GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς έπεσε ο Γιώργος...

Ο Γιώργος Παπανδρέου πίστευε και εξακολουθεί να πιστεύει ότι το δημοψήφισμα εξασφαλίζει τη θέση της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Όπως αποκαλύπ...

Ο Γιώργος Παπανδρέου πίστευε και εξακολουθεί να πιστεύει ότι το δημοψήφισμα εξασφαλίζει τη θέση της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Όπως αποκαλύπτει η Μέρκελ και ο Σαρκοζί είχαν ενημερωθεί εγκαίρως από τον ίδιο για τα σχέδιά του. Παρ’ όλα αυτά, αποφάσισαν να άρουν την υποστήριξή τους και να τον οδηγήσουν στον εξοστρακισμό από την πρωθυπουργία.
(...)
Ωστόσο, ο Παπανδρέου πίστευε ότι θα παραμείνει στην εξουσία και μάλιστα ενισχυμένος. Ο λόγος για την εκτίμηση αυτή είναι ότι, όπως αποδεικνύεται από διασταυρωμένες πηγές, ο Παπανδρέου είχε ενημερώσει την Ανγκελα Μέρκελ για την πρόθεσή του να προχωρήσει στη διενέργεια δημοψηφίσματος περισσότερο από έναν μήνα πριν, στο επίσημο ταξίδι του στο Βερολίνο, που έγινε στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου. «Θα κάνω δημοψήφισμα για το μνημόνιο» είπε. «Να το κάνεις» τον προέτρεψε η γερμανίδα καγκελάριος. «Κι εγώ θα κάνω δημοψήφισμα. Πρέπει ο γερμανικός λαός να αποφασίσει για τις συνταγματικές αλλαγές που απαιτούνται προκειμένου να υποστηρίξει η Γερμανία τη βαθύτερη ενοποίηση της ευρωζώνης». Ζήτησε, όμως, από τον Παπανδρέου να καθυστερήσει την ανακοίνωση του ελληνικού δημοψηφίσματος έτσι ώστε αυτή να γίνει μετά την ολοκλήρωση της κρίσιμης Συνόδου της 26ης και 27ης Οκτωβρίου.
Ένα ρεπορτάζ του ΒΗmagazino που μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο εδώ.

13 σχόλια

  1. ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ
    ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πρώτη φορά, όπως αποδεικνύεται από καλά διασταυρωμένες πηγές αλλά και απο το ΚΑΤ Κηφισιας, όλοι γνωρίζουμε οτι του ειχε βγει η αλυσίδα . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γιώργος Παπανδρέου πίστευε και εξακολουθεί να πιστεύει
    ότι δεν είναι αμερικανικο καλαμπόκι, η γερμανίδα κότα όμως το ήξερε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΒΛΗΜΑΤΑ

    ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΕΡ ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επισης να μην μας διαφευγει το εξης σημαντικο γεγονος που συνεβαλλε στη απολυση του αθλιου σκατοπραμματος ηλιθιου βλακογιοργο της μαργκαρετ τσαντ απο "διορισμενος πρωθυπουργος"..

    Την προηγουμενη βγηκε ενας δικαστικος υπαλληλος (προεδρος των δικαστων η κατι τετοιο) στη ΤιΒι και μιλησε ευθαρσως οτι βρισκομαστε υπο οικονομικη κατοχη.
    Καθαρα και ξαστερα χωρις υπονοουμενα το δηλωσε:
    "Ναι βρισκομαστε υπο διεθνη οικονομικη κατοχη"..

    Τη αλλη μερα στη βουλη αφησανε χωρις χασισι το ηλιθιο βλακογιοργο και κυριως δεν του γραψανε σε χαρτι τι επρεπε να διαβασει/πει και αρχισε το παραληρημα το ηλιθιο σκατοπραμμα!!

    Και τι δεν ειπε εκεινη τη μερα !
    Ταβαλε με τους δικαστικους που μιλαν για "οικονομικη κατοχη" και "δεν αναγωριζουν τις προσπαθειες της κυβερνησης" και θα τους δωσουμε ενα μαθημα και δεν μπορουν να μιλανε ετσι κλπ..

    Μιλησε για περικοπες στις συνταξεις τους που παιρνουν πολλα οπως ειπε ...

    Μιλησε οτι "μιλανε ακομα και για Γουρδι" κλπ κλπ

    Μιλαμε ΤΕΛΕΙΩΣ ανερματιστα ασυνδετα χωρις συνοχη εμετικα γαυγισματα γαβ γαβ το ηλιθιο..

    Και αυτο σημανε και την ..απολυση του απο ..."πρωθυπουργο"!!

    Σου λενε οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ και κυριως τα αφεντικα τους :
    Αν τα βαλουμε και με τους δικαστικους τωρα, ειμαστε τελειωμενοι.
    Επιβιωνουμε γιατι εχουμε τους δικαστικους με το μερος μας η εστω εχοντας εξασφαλισει την ανοχη τους..
    Αλλιως μας βλεπουμε ολους στα σιδερα η και κρεμασμενους..

    Και βαλαν καποια/ο βουλευτη της αλητοσυμμοριας να πει οτι δεν θα ψηφισει το βλακογιοργο (και κατι τετοια) και παει το αθλιο σκατοπραμμα ηλιθιο βλακογιοργο απο πρωθυπουργος..

    Φυσικα η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ θα ειναι η δικη και εκτελεση δια απαγχονιμου αυτου του ηλιθιου..

    Ουτε μα ουτε ξεμα..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το άθλιο υποκείμενο ΓΑΠ καθοδηγούμενο από τον Σόρος και τους άλλους προφήτες της παγκοσμιοποίησης και του σιωνισμού, άνοιξε την κερκόπορτα της κρίσης για την Ελλάδα και την Ευρώπη τον Οκτώβριο του 2009. Χάιδεψε τα αυτιά του κουτοπόνηρου ελληνικού λαού, υπέκλεψε την ψήφο, είναι υπεύθυνος για την φτωχοποίηση μεγάλων στρωμάτων του λαού και θέλει λέει... να ξαναμπεί στο προσκήνιο της πολιτικής!!! Εκτέλεση στο Γουδί του χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΑΠ, Αργα μα σταθερα δικαιωνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 7.32# Το δικο σου κεφαλι-Βλημα εχει απαγορευτει απο τον ΟΗΕ.
    ΓΑΠ, αργα μα σταθερα δικαιωνεται τον κωλο σου να χτυπας κατω βλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ένας διεθνής προβοκάτορας κατά του ευρώ με μέσο την καταστροφή της χώρας του. αυτό ήταν , εκτέλεσε την αποστολή του καλά και επιτυχημένα και γιαυτό διατηρεί ακόμα την διεθνή θέση του . Αυτή του Πρόεδρου της Σοσια- ληστικής Διεθνούς.
    Εσεις ασχοληθείτε με τις χαζαμάρες που έλεγε.
    Θα βλέπετε το δένδρο και θα χάνετε το δάσος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Να σιωπήσει ο κ.Παπανδρέου".

    Με ύφος ιδιαίτερα επιθετικό και με γλώσσα σκληρή σε μια ανακοίνωση του ο Πολιτικός Όμιλος "Πολιτεία 2021" απάντησε στις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου, σύμφωνα με τις οποίες το πολιτικό κατεστημένο εμπόδισε τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα.

    Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο κ. Παπανδρέου δεν δικαιούται να ομιλεί περί κατεστημένου, δεδομένου ότι ο ίδιος είναι γόνος και εγγονός πρωθυπουργού και παρέλαβε συστημικό κόμμα με «δακτυλίδι διαδοχής».

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    «Από το Συμπόσιο της Ήβης ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να προωθήσει το μεταρρυθμιστικό σχέδιο του για τη χώρα, γιατί η Ελλάδα είναι «ένα κράτος χωρίς διαφανή λειτουργία και με μια πολιτική ελίτ που συχνά ήταν σε σχέση διαπλοκής με το κατεστημένο, που δεν ήθελε στην Ελλάδα αλλαγές, δικαιοσύνη, ισότητα και να αναπτυχθούν οι πραγματικές δυνατότητες που έχει η χώρα και οι πολίτες της».

    Όταν κάποιος είχε παππού και πατέρα Πρωθυπουργό αυτού του τόπου, ο ίδιος δεν έκανε τίποτα άλλο τα τελευταία 35 χρόνια εκτός από πολιτική, πήρε δαχτυλίδι διαδοχής από τον Πρωθυπουργό και αρχηγό ενός συστημικού κόμματος που κυβέρνησε στη χώρα τα 22 από τα τελευταία 30 χρόνια, γίνεται Πρωθυπουργός παραπλανώντας τον ελληνικό λαό και οδηγεί νύχτα τη χώρα στο μνημόνιο και στη διάλυση του κοινωνικού ιστού, το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να σιωπά».

    Πηγή:tovima.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 17 Ιουλ 2012 9:50:00 π.μ.

    ΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση