GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωαννίδης: «Δεν πωλείται ΤΩΡΑ ο ΟΠΑΠ»

«Ο ΟΠΑΠ δεν πρέπει να αποκρατικοποιηθεί». Αυτό υποστήριξε  ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης, την ώρα που η κυβέρνηση επιδιώ...

«Ο ΟΠΑΠ δεν πρέπει να αποκρατικοποιηθεί». Αυτό υποστήριξε  ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης, την ώρα που η κυβέρνηση επιδιώκει μια γρήγορη συμφωνία για την πώληση ενός κρατικού οργανισμού όπως ο ΟΠΑΠ για να στείλει το μήνυμα ότι μένει προσηλωμένη στον στόχο για αύξηση των εσόδων και εφαρμογή του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων.
«Ο ΟΠΑΠ αποφέρει στο δημόσιο περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Με τα νέα παιγνίδια εκτιμώ ότι τα ετήσια κέρδη του Οργανισμού θα πλησιάσουν το ένα δισ.ευρώ», είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα.

2 σχόλια

  1. Τι λες Γιάννη μου!!! Όλο μαλακίες λες
    ξεχνάς ότι οι ευρωπαϊκές εταιρίες στοιχήματος σας περιμένουν στην ΓΩΝΊΑ.

    Με πιο δικαίωμα κλείνεις την ελεύθερη αγορά ΕΕΕ;;; για κάτσε κάτω ρε κόουτς είσαι ενάντια της ευρωπαϊκής ενώσεως;

    Πάντα ειμουν ο ρουσφετάκιας ΌΤΑΝ ακόμα και σήμερα λες ότι οι καταχρεωμένες ΠΑΕ που φάγανε όλοι οι φίλοι σου τα λεφτά τον φιλάθλων τους, της εφορίας του ΙΚΑ θα έχουν την ίδια αντιμετωπίσει με έναν απλό πολίτη...ΟΧΙ να ισχύει το ιδιώνυμο σε όλους τους μεγαλομετόχους διευθύνοντας σύμβουλους να τους κατασχετέ την περιούσια και φυλακή..

    ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΈΧΟΥΝ φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα; ΕΕΕ ΠΟΣΕΣ;
    Πόσες ομάδες χρωστούν σε ποδοσφαιριστές-καλαθοσφαιριστές και τους δίνετε άδεια να ΠΑΙΖΟΥΝ ;;

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΈΡΕΙ Ο ΡΑΙΝΧΕΜΠΑΧ; ... ΆΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΛΑΜΙΟΓΙΑ .. ΕΕΕ ΛΑΜΟΓΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση