GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ποια ηλικία η γυναίκα είναι πιο όμορφη από ποτέ;

Ποια είναι η ηλικία στην οποία η γυναίκα βρίσκεται στο ζενίθ της γοητείας και της ομορφιάς; Μετά από γκάλοπ που βασίστηκε σε δείγμα 2.000...

Ποια είναι η ηλικία στην οποία η γυναίκα βρίσκεται στο ζενίθ της γοητείας και της ομορφιάς; Μετά από γκάλοπ που βασίστηκε σε δείγμα 2.000 ανδρών και γυναικών και έγινε με τη μέθοδο της τηλεφωνικής δημοσκόπησης, βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε πως η ηλικία στην οποία η γυναίκα είναι πιο όμορφη από ποτέ είναι τα 31 χρόνια.
Η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων συμφώνησε πως ακριβώς μετά τα 30 η γυναίκα είναι πολύ πιο ποθητή, από ότι στην ηλικία των 18-19 ετών με το "φρέσκο, αρυτίδωτο προσωπάκι". Στο πλαίσιο της δημοσκόπησης, στην ερώτηση "πότε είναι πιο ελκυστική μία γυναίκα" οι περισσότεροι απάντησαν στην ηλικία των 31ετών.
Ως ομορφιά το 70% των συμμετεχόντων όρισε "κάτι απορρέει από μέσα μας", το 67% "την ωραία εξωτερική εμφάνιση", ενώ το 47% "το στυλ".

1 σχόλιο

  1. ΑΛΗΘΕΥΕΙ;

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ( ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ) ΔΗΛΩΝΟΥΝ 18.000-19.000 ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ 80000- 90.000 ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΩΔΙΚΟ 657, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 1% ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ!

    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΜΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΥΨΟΥΣ 2000 ΕΩΣ 6000 ΕΥΡΩ. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ, ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση