GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ζήτησε ο Βενιζέλος από την τρόικα...

Με τους εκπροσώπους της τρόικα συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, παρουσία των Φ. Σαχινίδη και Π. Κουκουλόπουλου.  Ο κ. Βενιζέλ...

Με τους εκπροσώπους της τρόικα συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, παρουσία των Φ. Σαχινίδη και Π. Κουκουλόπουλου.  Ο κ. Βενιζέλος επέμεινε στην ανάγκη να συμφωνηθεί το γενικό πλαίσιο του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής και ένα νέο επικαιροποιημένο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής στρατηγικής προκειμένου τα επιμέρους βήματα που πρέπει να γίνουν να παραπέμπουν σε αυτό το ολοκληρωμένο πλαίσιο.
Εθεσε το ζήτημα της αναθεώρησης της σύμβασης, σύμφωνα με τις διαδικασίες που αυτή προβλέπει και πρωτίστως το ζήτημα της παράτασης του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής κατά τρία έτη.
Τόνισε την ανάγκη να επανεκτιμηθούν σε ρεαλιστική βάση τα μακροοικονομικά δεδομένα και ιδίως η ύφεση για το 2012 που θα είναι μεγαλύτερη της προϋπολογισθείσας.
Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη να κινηθεί όλη η συζήτηση στο πλαίσιο των πρόσφατων αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που προβλέπουν ρητά τη φιλική προς την ανάπτυξη δημοσιονομική προσαρμογή και ένα νέο πιο δυναμικό ρόλο για την ΕΚΤ και το EFSF/ESM.
Επίσης έγινε αναλυτική συζήτηση για την επιτάχυνση των ρυθμών στις διαθρωτικές αλλαγές και στις ιδιωτικοποιήσεις καθώς και στην ανάγκη να υποστηριχθεί η Ελλάδα από την Επιτροπή και από τα κράτη-μέλη στη συγκρότηση του απολύτως αναγκαίου αναπτυξιακού αλλά και του κοινωνικού πακέτου.
Οι επαφές θα συνεχιστούν μετά από περίπου 15 ημέρες οπότε και αναμένεται να επιστρέψει το κλιμάκιο στην Αθήνα.



3 σχόλια

  1. Ti allo na zhthse o xontromalakas? Na mhn apoly8oyn prasinofroyroi koproskyla apo to dhmosio profanws gia na toys plhrwnoyme emeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ,Ο ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαγγελάκη πότε θα κατέβεις ατό την θωρακισμένη μπέμπα;

    ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ στο ακροατήριο που μιλούσες εχθές στο μπουρεδελο του ΠΑΣΟΚ ήταν όλοι δημόσιοι υπάλληλοι, δήμαρχοι , κοινοτάρχες, περιφερειάρχες, αθλητικοί λειτουργοί κ.τ.λ .. Τους είδα ένα ένα τα πρόσωπα και είπα μήπως θα πρέπει να ξεκινήσουμε από αυτούς το ξεμπαζωμα; ΤΑ ΠΡΌΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΆ ΠΙΑ


    Τα χρυσά αυγά δεν αλλάζουν βιολί
    ( για όλα φταίνε η λαθρομετανάστες) χωρίς να ξέρουν οι ΜΑΛΑΚΕΣ ότι έφυγαν ΣΗΜΕΡΑ σε δυο χρόνια από την Ελλαδα 120.000 Νέοι άνθρωποι μετανάστες...ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΩΤΗΣΑΝ; μήπως περνούσαν καλά και έφυγαν!!


    Αλλα είπαμε τι θέλει ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ;

    Ανεργία..

    Ανασφάλεια..

    Ανθρώπους χωρίς υγεία, φάρμακα..

    Αβέβαιο σήμερα και αύριο...

    Συσσίτια ...


    ΔΙΚΆ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΒΕΛΙΖΕΛΟ, ΣΑΜΜΑΡΑ, ΚΟΥΒΈΛΙ ΑΥΤΑ ...που δεν πάνε να αρπαξουν τον ΡΑΧΙΧΕΜΠΑΧ ΟΎΤΕ ΤΟΝ ΤΟΜΝΣΕΝ , αλλά πάνε δέκα δέκα και δέρνουν κανένα φουκαρά μαυρουκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση