GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτεινή τουαλέτα

Η τουαλέτα που «λάμπει» τη νύχτα αποτελεί μια εμβληματική εφεύρεση που θα βάλει τέλος στην ταλαιπωρία όσων σηκώνονται το βράδυ για να κ...

Η τουαλέτα που «λάμπει» τη νύχτα αποτελεί μια εμβληματική εφεύρεση που θα βάλει τέλος στην ταλαιπωρία όσων σηκώνονται το βράδυ για να κάνουν την ανάγκη τους.
Η εφευρέτρια της, Μπρουκ Πάτι, δημιούργησε αυτή την κατασκευή για όσους δεν αντέχουν τη νύχτα το εκτυφλωτικό φώς του μπάνιου. Τέλος πλέον τα βάσανα αφού μια σειρά από λάμπες τοποθετημένες σε διάφανο καλώδιο, που είναι προσαρτημένο στο εσωτερικό της στεφάνης της τουαλέτας , θα τους «καθοδηγήσει» με ασφάλεια στον προορισμό τους.
Είναι ιδανική για τους όσους δεν θέλουν να ξυπνήσουν για τα καλά και οδηγούνται στο μπάνιο σε μια φάση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Η φωτεινή τουαλέτα θα αποτελεί επίσης και παιχνίδι αφού στόχος όλων θα είναι να ουρήσουν στο κέντρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση