GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος δημοσιογράφος πήρε (κι αυτός) εκλογικό επίδομα από τη Βουλή;...

Από τον Κοινοβουλευτικό. «Θέλετε να οδηγηθούμε σε ανθρωποφαγία; Θέλετε πόλεμο; Εδώ έχω μια λίστα στα χέρια μου, από την οποία προκύπτει ότι...

Από τον Κοινοβουλευτικό.
«Θέλετε να οδηγηθούμε σε ανθρωποφαγία; Θέλετε πόλεμο; Εδώ έχω μια λίστα στα χέρια μου, από την οποία προκύπτει ότι συνάδελφός σας δημοσιογράφος πήρε εκλογικό επίδομα και τώρα καταγγέλλει εμάς, που στο κάτω-κάτω οι περισσότεροι από μας το δουλέψαμε», έλεγε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο πρόεδρος του συλλόγου των υπαλλήλων της Βουλής, Παναγιώτης Πολίτης, αντιδρώντας στις αποκαλύψεις για το επίμαχο επίδομα των 1.000 ευρώ.
Σε ποιον (γνωστό) δημοσιογράφο αναφερόταν;

14 σχόλια

  1. Προσέξτε σάπια λογική: επειδή πήρε το επίδομα και δημοσιογράφος άρα το δικαιούνται και οι υπάλληλοι της Βουλής. Σε κανένα από αυτά τα αλλοτριωμένα γουρούνια δεν περνά από το μυαλό η σκέψη ότι δεν δικαιούνται κανένα επίδομα που προέρχεται απο΄Έλληνα φορολογούμενο ούτε οι δημοσιογράφοι ούτε οι υπάλληλοι της Βουλής ούτε κανείς Δημόσιος υπάλληλος-κομματόσκυλο, διορισμένος σε άχρηστη θέση που παράγει μόνο γραφειοκρατία και εμπόδια στους πολίτες. Η μόνη λύση όμως είναι ένα  restart του κράτους (χρεωκοπία δηλαδή) και να ξεκινήσουν όλα από την αρχή και από το μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Με το ιδιο σκεπτικό, δηλαδή εφ'οσον παράτυπα πήρε αυξηση ο Φιλιππίδης οταν ηταν διορισμένος στο Ταχυδρομείο,ζήτησαν και πήραν αποζημείωση οι δικαστικοι ΟΛΟΙ!!Αν θυμάμαι καλά πληρώθηκαν σε ομόλογα του δημοσίου ανάλογα με τον βαθμό τους απο 200.000 ΕΥΡΩ οι χαμηλόμισθοι εως 350.000 ΕΥΡΩ οι ανώτατοι δικαστικοί,έκαστος!!!Αυτό έγινε γύρω στο 2003.Τότε υπήρχαν λεφτά!!(η πλάκα η μεγάλη ειναι το σκεπτικό της απόφασης των δικαστών σχετικά με την ανάλογη απαίτηση των βουλευτών!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RESTART φιλε να γινει αλλα με αλλους υπαλληλους (μονο με 10000 υπαλληλους φοιτητες ως διπλωματικη εργασια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι η λογική τα παίρνει ο άλλος γιατί να μη τα πάρω εγώ, δείχνει τη λογική που μας τσακίζει χρόνια.
    Στην αρπαχτή ,στο φακελάκι, στο διορισμό ,στο κονέ, στη γλοιώδη στρατιωτική θητεία, στη καταπάτηση δημόσιας γης, στη ρουφιανιά ,στην έλλειψη σεβασμού της ελευθερίας του άλλου και τόσα άλλα που ξεσκίζουν την ζωή του πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 9:11 η ιδέα σου είναι καταπληκτική! Πράγματι γιατί να μην εργάζονται στο δημόσιο φοιτητές ως διπλωματική εργασία και εμπειρία? Θα την προωθήσω μέσω του Μέσου που εργάζομαι να γίνει περισσότερο γνωστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α Ι Σ Χ Ο Σ για την ξεφτίλα της χώρας που ζω και πληρώνω για τα χρέη της!

    Τι παραπάνω κάνουν τα κοπρόσκυλα, τα τρέχα γύρευε πώς μπήκαν εκεί μέσα, απ το γιατρό που έσωσε τον άντρα μου 45 χρονών όταν τον πήγα μισοπεθαμένο με βαρύτατο καρδιακό επεισόδιο στο ελεεινό νοσοκομείο του νησιού μου? Εκεί που δεν υπάρχουν φάρμακα λόγω φτώχειας!

    Τι παραπάνω κάνουν απ το δάσκαλο των παιδιών μου των 600Ε στο ίδιο νησί?Εκεί που δεν υπάρχουν βιβλία!

    Τι παραπάνω κάνουν απ τον πιλότο της πολεμικής αεροπορίας που καθημερινά κυνηγάει τα τούρκικα μαχητικά πάνω απ τα κεφάλια μας?


    Ν Τ Ρ Ο Π Η!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα γουρούνια της Βουλής, οι...«υπάλληλοι», που ουσιαστικά αποτελούν μια συνομοταξία τσογλανοπαρασιτικού κηφηναριού, οι βδέλες που έχουν μάλιστα το θράσος να απειλούν και με πόλεμο, θα πρέπει να έχουν μόνο ΜΙΑ αντιμετώπιση: Να αναρτηθούν τα ονόματα, οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνά τους στα blogs και να γνωστοποιηθεί ο πολιτικός που ενήργησε για καθένα από αυτούς να πάρει θέση στη Βουλή. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς...(ΟΛΟΙ εμείς που τους πληρώνουμε). Και ΝΑΙ μου αρέσει η ανθρωποφαγία! Ονειρεύομαι υπάλληλο της Βουλής στο φούρνο, με κόκκινο κρασί Chianti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οπως λοιπόν λένε και τα «ψώνια του Mega» (καθώς λέει και το «Ποντίκι» για τους οιηματίες που τρομοκρατούν κάθε βράδυ στις οκτώ τον ελληνικό λαό): αφού δεν υπάρχει φράγκο (ασχέτως ποιοι τα φάγανε) πρέπει να πουληθεί όσο - όσο ό,τι έχουμε και δεν έχουμε (ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΆΓΑΝΕ) ώστε να συνεχίσουν να τα τρώνε η Διαπλοκή και η Διαφθορά δηλαδή οι κρατικοδίαιτοι (και κατά τα άλλα αντικρατιστές) νταβατζήδες.

    Εχει κρατήσει πολύ πλέον αυτή η κολώνια της προπαγάνδας – βρωμάει. Βρωμάει ιδεολογική τρομοκρατία και ιδιοτέλεια. Ζέχνει όπως ο βιασμός.

    ΛΑΙΚΟΣ ΣΔΟΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ..

    Αθανάσιος Κλάρας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήνυμα των υπαλλήλων της Βουλής, προς τον Ελληνικό Λαό:
    «Δεν μας ενδιαφέρει αν το κράτος δεν έχει λεφτά. Δεν μας ενδιαφέρει αν υπάρχουν άνθρωποι σε απόγνωση. Δεν μας ενδιαφέρει αν η χώρα έχει κηρύξει πτώχευση. Δεν μας ενδιαφέρει αν πληρώνετε χαράτσια για να μας ταΐζετε. Δεν μας ενδιαφέρει τίποτα. Εμείς θέλουμε τα επιδόματά μας. Κόψτε το λαιμό σας και πληρώστε μας, ειδεμή....»
    Ε, λοιπόν ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αθανάσιε Κλάρα, αφού διαβάζεις τον γελοίο Δελατόλλα και το λαθρόβιό του, είσαι άξιος της νοημοσύνης σου και της διεστραμμένης ιδεολογίας σου. Και σταμάτα πια να πιπιλίζεις την καραμέλα του «ξεπουλήματος». Έχει λιώσει! Κατάπιε την! Ποιός σου είπε ότι κράτος πρέπει να παριστάνει τον έμπορο, τον βιομήχανο (ζάχαρης και παγωτού...!!!!), τον επιχειρηματία, ή τον τραπεζίτη; Αυτές είναι δουλειές που ανήκουν σε ΙΔΙΩΤΕΣ. Το κράτος πρέπει να είναι απλός εισοδηματίας και με τα εισοδήματά του (φόροι) να κάνει κοινωνική πολιτική. ΔΕΝ είναι ιδεολογήματα όλα αυτά. Είναι απλή λογική. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με το παρακάτω επαισχυντο αρθρο ( συναινέσει ΟΛΩΝ των κομμάτων), όσοι υπηρετούσαν στους Βολευτές ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ως "μετακλητοί υπάλληλοι" (πα να πει οι τοποθετημένοι αρεστοί καθε βουλευτή και κόμματος - χωρίς ΚΑΜΙΑ αλλη αξιολόγηση)ή ασποσπασμένοι από κάποια υπηρεσία- πάλι εννοείται"κομματική αδεία",εγιναν ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ της Βουλής. Τότε προς τιμήν της η Πιπιλή ειχε εξαπολύσει μύδρους αλλά ποιός την άκουσε.

    Σύμφωνα με τις διατάξεις άρθρου 39 της από
    25.6.2008 απόφασης Ολομέλειας της Βουλής (συν ΡΟΓ΄,
    ............
    ΦΕΚ 126/Α/2.7.2008)

    /Άρθρο 39
    Στο τέλος του δεύτερου εδαφίου της δεύτερης πα−
    ραγράφου 4 του άρθρου 114 Α του Κανονισμού της
    Βουλής (Μέρος Β΄, ΦΕΚ 51 Α΄/10.4.1997), όπως προστέ−
    θηκε με την παράγραφο Δ4 του άρθρου 14 της απόφα−
    σης 6483/6.12.2001 της Ολομέλειας της Βουλής «για την
    τροποποίηση διατάξεων του Κανονισμού της Βουλής»
    και αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 2 του άρθρου
    5 της απόφασης 6573/4060/18.6.2003 της Ολομέλειας
    της Βουλής «τροποποίηση διατάξεων του Κανονισμού
    της Βουλής», προστίθεται εδάφιο ως εξής:
    «Τα προηγούμενα εδάφια εφαρμόζονται αναλόγως
    για τους μετακλητούς και απεσπασμένους υπαλλήλους
    που υπηρετούσαν στη Βουλή κατά το χρόνο λήξης των
    εργασιών της ΙΑ΄ περιόδου της Βουλής καθώς και για
    τους υπαλλήλους, απεσπασμένους και μετακλητούς, που
    υπηρετούν στη Βουλή κατά το χρόνο δημοσίευσης του
    παρόντος ή και κατά το χρόνο λήξης των εργασιών της
    ΙΒ΄ περιόδου της Βουλής, ανεξάρτητα από την υπηρεσία
    από την οποία προέρχονται και το χρόνο υπηρεσίας
    τους στη Βουλή. Η σχετική αίτηση των ανωτέρω υπο−
    βάλλεται το αργότερο μέχρι τη συμπλήρωση τριών (3)
    μηνών από τη λήξη των εργασιών της ΙΒ΄ περιόδου της
    Βουλής.»
    Άρθρο 40
    Η ισχύς των διατάξεων της παρούσας αρχίζει από τη
    δημοσίευσή τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως,
    εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στις επί μέρους δια−
    τάξεις.
    Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της
    Κυβερνήσεως.
    Αθήνα, 2 Iουλίου 2008
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΣΙΟΥΦΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.madata.gr/epikairotita/social/44653.rss

    Καταγγελίες για μονιμοποιήσεις μετακλητών υπαλλήλων της Βουλής
    16 Οκτωβρίου 2009, 09:41

    Καταγγελίες για μονιμοποιήσεις μετακλητών υπαλλήλων της Βουλής και ορισμένων εκ των συνεργατών του προηγούμενου προεδρείου, βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας, ενώ επιστολή στον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου έστειλε και η βουλευτής της ΝΔ Φ.Πιπιλή, καταγγέλλοντας «μονιμοποιήσεις χωρίς καμία διαδικασία».

    Σύμφωνα με το Βήμα, τόσο προεκλογικά όσο και μετά τις εκλογές υπεγράφησαν αποφάσεις με τις οποίες μονιμοποιήθηκαν ως υπάλληλοι της Βουλής μετακλητοί υπάλληλοι που υπηρετούσαν στα γραφεία πρώην αντιπροέδρων του Σώματος, καθώς και συνεργάτες του πρώην προέδρου του Κοινοβουλίου.

    Σε επιστολή της προς τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή αναφέρει ότι «με διακομματική συναίνεση μονιμοποιήθηκαν, χωρίς καμία διαδικασία, άτομα του στενού περιβάλλοντος αντιπροέδρων της Βουλής από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ».

    Η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητεί από τον πρωθυπουργό «να γίνει επανέλεγχος της νομιμότητας της απόφασης» , ζήτημα το οποίο, ωστόσο, δεν υφίσταται καθώς σύμφωνα με έγκυρους κοινοβουλευτικούς κύκλους η μονιμοποίηση έγινε κατ' εφαρμογήν διάταξης η οποία είχε περιληφθεί στον υπηρεσιακό Κανονισμό της Βουλής που ψηφίστηκε τον Ιούνιο του 2008
    Ο νέος πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος έκανε λόγο για «φημολογίες», σημειώνοντας πως «δεν θα αμφισβητήσει ό,τι έγινε στο πλαίσιο του Κανονισμού της Βουλής».

    Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Σιούφας δήλωσε πως «ως πρόεδρος της Βουλής, έως σήμερα, άσκησα τα καθήκοντά μου κατά τρόπο θεσμικά υπεύθυνο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο διακομματικό μαγαζί "Η ΩΡΑΙΑ ΒΟΥΛΗ" είναι ολοι τους "ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ"

    Ξύπνα Ρωμιέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Satellite dish Network Promotions Generally offer Over $800 On Savings

    Look at my web page: payday

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση