοι υπουργοί θα επιλέγουν με αυστηρά κριτήρια όσους πρόκειται να τοποθετηθούν σε θέσεις του Δημοσίου-Ποιοι είναι υποψήφιοι για φορείς, υπουργεία αλλά και ΔΕΚΟ".
@Το 'ΠΑΡΟΝ της Κυριακής' αποκαλύπτει ότι "ΔΕΝ θα εκταμιεύσει την επόμενη δόση-Καλοκαίρι κόλασης με εκβιασμό από το Δ.Ν.Τ-Γερμανική επίδειξη ισχύος μέσω του ταμείου για τη νέα Κυβέρνηση, πρώτα στο τηγάνι οι απείθαρχοι Έλληνες και μετά θα ανοίξει ο δρόμος για ευνοικε΄ς ρυθμίσεις". Με τίτλο: "Βέτο από την τρόικα" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρεται στα 10 "ΟΧΙ" των δανειστών για τις αλλαγές στο μνημόνιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "η κυβέρνηση είναι αμήχανη, την ώρα που οι εταίροι "ξηλώνουν" την προγραμματική συμφωνία των τριών πολιτικών αρχηγών". Το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης έχει ως αντικείμενό του το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου με τίτλο: "Παίξτε... μπάλα!". Αναφέρεται δε χαρακτηριστικά το πρόσφατο παράδειγμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που αν και έχασε από τους Γερμανούς χειροκροτήθηκε γιατί πάλεψε με πάθος: "Ηττα με κατεβασμένα τα χέρια, πριν ακόμη αρχίσει ο αγώνας, δεν γίνεται ανεκτή... Ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε στην πολιτική!"
Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:
- Εγγραφο-φωτιά από το κόμμα της Μέρκελ: "Για να κερδίσει η Αγκελα, πρέπει να χάσει η Ελλάδα".
- Αντώνης Σαμαράς, η επέμβαση του Απριλίου, η υποτροπή, τα "σχοινιά" και το κρίσιμο δίμηνο.
- Κωστής Χατζηδάκης: "Οι τζάμπα μαγκιές είναι για εσωτερική κατανάλωση" - "Αν είμαστε αξιόπιστοι, οι εταίροι θα δείξουν αλληλεγγύη".
@Τέλος το ΆΡΘΡΟ' καταλήγει ότι "Παρά τις εξαγγελίες των πολιτικών δρομολογείται η εφαρμογή όλων των όρων του Μνημονίου-Το παραμύθι της επαναδιαπραγμάτευσης-Ούτε ένα ευρώ για την Ελλάδα από την τρόικα αν δεν υλοποιηθεί το σύνολο των μεταρρυθμίσεων"...

6 σχόλια

  1. Γιατί δεχόμαστε τους τρόικες εδώ. Να μην ξανα ερθουν τα βλακόμουτρα. Όλοι οι Έλληνες στην κλίνη τους να μην κοιμηθούν τα τσόφλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ποιός ψήφισε τον Χατζηδάκη?? Να τον παρασημοφορήσω για την καλήν του αλληλεγγύη στους ΄Ελληνες. Ούστ βρωμόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνε εκεί.Οι ΄βλακες και γλύφουν τα παπούτσια των τροικανών. Αν όταν έρχονταν εδώ τους ¨"παρασημοφορούσαμε? τους βλάκες. Γιατί ο συριζα τ'ωρα λέει ¨"θα δω΄θα κάνω θαθαθα. Μαυρογυαλούρος μου θυμίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μην τολ΄μήση να έρθει ο βλάξξ ο, που τον έβαλαν να μας κοιτάζει. Αν θέλουν να κάνουν τέτοια, να βγάλουν τους ηλίθιους πολιτικούς μας. Μόνο τότε θα κάνουν καλό. Οι πολιτικοί μας να μην πάρουν ούτε δραχμή. Αλλά ο βλάξ που έλεγα θέλει να έχει χρηματιζόμενους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εσύ συριζα, μάλλον έχεις μπει στο αεναο παιχνίδι της πολιτικής. ούστ. Θα φάτε πάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Pote epiteloys 8a apeley8erw8oyn ola ta kleista... epaggelmata gia ooys exoyn ta prosonta? Ws pote gia paradeigma oi farmakopoioi, oi tarifes kia ta ntlikeria 8a pwloyn... mayra... kai paranoma tis kratikes adeies leitoyrgias kia ws pote 8a klhronomoyn ayth thn kratikh perioysia? Pote 8a katargh8oyn epiteloys oi antisyntagmatikoi plh8ysmiakoi kai gewgrfaikoi periorismoi poy empodizoyn se xiliades neoys anergoys thn prosbash se polla epaggelmata?

    Samara, exeis ta arxidia na ta peis ayta se Louranto, Ampatzoglou, Tzortzato, Lymperopoulo kai se oloys aytoys?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση