GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δημοσκόπηση: Το πολιτικό σύστημα επιστρέφει στα ...παλιά!

Το πολιτικό σύστημα επέστρεψε στην -προ των εκλογών- κατάσταση έναν μόλις μήνα μετά τις εθνικές εκλογές και λίγες μέρες μετά τον σχηματισμό ...

Το πολιτικό σύστημα επέστρεψε στην -προ των εκλογών- κατάσταση έναν μόλις μήνα μετά τις εθνικές εκλογές και λίγες μέρες μετά τον σχηματισμό της συμμαχικής κυβέρνησης.
Όπως αποτυπώνεται από την δημοσκόπηση της Κάπα Research για λογαριασμό της εφημερίδας Βήμα της Κυριακής, οι πολίτες μεν δηλώνουν απογοητευμένοι από τα κόμματα και αδιάφοροι για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα αλλά το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας παραμένει διατηρώντας την στην πρώτη θέση με 3 ποσοστιαίες μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πρωτεύοντα ζητήματα για τους Έλληνες στην πλειονότητά τους είναι η ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας, ρίχνοντας στην τρίτη θέση των προτεραιοτήτων την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 23,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,7%, το ΠΑΣΟΚ 11,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,4%, η Χρυση Αυγή 7,4%, η Δημοκρατική Αριστερά 5,7% και το ΚΚΕ συνεχίζει καταβαραθρωμένο με 4,8%.
Στις θετικές γνώμες για τους πολιτικούς αρχηγούς, πρώτος έρχεται ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης με ποσοστό 61,5%, δεύτερος, ο Αντώνης Σαμαράς με 50,9%, τρίτος ο Αλέξης Τσίπρας με 42,8%, τέταρτος ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 35,7% και ακολουθούν ο Πάνος Καμμένος (30,4%), η Αλέκα Παπαρήγα (23,5%) και ο Νίκος Μιχαλολιάκος (18,9%).
Ένας στους τέσσερις Έλληνες δεν εμπιστεύεται κανένα κόμμα (25,1%) ενώ σε ποσοστό 42,7% θεωρούν αρνητική εξέλιξη την κυβερνητική συνεργασία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ.

3 σχόλια

  1. 11,1% Το ΠΑΣΟΚ;;

    Οχι δεν εχουμε τόσα πολλα ψυχιατρεια να τους χωρεσουν ολους, ευτυχως που δεν ειναι λοιμωδης αρρωστεια αρα και μη μεταδοτική, όλοι γνωριζουμε να παιρνουμε προφυλαξεις απεναντι σε επιδημιες ευτυχως που ειναι ψυχικη παθηση κριμα στους ανθρωπους....που πασχουν απο αυτη την ανιατη αρρωστεια.

    Κουραγιο θα βρεθει το φαρμακο που θα παει προς το παρον μην αφηνετε τον κουβα με τα χρωματιστα χαπια να τα παιρνετε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Η ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε έχομε ΕΚΛΟΓΕΣ; Η κάνουν μαύρη προπαγάνδα;; οι δημοσκόποι; ...

    Οι δημοσκοπήσεις είναι σαν το μνημόνιο (ΚΆΘΕ ΉΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕ) σοφά λόγια Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουνέλι, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ- στουρνάρια- , Μπουμπουκου και ολων τον ντοπρων πολιτηκων μας ..


    ΜΠΟΥΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση